★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 58 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 57 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Chloe Loomis
tollából Ma 04:53-kor Chloe Loomis
tollából Ma 04:50-kor Amber Fleming
tollából Ma 01:56-kor Nadia Romanov
tollából Ma 01:24-kor Deidre Doherty
tollából Ma 00:14-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 23:43-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 23:32-kor Seuna Silived
tollából Tegnap 23:14-kor Dr. Sylvanus Arvenson
tollából Tegnap 22:01-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Közös titkunk elárulod-e? | |
| | Közös titkunk elárulod-e? Csüt. Dec. 19 2019, 09:20 |
| Amilyet szeretnél | Play by: amilyet szeretnél (férfi/nő) Születési hely: bárhol Kor: harmincasbeli Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: bármi Családi állapot: bármi Csoport: bármi (törvényen kívül is jöhet) Történetünk: Vagy jó öt-hét éve úgy érezted, valami nem stimmel veled, de csak szimpla életkrízisnek vetted és úgy gondoltad, pár önismereti tréning segít. Ebből lettek az aztán az izzasztó kunyhók, egyéb spirituálisnak nevezett tanfolyamok. Merthogy pszichológus téged csak ne kezeljen, az tele van szarsággal (ezt magad jelentetted ki, nem is egyszer). Egy ilyen spirituálisnak nevezett tanfolyamon futottunk össze, én vezettem. Hogy mi volt a véleményed rólam, nem tudom, s nem is foglalkoztam veled. Akkor érezted, hogy sikerült valamit rendezned magadban, az életed némileg sínre került. Aztán jöttél a többi tanfoyamra is, volt, amelyiket én vezettem, volt, ahol társként csapódtunk egymáshoz. Ahogy mondtad, fun volt, mivel a bennünk rejlő személyiségek, tudatalatti és még sorolhatnám, egészen jól elbandáztak (ezt is tőled tanultam) együtt. Aztán tavaly szétestél, utána nem találkoztunk, hiába kerestelek, nem találtam rád. Egy zavaros hajnal után mégis arra ébredsz, hogy én ülök az ágyad mellett. Nem, nem otthon. Pszichiátriára kerültél, idegösszeomlást kaptál és önveszélyessé váltál, személyiséged zavart lett. És ekkor szembesülsz azzal, hogy akiket világéletedben gyűlöltél (ezt egyszer mondtad, de olyan szenvedéllyel, hogy jobban elhittük, mint azt, hogy utálod őket), egyike vagyok én is. Ugyanis sosem árultam el, mivel is foglalkozom valójában. Vajon hinni fogsz nekem, hogy nekem is az a célom, hogy kikerülj innen? S el fogod-e árulni a kollegáimnak, hol is találkozgattunk rendszeresen s én ott miként vettem részt? S hogy tudod, mennyi sok személyiség lakozik bennem is? Segíteni, vagy hátráltatni fog bennünket mindez? // Valójában csak kiégtél, belefáradtál és összeropppanhattál az élettől, így ez a része hamar meglesz (persze, ha szeretnél bonyolultabb esetet, abban is benne vagyok! A háttér, a történeted többi része szabad, vannak még ötleteim, gyere, várlak, az ötletedeiddel együtt! // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Közös titkunk elárulod-e? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |