Ne mondd el neki kérlek Mostanság úgyis nagyon el van foglalve, mire oda juthatnék hoyg megcsokoljam, addigra tízszre szájat fertotlenítek.
Rövid hajú leszel? Az dögös! Es nekeme lhiheted, megmondom ha nem így lenne. Áll az alku!
Apropó, mutattam mar, hoyg betartottam az ígéretem es szőke hajú lettem?
Pacizhatunk, nagggyon szeretnék már lovagolni egy jót, de a "most" az a lovaglásra szól, vayg a fodrász - telefonbolt - vásárlás kombinációra? Kuka vagyok
Ne izelj, elírtam nah... Lehet ha nyelvvel potyögnék akkor jobban menne, túl gyorsak az ujjaim.
Nme szzexuálisan értsd!!!!
Fogalmam sincs h mi ez a cucc. De holnp úgyis veszek masikat, mert már mots irritál, csak ma nme volt időm órákat tolteni a telósnal, mert tudod azért ha mar új teló akkor azrt megnézem mi a legkirályabb szamomra.
Ahh, miért cigizel? Büdös lesz tőle a szád, meg amúgy is, túl szep lány vagy te a dohányhoz >.<
Hoygne akarnék talizni, de neeee csináld ezt velem Alliebelle, nem tudok addig várni!! Moooond el légyszíí a sztorit
I got this feeling inside my bones
Can't Stop the Feeling! - J . T .
★ családi állapot ★ :
I gave my heart to the most dangerous
person but I did well. Christopher!
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Neurológus rezidens - transzlációs kutatások
★ play by ★ :
Yoon Jeong Han
★ hozzászólások száma ★ :
280
★ :
Re: Aiden && Allie
Szomb. Szept. 14 2019, 14:32
at&t
100%
10:37
Thursday, 24 Aug
from: Allison
to: Aiden ♡
Istenem Aiden, itt röhögök a felmosóvíznek attól, ahogyan próbálod "megszopni" a billentyűzetet, és a lányok már hülyének néznek miattad XD
Uh, én annyira nem szerettem soha a Samsungokat, inkább összespóroltam a pénzem egy almás produktra. Remélem azért megállja majd nálad a helyét a készülék, bár biztos nem valami gagyi szarral nyomták az őseid.
Nana! Csak mindent sorjában... Amúgy ismered is, mert itt dolgozik olykor... Múltkor amikor jöttél hozzám, vele cigiztem kint az udvaron, szóval már volt szerencséd hozzá. Nem akarsz amúgy valamikor talizni? Úgy egyszerűbb elmesélni a dolgokat, mert elég meredek a sztori...
Nme vettem hanem választottam eyget az itthoniak közul. Samsung valamicsodának hívják es nehéz megszopnom egy adroidot az iphoneok után
szoknom*
TUDTAM! Annyira tudzam!! Meselj el mindent nagyon reszeletesn és most már mond el hgy ki ő, meg milyen ő. Múltkor nme akartalak nagyon zaklatni ezzel mivel eleg lemondónak tuntél és naná, h nme szerettelk volna elszomorítani