★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 330 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 329 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Robert Williams // pb: Logan Williams | |
| | Robert Williams // pb: Logan Williams Szomb. Jún. 24 2017, 19:54 |
| Robert Williams Teljes név: Robert Thomas Williams Play by: Logan Williams Születési hely:2011 október 19 Kor: 5 év (októberben tölti a 6-ot) Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: heteró, természetesen Családi állapot: amilyen kis édes és udvarias nem lesz majd nehéz dolga a lányokkal Csoport: Diákok Hogy milyen szerepet is tölt be ez a kis úriember az életemben? Ő az én kisfiam, Robby, az egy szem gyermekem, akit egyedül nevelek a Brooklyn-i otthonunkban. Az életünk egyáltalán nem mondható könnyűnek, de aki ismer bennünket, az mégsem látott minket soha, egyszer sem panaszkodni. Igyekszem mindig ott lenni a fiam mellett, megadni neki mindent, de úgy, hogy közben ne is vigyem túlzásba, ami piszkosul nehéz, be kell vallanom. Idézet az et-mből: - Anyu, anyu! Eltört a kiskocsim! - Csendül fel a kisfiam kétségbeesett hangja a nappali irányából, mialatt én a konyhában foglalatoskodtam az ebédünkkel. Elmosolyodom, majd miután lezártam a leveses fazék alól a tüzet, Robby-hoz siettem a nappaliba, hogy megnézzem, mi történt a játékával. Alig észrevehetően elhúzom a számat, mikor kiszúrom, hogy voltaképpen mit is értett összetörés alatt. A játék autójának kiesett az egyik kereke. Lehajolok a fiamhoz, átveszem a kis újjai közül az aprócska járművet, mintha vizsgálgatni kezdeném, hogy mi történhetett vele, majd okosan fordulok vissza hozzá, néhány másodperc múlva. - Ezt bizony szervízbe kell vinni. - Állapítom meg, megjátszott határozottsággal. - Ne aggódj, pár nap és újra a régi lesz. - Adok egy cuppanóst az arcára, majd miután ő is beletörődött a dologba, a kiskocsival az újjaim között indulok vissza a konyhába. A szervíz nálunk azt jelenti, hogy vennem kell neki egy ugyanilyen játékautót. Nem bánom, igazából örülök, ha szól, hogy eltörött, mert így legalább megelőzhetjük annak bekövetkezését, hogy esetleg véletlenül lenyelje a kis alkatrészt.Igazából a karakter jellemét illetően nem szeretnék sok mindent kikötni, szabad kezet adok majdnem mindenben, csak mindössze annyit kérnék a leendő megalkotójától, hogy maradjon hű a fiú korához. Arra a kérdésre, hogy miért nevelem egyedül a fiamat a választ az ET-mben találhatod meg. Nagyon, nagyon várlak te rosszcsont! :pls: Ha megjössz, nem fogsz unatkozni, ennyit megígérhetek, már csak amiatt sem, mert az apukádat is nemrég megalkották, így játék ötletekből semmiképpen sem lesz hiány! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Robert Williams // pb: Logan Williams | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |