New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 144 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 141 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Paul Edward Shelby
TémanyitásPaul Edward Shelby
Paul Edward Shelby EmptyVas. Márc. 08 2020, 22:09
Paul Edward Shelby

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Paul Edward Shelby
Becenevek:
Paul vagy Edward
Születési hely, idő:
London, 1995. november 14.
Kor:
24
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
diákok
Egyetem:
NYU, nemzetközi kapcsolatok, még tanul
Munkabeosztás:
gyakornok, olimpikon úszó
Munkahely:
brit nagykövetség
Hobbi:
zongora, úszás, vízilabda, szörf
Play by:
Simon van Meervenne

Jellem

őszinte, semmilyen körülmény között sem szokott hazudni, még akkor sem ha az igazság fáj és bántó // megbízható, ha megnyílunk előtte és beavatjuk egy titkunkba, akkor biztosan nem kell attól tartanunk, hogy tovább adja, elítél vagy visszaél az információval // nem az a beszédes típus, a semmiről nem szokott beszélni, nem zavarja a csend, nem érez arra késztetést, hogy elkezdjen üres dolgokról beszélni, csak hogy megtörje // nem szokta kimutatni az érzéseit, az arcáról szinte semmit sem lehet leolvasni // türelmes, nagyon nehéz kihozni a sodrából, így ritkán van olyan alkalom is, mikor megemelné a hangját // higgadt, megfontolt, nincsenek elhamarkodott döntései, nem vág bele semmibe gondolkodás nélkül, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudna spontán is lenni // nehéz kivívni, viszont annál könnyebb elveszteni a bizalmát // az apróságokat még megbocsátja, de nem felejti el, ha pedig betelik a pohár, akkor nincs újabb esély // békés természet, de nem lehetetlen felbosszantani // szeret szocializálódni, azonban magában is remekül megvan // szeret csapatban dolgozni // egyáltalán nem makacs, észérvekkel meglehet győzni szinte bármiről, meghallgatja mások véleményét, viszont csak akkor, hogyha azt kérte is // azt már nem szívleli, ha kérés nélkül szólnak be a dolgába // ha kitalál valamit, amihez nagyon ragaszkodik, akkor az akaratát tűzön-vízen keresztül viszi // igényes, szereti a rendet // nem esik nehezére segítséget kérni, ha valamit nem tud egyedül megoldani, bár először mindig önállóan próbál a dolog végére járni // nem szokott féltékeny lenni, mert megbízik a másikban, nála minden itt dől el // tömören és konkrétan fogalmaz, nem szokott köntörfalazni // megértő, bármikor kiöntheti neki az ember a szívét, ő igyekszik tanácsot adni vagy éppen segítő szavakat annak függvényében, hogy mire van szüksége az illetőnek // szinte lehetetlen zavarba hozni // nem avatkozik bele mások dolgába, ha nem kérik rá // nem a szíve szerint szokott dönteni, hanem az eszét követi, ezért a döntései nem érzelmi alapúak, hanem érveket követ // nem szokott az érzéseiről beszélni // mindig kiáll magáért és azokért, akik fontosak számára // feltud venni egy nagyon bunkó, alázó stílust is, viszont nem szokása // korrekt, egyenes // nem ígér olyat, amit ne tudna (vagy akarna) betartani // karizmatikus //

Múlt

Fiatal sikerek a 2016-os nyári Rioban megrendezésre került Olimpián
Paul E. Shelby elhozta az Egyesült Államoknak a 100 és 200 méter gyors aranyérmét, illetve csapattársaival győzni tudtak 4 x 100 és 200 méter gyors váltón is.
Paul Londonban született, viszont az általános iskola után az Államokba költöztek a családjával, így a gimnáziumot már itt kezdte. A sport szeretete nem feltétlenül családi vonás, mivel az édesanyja ügyvéd, az édesapja pedig a brit nagykövet. Egyedül a nővére sportol rendszeresen, ő hobbiszinten lovagol.
A támogatói közé tartozik a Nike, Armani, BiotechUsa, Red Bull, Samsung, Coca Cola és Cartier, azonban a legnagyobb köszönettel a családjának, barátainak és barátnőjének tartozik, akik a mindennapjai során is támogatják (New York Times, 2016).
///////////////////////////////////////////////////////////////

Derékbe tört karrier?

Az amerikaiak feltörekvő úszótehetségét nyaralása során cápatámadás érte szörfözés közben. Paul E. Shelby a barátnőjével nyaralt Új-Zélandon, amikor szörfözés közben megtámadta egy fehér cápa. Paul éppen a part felé evezett, mikor az állat lerántotta a bal lábánál fogva. A lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb sérülés. Paul combján tisztán kivehető a cápa fogsora, kisebb darabok hiányoznak a húsából is. Ennek ellenére azonban nem kezdett el pánikolni, hanem a szörfdeszkáját belenyomta a cápa szájába és több erős ütést mért az állat szemére, mire az elengedte. Közben Paul barátnője, Angelic, hívta a mentőket, így mire Paul közel került a parthoz, már ott volt a segítség, hogy kihúzza. Egy új-zélandi kórházban tartották, még utazásra alkalmas állapotba nem került. A rehabilitációja megkezdődött, azt egyelőre nem tudni, hogy ez milyen hatással lesz a sportteljesítményére (New York Times, 2018).

/////////////////////////////////////////////////////////////////

- Köszönöm, Paul, hogy elfogadtad a meghívást. Ez az első alkalmad a műsoromban, ugye?
- Én köszönöm a meghívást. Igen, ez az első alkalmam - jelent meg Paul arcán egy hamiskás mosoly.
- Ne aggódj, óvatos leszek - a műsorvezető is elmosolyodott.
- Ne kímélj - helyezkedett el Paul a kanapén.
- Mesélj kérlek magadról... nem mintha ne tudhatnánk meg mindent az internet segítségével, de azért jobb lenne a te szádból hallani.
- Hát azért minden nincs fent, legalábbis nagyon remélem. Londonban születtem és éltem is egy darabig, aztán a családom az Államokba költözött, a gimit már itt kezdtem. Nem esett nehezemre beilleszkedni, remek barátokat szereztem a középiskolás éveim alatt, később együtt is laktunk egy ideig az egyetemi éveink alatt. Sokan azt gondolják, hogy azért választottam a nemzetközi kapcsolatokat, mert kiakarom használni az édesapám által kitaposott utat. A valós ok azonban az, hogy nagyon érdekel a különböző országok kultúrája, szeretek új embereket megismerni, ahogyan azt is, ha mindig van mit csinálnom. Elég jó nyelvérzékem is van, szeretek új nyelveket tanulni.
- Mi a helyzet a sportkarriereddel? Javíts ki, ha tévedek, de ugye négyszeres olimpiai bajnok és többszörös világbajnok vagy?
- Pontosan. Természetesen az úszást a továbbiakban sem akarom elhanyagolni, sőt készülök az idén Tokióban megrendezésre kerülő nyári Olimpiai játékokra.
- A balesetedről mondanál pár szót?
- A Times elég drámaian tálalta az esetet, a többi újságról pedig ne is beszéljünk. Szerencsém volt, mert nem a teljes fogsorával kapott el és viszonylag hamar el is engedett. Arra gondoltam közben, hogy nekem nem fogja egy rohadt cápa elbaszni az Olimpiát. Talán ezt rá is ordítottam a víz alatt, de ebben nem vagyok biztos. Az ujjaimon volt egy viszonylag masszívabb gyűrű, amit több alkalommal is a szemébe nyomtam, mire elengedett. Tudtam, hogy nem szabad pánikolnom, csapkodni, felverni a vizet, mert azzal csak egy vergődő halként fogok feltűnni a szemében. A rehabilitáció maximálisan sikeres volt, ugyanis jobb formában vagyok, mint valaha és egyáltalán nem akadályoz semmiben a sérülés.
- Hát ez nem mindennapi történet, de minden jó ha a vége jó.
- Hát azért nem bántam volna, ha nem szerzek ilyen történeteket - mosolyodott el Paul.
- Még annyit árulj már el, hogy igazak a pletykák? Újra szingli vagy?
- Igen, véget ért Angelic-kel a kapcsolatunk.
- Jól gondolom, hogy többet nem fogsz mesélni róla?
- Igen - mosolyodott el Paul. (2020 Ellen Show).

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Paul Edward Shelby
Paul Edward Shelby EmptyKedd Márc. 10 2020, 11:15
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Paul!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nahát, nem gyakran van lehetőségem egy olyan hírességet köszönteni az oldalon, aki többek között az Ellen Show-ban is szerepelt.  Paul Edward Shelby 3673325056 Azt hiszem, már ez is sokat elárul arról, mi mindent tehettél le eddig sportolóként, pontosabban úszóként az asztalra. Very Happy
A sűrű, tömény jellemzésed után - amiből egy szimpatikus, már-már átlagos, kedves, de magabiztos, a saját határait látszólag jól ismerő srác bontakozott ki -, a múltat röviden összefoglaló szereppéldád egészen könnyedre sikeredett. Nekem legalábbis tetszettek ezek a szösszenetek, újságcikkek és interjú a sztárunkról. Ezekből is eleget megtudhattunk rólad, épp eleget ahhoz, hogy még kíváncsibb legyek, és többet akarjak olvasni. Very Happy
Dicséretes, hogy egy ilyen baleset, támadás után lábra tudtál állni - szó szerint és képletesen is. Nagy lélekjelenlétre vall, hogy ügyesen és többé-kevésbé épségben ki tudtál menekülni a cápa fogai közül, hogy tudtad, milyen viselkedés a legcélravezetőbb még egy olyan helyzetben is. Paul Edward Shelby 4146035580 Drukkolok, hogy az újrakezdés újabb sikereket hozzon - a sportban és a szerelemben is!  Smile

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

crazy

about you

mind álarcot viselünk
Raelyn J. Winters
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Paul Edward Shelby 84511a76e486846672dbb40324b2f8f6ebf359ef
Paul Edward Shelby C008e643194d196eb0d1da16519f46f032f73f89
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I wanna be 17 again
and ruin my life differently.

I have new ideas.
♫ :
No Excuses
people i don't like
★ családi állapot ★ :
Paul Edward Shelby 20aa5354a34ae9547d867d50dafe442f94c65d1f

I know I'm a handful but
that's why you got two hands.

I am yours. No refunds.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
Paul Edward Shelby 4e5cfa89cfcc71fa99052ed3906fcd4dbc9d876d
★ idézet ★ :
Time is precious, waste it wisely.
★ foglalkozás ★ :
paramedic, medical student
★ play by ★ :
Chloe Bennet
★ hozzászólások száma ★ :
887
★ :
Paul Edward Shelby B07b50f1c34df141a5ea36eb161ba5c229faaf34

Paul Edward Shelby
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Abraham Shelby
» somewhere only we know - Jada & Edward
» Edward & Carmen
» Edward Leneghan
» pleasant evening // Edward&&Candy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: