★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 535 felhasználó van itt :: 20 regisztrált, 0 rejtett és 515 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Deborah Winchester, Dominique Léah Chevaliér, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Horatio R. Hayes, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Marcos Carmona, Milo Salazar, Perla Rivera, Rosemary Sawyer, Sofia Carmona, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Enzo De Santis
tollából Ma 15:17-kor Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Rosie L. Moreau Vas. Dec. 01 2019, 20:22 |
| Rosie Loreen Moreau | Karakter típusa: saját Teljes név: Rosie Loreen Moreau Becenevek: Rosie, Lor Születési hely, idő: Orlando, 1999. 03. 19 Kor: 21 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: egyedülálló Csoport: Diákok Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: NYU - Jog Ha dolgozik//Munkabeosztás: munkát keres Ha dolgozik//Munkahely: - Hobbi: olvasás, futás, tánc, Play by: Marina Laswick |
Jellem × céltudatos: Minden vágya, hogy egyszer bíró lehessen és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a vágya valóra váljon. × rendszerető: Mindennek megvan a maga helye és azt oda is teszi mindig vissza használat után. Ez csak az utóbbi években alakult ki nála, miután rájött, olyan, hogy rendezett káosz nem létezik. × magabiztos: Tisztában van az erősségeivel és hiányosságaival, igyekszik az utóbbiakat eltüntetni vagy háttérbe szorítani. Nem fél kiállni sok ember elé beszédet tartani és az sem okoz neki gondot, ha ő van a beszélgetés középpontjában. × bíró szeretne lenni: a keresztapját koholt vádak alapján börtönbe zárták tíz évvel korábban, majd három év után kiengedték, mikor elejtették ellene a vádakat. Elhatározta, hogy véget vet az ilyen ügyeknek. × szingli: az egyetem előtti utolsó napon szakított a gimnáziumi barátjával, mert tudta, a távkapcsolat nem működhet és nem akarja lekötni magát már akkor, inkább megtapasztalja milyen is az egyetemi élet. Múlt Azt mondják, hogy az egyetemisták a téli vizsgaidőszak kezdetétől számolva már csak kettőt alszanak karácsonyig és úgy érzem ez az állítás rám hatványozottan igaz. Nem egyszerű joghallgatónak lenni, pláne nem úgy, hogy közben a kollégiumi viszontagságokat is el kell viselni. Nem lenne ezzel igazából semmi baj, ha a könyvtár nem zárna be este 9-kor és nem lenne muszáj a szobámban folytatni a több ezer oldal bemagolását. Kényelmesen elhelyezkedem a párnákkal kibélelt fotelemben és már veszek is elő a következő tételt amikor kopognak az ajtón, majd az engedélyt meg sem várva, az szélesen kitárul és a legjobb barátnőm vörös fürtjei jelennek meg az ajtóban, a gazdájukkal együtt. - Rosie, tudsz róla, hogy péntek este van, ráadásul a vizsgaidőszak hivatalosan még el sem kezdődött, nem tanulhatsz már most! Lesz egy buli két szinttel lejjebb amire mind a ketten el fogunk menni. - mondja nagy lelkesedéssel és valamilyen szinten igaza is lenne, ha nekem nem hétfőn lenne az első vizsgám, de tudom, ha ezt felhoznám abban a pillanatban lehurrogna, mert mégis ki az aki már az első nap elmegy vizsgázni? Bizonyára a stréberek, és én valamilyen szinten az is vagyok de ezt inkább nem mondom neki. Nora a szekrényemhez megy és pakolni kezd benne, miközben magyaráz. - Ez sem jó, ez sem, hmm. talán ez... nem mégsem. Á megvan, ez tökéletes lesz! - vesz elő a szekrényből egy fekete rövid flitteres ruhát. - De ha csak két emelettel lejjebb megyünk minek vegyem fel ezt? El is megyünk valahova...?- kérdezem bár feleslegesen, mert tudom a választ. A héten nyílt egy új szórakozóhely, minden bizonnyal azt szeretné kipróbálni, de előtte alapozni jó lesz az itteni buli is. Please wrap your drunken arms around me And I'll let you call me yours tonight 'Cause slightly broken's just what I need And if you give me what I want Then I'll give you what you like
Hangosan szól a zene a hangfalakból én pedig vele éneklem a szöveget. Norának igaza volt, ma el kellett jönnöm ide, mert ha nem kapcsolok ki néha akkor annak hamar rossz vége is lehetett volna, de így... Érzem ahogy felszabadul bennem az adrenalin és érzem, hogy a dalszöveg valósággá válik. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Rosie L. Moreau Hétf. Dec. 09 2019, 23:34 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Rosie! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Annyira édes neved van és annyira passzol az általad választott archoz. Nagyon szeretem Marina-t. Hajdanában danában volt nekem is vele karakterem. Ritka arc és szerintem különleges. A történetedhez, pedig annak ismeretében nyugodtan mondhatom, hogy passzolt. A dalszöveged nagyon meghozta a kedvem, úgyhogy amíg olvastalak előkaptam Avril-nek ezt a számát. Van valami kis borongós ritmusa. A történeted viszont egy igazi csajos kis életkép. No de ne szaladjunk ennyire előre. A jellemzésednél azt hiszem az volt a leginkább megkapó, hogy miért választottad a jogot. Hogy mi volt a motiváció. Mert mindannyiunknak van valami, ami erre az útra visz bennünket, hogy végül ott kötünk ki, amire mindig is vágytunk. Céltudatosság. Úgy látom benned is megvan, és sajnálom, hogy egy szomorú családi esemény sodort téged ebbe az irányba, de talán pont ezért leszel te sokaknál elhivatottabb. Reméljük, hogy ez végig kitart majd nálad. Szinglivé válni egyetem előtt pipa. Hasonlóan jártam én is, azzal a különbséggel, hogy én nem a távkapcsolat miatt szakítottam, hanem mert hé, mégiscsak egyetemista lettem, nem köthetem le magam ennyi idősen, mikor a tojáshéj még félig a hátsómon van. Az ember ilyenkor jön rá, hogy most kell élni, és nem később eszmélni rá, hogy a fiatalság elszaladt mellettünk. A barátnődön jót mosolyogtam. Tipik az én Linda barátnőm. Ha te éppen tanulsz naná, hogy olyankor rongyol be, és próbál elrángtani…nem mellesleg igaza is van. Péntek este nem tanulunk, főleg ha az az első vizsga….majd lesz következő lehetőség is. A végén annál a dalnál éreztem benned valamiféle furcsa szomorúságot. Mintha mindezek mellett valami nagyon hiányozna. Mintha hiányozna az aki megadja azt amit akarsz, te pedig megadhatod neki amire vágyik….ugye? A Tara-Plecsnit egy NYU jelvénnyel adom át most neked. Tartsunk össze! Színt admin ad majd neked. Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Rosie L. Moreau | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |