New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 145 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 145 vendég :: 2 Bots
Nincs
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Cleo A. Ballos
TémanyitásCleo A. Ballos
Cleo A. Ballos EmptySzer. Feb. 19 2020, 10:45
Cleopatra A. Ballos
Bought matching diamonds for six of my bitches, I'd rather spoil all my friends with my riches

Karakterinformációk

Karakter típusa
saját
Teljes Név
Cleopatra Aleta Ballos
Becenév
Cleo
Születési hely
Athén, Görögország
Születési idõ
2002. 02. 19.
Kor
20
Lakhely
Manhattan
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
a kapcsolatából kilábalóban van
Tanulmányok
Eleanor Roosevelt High School; végzett
Columbia University; Department of Psychology (BA) - jelenlegi tanulmányok
Foglalkozás
csak tanul
Hobbi
a barátaival lóg, jógázik, edzőterembe jár, szeret olvasni, új sminktrükökket próbálgat, vásárolgat, csajos bulikat szervez, újabban az egyetemi röplabda csapat tagja lett
Moodboard

Diákok
csoporthoz tartozom

Jellem

A nevéről
✘ Görögországban elterjedt dolog a lányoknak Cleopatra, illetve a fiúknak Cleophus neveket adni. Mind a két esetben Cleonak becézik az adott személyeket, aranylányunk szerint pedig sajnálatos bűn ezt a két nevet adni egy gyereknek.
✘ Ettől függetlenül sokan úgy gondolják, hogy a lány eleganciája, megjelenése valóban egy egzotikus királynőre emlékezteti az embert, mivel mindig kihúzott derékkal, kidüllesztett mellkassal és behúzott hassal közlekedik.
✘ Emellett háromszor lett az iskolai évek alatt bálkirálynő.
✘ Ha valaki Cleopatranak hívja, azt pedig nemes egyszerűséggel megtámadja és elássa egy sötét, hűvös éjszaka folyamán.

Ahogy a legtöbbször láthatod őt
✘ Nagyon magas lány, viszonylag erős, de ennek ellenére is csinosnak mondható alkattal. Olyan valakinek tűnik, aki fittyet hány mások véleményére, aki tökéletesen tisztában van a saját szépségével, és egyáltalán nem érdekli, hogy alapból is 170 centi felett jár, szívesen visel olyan cipőket, amik akár még plusz tízzel megfejelik a magasságát.
✘ Minden egyes ruhája nagyon divatos és márkás darab. Emellett, mivel büszke az alakjára – arra, hogy van feneke, melle, csípője – csak feszes nadrágokat, rövid felsőket és gyakran olyan szoknyákat hord, amik sokat megmutatnak belőle.
✘ A legtöbben latolgatják azt, hogy a haját felturbózzák-e a fodrászok, de a válasz egy határozott nem. Világ életében egy oroszlánt megszégyenítő sörénnyel rendelkezett.
✘ Nem ritka, hogy sok sminket visel magán, vagy erősebben festi ki magát, mert szeret sminkelni és mindig odafigyel a megjelenésére.
✘ Szoláriumba sem jár... Illetve nem mindig. Kifejezetten szereti, ha a bőrszíne is egzotikusabbnak tűnik.
✘ Műkörme van... természetesen.

Amit első ránézésre gondolsz róla
✘ Egy hülye picsa. Nem kell ezen szépíteni, a legtöbben ezt hiszik róla. Persze ő erre a dologra szeret is rájátszani, hiszen élvezi a rá irányuló figyelmet.
✘ Egyáltalán nem igyekszik megváltoztatni a róla alkotott képet, mert van egészséges önbecsülése. Jobban tisztában van önmagával, mint sok felnőtt ember, amiatt pedig már nagyon fiatalon megtanulta azt, hogy hogyan szeretheti magát.
✘ Sokan nem gondolnák, de igazából imádja a róla generált pletykákat hallgatni és rengeteget ő indít el saját magáról, utána pedig nevet az embereken, akik elhiszik ezt.
✘ Sokan azt gondolják, hogy mivel népszerű lánynak számít, ezért lenéz másokat.
✘ Nem nagyon szeretnek barátkozni vele az emberek, mert azt hiszik, hogy a kalóriabevitelen, a legcsinibb hajtrendeken, és a ruhákon kívül más beszédtémával nem rendelkezik.

Minden, amivel szembesülsz, ha megismered
✘ Egyáltalán nem karakán természetű, sokkal inkább mondható kedvesnek, illetve állandóan mosolyog.
✘ Szeret másoknak segíteni. Elég sokat jótékonykodik a családjával, illetve szinte havonta átválogatja a ruháit, hogy mindet eladományozhassa, ami már nem kell neki.
✘ Ha nincs hol aludnod éjjel, akkor valószínűleg az ő ajtaja nyitva fog állni előtted. Illetve ha barátok vagytok, bármikor zaklathatod bármivel, mert segítséget fog nyújtani neked.
✘ Meglepően okos, illetve évek óta minden egyes tantárgyból kitűnő. Elég előrelátó és világosan gondolkozó lány, ami miatt már fiatalon felfogta, hogy a jó tanulmányi eredményei fontosak ahhoz, hogy később szélesebb választási köre legyen, ami az egyetemet illeti.
✘ Kifejezetten szereti olvasással elütni az idejét. Pont ezért elég jól ki tudja fejezni magát, mind szóban, mind írásban, holott a humán tudományokra nem fordít túl nagy energiabefektetést. Az órái nagy részére nem is jár be, de ettől függetlenül készül rájuk.
✘ Logikus a gondolkodása. Épp ezért is szeretne később orvosként tevékenykedni... de erről majd később beszélünk
✘ Minden körülmények között első sorban magára gondol és ez nem önzőség a részéről. Csupán csak nem akar feleslegesen bajba keveredni.
✘ Ha valamilyen érvet magával kapcsolatban nem tart jogosnak, akkor nem rest kinyitni a száját, bármilyen helyzetben meg tudja védeni magát... Bárkivel szemben... De erről is majd később beszélünk.
✘ Sokat bulizik. Túl sokat, ami miatt lényegében heti szinten jár haza részegen. Általában ilyenkor tele van kék és lila foltokkal a lába.
✘ A bulik motorja. Mindig ő az, aki megszervezi a találkákat, és sokszor hajlamos fizetni azért, hogy leitassa a barátait.
✘ És ezek ellenére sem képes megbízni senkiben... Mert nem látják az emberek, hogy mennyire esendő valójában.

Minden, amit eltitkol előled
✘ Annyira nem tagja egyetlen közösségnek sem, mint ahogyan azt a legtöbb ember gondolná. Valójában az emberi kapcsolatai 90%-a mérgező.
✘ Az az álma, hogy gyermekpszichológus legyen és a hozzá hasonló fiatal felnőtteknek, illetve gyerekeknek segíthessen. Szívesen dolgozna akár gimnáziumokban is iskolapszichológusként, de mindezt nem meri elmondani senkinek.
✘ Édesanyja biomérnök, az édesapjának pedig egy vállalata van. Egyiküknek se nagyon volt ideje a lányuknak, így nevelőket fogadtak mellé kicsi kora óta.
✘ A baráti köre és a szülei gondolják azt, hogy jó lenne neki egy orvosi kar.
✘ Fél ellenkezni a környezetével. Mindig arra gondol, hogy ha megteszi, akkor esetlegesen rossz döntést hoz. Ezt az érzést pedig alapvetően utálja, mert nem különösebben érdekli a nagy tömeg véleménye, azonban a hozzá közel álló embereké annál inkább.
✘ Talán nem mutatja ki, de tényleg mindent megtesz azokért, akiket szeret. Emiatt pedig sokszor nehéz időket él át.
✘ Az otthoni személyzettel úgy viselkedik, mint egy diktátor kurva. Mert összességében annyi negatív atrocitás éri a szülei és a közvetlen környezete által, hogy máshogy képtelen kezelni már ezt.
✘ Megrögzött hazudozó. Szemrebbenés nélkül, bárkinek az ellenkezőjét tudja állítani annak, amit tesz vagy gondol. Ezáltal már magának oda is ítélt egy Oscar-díjat, a mindennapi alakításaiért.
✘ A legjobb hasonlat rá, egy kalitkába zárt madárka, aki megtanulta kinyitni annak a zárát, azonban tudja, hogy tartósan sosem szabadulhat meg a lakhelyétől, ezért mindig hazatér, mielőtt észrevennék, hogy eltűnt.

Hailee Steinfeld
arcát viselem

Múlt
- Na mizu? – tette fel a kérdést Courteney abban a pillanatban, amikor helyet foglaltam mellette, a büfében szerzett joghurttal a kezemben. Lényegében olyanok voltunk, mint Blair és a sleppje a Gossip girlben. A lépcsőn helyet foglalva fogyasztottuk minden egyes alkalommal a natúr joghurtunkat, amibe némi gyümölcsöt is kértünk a büfés nénitől. Lényegében csak a hajpánt hiányzott, de egyikünk sem volt Courttel egy, az ilyen borzalmakat viselő lányok közül. Szerintem ő csak utálta, ha valami van a hajában és az idegesíti, én pedig szimplán bűnnek tartottam hat év felett ilyen hülyeségekkel terhelni magam.
- Áh – rázta meg a fejét – Teljesen kivagyok attól, hogy Peter és Lora összejöttek.
Én magam is elhúztam a számat a hír hallatán. Lényegében sosem értettem azokat a srácokat, akik lusták voltak felmászni a fára, emiatt pedig beérték a rohadt almákkal is. Nem számított, hogy milyen szépen vöröslöttek a gyümölcsök fent, lényegében túlságosan rizikósnak és veszélyesnek találták a helyzetet... Legalábbis én szerettem volna ezt hinni. Hogy a fiúknak is van önbizalomhiányuk és egy olyan szép lánnyal félnek kezdeni, mint amilyen mondjuk Court... Abba már nem akartam belegondolni, hogy a buta és egyszerű típus lenne a számukra járható út.
- Ezek szerint Peternek annyi esze van amennyi látszik – vontam meg finoman a vállam, majd a lányra mosolyogtam – Lesz egy buli a hétvégén, ami egész jól hangzik, szerintem mennünk kéne.
- Én kiesek – sóhajtott fel halkan – Pedig nagyon szívesen mennék, azt elhiheted. Viszont anyámékkal elutazunk, ez alkalommal pedig nem fogok tudni meglógni sajnos.
- Nem baj – mosolyodtam el, miközben megpaskolgattam a lány alkarját – Majd máskor megyünk.

*

- Tehát – kezdett bele már vagy ötödjére Cole, miközben a ceruzájával mutatta a füzetemben a kémiai összefüggéseget egy bonyolult egyenletben. Egyetlen lusta pillantást vetettem oda, de aztán a pillantásom rögtön a fiú göndörödő, szőke tincseire terelődtek. Szerettem volna látni a szemeit, de jelen esetben mivel a lapokra szegezte a tekintetét, esélyem sem volt ilyesmire. Halvány kis mosoly költözött az arcomra, miközben a kellemesen mély hangját hallgatva koncentráltam lényegében mindenre, ami nem kapcsolatos a kémiával... Bár ez nem teljesen volt igaz, ugyanis engem valami teljesen másféle kémia kötött le.
- Érted? – nézett rám végre, én pedig megengedtem magamnak azt a luxust, hogy elvesszek a tekintetében, mint minden alkalommal, amikor megpillantom azt. A szám széle finoman megremegett, ezért beharaptam azt, majd inkább elfordítottam a fejem, és a padra fektettem az arcom.
- Tartsunk szünetet – tíz perc alatt már másodjára mondom ezt neki. Ezzel próbáltam leplezni azt, hogy igazából fogalmam sincs, hogy mi a fenéről beszél, de ő csak felsóhajtott és megsimogatta a hajam. Én szinte azonnal lehunytam a szemeimet és próbáltam nem foglalkozni a fejemben zsongó gondolataimmal.
- Olyan régen csináltunk már valamit a tanuláson kívül – motyogtam az orrom alatt, majd rápillantottam – Más párok hetente randizni mennek, mi pedig a kémialaborban maradunk bent és hülyeségekkel tömjük a fejünket. Mikor fogjuk ezt az életben használni?
- Az mindegy – rántott egyet a vállán – biológia, fizika, kémia, matek. Ezekből mind nagyon jónak kell lennünk, ha be akarunk jutni az orvosira.
- Hát persze – motyogtam az orrom alatt, ahogyan előrenyúltam és játszani kezdtem az aranyló hajával – Ettől függetlenül kissé túlzásnak érzem azt, amit most csinálunk. Nem lehetne az, hogy csak egyszer lazítasz?
- Mit találtál ki? – pár másodpercnyi csend után kérdezte meg. Ebből már nyilvánvaló volt számomra, hogy mit fog mondani válaszként, de ettől függetlenül is... A remény hal meg utoljára nem? Így fogtam és elé csúsztattam egy lapot a szilveszteri, Gatsby témájú, álarcosbálról. Egyetlen pillantást vetett rá, és már láttam, ahogyan elsötétül a tekintete. Kár, hogy nem lottózom.
- Cleo – kezdett bele, mire én inkább visszafeküdtem a padra és ismét lehunytam a szemem. Szentbeszéd következik – Már ezerszer elmondtam neked, hogy az ilyen bulik túl sok időt vesznek el tőlünk. Ráadásul hétköznap van, így ki kéne hagynunk a sulit is miatta... Le fogunk maradni az anyaggal.
- Három fejezettel az órai anyag előtt járunk – világosítottam fel a fiút, majd halkan felhorkantottam – Komolyan ezt fogod csinálni?
- Én is ugyanezt szeretném kérdezni tőled, Cleo – nézett halálosan komolyan a szemembe – Én nem ilyen komolytalan lányként ismertelek meg téged.
- Én meg nem hittem, hogy 18 évesen valaki ennyire besavanyodott lehet – jegyeztem meg, a pillantásom meg egyre inkább hitetlenkedővé vált. Ezt tényleg a fiú, akivel már vagy két éve párkapcsolatban élek?
- Végzősök vagyunk, ha nem tűnt volna fel.
- De feltűnt – szólaltam meg – És így is teljesen jó jegyeim vannak, nem értem mi bajod van most. Egyszer az ember csak elmehet szórakozni, nem?
- Az élet nem ebből áll – jelentette ki. Akartam valamit mondani neki még, de végül inkább becsuktam a számat, és lesütöttem a tekintetem. Szerettem volna elhinni, hogy lényegében az egész éves erőfeszítéseimért ennyi jár, hiszen keményen tanultam, hogy feljebb tornászhassam a pontjaimat... Nem beszélve arról, hogy még nagyobb hangsúlyt fektettem a közösségi munkára is.
- Hol is tartottunk? – tettem fel végül a kérdést, mire ő elmosolyodott és tovább magyarázta az anyagot, amiből egy szót sem értettem. Szinte biztos voltam benne, hogy ha fel is vesznek az orvosira, az első órámon egy szót sem fogok érteni. És ha majd nagy nehezen elszenvedem magam egy gyakorlati órára, valószínűleg rosszul leszek. Ha netán nagy nehezen lediplomázom – már ha egyáltalán sikerül, akkor az első adandó alkalommal meg fogok ölni valakit azért, mert remegett a szike a kezemben. Az ajkamat beharapva pislogtam vissza a könnyeket, amik próbáltak utat törni maguknak, miközben próbáltam elhitetni azt saját magammal, hogy ez az egész nem az én hibám. A reál tárgyak szimplán affinitáson múlanak, nekem pedig nincsen hozzájuk ilyenem.

livin' in new york

lovers or enemies.
Now, either embrace me or, become my enemy, it’s either between thesе two so, it can’t be simpler, right?

Isabel Marquina and Noah Song imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Cleo A. Ballos
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Cleo A. Ballos 8d51abd3c05de80f328b78c4517205eaa42275b7
Cleo A. Ballos Bd0cffb7d0efb95c033f0019b1e635876e40242e
★ kor ★ :
22
★ elõtörténet ★ :
I saw the signs and I ignored it
Rose-colored glasses all distorted
Set fire to my purpose, and I let it burn, You got off on the hurtin', when it wasn't yours, yeah, we'd always go into it blindly, I needed to lose you to find me, this dancing was killing me softly, I needed to hate you to love me
★ családi állapot ★ :
Cleo A. Ballos SsNm5tD
'Cause everybody's looking at you
And I don't think you even notice
That everybody's talking 'bout what you do, every time that you move, it ain't no secret, You don't need to try 'cause you doing you, got you owning this room, you're everyone's weakness
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Cleo A. Ballos 40f033e0a95aabd1b737c70c56a4cbd18ad4bbc7
★ foglalkozás ★ :
uni-student; Columbia - psychology
★ play by ★ :
Jane De Leon
★ hozzászólások száma ★ :
65
★ :
Cleo A. Ballos E1431dd99503843c2814a2b80bacdd45fa8c9126
TémanyitásRe: Cleo A. Ballos
Cleo A. Ballos EmptyCsüt. Feb. 20 2020, 14:31
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Cleo!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Engem mindig meg lehet venni egy szépen kifejtett, összeszedett jellemzéssel, szószámtól-hossztól függetlenül, úgyhogy már eleve szívesen és érdeklődve álltam neki olvasni a lapodat, és nem is csalódtam. Very Happy Nagyon egyéni, színes és összetett lányt ismerhettünk meg már ennyiből is, külön érdekes volt a felépítés, ahogy végig vezettél minket egy első hallástól első pillantáson át a valódi megismerésig terjedő skálán, szépen, sorjában. Kicsit a Shrek egyik idézete jutott eszembe róla, az ogre olyan, mint a hagyma, több rétegű, csak épp Te se ogre, se hagyma nem vagy. Úgy talán még a jó jegyekkel és fizikai valódat megelőző hírnévvel is nehéz lett volna bálkirálynői címet elnyerned. Rolling Eyes
Olyan globalizálódott médiafogyasztó világ ez, ahol megfelelő külső nélkül érvényesülni lehetetlen, és valahol szomorú, valahol pedig szerencsés, hogy ezt még idejében felismerted. Sose félj kihasználni, hiába ordítja az arcodba egy különösen elszánt "feminista", hogy a smink hazugság, és kutya kötelességed elutasítani a szépséget; azt is elérted, azért is dolgozol. Persze csak ennyi nem elég, szerencsére viszont neked más is megadatott a jó géneken kívül; felmerül a kérdés, ez a megfelelési kényszer, amit a szüleid felé érzel, vajon a figyelmük hiányából fakad? Sajnos aligha fognak felébredni révületükből azért, mert mindenből a legjobb leszel. Ilyenkor jön pedig a lázadás.
A hivatalos lázadó korszakon ugyan már túl vagy, és bár az állandó bulizást talán annak is be lehet tudni, úgy tűnik, az igazi robbanás még várat magára. Előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor nem tudod már magadban tartani a valódi vágyaidat, amit nem mások elvárásai és meglátásai formáltak, hogy hol néznél ki jól, vagy épp mi mutatna jól az önéletrajzodon, honnét kapnád a legvaskosabb csekket... El fog jönni, amikor toppantasz, remélhetőleg még azelőtt, hogy már nem fordulhatnál vissza az útról, ahová a társasági nyomás hatására leléptél. Elvégre, nem életművész kívánsz lenni, hanem gyermekpszichológus, ami nagyon szép hivatás a maga nevében, főként, ha mögöttes célja is van az embernek. Ha rajtad saját magadnak kellett is segítened, talán másoknak, akik nem ennyire erősek, tudsz segítő kezet nyújtani. Ehhez csak szerencsét kívánni lehet. Cleo A. Ballos 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Cleo A. Ballos
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Cleo Ballos
» can't you see me ♛ Noah & Cleo
» not shy, not me ♛ Stacie & Cleo
» somewhere along the way; Cleo & Nate
» Courteney && Cleo

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: