★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 23:12-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Frederick B. Hollins Hétf. Feb. 25 2019, 18:55 |
| Frederick B. Hollins Play by: Sam Witwer /alkudható/ Születési hely: rád bízva Kor: 33-35 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Nem lenne rossz, ha hetero Családi állapot: nős Csoport: Hmm...melyik csoport is ez? Történetünk: SOS! KERESEM ÉLETEM MEGKESERÍTŐJÉT, AZAZ A ZAKLATÓMAT!Hogyan is kezdjem, hogy elmondjam a lényeget? A főnököm vagy, aki történetesen a MET (Metropolitamn Museum) igazgatója. Nem rossz, igaz? Ezek mellett te vagy....voltál - ezt majd megbeszéljük - az én titkos szeretőm. Még jobb neked. Probléma lenne? Csupán az okból, hogy te bizony boldog házas vagy és két gyönyörű kisfiú édesapja. S ha ez nem lenne elég, én pedig férjnél vagyok. Igaz, azt te nem tudod, hogy az én házasságom nem igazi, csupán egy látszatházasság, érdekházasság, ha úgy tetszik. Na, de hogy ne csak így össze-vissza beszéljek a levegőbe, amit azért érdemes tudni rólad: "Okos, intelligens, lehengerlő kommunikációs képességek, magas, férfias testalkat, sötét haj és szemek. Olyan tekintet, amellyel bárkit levesz a lábáról és a nézésének sötét fényében van valami, amitől automatikusan lecsúsznak a nő fehér neműk. " Én pedig egy optimista, határozott, munkamániás, szabadszellemű nő vagyok, akinek szintén nehéz ellenállni. Akarva-akaratlanul mégsem bírtunk magunkkal és egy óvatlan pillanatban egymásnak estünk, és viszonyunk lett. Aztán azonban, amikor szembesültem a gyerekeiddel, én kijózanodtam és azonnal véget vetettem ennek a bűnös kapcsolatnak. Hogy miért, nem tudom, de neked nem felel meg ez az állapot, és mivel nem tudtál meggyőzni arról, hogy megváltoztassam a véleményem a dologgal kapcsolatban, megfenyegettél azzal, hogy kirúgsz a munkahelyemről, folyamtos lelki terrorban tartasz, persze ezt azért nem kell túlgondolni. Híres-neves politikus lányaként nem jelentene gondot új munkát találnom, de nekem a MET a mindenem, és amúgy sem fordulnék apámhoz büszkeségből. Szóval, van itt egy helyzet, amit meg kellene oldanunk... Meg is változhatsz, lehetünk idővel jó barátok és élhetsz boldogan a kis családoddal, de tarthatod is magad az elképzelésedhez is, akár még durván zaklathatsz is. Sok minden kisülhet a dologból. /Egyelőre és tömören, röviden ennyi lenne a felállás, azután, ha megérkeznél, bővebben beszélgetünk. Rengeteg plot ötletem van múltbéli és jelenben történő sztorikkal kapcsolatban. Szerelmet és tartós kapcsolatot nem ígérek, és nem is kötelezlek, de idővel bármi megtörténhet. Minden esetre gyere, nagyon várlak! / |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Frederick B. Hollins | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |