Apánk vérszerinti, és egyetlen lánya vagy. Édesanyád meghalt, én már nem is ismertem őt, hiszen jóval később kerültem a családhoz. Jómagam nem emlékszem az esetre, de te tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy lényegében egy túszdráma következtében vesztettem el mind a két szülőmet. Apukád - aki már az enyém is - vett így magához és nevelte fel sajátjaként a munkatársa lányát. Soha nem volt titok az, hogy lényegében örökbe lettem fogadva, de mivel nagyon pici voltam akkor, amikor ez történt, csak annyit mondtatok el nekem, hogy a szüleim meghaltak. Jó volt a kapcsolatunk sokáig annak ellenére is, hogy határozottan féltékeny voltam rád úgy... Mindig és minden körülmények között. Irigyeltem a magasságod, az alakod azt, hogy a korodból kifolyólag mindig csinosabb ruhákat hordhattál. Míg magam egy átlagos szőke lánynak láttam, addig te különlegesnek tűntél. Nagyon sokáig jó volt a kapcsolatunk, ám az utóbbi pár évben ez egy kicsit megváltozott. Te elköltöztél, néha hazajársz, de nem tudok rólad túl sokat. Nem tudom hogyan élsz, hogy miért mentél el... Talán egyszerűen csak túl kötöttnek érezted a helyzetet. Már régóta megszoktam azt, hogy egyedül vagyok sokszor, de ettől függetlenül hiányzol nekem. Viszont amiért kevés időt töltünk együtt, én magam sem tudom pontosan hogyan kezeljem a szituációt, viszont az biztos, hogy ha most beállítanál az életembe, akkor minden bizonnyal hamar megoldódna közöttünk a feszültség.
// ezen kívül lényegében semmit sem szeretnék megszabni. ^^ Nem egy drámázós plotot szeretnék kialakítani, szimplán csak az eddigi történések alapján így tudom beilleszteni a testvért Jade életébe. Szeretném ha harmonikusan jó viszony lenne közöttük, de hát ezt lényegében úgyis az idő alakítja majd. PB-nek mindenképpen valami egzotikusat tudok elképzelni, nem ragaszkodok Lizához, tudunk egyeztetni. Bár szerintem gyönyörű és tökéletes ajánlat Jelentkezni pm-ben lehet, és nagyon várlak
All or nothing, let's just trust the night, burning down the street, no left right, left right, I don't wanna see no red light, red light, fast lane on the beat, go ten-five, ten-five, You right next to me, feel the heat
Your face on my ceiling, I fantasize You keep makin' it harder to stay, but I still can't run away, I gotta know, why can't you, why can't you just let me go?
♫ :
And everything he showed me, had to fuck it up before I let you get to know me Shout out to the old me
★ családi állapot ★ :
When you're close to me, I can't breathe Let's fuck up the friendship, come get in my head, baby, cut the tension, I'm hung by a thread, maybe it's somethin', but let's not pretend, or maybe it's nothin', and this is the end