★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 299 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 297 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Marco Furey Szomb. Jún. 03 2017, 15:35 |
| Marco Furey Teljes név: Marco Furey Play by: Nicholas Gonzalez Születési hely: New York Kor: 37 Lakhely: rád bízom Szexuális beállítottság: hetero (!) Családi állapot: elvált Csoport: Üzlet, Bűnüldözés
Te és én. Két éve. Egy bár mosdójában. Gondolom nem kell tovább részletezzem, hamar összeáll a kép, hogy miként is indult a viszonyunk. Egyéjszakásnak indult a viszonyunk, de helyette hét éjszakába torkollott. Addig folytatódott, míg ki nem derült rólad, hogy házas vagy. Igaz, magyarázkodtál, hogy válófélben van a kapcsolatod, de semmit sem értél el mindezzel nálam, mert minden kapcsolatot megszakítottam veled azt az napot követően. Nagyon óvatosnak kellett lennem, mert nem hagyhattam, hogy bárki is tudomást szerezzen erről a viszonyomról, pláne a fiam jövője miatt, az emberek nem ítélhetik el őt miattam. Azt követően nagyon sokáig nem láttuk egymást. Nekem személy szerint két hónap kellett, míg teljesen meg tudtam győzni magam arról, hogy ami történt megtörtént, nem az én hibám volt és igenis ki tudom törölni a fejemből a képedet örökre. Mikor nem az iskolában tanítottam, akkor a fiam nevelésére koncentráltam, így egy idő után valóban sikerült teljesen elfelejtenem rád gondolni. Míg három nappal ezelőtt ismét fel nem tűntél a küszöbömön. Nem tudom, hogy bukkanhattál rám, mert soha nem adtam meg neked a lakcímemet, nem beszélve arról, hogy a közeli ismerőseimen és az iskolán kívül ahol tanítok, nem is tudott senki arról, hogy hol lakom.. de te mégis kiderítetted valahogyan. Bár, New Yorkról beszélünk, itt semmi sem lehetetlen sajnos.. A lényeg a lényeg. Mikor felbukkantál elmondtad, hogy egy ideje (ezt az userre bízom) elváltál a feleségedtől és újra szeretnél adni egy esélyt kettőnknek, mert azóta is gyakran eszedbe jutok. Akkor ott a szavam is elállt, nem hogy választ tudjak adni neked, de addig beszéltél, hogy lyukat beszéltél a fejembe, minek következtében belementem a dologba, vagyis legalábbis abba, hogy elmenjek veled egyet kávézni. (Ezt a találkozást is ki szeretném majd játszani a leendő megalkotóval : : ) Kb ezekre gondoltam, remélem megtetszik a plot ötlet valakinek :22: Gyere, gyere, nagyon várlak, szépfiú! :pls: |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Marco Furey | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |