★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 214 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 211 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | bűntárs és barátnő Hétf. Szept. 04 2023, 21:07 |
| ValamiValami Szabad •Stoppolt • Foglalt
| Play by Anna Kendrick van a képen, de amúgy mindegy Születési hely te döntesz Kor 30 körül Lakhely te döntesz Szexuális beállítottság te döntesz Családi állapot te döntesz Csoport te döntesz Történetünk Te vagy a legrégebbi barátnőm, szinte a testvérem. Bármit megtennék érted. Ölnék is. Öltem is. A volt élettársad hosszú ideig bántalmazott téged, majd egy nap engem is. Egyszercsak összeszedted a cuccaid, átbútoroztál hozzám, majd megjelent ott is. Mielőtt bánthatott, megerőszakolhatott volna, én leütöttem egy gyertyatartóval. Mivel előtte jócskán fogyasztott alkoholt és kábítószert is, nem volt nehéz balesetként beállítani a rendőrök előtt. A lépcsőnleesés tűnt a legegyszerűbb és leghihetőbb verziónak. Azóta erről nem beszéltünk senkinek. Ezelőtt is barátnők voltunk, de ez a közös titok örökké összeköt. Majd ha megjössz, megbeszéljük, hogy mihez kezdjük ezzel a szituval a játéktéren. Több verzió is van a fejemben. Az is előfordulhat, hogy egy időre emiatt elhidegülünk egymástól, esetleg veszekedünk, az is lehet, hogy összezárunk, nem mondjuk el senki másnak, vagy mégis... gyere, ha tetszik az ötletem és találjuk ki a többit. Karakterlapom ehhez tartozó része: "3 hónapja én és a legjobb barátnőm megöltük az élettársát egy gyertyatartóval. Durva. Még sosem vetettem papírra és, amint itt végzek gyorsan meg is kell semmisítenem. Senki nem tudhat róla rajtunk kívül. Az igazság az, hogy önvédelem volt és egyben nem szándékos. Mármint valóban le akartam ütni őt az ólómnehézségű asztali dísszel, de nem akartam akkorát ütni, hogy meg is haljon. Ez persze nem felmentés, gyilkossá tettem magam, a barátnőmet pedig cinkossá. Nem mondom, hogy erőszakra erőszak a válasz, nem jó megoldás, de abban a helyzetben semmi más nem jutott eszembe, amivel gyorsan segíteni tudok. Azaz ember évek óta bántalmazta a barátnőmet minden olyan módon, ahogyan csak lehetséges, a tudtomon kívül. Akkor jöttem rá az erőszakosságára és a brutalitására, amikor egy vidám, fullasztóan meleg, napsütéses nyári vasárnapon átmentem a barátnőmhöz, de ő nem volt otthon, csak az élettársa. Csapdába estem, én sétáltam bele, ami megdöbbentett és elhamvasztotta az addig birtokolt talpraesettségem. Megkapott, megszerzett, magáévá tett, és ha el akartam menekülni, megütött. Aztán csak otthagyott. Hetekkel később, mikor a barátnőm már nálam lakott, meglátogatott és ha nem teszem meg, amit megtettem, talán ő teszi meg velünk. Nem vagyok büszke rá, hogy hazudtam róla a rendőröknek. Törvényszerető, szigorúan szabálykövető állampolgár vagyok. A szóbanforgó erőszaktevő férfi amúgyis teljesen be volt állva mindenféle szertől és alkoholtól, így eltüntettük a színről a gyertyatartót, összekentük a vérével a galériámba vezető fémlépcsőt és azt mondtuk, hogy elesett. Senki nem gyanakodott. Mi azonban egy életre megnyomorultunk." |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | bűntárs és barátnő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |