★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 488 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 473 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Manila Calabrese, Milo Salazar, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Micah A. Winterberg Vas. Május 05 2019, 18:00 |
| Micah A. Winterberg Karakter típusa: keresett Teljes név: Micah Aiden Winterberg Becenevek: Mic, Micah Születési hely, idő: Alaszka, 1993.okt.3 Kor: 27 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: womanizer Családi állapot: nőtlen Csoport: Bűnüldözés Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: . Ha dolgozik//Munkabeosztás: közlegény Ha dolgozik//Munkahely: Tengerészgyalogság (USMC) Hobbi: kosárlabda, vadászat, túrázás Play by: Matt Lanter Jellem Felvételi eredménylap:Winterberg, Aiden Micah (23) mind a fizikális, mind a pszichológiai teszteken kiválóan teljesített. Jellemét tekintve határozott, magabiztos és céltudatos, megfelelő koncentrációs készséggel. A beszélgetéseink alapján kiderült az is, hogy segítőkész és barátságos, a csapatjátékok során megfigyeltük, hogy megfelelően tud alkalmazkodni a különféle helyzetekhez. A gyakorló edzések során gyors, precíz, olykor túl heves, mozdulatai némi agresszivitást hordoznak magukban.
2014.02.11 Avery Hampton katonai pszichológus UT4F34-es bevetés jegyzőkönyv: "....Paul Randy Truitt (26) halott közlegény mellett találtunk rá Micah A. Winterberg közlegényre, aki közeledésünkre zavartan viselkedett. A súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, ám fizikailag rossz állapotban lévő sebesültet azonnali hatállyal kórházba szállítottuk, ahol további kivizsgálásoknak vetettük alá. Micah A. Winterberg közlegényt az őt fogságban ért sérülései és esetleges mentális állapota miatt négy hónapos kényszerpihenőre hazautaljuk.
2019.04.10 Dan Osterman százados Pszichológiai vizsgálati lap - Micah A. WinterbergA páciens levert, szűkszavú, a fényre rosszul reagál. A beszélgetés során idegesen pattogtatja az ujjait, a talpát. Gyakorta elmosolyodik, majd lesüti a szemét. A zajokra ijedten reagál, hirtelen mozdulatra agresszív viselkedést mutat. Rosszul alszik, gyakran gyötrik rémálmok. Javasolt egy részletesebb kivizsgálás, terápia és nyugtató hatású szerek alkalmazása.
2019.04.10 Avery Hampton katonai pszichológus
Múlt Olyan felszabadultnak tűntek, ahogy a zenegépből dübörgő zenére önfeledten táncoltak, majd hangos nevetésben ölelkeztek egymásba. Jó volt látni a barátaimat, s azt hogy mennyire jól érzik magukat. Nekem ez nem igazán ment, még azt az egy üveg sört is csak lassan kortyolgattam, mintha szabály szerűen rám erőszakolták volna az alkoholt. Valójában nem is rajongtam érte. Bevillant apám arca, aki állandóan piásan tért haza, és őrjöngve verte az asztalt, hogy hol van a vacsorája. Aztán anyámat ütötte, de olyan is volt, amikor engem hívott le, majd megtekerve a fülemet a sarokba állított, s kihúzva a nadrágszíját, azzal ütött, míg fel nem tépte a szövetet a hátamon. Gyűlöltem őt. Gyűlöltem a piát. Azt a szart, ami egy állattá változtatta az apámat. - Micah, gyere már, told ide azt a nagy segged és denszelj' velünk egyet kislány- a haverok nevetve szívták a véremet, köztünk már csak ez volt a szokás a csapaton belül. Jó srácok voltak egyébként, bírtam a fejüket, mindegyiküket másért kedveltem. Ezen az estén azonban nem sok kedvem volt a bulizáshoz, így csak halovány mosollyal emeltem a karomat a magasba, intettem feléjük, majd lerakva a félig kiürült sörös üveget, visszaindultam a szállásra. Séta közben zsebre csúsztattam a kezemet, élveztem ahogy a talpam elsüpped a homokban, miközben az égboltot tengernyi csillag borítja el. Azokat kémlelve eszembe jutott az öcsém, Matteo, akit már vagy ezer éve nem láttam. Hiányzott a kis hülye, és nem egyszer gondoltam arra, hogy haza kéne mennem hozzá, meglátogatnom őt, s nem csak azon a vacak skypeon tartani a kapcsolatot. Néha talán meg is bántam azt, hogy magára hagytam az anyámmal, de akkoriban, miután New Yorkba költöztünk, az tűnt a legjobb lehetőségnek, hogy lelépjek otthonról.Matt még kicsi volt, és amúgy sem értette volna meg, hogy anyánk engem utált, amiért az apánk lelépett tőlünk. A körletbe érve, kissé nyúzottan dobtam le magam az ágyra, rengeteg gondolat foglalkoztatott, s egyre inkább úgy éreztem, hogy haza kellene mennem. Beszélni akartam Mattel, így felpattanva az ágyról, sietve rohantam oda a géphez, amit a családdal való kommunikációra használhattunk. Néhány perc kellett csak ahhoz, hogy bejelentkezzek a fiókomba, s tárcsázzam Matty-t, de mielőtt még kapcsolatba léphettem volna tökmaggal, megszólaltak a jelzőhangok, s nem sokkal később már a parancsok hangja hallatszott, aki minden éppkézláb embert az eligazítóba hívott. Ezután a bevetés után pedig minden megváltozott... |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Micah A. Winterberg Vas. Május 12 2019, 20:58 |
| Gratulálunk, elfogadva! Kedves Micah! Üdvözöllek az oldalon! A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe. Talán más utat járunk, talán más korosztályból, más helyről származunk, de a lapodat olvasva több ponton is kötődést éreztem; az életet végigkísérő erőszak összeroppantja az embert, megtör benne valamit, amit már nem lehet maradéktalanul helyre állítani, sem kicserélni, te pedig rá vagy kényszerítve, hogy azzal a megmásíthatatlan törésvonallal élj együtt tovább. Mondhatnánk, hogy fiatal vagy, és még bármi megtörténhet, de a legtöbb szörny nem válogat kor vagy egy lehetőségekkel teli életút alapján. Mégis, téged van, aki még vár, és még ha nem is tudják megjavítani azt, ami elromlott – azzal magadnak kell majd megküzdened –, a segítségük az úton felbecsülhetetlen lesz, és a múlt helyett talán előrefelé vetítik a tekinteted. Nem is fognálak tovább vissza a családodtól tovább ( a végén az öcséd bokán harap). Színt és rangot majd az adminoktól fogsz kapni, de az út már szabad, úgyhogy előre, katona. Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Micah A. Winterberg | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |