★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 57 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 50 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:30-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Legjobb barátnő Vas. Márc. 17 2019, 15:33 |
| Csodás neved Play by: Katherine Heigl Születési hely: ide Kor: 29-30 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: ide Családi állapot: ide Csoport: ide Történetünk: A mi kapcsolatunk nem kezdődött valami szépen. A gimiben utáltuk egymást... Vagyis inkább te utáltál engem. Eleinte nem tudtam, hogy miért, de később elárultad nekem. Én mindig is jóban voltam a fiúkkal, ahogyan az egyik kiszemelteddel is. Szóval csak féltékenységből utáltál. De hát a gyerekek már csak ilyenek nem? Hogy lettünk legjobb barátnők? Nos egy iskolai tábornak köszönhetjük. Valamilyen feladat kapcsán egy párba osztottak be minket és rá kellett döbbennünk, hogy azért sok a közös bennünk. Az évek alatt az is kiderült, hogy sok az ellenkező is bennünk. Te imádsz vásárolni, szereted a márkás cuccokat, imádod a cipőket, a sminkeket, imádod a romantikát. Szóval imádsz mindent ami csajos. Én viszont ennyire nem vagyok oda ezekért. Néha miattad elviselem, de ennyi. Ha a plázába kell mennem tíz perc után már szétrobban a fejem, de érted kibírok egy órát is, hogy megvehesd a századik kék cipődet is. Nagyon nem akarom meghatározni a karit. A pb is változtatható, de legelőször ő ugrott be nekem. Kicsit bohókás, de mégis csajos. Munkailag ötletként valami smink mesternek tudnám elképzelni, színházban, filmekhez... De ez is szabadon választható. Várlak nagyon! És ígérem cserébe egy egész napot eltöltök veled a plázában és kis is sminkelhetsz, meg felöltöztethetsz úgy ahogy akarsz . |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Legjobb barátnő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |