szingli, de nem szoktad letagadni, ha minket egy párnak néznek
Csoport
üzlet
Történetünk
Ha nem ismerném eléggé magunkat, azt hiszem elgondolkodnék, hogyan lehetséges az, hogy büszke tulajdonosai vagyunk egy esküvő- és rendezvényszervező vállalkozásnak. Mi lehet a titkunk? Hogyan működik az, hogy szingli létünkre épp mi vagyunk, akik megszervezik más párok tökéletes Nagy napját? Vagyis... Ez így nem teljesen igaz. Hiába ismerjük egymást már évek óta, nem jellemző rád, hogy a magánéletedről fecsegj, vagy arról, hogy van-e épp valakid. Tény, hogy megfordult már néhány nő az életedben, akikkel valószínűleg csak a véletlennek hála futottam össze, de soha nem beszéltél nekem barátnőről, esküvőről, arról, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel a vállalkozásunkon kívül. Ha azt kérdezik hogyan találkoztunk... Mai napig nevetnem kell a helyzeten, az akkori szerencsém a randik terén ugyanis azóta kísért. Mindkettőnket felültették.(Látod, nem véletlenül tartom gyanúsnak, hogy épp mi szervezünk esküvőket!) Mindketten ugyanabban a kávézóban, ugyanabban az időpontban vártuk az aktuális randipartnerünket. Nem, nem egymást - erre még rá is kérdeztünk a másiknál, végül ezért is kezdtünk beszélgetni. A végére egyikünk sem bánta igazán, hogy fel lettünk ültetve. Hasonló a világképünk, neked remek a humorod és hasonló céljaink voltak akkoriban. Hát így jött az ötlet, hogy alapítsunk közös vállalkozást. Ha azt kérdezik milyenek vagyunk, mint partnerek... Ütős a párosunk. Ha Te vagy az üzletben az ész, én vagyok a kreativitás - de megteszed azt a szívességet, hogy teret engedsz nekem is a cég "unalmas" felében is. Ha Te vagy a vizionárius, én vagyok az, aki bevasalja a határidőket. A kettőnk dinamikája lehet az, amit mások - hol egy-egy házasodni készülő pár, hol egy cukrász, vagy pincér, hol egy kotnyeles vendég az esküvőn - többnek látnak bennünk. Te pedig nem tagadod le, ha egy párnak néznek minket, de nem is játszol rá. Hogy is van ez, Adam Hales?
// Nagyjából így tudnám összefoglalni Emma és Adam kapcsolatát - azért sem akartam többet meghatározni, hogy maradjon mozgástér a megalkotó számára is. Ha megtetszett a karakter, további kérdésed akad, vagy a leírtakhoz köthető elképzelés, óhaj-sóhaj, módosítás, bármi, akkor szívesen válaszolok, mesélek még, ötletelek PM-ben. Az előtörténetemben megjelenik Adam, ezért is a konkrét név, aminek örülnék ha maradna, viszont az arcot illetően odabízom, ha van jobb ötlet Mr. Austen helyett. Ezen kívül pedig nincs más, amit mondhatnék, csak az, hogy nagyon-nagyon várlak!
livin' in new york
got me feeling vertigo
Conversation overload Are you somebody who can go there? 'Cause I don't wanna have to show ya If that ain't you, then let me know Are you someone that I can give my heart to? Or just the poison that I'm drawn to? ◌ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◌ ◦ ◦ ◦ ◦ ◌ ◦ ◦ ◦ ◌ ◦ ◦ ◌ ◦
My skin is made of glass But apparently it's stained 'Cause you notice all the cracks I'm learning how to hide my colours 'Cause my heart's so heavy it's ready to fall out twice