★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 149 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 140 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Diane N. Miles
tollából Ma 06:01-kor Mallory Duval
tollából Ma 05:27-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Callie Brennan Csüt. Jan. 24 2019, 16:51 |
| Callie Brennan Karakter típusa: saját Teljes név: Callie Brennan Becenevek: Maradjunk csak a Callie-nél Születési hely, idő: Baltimore, 1984. október 25. Kor: 34 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: bűnüldözés (és elhárítás) Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: DEA Training Academy - Quantico, NYPD Police Academy Ha dolgozik//Munkabeosztás: DEA ügynök, elemző Ha dolgozik//Munkahely: DEA Hobbi: kártyajátékok (addikció jelenléte nélkül), görkorcsolyázás, palacsintasütés Play by: Marina Squerciati Jellem Némi elemzés magamról:Hihetetlenül önfejű vagyok, erősen kitartok a végsőkig, nem fordulok el, ha valami nem sikerül elsőre. Mindent újra és újra próbálok, ha falakba ütközöm. Hibáztam már, fogok is. Lehet magabiztos és okos vagyok, de ez sem akadályozza meg, hogy hibát vétsek. Higgadt, türelmes személyiségem elbűvöl másokat, jól kezelem a felbukkanó rossz dolgokat, de van, ami engem is idegesít, felrobban bennem valami, azonban nem tör ki belőlem vulkánként. Kissé rendetlen vagyok nő létemre, abszolút az a típus vagyok, aki a káosz közepén érzi jól magát, mindent megtalálok olyankor. Idegesítő és pimasz is tudok lenni, meg persze, mindezt mosolyogva teszem. Nehezen tudok megnyílni, ez kihatással van arra, ha valakivel összejövök, sokszor én rontom el azt, ami már jó lenne. Családi kötelékek:A gyermekkorom nem volt felhőtlen, de rossz sem volt. Jó nevelést kaptam, a nővéremmel együtt megtapasztalhattuk az igazi szeretetet annak ellenére, hogy a szüleink többet vitáztak, mint nem. Anyánk halála után apa próbálta betölteni a két szülő szerepét, nem volt túl sikeres, ezért a testvéremmel segítettünk neki, amiben csak tudtunk. Nővérem, Agnes épp, csak betöltötte a huszonegyet, amikor Európába ment dolgozni, élni. Ritkán látjuk egymást, a beszélgetéseink, amiket azelőtt naponta tartottunk, mára elfogytak. Szeretném, ha átölelhetném őt, vágyom arra a testvéri szeretetre. Mondhatni mára már egyedül maradtam. A munkám az, ami legerőteljesebben jelen van életemben. Múlt Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. Ide jön az előtörténet, ami lehet szerepjátékos példa. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Callie Brennan | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |