Azt hiszem, hogy ennél akkor nem is vágyik az ember tökéletesebb és szebb szavakra Gratulálok a kislányhoz!
Ohh, nem kell aggódni nálunk napi szinten készülnek el újabb, általában teszt darabok. És a promóciósak is nálunk, tervezőknél kötnek ki, úgyhogy cipőből itt nincs hiány, ellenben az utántöltésből
Ne haragudj, de most akaratlanul is eszembe jutottak a tipikus nőgyógyász dicsérőszavak.... Jelen állás szerint nekem sincs sok helyem, szóval ha már letudnánk felezni boldogabb lennék. Így te se és én se férnénk már el otthon
A szülészorvosom mellett, azt hiszem ezek voltak a legszebb szavakat, amiket eddigi életemben hallottam. Ha tehetném vinném én az egészet, de akkor nem lenne hely bejutni a lakásomba.
A szerda vagy csütörtök délután mennyire működne? Papíron négyig dolgozom, ha neked is jó lenne valamelyik nap, akkor még gyakorlatban is meg tudnám valósítani.
Hidd el nekem, hogy amíg az én nevemet látod bármelyik oldalon, addig nem kell itatnod az egereket, jut cipő bőven. Jut is, marad is. Ha csak nem viszed az egész szekrénnyel
A kollégák irigykedésének én örülnék ám a legjobban, szóval várlak szeretettel
Időpontot szükségeltetik kőkeményen előre foglalni, elég elfoglalt vagyok az elkövetkezendő egy hétben... értsd: mostantól kezdve a hét végéig bármikor a rendelkezésedre állok
Szuper! Reméltem, hogy így lesz, különben sírhattam volna tele a kispárnám az éjszaka!
Ezer örömmel segítenék azokon az armageddoni állapotokon, na meg persze szándékomban áll elérni, hogy minden kollégám álla a földön legyen a cipőimet látva.
Szóval meg lehet őket tekinteni esetleg valamikor, vagy maradnom kell annál, hogy a képekben gyönyörködöm csak?
Szia! A Poshmark-on találtam meg a számodat, az én elérhetőségeim ITT találhatók, hátha így kevésbé tűnik randomnak az üzenetem. Gyönyörű cipőid vannak! (:
Ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem, remélem még aktuális a dolog. Cassie