New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 149 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 149 vendég :: 2 Bots
Nincs
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Claudia Rivera
TémanyitásClaudia Rivera
Claudia Rivera EmptyVas. Május 16 2021, 21:14
Claudia Rivera

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Claudia Rivera
Becenevek:
Dia
Születési hely, idő:
Lyon, 1981.12.11.
Kor:
39
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
válófélben
Csoport:
Munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
B.H.M.S.  BA in Culinary Arts, UvA (University of Amsterdam) Journalism MA
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
ételkritikus, étteremtulajdonos
Ha dolgozik//Munkahely:
Boutary (Paris), Chelsea (New York)
Hobbi:
főzés, bonbon készítés, különleges csokoládék gyűjtése
Play by:
Anne Hathaway

Jellem

Miért lett éppen ételkritikus?
Ez nagyon egyszerű. Nem tudtam választani az írás és a főzés között. Kislánykorom óta kísért a konyha, a nagyszüleim pékséget működtettek, a szüleim pedig kávéházban utaztak. Nehéz elválasztani a szenvedélyt és a munkát, ha az egész életemet végigasszisztálták. Az írás pedig egy igazi kaland volt számomra. Szerettem megosztani a gondolataimat, az ötleteimet a nagyvilággal. Eme két örök hobbinak a keverékéből jött létre a hivatásom. Most sem döntenék másképpen.

Milyen érzés kétlaki életet élni?
Eleinte nehezen küzdöttem meg az időeltolódással, hiszen New York és Párizs nem kifejezetten vannak közel egymáshoz, de úgy néz ki, hogy az amerikai életforma mellett teszem le a voksomat. A férjemmel felépítettünk egy egész birodalmat, de a lányaink végett ideje megállapodni és őket előtérbe helyezni.

Harminc felett lett anyuka, ez milyen kihatással lett az életükre?
Megtanultam türelmesnek lenni. A viccet félretéve óriási kihívás volt az ingázó életmód mellett még az anyaságba is belecsöppeni. Nem mondanám, hogy könnyedén ment, de nem cserélném el egyetlen pillanatát sem. Üröm az örömben, hogy ikerlányokkal még hatékonyabb logisztikázást jelentett az úton levés. Azt hiszem Naya és Kira élvezik a szüleik mozgó létét, de ezt tőlük kellene megkérdezni. Mindenesetre nem hátrány, mert öt évesek és máris három nyelven beszélnek, habzsolják az életet.

Hogyan ismerkedett meg a férjével?
Nem fogják elhinni, de a főnököm volt. Nála tanultam meg a konyhai művészet alapjait, aztán úgy hozta a sors, hogy a mesterdiplomám megszerzése alatt mind a ketten Amsterdamban dolgoztunk és tanultunk. Imádtam, ahogyan csokit készít…egyszerűen a rabja voltam az édességnek, és hát a közös vonzalom hozott össze bennünket.

Mit csinál szívesen, ha akad egy kis szabadideje?
A lányaimmal vagyok. Nem tudok elég időt tölteni velük a rengeteg utazás mellett, de mindent megteszünk, hogy ne érezzék a hiányunkat. Na és a csokoládé…gyűjtöm őket. Meg sem merem számolni, hogy már mennyi különlegesség van a birtokomban. Nekem az ékszer másodlagos, hamarabb mondok igent egy fehér csokoládéra eperrel.

Hogyan képzeli el magát öt év múlva?
Visszavonultan, a családom körében. Bevallom, hogy imádom a munkámat, de ezt sem lehet a végtelenségig csinálni. Háttérbe állnék, és egy saját bloggal szórakoztatnám magamat, miközben a hétköznapi anyukák életét élem. Egyszerű, de nagyszerű.

Mi a legnagyobb félelme?
Ha elveszíteném az egyik családtagomat. Tavaly temettük el a nagyanyámat és az egész család megsínylette. A munkával nem állhattunk le, de a szívem egy darabkáját temettem el vele együtt. Nem mondanám, hogy fel tudtam dolgozni, még nem telt el elég idő azóta. A szeretete tart életben.

Múlt
A reggelekben mindig az a jó, hogy együtt van a család. A konyhában mozgok a reggeli lefőtt kávém pillanatától fogva. Szeretek korábban kelni, mint a többiek, mert így van még időm benézni a lányokhoz, esetleg betakarni őket és egy puszit nyomni a fejük búbjára, mielőtt Joackim is felébredne és elindulna az őrület. Szigorú időbeosztás alapján dolgozunk, a délelőttök és az óvodafelelős általában én vagyok, vagy Moira a bébiszitterünk. A második  kezem, nélküle azt hiszem már régen nem léteznénk, és felborulna a megszokott rend. Három éve vettem fel, mint a segédemet a két kis ördög mellett, és azóta majdnem minden egyes nap velünk van. Rávettem a férjemet arra is, hogy költöztessük hozzánk, de még nem adta be a derekát. Borzalmasan könnyen szoktam bele abba, hogy velünk van, és amikor tavaly két hétre beteg lett, azt hittem, hogy lemondhatok az egyik fontos írásomról, éppen csak, hogy elkészültem határidőre. A kezemben gőzölgő feketét apránként kortyolgatom, miközben a laptopomon görgetek lefelé és a képernyőn feltüntetett szerződés részleteibe merülök bele. A lábamat keresztezem a pult alatt és kijelölök két sort is, amit át kellene beszélnem az egyik érintettel, de hirtelen megzavar az alsó gatyában megjelenő férjem.
- Jó reggelt…miért nem keltettél fel? Már hat óra is elmúlt. – minden alkalommal ezzel kezdi, ha tovább alszik, vagy netalántán elfelejt valami fontos találkozót. Kibúvót keres a felelősségvállalás alól. Könnyebb egy harmadik felet hibáztatni, mint beismerni, hogy késő típusúak vagyunk. A szemüvegem alól pillantok rá futólag és mutatok a kávéfőzőre.
- Már lefőztem neked is egy adagot és jó reggelt. – üdvözlöm átmenetileg, aztán visszatérek az eredeti elfoglaltságomhoz, hogy még a reggeli előtt be tudjam fejezni az átböngészését ennek az irománynak.
- Te mindig tudod mi kell nekem. – álomittas mosollyal keveredik oda a géphez és a felső szekrényből előhalászva az egyik kedvenc bögréjébe (A legjobb apa felirattal) tölt magának egy kis indítót. A tomporával a konyhaszekrénynek dőlve kortyol bele, de meg is égeti a száját.
- Ez forró még. – morran fel és azonnal kiköpi a földre, így teljes figyelmet követelve tőlem. Hümmögve veszem le a szemüvegemet és hajtom le a laptop tetejét.
- Megszokhattad volna, hogy melegen iszom, vegyél ki egy kis tejet a hűtőből. Remélem nem felejtetted el, hogy ma délután te mész a lányokért, mert kimenőt adtam Moirának. – hangoztatom a teendőit, és felkelve a helyemről kerülöm meg a pultot, hogy kivegyem neki az emlegetett tejet.
- Az nem fog menni. – törli fel a kiköpött kávéját, miközben kikerüljük egymást, én meg elkészítem neki a megfelelő arányokban a kávéját.
- Na és miért nem megy Joackim? Két hete szóltam, hogy ez a te köröd lesz. – hangsúlyozom ki. – Soha nem vagy partner abban, hogy megoldjuk a gondokat. Szerinted nekem nem lehet fontos találkozóm vagy eseményem? A lányok nem csak az enyémek. – tolom elé az italt, és kikapom a kezéből a rongyot is.
- Mi az bal lábbal keltél fel Dia? – érdeklődik immár megszerezve a jótékony napindítóját, mialatt engem fürkész.
- Elegem van abból, hogy mindig csak a munka a fontos neked. – az alsó szekrényhez hajolok le egy kis tisztítóért, de még így is tisztán hallom a megjegyzését.
- Ma délután tanfolyamot tartok, és erről is szóltam neked. Nem mehetne el az anyád értük? Nem fog senki sem belehalni, ha nem én megyek értük. Estére itthon leszek. – kortyolgatva sétál át az egyik székhez, majd kíváncsiságból kinyitja a laptopom fedelét és beleolvas az éppen félbehagyott munkámba.
- Mi ez? – förmed rám, mire sikerül felállnom és elpakolnom a széthagyott tisztítószereket.
- Ki mondta, hogy belenézhetsz a gépembe? – sietek oda és elvenném tőle, de nyíltan szembesít az ott leírtakkal.
- Mikor akartad közölni, hogy bevállaltál egy főzőműsort, mint zsűritag? Nekem papolsz arról, hogy nem tudok értük elmenni, és itt van… - mielőtt engem kezdene szapulni kinyögöm, amit akarok.
- El akarok válni Joackim. – tüstént abbamarad minden mozgolódás, csak a síri csend ékel közénk egy kis zavart.
- Mi…hogyan? – értetlenkedve néz rám hosszasan, de a lányok is felébredtek és mindketten egyszerre jönnek be a konyhába.
- Apa….úristen apa….itthon vagy. – utat engedek a kis ördögöknek, hogy az apjukhoz rohanhassanak, addig szépen csendben leülök, hogy megírjam az üzenetem végét, és csak utána nézzek még egyszer a férjemre, akit most ért utol a házasságunk valósága.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Claudia Rivera
Claudia Rivera EmptyHétf. Május 17 2021, 21:37
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Claudia!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Az anyaság azt hiszem már egy gyerekkel sem olyasmi, amire bárki fel tudna készülni, vagy sikeres, felfelé ívelő karrierrel rendelkező nőként be tudna kalkulálni. Neked duplán kijutott a jóból az ikerlányaiddal, akik annak ellenére, hogy valószínűleg minden energiádat lekötik, mégis a szemed fényei. Melyik szülő ne lenne büszke a saját kis másaira? Claudia Rivera 2624752903 Igazi tetőpontján a történetednek toppantak be a kislányok, elvágva, vagy épp meghosszabbítva azt a feszült pillanatot közted és a férjed között.
Reggeli rutinról írtál, megszokásról, olyan dolgokról, amibe a házasság is beletartozhat, ha úgy vesszük; ott van melletted a férjed, együtt reggeliztek, vagy futva köszöntök el egymástól, de mégis biztos pont. Joackim-et azonban nem biztos pontként lehetne jellemezni, holott Te, mint családanya és feleség az voltál neki. Ő csak a saját terveit helyezte előnybe, míg neked minden mással kellett volna zsonglőrködnöd. Így talán a rutin és megszokás is inkább kötelezettségnek tűnik, holott egyenlő feleknek kellett volna lennetek.
Talán az, hogy az ingázás helyett a megállapodás mellett döntesz - még ha csak egy városról van is szó, ahonnan bármikor tovább lehet állni -, remélhetőleg ez elhozza azt a fajta stabilitást az életedbe, amire egy válófélben lévő nőnek szüksége van. Na és persze ki tudja, New Yorkban rengeteg olyan dolog várhat rád, amit eddig nem tapasztaltál meg. Claudia Rivera 3673325056
Színt hamarosan kapsz valamelyik admintól, én pedig addig is szeretnék még egyszer gratulálni az elfogadásodhoz!

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Claudia Rivera 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Claudia Rivera 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Claudia Rivera 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Claudia Rivera 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Claudia Rivera 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Claudia Rivera
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Claudia Hawkins | Lana Parrilla | ikertestvér
» Sierra Rivera
» Matías Rivera
» Perla Rivera
» Eddie Rivera

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: