New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 330 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 326 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Sierra Rivera
TémanyitásSierra Rivera
Sierra Rivera EmptyPént. Jan. 31 2020, 17:14
Sierra Rivera

Karakter típusa:
vegyes
Teljes név:
Sierra Lola Rivera
Becenevek:
Siri, Torbellino
Születési hely, idő:
Los Angeles, 1998. 04.08.
Kor:
22
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Egyedülálló, bár a szülők dolgoznak rajta, hogy ne legyen így
Csoport:
Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Pratt Insitute, Department of Film and Video (Film és videótanulmányok), Cinema Studies, még tanul
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
-
Ha dolgozik//Munkahely:
-
Hobbi:
régi arcade gépekkel való játék, csillagnézés, utcai táncokba való becsatlakozás, időnkénti menekülés a szülői nyomás alól és/vagy menekülés a szülők által kiszemelt fiatalemberek elől, beletrollkodni karaoke-partikba, a tetoválása takargatása a szülők elől
Play by:
Diana Korkunova

Jellem
kicsit nagyszájú, de jószívű // kicsit lázadó // kompetitív // amiben jó, abban nem lehetsz nála jobb // kicsit retro // ábrándos // csillagmániás // fekete-fehér filmek // játékgépek // szeret táncolni // troll // független // nem találsz neki pasit // törtető // akaratos // ne próbálj ellentmondani neki // karizmatikus, de ha az nem használ, akkor megver // okos, mégis vonzza a hülyéket // jól szituált, mégis szereti a lepukkant, suttyó környékeket // időnként túlbuzgó // szeret énekelni, bár nem profi // kávéfüggő // popcorn imádó // ha van türelmed hozzá, akkor egy tünemény // minden szart megjegyez // minidiktátor // céltudatos // „bibibí velem Carl beszélget!” // spanyol tornádó // szertelen // mindent felforgat // moziban mindig a legjobb helyen ül // kitartó // órákig képes várni, hogy megkapja, amit akar // kutyabolond // ál-Instagram bitch

Múlt
− És, hogy megy a suli? – kérdezte a huszonhetedik számú pasijelölt, mielőtt elindultunk volna anyáméktól. Zavartan elmosolyodtam. Mégis miféle ismerkedős kérdés volt ez? Most látott életében először, de már a tanulmányaimról faggatott.
− Egész jól – feleltem kurtán, de a kíváncsiságának köszönhetően Ronny (mégis ki adott ilyen nevet a fiának?) részletes beszámolót kért arról, hogy hol tanultam, milyen szakon és hányadik félévem volt. Csoda, hogy nem akarta az egész életemet górcső alá venni, mert a végén még a székletemet is kielemezte volna.
− Hát, akkor jó szórakozást gyerekek! Azért ne maradjatok kint sokáig! – köszönt el tőlünk drága édesanyám, aki finoman az ajtó irányába tuszkolt engem, hogy végre megkezdődhessen ez a csodálatos randevú.
Ronny udvariasan elköszönt a szüleimtől, kezet rázott apámmal, majd előreengedett az ajtóban, mint egy úriember, miközben én borzasztó nagyot ásítottam magamban. Hogy mégis honnan tudtak ilyen unalmas alakot előkeríteni a szüleim… Néha azon gondolkoztam, hogy tuti lefizették őket, csak azért, hogy ezekkel a randikkal megkeseríthessék az életemet.
Még szerencse, hogy ezúttal olyan srácot szemeltek ki nekem, aki bár irtóra szende volt, de legalább tudott vezetni. Szóval immár az anyós ülésen gubbasztva néztem ki az ablakon, miközben ő valamit hebegett a háttérben.
Nem akartam se bunkó, se gonosz lenni vele, csupán szerettem volna, ha megértené: esélye nem volt nálam, ahogy az előtte lévő huszonhat srácnak sem, ugyanis egyikük sem olyan személy volt, akit én választottam volna magamnak.
− Akkor pontosan merre is szeretnél menni? – érdeklődött udvariasan, ami két dolgot jelentett: vagy halványlila gőze nem volt arról, hogy mivel szerette volna tölteni az estét, vagy pedig fájdalmasan előzékeny volt, és rám bízta a választást. Egyik opcióval se aratott sikert nálam. Mindenesetre megadtam neki egy címet, aztán rajta állt, hogy odaérve hajlandó volt-e követni.
Már amikor a környék változni kezdett, láttam az arcán a feszültségen. Igen, pont az a környék volt, ahol a kocsiját bármikor, bárki és bármiért feltörhette, engem pedig ez nem izgatott különösebben, mert Ronnyval, vagy nélküle, de jól akartam érezni magam ma este.
És hát mégis hol érezhetném a legjobban magam, mint a kedvenc helyem? A régi játékgépek és isteni csapolt sörök világában, ott ahol Torbellino néven ismertek, és ha úgy tartotta a kedvem, akkor képes voltam felforgatni a helyet. Nemcsak rekorddöntögetésekben voltam benne, hanem akár kocsmai bunyókban is, és ez volt szép az egészben. Nem kellett aggódnom a jegyeim, vagy a szüleim miatt, egyszerűen csak jól éreztem magam olyan emberek társaságában, akik nem görcsöltek rá brutálisan az életre. Mint anyáék, akik a fejükbe vették, hogy a diplomám után tanulnom kellene még valamit, hogy biztosan jólfizető állást találjak, vagy éppen az volt a legújabb őrületük, hogy a leendő férjemnek minimum orvosnak kellett lennie, vagy jogásznak.
Nem csoda hát, hogy miután leparkoltunk, olyan felszabadult magabiztossággal rongyoltam a bejárat irányába, mintha odakint egy csorda orrszarvú üldözne, holott nem volt más mögöttem, csak Ronny, az orvostanhallgató, anyuci kicsi fia, a középkori lovagok modernkori nyomi megtestesülése.
Az embereken átfurakodva helyet foglaltam a bárpultnál, és angyalian pislogtam Carlra, aki csendben a poharakat törölgette.
− Hé! Öreg barátom! Mi újság? – köszöntem miközben a seggemet letettem az egyik székre. Hogy Ronny eközben mit csinált? Nem izgatott különösebben, hiszen máris szóba elegyedtem Carllal. Nemcsak beszélgetni kezdtünk, de még egy sört is pakolt elém, miközben elregélte, hogy az az istenverte életképtelen idióta (szerettem amúgy, csak néha az idegeimre ment), már megint megdöntötte a rekordomat Donkey Kongban, így nem volt választásom, mint a sörömet megragadva átvágni a tömegen, és finoman jelezve a játékgép előtt ülő geek csajnak, hogy húzzon odébb a hájas tomporával, mert az az én játékom volt, és ideje volt visszaszereznem az első helyet a ranglétrán.
Lehúztam a sörömet, majd az ismeretlen csaj kezébe nyomtam az üres poharamat. Időközben Ronny besorolt mellém, szóval odadobtam neki a kabátomat, és feltűrtem a felsőm ujját. Egy ilyesfajta mérkőzés alapos felkészülést igényelt, főleg, mert szívem szerint most én is fejbe csapkodtam volna egy kibaszott kalapáccsal azt a majmot, amiért sunyiban rekordokat döntöget, és még csak nem is dicsekedett el vele.
Az alsó ajkamat rágcsálva a tekintetemet a képernyőre szegeztem, miközben a kis kart rángatva mozgattam a figurámat. Körülöttem szinte megszűnt létezni a világ, még azok se nagyon mertek levegőt venni, akik a próbálkozásomat nézték.
Semmi, az égvilágon semmi nem tudott kizökkenteni engem abból a fókuszált állapotból, és hát amúgy is Isten kegyelmezzen annak, akinek ilyesfajta gondolatok egyáltalán megfogantak a csökött fejében.
Talán a harmadik, vagy negyedik próbálkozásra sikerült visszahódítani a címemet, viszont nem szalasztottam el az alkalmat, hogy egy szelfivel karöltve megosszam ezt a házi majmommal. Szóval büszkén feszítettem a gép előtt, ahogy egy képet lőttem magamról, és még elégedettebb fejet vágva nyomtam rá a küldés gombra.
Mindeközben a többiek felhagytak a nézésemmel (vélhetően megunták a sokadik próbálkozásomnál, vagy pedig úgyis tudták, hogy ez fog történni, mert ez örökös harc volt köztem az irl majom között). Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy Ronny talált magának társaságot a dagadt geek lány személyében, szóval odaléptem melléjük, udvariasan elkértem a kabátomat, majd szabadkozva megpattantam. Mintha nem mintha annyira bántam volna, hogy a srác talált magának valaki mást, sőt, kifejezetten örültem neki, hogy az estém így szabaddá vált.
A telefonom rezgése zökkentett ki a gondolataimból. Vigyorogva nyitottam meg a Luckyval való beszélgetésemet, és már hülye vigyorral a fejemben készültem volna választ pötyögni az orbitális faszságára, amikor megakadt valamin a tekintetem: egy párocska megdöntötte a Pac-Man rekordunkat, így kénytelen voltam felhívni ezt az idiótát.
− Hallod, remélem, a közelben jársz… Vagyis, az sem érdekel, ha a város másik felében randalírozol, azonnal told ide a seggedet, ugyanis letaszítottak minket a Pac-Manes trónunkról, és ezt nem hagyhatjuk annyiban! Fél órád van ideérni! – És ezzel az aranyos szöveggel kinyomtam a hívást. Néha megkaptam egy-két ismerőstől, hogy esetenként egy diktátort láttak bennem újjászületni, szóval Luckynak se volt választása, ugyanis nehezen bírtam elviselni, hogy ne én legyek az első abban, amiben jónak tituláltam magamat.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Sierra Rivera
Sierra Rivera EmptyPént. Jan. 31 2020, 21:59
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Sierra!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy igazán lelkes és állandóan a maximumon pörgő lányt ismerhettünk meg személyedben, aki bár részben próbál megfelelni a rá szabott elvárásoknak, de csak akkor érzi igazán otthon magát, hogyha a saját környezetében létezhet.
Eléggé frusztráló tud lenni az, hogy ennyi számodra közel sem kedvező személyt a nyakadba sóznak azt gondolván, hogy ez neked annyira jó móka. Noha szórakoztató biztosan nem, de legalább általuk rájöhetsz, hogy melyek azok az embertípusok, akiket biztosan el kell kerülnöd az életedben, így legalább könnyebb lesz válogatni a megmaradt személyek között, mielőtt újabb delikvens mellett találnád magadat.
Jó volt látni téged mennyire felszabadult vagy a saját terepeden, hiszen itt lehetsz csak igazán önmagad. Kialakítottál már egy olyan kört, ami számodra nem ismeretlen és azokkal az emberekkel veszed körbe magadat, akik mellett igenis jól érzed magadat és nem kell megjátszanod, hogy jól szórakozol. Ugyanakkor itt mutatkozott meg csak még inkább, hogy mennyire különbözöl attól a képtől, melyet rólad alkottak meg mások, hiszen sokkal inkább hasonlítasz egy mindent elsöprő hurrikánra, aki bármit megtesz a győzelemért, mintsem olyanra, aki lehorgonyozna egy unalmas fickó mellett, hogy maga is olyan elfásulttá váljon. Szerintem jól teszed, ha nem hagyod magadat, hiszen a fiatal éveidet fecsérelned el vele és semmi hasznod nem válna belőle. Azért aranyos tőled, hogy legalább megpróbálod, hátha...de hát tudjuk, hogy az emberek nagyon ritkán okoznak meglepetést, és ha mégis, az is inkább kellemetlen. Remélhetőleg azért ez majd egy nap elkerülhető lesz és a találkozások száma sem növekszik tovább, hiszen megérdemelnéd, hogy magad dönts a sorsod és az életed felett. Elvégre senki sem tudja helyetted, hogy neked mi a jó, még ha így is gondolja. Addig viszont úgy látom ügyesen kezeled ezeket a helyzeteket és képes vagy kijátszani az előre megírt forgatókönyvet, hogy titokban élvezhesd azt, ami igazán éltet. Remélem ezt sosem hagyod elnyomni magadban és továbbra is győzedelmeskedsz mindenki felett, aki a rekordod ellen igyekszik menni. Benned úgyis méltó ellenfélre találnak, ebben teljesen biztos vagyok és bizonyára egyszer képes leszel az élet más területén is megmutatni igazi valódat. Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Sierra Rivera A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Sierra Rivera 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Sierra Rivera 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Sierra Rivera
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Matías Rivera
» Perla Rivera
» Eddie Rivera
» Claudia Rivera
» Sierra Cannella

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: