★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 218 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 214 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Team Dignitas Hétf. Feb. 10 2020, 05:11 |
| Team Dignitas Szeretném röviden összefoglalni a dolgokat először, mielőtt kitérnék a meghirdetésre szánt karakterekre. Conrad egy Team Dignitas nevű amerikai League of Legends csapat tagja. És hogy mi is az a League of Legends? Egy felülnézetes, csapatalapú stratégiai játék, az egyszerűség kedvéért egy MOBA játék, amelyben két 5 fős csapat küzd meg egymással a győzelemért.A játékban három ösvény mentén tornyok találhatóak, és az ösvények között található a dzsungel, amelyben különféle szörnyek, erősítések, sárkányok és a Baron Nashor rejlik. A játéknak a célja az ösvényeken lévő tornyokat ledöntve eljutni az ellenfél bázisáig, és lerombolni azt. A játékban minden ember külön pozíciót tölt be. A felső ösvényen, a középső ösvényen és a dzsungelben egy-egy ember mozog, míg az alsó ösvényen található egy lövész (ő lenne Conrad) és egy támogató.A játék idestova tíz éve jelent meg, és majdnem az első évétől kezdve rendeznek világbajnokságokat belőle. Hosszú lenne elmesélni, hogy mégis kik kerülhetnek be a vb-re, de a lényeg az, hogy minden régiónak van egy profi és egy academy csapata (az academy csapatok, mint aminek Conrad is a tagja a jövő utánpótlását képzik). Az évet különféle szakaszokra osztják, és akik a tavaszi és a nyári szakaszokban jó eredményeket érhetnek el, azoknak kvalifikálnak a vb-re. Tudom, ez így elsőre irtó bonyultnak hangozhat, és hát emiatt a keresettjeim se éppen mindennapiak, hiszen ők egy csapatot alkotnak Conraddal, és a céljuk, hogy a legjobbak közé emelkedhessenek a játékban. Mégis remélem, hogy a fentebb írtak nem túl rémisztő információk, hiszen tudom, hogy aki nem ismeri a játékot, annak bizony nem egyszerű átlátni azt. Azért reménykedem benne, hogy hátha erre akad egy-két vállalkozó szellemű ember, vagy éppen useresen hozzám hasonló kocka, aki ismeri a játékot, és szívesen rp-zne egy esportolót. A karakterek magánéletével szándékosan nem szeretnék semmit megszabni, szeretnék minél szabadabb kezet adni a megalkotóknak. A pb-k terén is rugalmas vagyok, egyedül a középső ösvényes play by-ját szeretném megtartani. Sokkal jobban szeretek közösen agyalni, mint mindent megszabni.Nagyon várom az érkezéseteket, és remélem, mihamarabb összeáll a kis csapatunk.
Felső ösvényesünk - Megérkezett
| Play by: Adrien Sahores, vagy igazából akit szeretnél Születési hely: megalkotóra bízva Kor: 20-24 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: megalkotóra bízva Családi állapot: megalkotóra bízva Csoport: megalkotóra bízva Történetünk: Magadénak mondhatod a felső ösvényt, amelyet általában a nyugalom szigetének szoktunk nevezni a játékban, hiszen arrafelé ritkán történik bármi is. Ettől függetlenül akárcsak a valóéletben, itt is magabiztosan kezeled a felmerülő problémákat, az önbizalmaddal egyáltalán nincs hiány. Csapatunkban vélhetően te vagy a közönségkedvenc, bolondulnak érted a lányok, bár arról, hogy te ezt miként kezeled, nem szoktunk beszélni. Tulajdonképpen, épp olyan rejtély vagy számomra, mint én neked, hiszen nemrég óta vagyunk egy csapatban, de az biztos, hogy a céljaink közösek, és bizony addig nem nyugszol, amíg el nem éred azokat. Hárman vagyunk srácok a csapatban, és hármónk közül te vagy a legszociálisabb személy, sőt valami oknál fogva imádsz közös programokat szervezni, és valami furcsa okból kifolyólag ezeket a programokat szereted testmozgással összekötni. Múltkor például csapatépítés címszóval elrángattál minket falat mászni, mondanam se kell, hogy mennyire meg akartam halni közben. Ettől függetlenül nem bajom veled, sőt szeretnék jó barátságot ápolni veled, hiszen az nem csak a csapatnak jó, hanem nekem is. Nehéz bevallanom, de bizony azok a programok, amikbe belerángatsz, mégiscsak valamilyen módon jó hatással vannak rám. |
Dzsungelesünk - Megérkezett
| Play by: Anastasia Sidorova, Anna Speckhart, Zella Day vagy igazából akit szeretnél Születési hely: megalkotóra bízva Kor: 19-22 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: megalkotóra bízva Családi állapot: megalkotóra bízva Csoport: megalkotóra bízva Történetünk: Te vagy a dzsungel királynője, és ez bizony szó szerint értendő. Amikor először megpillantottalak, voltak kétségeim felőled, sőt az első néhány alkalommal, amikor láttalak játszani, akkor is voltak fenntartásaim, de rá kellett jönnöm, a magad stílusában te vagy a legjobb. Igaz, időnként kapkodsz és túlságosan agresszív, vagy meggondolatlan vagy (ez sajnos a valóságban is jellemző), mégis ha benne vagy a játékban, akkor nincs olyan objektív, amit ne szereznél meg a csapatnak. A valóságban és a játékban egyaránt különleges tehetséged van ahhoz, hogy jókor legyél jó helyen. Kifejezetten utálod, ha várnod kell másokra, a kritikát nehezen viseled, ahogy azt is, ha éppen irányítani szeretném a csapatot, ugyanis irtó önfejű vagy. Ettől függetlenül szeretünk, mert kiállsz másokért, és mindig őszinte vagy. Ezt becsülöm benned. Baráti szempontból talán a felső ösvényesünkkel vagy a legjobb viszonyban, szoktátok mesélni, hogy gyakran ketten is kimozdultok, elvégre te is épp olyan extrovertált és barátkozó típus vagy, mint ő. Annyi különbséggel, hogy neked hamarabb durran el az agyad, és nem félsz pofonokat osztogatni, ha a helyzet úgy adódik. |
Középső ösvényesünk | Play by: Louis Hynes Születési hely: megalkotóra bízva Kor: 18-19 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: megalkotóra bízva Családi állapot: megalkotóra bízva Csoport: megalkotóra bízva Történetünk: A legfiatalabb vagy közülünk, és bizony rád jobban testvérként tudok tekinteni, mint a kotnyeles öcsémre. Szomorú tény, de igaz. Hiszen vele ellentétben, egy hobbink osztozunk, és bátran mesélhetek arról, ami a fejemben jár, ugyanis a fivéremmel ellentétben nem kutakodsz az életemben. Akárcsak én, te is új vagy még a profi ligában, egyikünk sem szokta még meg a rivaldafényt, vagy az emberekkel töltött stadionokat Los Angelesben, így hát igyekszem neked mindenben támaszt nyújtani. Játékban és ezzel a dologgal kapcsolatos nehézségekkel egyaránt. Amolyan mentor-tanítvány kapcsolat áll fenn közöttünk. Mindenre nyitott, tanulékony kölyök vagy, akinek a társaságában szívesen töltök időt. Biztosra veszem, hogy néhány éven a legprofibb játékosok között szerepelsz majd, hiszen úgy vág az eszed, és annyira találékony vagy, hogy amint hozzászoktál a kamera előtt való szerepléshez, bizony sok embernek fogsz borsot törni az orra alá. |
Más lesz hirdetve helyette! | Play by: Dasha Sidorchuk, Freya Allan, vagy akit szeretnél Születési hely: megalkotóra bízva Kor: 19-22 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: megalkotóra bízva Családi állapot: megalkotóra bízva Csoport: megalkotóra bízva Történetünk: Az alsó ösvényen játszol mellettem, de valójában az egész csapatra vigyázol. Ezt nem csak játékon belülre értem, hiszen bizony te vagy mindenkinek a lelki támasza. Te segítesz át minket a nehéz időkön, bátorítasz minket, és igyekszel gondoskodni rólunk. Mindenkinek mosolyt akarsz csalni az arcára valami aprósággal, legyen azzal egy kávé, egy sütemény, vagy bármi más. Rettenetesen jó ember vagy, akit nem rontott meg a világ romlottsága. Talán rád tekintek a legjobb barátomként, szinte éjjel-nappal beszélünk valamiről, ha nem is játékról, akkor a magánéletünkről, vagy bármilyen más hobbinkról. Szeretek veled időt tölteni, mert megnyugtatsz, amikor stresszes vagyok, és ez bizony fordítva is igaz. Te nem kezeled túl jól a kamerák és a nyilvánosság előtt zajló meccseket, sőt még a fontosabb, háttérben zajló mérkőzések során is hajlamos vagy rosszul lenni, és bemászni az asztal alá. Nem túl szép dolog, de ha nagyon eluralkodnak rajtad a rossz gondolatok, akkor hajlamos vagy bizony hányni is. A Dignitas berkein belül eddig csak én tudtalak egy-egy ilyen helyzetben kiimádkozni az asztal alól, és lecsillapítani téged.
|
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Team Dignitas Vas. Márc. 22 2020, 21:14 |
| Cseréből kezdő support | Play by: Jack Harries, de egyeztetés után változtatható Születési hely: rád bízom Kor: 20-22 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: rád bízom Családi állapot: rád bízom Csoport: Média Történetünk: Már két éve ültél a kispadon, és egészen eddig csak akkor kaptál szerepet tétmérkőzéseken, ha az eredeti support játékos nem tudott résztvenni. Most viszont bekerültél a kezdő ötösbe, hiszen az előző supportunk nem tudta hozni azt a szintet, amit az edző elvárt volna tőle, te pedig annyit gyakoroltál, hogy úgy döntöttek, te fogsz szerepelni mellettem az alsó ösvényen. Alapvetően egy jókedélyű, állandóan viccelődő srácként írhatnálak le, ami szöges ellentéte az én jellememnek, épp ezért kell némi idő, hogy teljesen össze tudjunk dolgozni. Nekem teljesen szokatlan, hogy más tölti be a támogató szerepet, de nem haragszom rád, hiszen nem te tehetsz róla, hogy ez így alakult. Adriant és Rubyt is régebb óta ismered, mint engem, a velük való viszonyodat személyesen is meg tudjátok tárgyalni, ha megalkotod a karaktert. A sráccal kapcsolatban csak annyit szabnék meg, hogy ő teljes mértékben az esportnak szentelte az életét, tehát egyetemre, vagy dolgozni nem jár mellette. Viszont úgy képzeltem, hogy rengeteg hobbija van, nyitott, érdeklődő személyiség, és bár kicsit izgágának tűnik, ha a helyzet úgy kívánja, akkor képes analitikusan felmérni a helyzetet.
//Az előző support, Wendy leírását csupán csak áthúztam, így olvasható, hogy ő milyen volt, és ott is elhintettem, hogy az önbizalomhiánnyal kapcsolatos problémái erősen kihatottak a teljesítményére, amit az edző, Cole nem nézett jó szemmel. Így kaptam meg végre a lehetőséget, hogy bizonyíthass. Nem csak én várlak téged, hanem Ruby és Adrian is, továbbá nem kell attól félned, ha nem értesz a játékhoz, szívesen elmagyarázom az alapokat, ha szükséged van rá. // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Team Dignitas | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |