★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 386 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 371 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Braylen Yang, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Harry Porterfield, Jayda Winters, Katherine Warren, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Neo B. Grayson, Olive S. Johnson, Peggy Lynch, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Peggy Lynch
tollából Ma 19:46-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 19:40-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:56-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:54-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Whatever. I'll just date myself. | |
| | Whatever. I'll just date myself. Szomb. Jan. 23 2021, 15:06 |
| Miss Edenberg fizetésemelése eddig példátlanul hamar, januárban érkezett - ez nem azt jelenti, hogy márciusban ne emelkedne a többi alkalmazottaméval egyetemben még tíz százalékot, csupán azt, hogy méltányolom az értem tett erőfeszítéseit. Dupláját keresi annak, ami a decemberi bérpapíron szerepelt, négyszeresét a kezdőfizetésnek pedig enélkül is megtenné, amire nem kötelezi a szerződése: vigyáz rám. Az utóbbi néhány hétben könnyebb a dolga. Az utóbbi néhány hétben leálltam az ivással, drága szeszek helyett drága agyturkászokat fizetek akik a párterápiával párhuzamosan túráznak a konok ellenállássá kövült félelmeimen - mélyen gyökereznek, de ezek kiássák. Eredetileg egy hónap, egyetlen hónapra alkudtunk meg, heti két alkalommal - túlléptük egy héttel, és ez az egy hét irreális örömmel, megkockáztatom reménnyel töltött el... Tipikusan a túl szép, hogy igaz legyen életérzés, én pedig birka módon nem törődtem vele, pedig szólt a vészcsengő. Kat múlthéten lemondott egy ülést, ezen a héten mindkettőt - betegségre hivatkozva - ami így Covid idején, télvíz idején ijesztő is lehetne, ha képes lennék hinni neki. Ha nem utasította volna vissza hevesen a nagyi csodalevesét - na nem az én nagyanyám, de még csak nem is én főztem volna, de van a belvárosban egy hely, ahol ezen a néven árulják a tyúkhúslevest; Mi a faszra gondolhatnék? A levest szereti, tudom, akkor az egyszerűség alapelvén engem nem akart látni az új, pardon átmeneti lakása küszöbén, az én gondoskodásom nem kell neki - mert a múltheti megbetegedése elmúlt, a hétvégén a Central Park közelében kapták lencsevégre egy... hogy mondjam ezt szépen ..."kedves ismerős" társaságában. A kedves ismerős egyébként mexikói-amerikai kettős állampolgár, huszonhat éves, a neve pedig pont olyan telenovellás mint azt az ember egy mexikóitól elvárja: Ramiro Juan Diego Valentin Alanzo José-Armando Boedo Olivera Tocci - ordas nagy gyémántkereszttel a nyakában, miközben a feleségem felkarját-hátát simogatja. És ne legyek ideges! Nem én szoktam várni a sofőrre, hanem fordítva - nem szoktam a lobbiban, nem szoktam a ház előtt, az utcán meg végképp nem szoktam várni, hogy járdaszélhez guruljon a Bentley. Nem szoktam dohányozni sem, miközben nem az utcán épp nem várok senkit sem, de most új szálat pöccintek elő a ki tudja hány hónapja vásárolt csomagból - volt kitől örökölni a függőségre való hajlamot, de a ma esti programot nem mondhatom le, mert Wendy, azaz Ms Edenberg azt mondta, hogy nem lehet, és kettőnk közül általában ő tudja jobban. Az utcán való dohányzás biztonságosabbnak tűnik, mint fent a lakásban a bárszekrény kerülgetése, mint keselyű a dögöt - persze tudom, hogy ez a sóvárgás nem fog elmúlni tudom, hogy ha hazaérek kitekerem egy üveg valaminek a nyakát. A kezdődő alkoholizmusomat is kezelik egyébként, jól állunk - addig nem részegedek le amíg kötelezettségeim vannak, de utána mocskosmód. A megnyitó helyszínén rögtön elveszítem a látásomat az arcomba villanó vakuktól - addig bezzeg a kutya nem foglalkozott velem amíg nem lett belőlem polgármesterjelölt - így a szemem előtt ragyogó fénypontoktól harminc százalékosra apadt tájékozódási képességgel kell egy kis idő ameddig bejutok, és elkezdem felismerni a környezetemet; Mire ez megtörténik, már van egy pohár pezsgő a kezemben, amit nagyon szeretnék meginni - helyette inkább megroppantom a pohár szárát, amint megpillantom Katet José-Armando karján. Hogy a guadalupei szűz rohassza rád a cifra cipődet te mexikói szarházi. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Whatever. I'll just date myself. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |