Jó, én felszerelkezek mindezzel -már ha ki tudom silabizálni, hogy pontosan milyet is akarsz tőlem-, de ennek fejében néha meg kell lepned valamilyen kinder termékkel. Tudod, hogy nekem az a kerékkötőm
Na de kérem! Én csak egy ártalmatlan corndogról beszéltem, erre te...
Én aztán nem mondok- de jobb, hogyha a center felé kutakodsz Tudod, minél inkább a város szívében, annál jobb Nos, te meg azért ne haragudj, mert én meg ezt nem hiszem el
Ezt jó tudni Majd akkor morcos pillanataidban ildomos fedezékbe vonulni, és távolról Lindt golyókkal dobálni, amíg el nem ül a veszély?
Nem is értem miért gondoltad jó ötletnek a corndogot.. soha nem vetemednék arra, hogy bárkitől is elfogadjak egy pálcikára húzott, bundás virslit
Hogy merre van az arra? Nos, hogyha látsz New York látképében egy kimagasló, azonban még nem burkolt, csupasz betonépítményt lefóliázott ablakrésekkel, akkor kezdj el gyanakodni, hogy jó helyen jársz Tudod, hogy mit mondtam neked még egyszer, régen: vászonzsákban és lábadira kötött zacskóval, madárfészekkel a hajadban is
Tudod jól, hogy valahol mindigélni fog bennem az a kislány... kellenek a mesék az életembe És a csoki!!!
Tudom, tudom. De azért azok a bundás virslik mustárral egészen finomak. Bár tény, hogy nem az én kis úrinő gyomromhoz lettek kitalálva. Két napi hányást és kiszáradást követően úgy döntöttem, hogy soha többet
Ne mondj ilyeneket, mert a végén megszánlak és elbambázok hozzád egy zöld hölggyel na nem mintha tudnám merre van az rra, de megoldanám Jól van, jól van. Akkor tessék intézkedni! Én meg elő intézek magamnak addigra valami flancos göncöt, nehogy a frászt hozzam rád
Csokigyárba, mi? Azt hittem, hogy a "Charlie és a csokigyár" jellegű dolgok már jó néhány éve kimentek a divatból, de látom, hogy tévedtem
Tudod, vannak azok a rossz arcú egyedek, akiktől jobb, ha az ember nem fogad el kaját. Ennek egy következő fokozat a cukros bácsi effektus.
Az én leghőbb vágyam most? Kérlek szépen, ebben a pillanatban egy jó erős americano mogyoró sziruppal, de hát olyan szélsebesen vágtázok, hogy időm sincs betérni egy kósza Starbucksba, holott minden második kapualjban kacsintgat rám a zöld hölgyemény a logóról. De tudod mit? Akkor maradjunk a Momofuko-nál Csak el ne felejtsek intézkedni, hogy semmissé tegyük azt a bizonyos "harminc napos várólistát"
Csokoládé most nekem is jöhetne úgy... marék számra. És még több. Egy jó kis belga trüffel, vagy Lindt? ehmnajó... vigyél csokigyárba
Örömmel hallom... olvasom.
Bélcsavarós? Köszönöm akkor inkább kihagyom. És igen, legyen csak a magabiztosságod a fő szempont szóval válassz csak, Kedves! Kíváncsi vagyok, hogy mi a szíved leghőbb vágya most
Hjajj ne is mondd! Épp, hogy nem kell kinyitni nekem az ajtó mindkét szárnyát, hogy beférjek! Tudod, hogy a kávé mellett ráadásul meglehetősen nagy szenvedélyem a csoki, és soha nem voltam szégyenlős, ha a hasamról volt szó
Igen, jól van, köszönöm a kérdést.
Egy jó kis manhattani, utcasarki, bélcsavaró taco-t, mi? Hát figyelj, hogyha neked újonnan ez a perverziód, hogy ilyen kajákkal mérgezed magad, hát én állok elébe.. csak előtte vegyünk savlekötőt, görcsoldót.. Tudom, hogy magabiztosságról árulkodik, hogyha a férfi választja ki a helyszínt, de nem sokkal nagylelkűbb gesztus, ha a hölgy ízléséhez igazodunk?
Egészen szégyenteljes, mi? Mondhatni hírből se ismerem a munkát, folyton tíz órákat alszok, fél napokat töltök egy-egy étteremben a különféle fogások elfogyasztásával, aztán lemeózom, hogy mi történ nap közben amottan... Na de ha most rám kötnének egy hazugságvizsgálót, élből kiakadna
Szavadon foglak
Igen... Mrs. Choi.. (:
Hotdog? Az túl bourjois, én sokkal inkább gondoltam valami tacosra Én már többször próbáltam a Momofuko Ko japán éttermet, és kifejezetten meg voltam elégedve vele. De többen ajánlották már a Jean Georges-t, viszont tradicionális francia ízekért ott van a Daniel
Most, hogy mondod, nincs is annál izgalmasabb, mint amikor a nagy semmitevésedben és két ásítás között azt nézed, hogy hogy szökik fel a számládon lévő összeg a szorgos hangyáid munkája végett...
Neked valahogy mindig minden mindegy
Ugyan, csak "Mrs. Choi" személyére kívántam utalni ezzel.. Hát egészen megtisztelő A mai napom teljesen be van táblázva, fogadnunk kell a vízvezeték szerelőket, de azt hiszem a holnapi nap könnyebb lesz, talán a függönyöket nélkülem is ki tudja válogatni egy-két szépérzékkel rendelkező munkatárs Tehát célozzuk be a holnap estét
Te lökdösnéd?...hmm... hogy is mondják sokan? A fejeseknek amúgy sincs semmi programjuk és dolguk, csak ücsörögnek a székben és nézelődnek? Nem izgalmas?
Mindegy
Ejj... nem akarom tudni, gondolom. Ma este, holnap délelőtt vagy holnap este. Látod, még válogathatsz is
Nekem akarod megmagyarázni a karrierista életvitel, Kedves? Ha nem lennék egy az egyben apám fia, most valószínűleg nem lett volna helyzet, amiből kipattant volna a beszélgetés, mert az egy szem párizsi hotelomban lökdösném magam a székben jobbról balra
Mert?..
Haha! Playboy, mi? Van otthon valaki, aki meglehetősen fennakadna ezen a kikiáltáson...
Na és mikor tervezed nekem ajándékozni pár órádat?
Karrierista... karrierista. Nagyon is átérzem az életvitelét és hidd el, egyáltalán nem olyan kellemes, mint azt sokan gondolják csak más kérdés, hogy ki mit lát? Dollár jeleket vagy a sikert? Új lehetőségeket? hmmm....
Majd meglátjuk, hogy velem mit tesz. Remélem tényleg jót, mert...
Ohh, hogy a fenébe ne örülnének neked? Egy playboy ólálkodik a nagyvárosban!
Van, akinek bármikor tudok időt adni a sűrű beosztásom ellenére is
Már hogy is tudná? Az egész életét végigdolgozta az öreg, álmában se pihen... bár, csináljon csak ő is valamit, ne egyedül minket güriztessen
kilépsz a sznob franciák életviteléből, mi? nehéz lenne elhinni De tudod... sokszor jót tesz a változás.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a beindítást követő pár hónapban maradunk, de lássuk be, még maga az épület sincs kész, ergo sokáig örülhet nekem a manhattani közönség
Bárhogy is, nyélbe üthetnénk majd egy találkozót, feltéve, hogyha az elfoglalt üzletvezető asszonynak van rám felesleges egy-két órája
Apuka a mai napig nem tudja, hogy kellene lassítani nem igaz? El kellene küldeni őt pihenni, nem gondolod?
Nem különösebben vagyok még biztos semmiben. Ha beindul, maradok egy ideig, hogy itt is egyenesbe tudjak hozni mindent. Hogy aztán?... ki tudja? Talán kilépek a sznob franciák életviteléből és megszeretem ezt is. Hát te? Csak jöttél, hogy munkálkodj a kezdeti fázisban, vagy itt is maradsz?
Azt hiszem ehhez kétség se fér. Apám úgy hajtja a szekeret, hogy idő kérdése és már a Marsra is kitelepszik a Cherry Blossom
Nem is értem, hogy miért tápláltam halvány reményt afelé, hogy esetleg csak egy kicsit el akarsz szakadni a teendőktől. És mit takar ez a jövőre nézve? Beizzítod a gépezetet és mész is vissza, vagy huzamosabb időre tervezel?
Egy pillanatig se kételkedek abban, hogy be fog jönni tíz éven belül Hotel nagyhatalom lesztek itt Munka ügyben, természetesen Át akarom hozni ide is a Lotust, eddig jól haladok, szóval valószínűleg maradok egy ideig. Úgysincs mi otthon tartson.