erre most mondhatnám, hogy így is, úgy is szembesülök vele, de sajnos így megeshet, hogy később veszek észre egy-két változást, mint amúgy ez feltűnne
viszont itt élek a gyanúval, hogy még ebben az esetben is vígan elhallgathatnál egy-két dolgot... de ne tedd Warren, vagyis nagyon ajánlom, hogy ne tedd
HÉ! mondtam, hogy ne szórakozz! most komolyan saját képedre váltottad át a hátterem?!
sajnálom Bradford, a személyes kutatásaimat inkább végzem a telefonomon vagy az otthoni gépemen. amúgy is, haladj célirányosan és a szükséges anyagot hajtsd fel, ne mást
nem ismersz eléggé? nem olyan régen említetted, hogy túl gyanakvó vagyok, ezek után szerinted lementem a jelszavaimat a munkahelyi gépemen? na ugye
te jöttél az unalmas szöveggel... és inkább azt hadd ne kommentáljam, hogy mennyire fellengzősen hangzik ez a "egyenleg" téma. előbb hiszem, hogy ez azoknál szokás, akiknek az alap pénzmagja nem az átlag fizetés körül mozog, de kérlek, cáfolj rám, epekedve várom erről a beszámolód
szeretném azt hinni, hogy tényleg így van... és szeretem a kávét. a nagyon fekete kávét
legutóbb is a produktivitás volt a fő szempontom, nem tehetek róla, hogy jól megy a multitasking
az én egyenlegem folyamatosan változik, gyanítom Olivia ritkán vált nevet, de veled nem vitázom arról, hogy mi az unalmas, mert úgy látom szakavatott vagy a témában : DDD
lehet, hogy még nem állt fel a rendszer
lehet, csak gyönyörködöm az kávés háttérképedben
kezdem azt érezni, hogy tényleg muszáj leszek hozni neked egyet
ezt a kijelentésedet még te se hiszed el. de komolyan a frászt hoznád rám, ha a következő pénteken is bent volnál ezért inkább... ne tedd. vagy maximum akkor, ha a produktivitás a fő szempontod, nem az, hogy felhúzz
aha, vagyis egy sablon, "unalmas" dolog, értem
ez egy remek hír Warren, csak az zavar, hogy egyelőre nem kérdeztél rá pontosan hol találod a cikket
kezdésnek az is megteszi, ha nem tartasz fel, az igazán jókedvűvé tesz
hogy is mondtad, ó igen, már emlékszem: "még a jelszava is uncsi". nem tudom, számomra még unalmasabb ha csak random számok és betűk kombinációját írom be, de nincs az egészben semmi kapocs vagy összefüggés. vagy te valami más, látnoki módon találod ki a jelszavaidat?
hagyd békén a gépemet, a feladatodra koncentrálj, célirányosan Warren, célirányosan
azért ez a "szórakoztassalak" kicsit erős. az én szórakoztatásomhoz egy cseppet mással kellene foglalkoznod, főleg amire készül az leginkább téged szórakloztat... amúgy is, már elmúlt a meglepetés ereje, mert már tudom, hogy amikor bekapcsolom a gépem, a te fejed bámul majd vissza rám, ahogy Albert Einsteint is megszégyenítő tökéletességgel nyújtogatod a nyelved
mert nagyon unalmas életed lenne akkor, ha az lenne a péntek estéd üde színfoltja, hogy engem idegesíts. mint ahogy a péntek estéim nagyobb részét én se az irodában tölteném, haaaa... valaki nem tartana fel, mondjuk
ehh... nem. egyszerűen csak a legtöbb jelszavas rendszer így is, úgy is igényel kisbetűt-nagybetűt-számot-egyszűzlányvérét, akkor már miért ne válasszak egy olyan jelszót, ami ötközi ezeket és még talán esetleg meg is jegyzem?
és te honnan tudod, hogy milyen programjaim vannak, amik izgalmasabbak a te lehengerlő társaságodnál, hmmm?
kérlek ne mondd, hogy te is egyike vagy azoknak, akik számokkal helyettesítenek betűket, aztán úgy érzik magukat, mint az ilyen criminal mastermind kriptográfusok.......
tudtam, hogy rád számíthatok, főleg ha valami baromságról van szó
sejtettem, hogy te nagyon élvezted, de valóban szeretnél te még egyszer túlórázni? jobb programjaid is vannak neked estére, semmint, hogy az én életemet "boldogítsd"
neked azért unalmas, mert nagy eséllyel nem érted, ami nem is baj
mindenképp. nem csak itt, majd a számítógépemen is beállítom
pontosan tudom, hogy direkt csináltad, mert valahogy akkor lett szükséged mindenre is, mikor rájöttél, hogy sietek és bizony még a végére magadra hagylak az irodában
hogyne warren, hatalmas reményeket fűztem a kreativitásodhoz a képek terén, de az eredmény csak egy instant meglepődésre ad okot
persze... a végén miattad majdnem lekéstem a moziról, mert neked folyamatosan azokra a dolgokra volt szükséged, amire nekem... teljesen, totálisan véletlenül
azóta se hívtál meg kávéra, ha ezt a problémát megoldod, akkor eltekintek a dologtól
egy nyamvadt órát, vagy annyit se csak tudnátok halasztani... mint mikor valaki az utolsó pillanatban értesítette a nyomdát, hogy sztornó. fogalmam sincs, ki lehetett az
de ha nagyon sürget az idő, akkor lépjetek be a gépembe. de ne te csináld
a hangodról már lemondtam, a többiért meg kár a gőzért
warren, ismered te barnest? ha nem, akkor megsúgom: ha most felállok, akkor igazából élből elkönyvelhetem, hogy buktam a kurzust. legalább egy órát adjatok, akkor talán tart egy szünetet én pedig benyögök valamit neki, vagy csak elpárolgok, tudom is én