Lényegtelen, ezen nem múlik. Programom nincs, le akartam pihenni, de ez jó lesz pihenésnek. Negyedóra múlvát írtál!!! Most akkor mi van? Negyed öt vagy negyedóra múlva?
Tényleg nem akarom, hogy miattam a fél napodat a motelban töltsd... Ha van más dolgod, akkor ne mondd le miattam, kérlek.
Cicám, negyed ötig még van egy kis idő... vagy dolgod van? Mert akkor tekinthetjük tárgytalannak, és majd meghívsz egy kávéra, hogy megnyugodjon a lelked a két napodat illetően.
Nagyon jól ismerem én ezt a pár óra szöveget... de nem kell sietni, jól elleszünk. Szórakozz csak nyugodtan. Amúgy meg nem garantálom, hogy 15 percen belül odaérek, még most tettem ki a lábam a stúdióból. De igyekszek ahogy tudok. Mondd meg az óvónőnek, hogy kések kicsit addig foglalja le.
Édi vagy... Négykor fog végezni Kath, majd felhívom az óvónőt, hogy te mész érte... Ha oda tudnál érni negyed órán belül azt nagyon megköszönném, mert amúgy félni fog szegény, hogy otthagytuk őt.
A konyhában a második polcon kis zöld tetős dobozban van egy kis vacsora neki, csak meg kell melegíteni, illetve a szobámban a lábtörlő alatt hagyom majd a pótkulcsot, hogy be tudd hozni. Csak pár óráról lenne szó, és nagyon sokat jelentene, ha picit tudnál rá figyelni. Sietek haza, ígérem. Csak egy két órácskáról lenne szó.