★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 11:13 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 11:12 pm-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 10:35 pm-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 9:52 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 8:39 pm-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 8:35 pm-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 7:52 pm-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 7:26 pm-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 7:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Partner in cri- bromance Csüt. Jan. 24, 2019 5:15 pm |
| Carlos Herrera - Regisztrált Play by: Jon Seda Születési hely: Szabadon választható Kor: 48 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: Hetero/Bi Családi állapot: Szabadon választható Csoport: Bűnüldözés (és elhárítás) Történetünk: Te vagy a gyilkossági nyomozók egyik legjobbja, de ha beépülésről van szó, akkor sem kell a szomszédba menned. Számos ügyön dolgoztunk már együtt, mióta New Yorkban állást kaptam, szóval tisztában vagyok a képességeiddel. Ahogyan azzal is, hogy megrekedtél. Az egységedben már nem tudsz előre lépni, az őrmestered bebástyázta magát mindhalálig, viszont állítod, hogy szeretsz még ott lenni. Én máshogy látom, ráadásul terveim vannak veled, így minden követ megmozgatnék annak érdekében, hogy az újonnan alakuló egységemhez csábítsalak, oda, ahol az igazán nagy játékosok mozognak. Tudom, hogy nagyobb akciókra, izgalmakra vágysz, és a drogügyletek témakörében is otthonosan mozogsz, miért ne csatlakoznál a DEA-hoz? ; ) //A jelenlegi plot igazából ez lenne, viszont szeretném, ha végül az egységbe kerülne Carlos, és Fred amolyan bizalmasává válna. Tehát hosszú távon is vannak elképzeléseim, mielőtt még belefásulnánk a macska-egér játékba Erre jó alap lehet a már meglévő ismeretségük/barátságuk Természetesen benne vagyok bármilyen történeti változtatásba, nekem az sem gond, ha már egy egységben szolgálunk a DEA-nál, de talán némi előkészülettel izgalmasabb a dolog Barátság tekintetében tényleg szeretnék egy mélyebb köteléket, bromancet, hogy egy népszerű kifejezéssel éljek (ennél többtől sem zárkózom el, jó bonyodalmas történeti szálat vonzana magával, de semmiképpen sem tenném kötelezővé), szóval nem egy egymást hátba-szúrós fajtát. A hullámzó kedélyek, és néhány fej-leordítás persze beleférnek :DD A PB-hez ragaszkodnék a szááámtalan közös gif és Jon Seda mindenkit leboxolós stílusa miatt So... come at me bro |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Partner in cri- bromance | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |