A kapcsolatunk közel két éve indult, amikor nagy kétségbeesésemben, meggondolatlanul felvetettem azt a kérdést egy fórumszobában, hogy kinek mit jelent a bűntudat. Nem számítottam rá, hogy bárki is válaszolni fog, de ott várt az írásod, és onnantól kezdve elindult közöttünk valami. Akkoriban egy bántalmazott kapcsolat elszenvedő alanya voltam, de a sors közbeszólt, és váratlanul a kezembe került a szabadulásom kulcsa, de ezért nagy árat fizettem. A vőlegényem csúnyán megvert, de most először vágtam vissza, melynek köszönhetően sikerült akkora ütést mérnem a fejére, hogy a kórházban kómába esett a baleset után. Ugyan nem ismered az ügy minden részletét, de beavattalak a titkomba, és általad lélegeztem fel először. A leveleid tartottak életben, miattad mertem kilépni a napsütésbe, miattad tettem fel a kérdést, hogy megérdemlem-e az újrakezdés lehetőségét? Azóta sok minden változott, a féltve őrzött álmomat valóra váltottam, és megírtam az első regényemet, melyet siker övezett. A mindennapjaim része lettél egyetlen álnév alatt. Fogalmam sincs, hogy ki vagy, egyáltalán mivel foglalkozol úgy igazán, de azt tudom, hogy sokat utazol, és az emberi élet mindennél többet jelent neked. Együtt tudtál velem érezni,hajnalig tartó beszélgetésekkel férkőztél a bizalmamba, és a barátommá fogadtalak. Két éve rendületlenül te tartod bennem a lelket, és bár nem bontottam fel a jegyességet a vőlegényemmel, állandóan látogatom a kórházban, mégsem érzek iránta már semmit, a bűntudat köt hozzá egyedül. A harmadik regényem témája kapcsán anyaggyűjtésbe kezdek, és így sodor az utadba az élet…most fogunk személyesen érintkezni először.
Mindenképpen olyan vigye el a karaktert, aki komolyan veszi a történetet, és saját ötletekkel tud hozzájárulni. A foglalkozása nem egyszerű, nyilván összetett személyiség. Jellemre maximalista, zárkózott, lojális, nem fél a haláltól, a saját életénél is fontosabbnak tartja a túszokét, hiszen ez veszi körbe minden egyes nap. A múltja szabadon alakítható, de azért egyeztessünk. Ha megérkeztél, akkor dobj egy üzit. A munkához és a PB alanyhoz ragaszkodom.
It's so easy to...
think about love, to talk about love, to wish for love.
But it's not always easy...
to recognize love even when we hold it in our hands.
★ lakhely ★ :
Queens
★ :
★ idézet ★ :
Nagyon finom műszer a lélek és bizonyos dolgok megbéklyózzák.
A bűntudat például vagy ha magunkba fojtjuk az érzéseinket, titkolózunk: óriási teher a léleknek.
Az efféle emberi eredetű súlyok ráakaszkodnak
és elnehezítik.