Jessica Jung van a képen, de bárki lehet, aki korban inkább viszonylag közelebb van a harminchoz és meglehetősen elegáns, nőies stílussal és nagy kifinomultsággal rendelkezik.
Születési hely:
Seoul, Dél-Korea
Kor:
28 éves
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Házasságban, gyerekkel a pocijában
Csoport:
Üzlet
Történetünk:
Egy generációk óta gazdag sznob (igencsak chaebol) családba született bele a három testvér: elsőként Aida, majd Adam és végül a kis Aiden. A gyerekek szigorú neveltetést kaptak, a legjobban kellett mindig is teljesíteniük rangos iskoláikban, míg gyakran játékokkal teli szabadidős tevékenységek helyett üzleti rendezvényekre vitték őket. Gyorsan elsajátították, mikor hogyan kell példásan viselkedni és még ha elsőre nem is látszik rajtuk, egy-két sznob gondolat is vérükben csordogál. A szigorú neveltetésnek része volt az érzelemmentesség, mely leginkább a családi cég (Kia Motors) örökösére, Adamra ragadt rá. Aida fiatalon tudta már, hogy mire vágyik. Különösen érdekelte őt a divat, úgyhogy tizenévesen tudatta terveit szüleivel, akik rábólintottak, bár Aidanak egyedül kellett megteremtenie saját maga divatcégét, öt éve ez sikerült neki és azóta kitartóan ül az élén igazgatóként, New Yorkban. Lassan tíz éve él Amerikában, ezalatt megismerkedett jelenlegi férjével, kivel 2017-ben tartották esküvőjüket, 2018 novemberében pedig bejelenti, hogy várandós. Aida jó kapcsolatot ápol családtagjaival. Különösen jó érzéke van az emberekhez, sokakkal könnyedén el tudja magát fogadtatni, kedves, nőiesen érzéki és vidám természetű, de a maga módján komoly is. Egy csinos, okos nő, rengeteg érzelemmel, pontosan ez utóbbi miatt ápol jó viszont öccsével. Aida mindig ott volt Aidennek, törődött vele kiskorában, meglátogatta Párizsban, nem is egyszer, ha távol is voltak, telefonon tartották a kapcsolatot és ez nagyon sokat számított mindig is Aidennek. Aida tudja, hogy öccse csak neki tud őszintén megnyílni a családban, Aida a nő számára, ki egyszerre tölti be nála az anyai, a nővéri és a lelki társ szerepét. Nagyon szeretik egymást, segítik a másikat ahogy csak tudják, mint ahogy Aida is kisöccsének köszönheti részben, hogy a divatcége virágozni kezdett, mikor Aiden közreműködött a L'Oréalnál az érdekében. Elég sok játékomban megemlítettem és irányítottam is, de főként a Gyémánt vacsorában, de semmi olyat nem tettem vele, ami nagyban befolyásoló tényező lenne, igazából ez is csak azt mutatja, hogy szerves részét képezi Aiden életének, sok közös és Christopherrel esetlegesen hármas játékot ki tudunk játszani, illetve egy férj is biztosan akad valahol az oldalon, én nagyon szeretném, ha így lenne. Hogy milyen pontosan a család és a két testvér kapcsolata szituációkban megtalálható az ET-ben is, nagyon kérlek olvasd el, mert Aida mindent tud, ami abban történt, mivel Aida az egyetlen, akinek Aiden ki tudja önteni a szívét.