New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 386 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 371 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Peggy Lynch
tollából
Ma 19:46-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Whatever. I'll just date myself.
TémanyitásWhatever. I'll just date myself.
Whatever. I'll just date myself. EmptySzomb. Jan. 23 2021, 15:06
Miss Edenberg fizetésemelése eddig példátlanul hamar, januárban érkezett - ez nem azt jelenti, hogy márciusban ne emelkedne a többi alkalmazottaméval egyetemben még tíz százalékot, csupán azt, hogy méltányolom az értem tett erőfeszítéseit. Dupláját keresi annak, ami a decemberi bérpapíron szerepelt, négyszeresét a kezdőfizetésnek pedig enélkül is megtenné, amire nem kötelezi a szerződése: vigyáz rám.
Az utóbbi néhány hétben könnyebb a dolga. Az utóbbi néhány hétben leálltam az ivással, drága szeszek helyett drága agyturkászokat fizetek akik a párterápiával párhuzamosan túráznak a konok ellenállássá kövült félelmeimen - mélyen gyökereznek, de ezek kiássák.
Eredetileg egy hónap, egyetlen hónapra alkudtunk meg, heti két alkalommal - túlléptük egy héttel, és ez az egy hét irreális örömmel, megkockáztatom reménnyel töltött el... Tipikusan a túl szép, hogy igaz legyen életérzés, én pedig birka módon nem törődtem vele, pedig szólt a vészcsengő. Kat múlthéten lemondott egy ülést, ezen a héten mindkettőt - betegségre hivatkozva - ami így Covid idején, télvíz idején ijesztő is lehetne, ha képes lennék hinni neki. Ha nem utasította volna vissza hevesen a nagyi csodalevesét - na nem az én nagyanyám, de még csak nem is én főztem volna, de van a belvárosban egy hely, ahol ezen a néven árulják a tyúkhúslevest; Mi a faszra gondolhatnék? A levest szereti, tudom, akkor az egyszerűség alapelvén engem nem akart látni az új, pardon átmeneti lakása küszöbén, az én gondoskodásom nem kell neki - mert a múltheti megbetegedése elmúlt, a hétvégén a Central Park közelében kapták lencsevégre egy... hogy mondjam ezt szépen ..."kedves ismerős" társaságában. A kedves ismerős egyébként mexikói-amerikai kettős állampolgár, huszonhat éves, a neve pedig pont olyan telenovellás mint azt az ember egy mexikóitól elvárja: Ramiro Juan Diego Valentin Alanzo José-Armando Boedo Olivera Tocci - ordas nagy gyémántkereszttel a nyakában, miközben a feleségem felkarját-hátát simogatja.
És ne legyek ideges!

Nem én szoktam várni a sofőrre, hanem fordítva - nem szoktam a lobbiban, nem szoktam a ház előtt, az utcán meg végképp nem szoktam várni, hogy járdaszélhez guruljon a Bentley. Nem szoktam dohányozni sem, miközben nem az utcán épp nem várok senkit sem, de most új szálat pöccintek elő a ki tudja hány hónapja vásárolt csomagból - volt kitől örökölni a függőségre való hajlamot, de a ma esti programot nem mondhatom le, mert Wendy, azaz Ms Edenberg azt mondta, hogy nem lehet, és kettőnk közül általában ő tudja jobban. Az utcán való dohányzás biztonságosabbnak tűnik, mint fent a lakásban a bárszekrény kerülgetése, mint keselyű a dögöt - persze tudom, hogy ez a sóvárgás nem fog elmúlni tudom, hogy ha hazaérek kitekerem egy üveg valaminek a nyakát.
A kezdődő alkoholizmusomat is kezelik egyébként, jól állunk - addig nem részegedek le amíg kötelezettségeim vannak, de utána mocskosmód.

A megnyitó helyszínén rögtön elveszítem a látásomat az arcomba villanó vakuktól - addig bezzeg a kutya nem foglalkozott velem amíg nem lett belőlem polgármesterjelölt - így a szemem előtt ragyogó fénypontoktól harminc százalékosra apadt tájékozódási képességgel kell egy kis idő ameddig bejutok, és elkezdem felismerni a környezetemet; Mire ez megtörténik, már van egy pohár pezsgő a kezemben, amit nagyon szeretnék meginni - helyette inkább megroppantom a pohár szárát, amint megpillantom Katet José-Armando karján.
Hogy a guadalupei szűz rohassza rád a cifra cipődet te mexikói szarházi.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Whatever. I'll just date myself.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» It's a date! Right?!
» our first date ✩✮
» First Date
» awkward date in the zoo
» Lua & Dave - First date or something

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: