★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 117 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adrian Bartolomis Brouen, Adriana Corazon Carrillo, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Luana Machado
tollából Ma 17:52-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | My wife. Csüt. Szept. 21 2017, 09:59 |
| Liza Rafferty Teljes név: Elizabeth Rafferty Play by: Sarah Rafferty Születési hely:Bronx Kor: 28 Lakhely: Manhatttan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Házas Csoport: Oktatás
Liza, Liza. Te drága feleségem. Annyira szépek voltunk, hogy fiatalon tudtuk, hogy minket egymásnak szánt az ég. Boldogok voltunk túlon, túl is. Még jócskán az egyetem padjait koptattuk, mikor kimondtuk a boldogító igent. Mit ne mondjak, egy igazi tiniregénybe illő volt a szerelmünk, ahogy áthidaltuk az összes akadályt, ami elénk került. A barátaink szerint óriási hiba volt, nem élveztük ki az életet. Csak egymásnak éltünk. Ez persze szépen meg is maradt, az a része, hogy a szerelem nem múlt el, én elkezdtem dolgozni a közeli kórházba, téged pedig felvettek a város másik részére tanárnőnek. Mindketten vágytunk valami csodára, teljes életünkből hiányzott valami. Ami most már egyre jobban tátong. Nem tudok rád nézni, elhidegültem tőled. Olyan vagy, mint egy jégdarab. Van valakid? Megcsalsz? Te magad gátolod azt, hogy teherbe ess? Tudni akarom, mert beleőrülök. Viszont az biztos, hogy aggódsz értem, mert látom a szemedbe, mikor fájdalmak közepette felkelek az ágyból, hogy a félelem átjárja a szemeidet. Meg fogok gyógyulni, ígérem! Csak mondd el, hol hibáztam. Nem csaltalak meg, esküszöm! Hiányzik a mosolyod, a nevetésed. Nem vagy önmagad. // szeretném leszögezni, hogy minden más rád van bízva, a pofi csak tipp, azt hozol, akihez kedved van. Előre nem szögeznék le semmit, azon kívül, hogy házasok vagyunk. Játékban úgy is ki fog forrni, hogy mi lesz a sorsunk. Ha megérkeztél keress meg bátran. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My wife. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |