New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 207 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 190 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 17:02-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:57-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:56-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Mildred W. Crawford
TémanyitásMildred W. Crawford
Mildred W. Crawford  EmptyVas. Dec. 09 2018, 14:32
Millie Crawford
you got a fetish for fuck ups?

Karakterinformációk

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Mildred Wilhelmina Crawford (née Lockhart)
Becenév
Millie, Mils, Mila - aki Mildrednek hív, az áshatja a saját sírját
Születési hely
New York, New York
Születési idõ
1991. július 4.
Kor
27
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
özvegy
Tanulmányok
MIT-n végzett; Computer Science and Engineering
Foglalkozás
etikus hacker
Hobbi
jelenleg nincs, régebben a festés és a lovaglás megnyugtatott
Moodboard

Csoport:
Munkások

Jellem

Mildred Wilhelmina Crawford (née Lockhart)
Szül.: New York, 1991. július 4.
Anyja neve: Cecilia Lockhart (née Dawson)
Kórkép
A páciens mániás depresszióban szenved, annak egy enyhébb formájában, úgynevezett ciklotímiában. Folyamatos érzelmi hullámvasút jellemzi, enyhe pozitív és negatív hullámzások váltják egymást. Mivel a mániás depresszió “alacsony amplitúdójú” változatáról van szó, a tünetek nem érik el a klinikai szintet, a páciens önszántából nem fordult szakemberhez (enyhébb esetekben a környezet számára sem egyértelműek a tünetek). A betegségben szenvedők gyakori sajátosságok M.W.C. esetében is helytállóak:
- kurrens alkoholfogyasztás,
- egyéb tudatmódosító szerek használata.

A kapcsolatrendszerei nem túl stabilak, sokszor keveredik konfliktusba környezetével, nehezn alakít ki bizalmi kapcsolatot.
A depresszív időszakokban visszafogott, kedvetlen, lehangolt, emelkedett hangulatban fokozottan aktív, hipertím temperamentumú.

Gyakori alvászavarral küszködik; nehezen tud elaludni, sokszor felébred éjszakánként, korán kel. Fáradtnak érzi magát akkor is, ha a megszokottnál sokkal többet alszik - gyógyszeres kezelés alatt áll.

Mindemellett táplálkozási zavara van. A bulímiára jellemző módon a páciensnek gyakoriak a falási rohamai. A törvényszerű elhízást elkerülendően a beteg hánytatja magát, hashajtókkal vagy eltúlzott fizikai aktivitással él (M.W.C. esetében az első és harmadik opció áll fenn).

Mindenképpen rendszeres kezelést igényel, ellenkező esetben a ciklotímia I. vagy II. típusú bipoláris zavar táptalaja lehet.
Gyógyszeres kezelést igényel.
Antidepresszánsok szedése javasolt.

Emmy Rossum

Múlt
A konyhából hallom, ahogy Brian már a bakancsában lépked az ajtó felé. Dolgozni megy. Gyorsan lerakom a tepsit a pultra, ledobom a vastag kesztyűket, és a férjem után sietek.
- Brian! – szólok utána a folyosó végéről. Ő azonnal megfordul, az arcán széles mosoly díszeleg. Az enyémen is.
- Tudom, tudom – húz magához közelebb a derekamnál fogva, amikor odaérek elé. – Baba projekt. – Finom, puha csókot lehel ajkaimra. Ajkaink sokáig nem válnak el egymástól. A pillanatot csak az szakítja meg, amikor elmosolyodom.
- Baba projekt – suttogom bólogatva, vigyorogva. Homlokomat az övének támasztva karolom át a nyakát. Gyerekes izgatottság fog el minden egyes alkalommal, amikor szóba kerül a baba projekt.
Az egyetemen ismerkedtünk meg. Pontosabban az egyik csoporttársamon keresztül. A legjobb barátnőm bátyja Brian, nem mellesleg tűzoltó. Amint lediplomáztam, azonnal összeházasodtunk. Vegasban. Hol máshol? Nem akartunk nagy felhajtást, ketten akartunk csak lenni. Meg akartuk ünnepelni, hogy örökre összekötjük az életünket. Legalábbis mi azt gondoltuk, hogy örökre. Kicsit naiv, ugye? De már a gyereket tervezzük. Ő már régebben belevágott volna a baba projektbe, de én még nem éreztem magam elég érettnek hozzá. Most már viszont szeretnék gyereket. Nagyon.
- Estére itthon vagyok, csak fél műszakot leszek – mondja, majd egy puszit nyom az orromra és végül lassan elhúzódik. –Szeretlek.
- Én is téged.
Az ajtócsukódással együtt hirtelen eszembe jut a süti a konyhában. Mint egy gyerek, aki a felhők között jár, szökdécselve táncikálok vissza a konyhapulthoz. Az ablakot kinyitom, a tepsit pedig a nyílás alá teszem, hogy hamarabb kihűljön a brownie. A csokis süti tömény, édes illata alaposan átjárta az egész könyhát, lassan pedig az egész lakásban lehet érezni. Mélyet szippantok, hogy jobban érezhessem. Akaratlanul is elmosolyodom, ahogy az aroma átjár belül. Nagyot kell nyelnem és erősen vissza kell fonom magam, hogy megvárjam vele estig Brian-t, de megígértem neki, hogy az első falat az övé lesz. Állítása szerint „csak teszteli, nehogy valami bajom legyen tőle”. Nyilván így van. De nem tudok rá haragudni emiatt. Nem is akarok.
Egész nap az órát nézegetem. Rettenetesen lassan telik az idő. Reggel ment el Brian, de a kismutató mintha soha nem akarná elérni a hatot. Egy örökkévalóságnak tűnik, mire hatot üt az óra. Óriási szikla gördül le a mellkasomról, mert tudom, Brian nemsokára hazaér. Az előszobai tükörben nézegetem magam, egy tűzpiros, combközépig érő ruhát vettem fel. Brian szerint jól áll. Letörölhetetlen vigyorral az arcomon megyek vissza a nappaliba. Fel s alá járkálva várom, hogy hazaérjen végre a férjem. A telefonomon megnézem az időt.
Fél hét.
Már itthon kéne lennie.
Nyugtalan vagyok, egyik pillanatban a kanapén ülök, a következő pillanatban az ablakon nézek kifelé, hátha meglátom a kocsinkat lent parkolni. De sehol a fekete szedán. Türelmetlenül körözök a lakásban. Próbálom valamivel elütni az időt, amíg megjön Brian. A könyveket, amik nincsenek tökéletesen egymás mellett, megigazítom. A virágok, amik nincsenek szimmetrikusan elrendezve, kijavítom. Az asztalon a terítőt párszor átsimítom teljesen feleslegesen. A kezeimet tördelve, a lábaimmal dobolva ácsorgok a konyha közepén. A telefonom hirtelen felvillan és rezegni kezd.
SMS jött anyámtól:
Kapcsold be a híreket!
Értetlenül megyek át a nappaliba, ahol a tévé is van. Bekapcsolom az első hírcsatornát. Egy óriási égő épületet mutatnak, körülötte villogó és szirénázó autók. Rengeteg ember rohangál össze-vissza, sokan ácsorogva figyelik a történéseket. A vágóképek után a tudosítót mutatják.
- Információink szerint hat tűzoltó ragadt bent az égő épület tizenegyedik emeletén. A kiutat teljesen elzárták a leomló deszkák és lécek. Valószínűleg a padló is több helyen beszakadt, az óriási füsttől a látási viszonyok is erősen romlottak. Most próbálnak segítséget... – A nő szavait egy óriási robbanás szakítja félbe. Az operatőr elkapja a kamerát, a földet mutatja. Időbe telik, mire ismét az épület látszik. Az emelet, amiről beszélt, jobban ég. Sokkal jobban. A lángok kiszöknek az ablakokon, elérik a fentebb lévő emeleteket is. A kép elhomályosodik. Nem, nem is a kép homályosodik el. A szemeim telnek meg pillanatok alatt könnyekkel. Teljesen lemerevedek. Képtelen vagyok megmozdulni. A kezeim remegnek mellettem, légzésem szabálytalaná válik, kapkodóvá. A térdeim nem tartanak meg, összecsuklanak, én pedig a földön landolok. Egyérteműen összeraktam a képet: Brian a hat tűzoltó egyike volt.

2018. december

Az ágyamon ücsörögve kortyolom a kávémat. Ma már a negyediket. De már olyan régóta szürcsölöm, hogy kihűlt. Miután végül lehajtom az utolsó kortyot is, kicsoszogok a konyhába, hogy berakjam a bögrét a mosogatóba. Illetve beleraknám, ha beleférne. Napok óta ott áll a mosatlan, de nem csak a mosogatóban, hanem a pulton is. Az utamba kerülő üres pizzás dobozt csak arrébb rúgom. Hunyorogva közlekedem egyik és másik helyiségek között; le vannak engedve a redőnyök. Jobban érzem magam így. Pont kilépek a fürdőszobából, amikor hangos dörömbölésre leszek figyelmes. Résnyire nyitom az ajtót és a főbérlővel találom szemben magam.
- Mildred, elegem van, reggelre ne legyen itt – dühösen nézek rá, amiért a rendes nevemen szólított, de a düh hirtelen elszáll, amikor eljut az agyamig, mit is mondott.
- Mi, mi, mi? – kérdezek vissza pánikolva. – Ne, Fred, kérem, csak egy hetet adjon még.
- Hónapok óta adok még egy hetet – emeli fel hangját a férfi. Beljebb dugva a fejét grimaszt vág. – Mi ez a szag? – motyogja inkább csak magának. – Na jó, kész, még ma tűnjön el innen. Ha itt lesz még éjszaka, a rendőrökkel fogom elvitetni. Vége a türelmemnek.
Azt hittem, nincs ennél lejjebb.
De mégis van.
Vagy nincs?
Az gödör aljánál is van lejjebb?
Vagy ilyenkor jön az a bizonyos segítő kéz, aki majd szépen kihúzza általában a filmek lecsúszott főszereplőit?

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Millie Crawford
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Mildred W. Crawford  Tumblr_inline_pklyj947Lk1rjxgbh_1280
Mildred W. Crawford  Tumblr_inline_ozc66srcyw1vo6ovf_400
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
I know I can be crazy,
But I'm not just a fuck-up,
I'm the fuck-up you need
★ családi állapot ★ :
I may not ever get my shit together
But ain't nobody gonna love you better
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Mildred W. Crawford  D248ddc836f2046a0d73dd79617f7506401c69e8
★ idézet ★ :
You know me
Now and then, I'm a mess
Please don't hold that against me
★ foglalkozás ★ :
ethical hacker, personal assistant
★ play by ★ :
emmy rossum
★ hozzászólások száma ★ :
864
★ :
Mildred W. Crawford  Tumblr_inline_ozc66lOVU71vo6ovf_400
TémanyitásRe: Mildred W. Crawford
Mildred W. Crawford  EmptyHétf. Dec. 10 2018, 21:18
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Millie!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Egy nagy problémám van nekem: a munka ma annyira leszívta az agyam már, hogy képtelen vagyok megfelelően szavakba önteni, mennyire tetszett a karakterlapod. A csiripelő madaraknak hála előre tudtam, miről fog szólni, de így is ittam magamba minden sorát. Imádtam. Tudtam, hogy szomorú vége lesz a történetnek, de olyan ügyesen fokoztad a feszültséget a tragédia kiderültéig, hogy a hatás így sem maradt el. Nem mellesleg nagyon tetszik, ahogy szembe állítottad a múltat a jelennel, ahogy Millie Brianre várakozva tesz-vesz, rendet rak, szinte mániákusan ügyel arra, hogy minden szép és jó legyen, ezzel szemben a jelenben kész katasztrófa az otthona. Igaz, felajánlottam az üresen álló Brooklyn-i lakásomat, de azért most kezdek aggódni, hogy ez jó ötlet volt-e.  Mildred W. Crawford  3673325056
És akkor még a jellemzésedről nem ejtettem szót, pedig az is profi munka. Látszik, hogy van benne utánajárás, odafigyeltél a részletekre, hogy reális kórképet kapjunk, és ezzel is megismertesd velünk a karaktert.
Nem szaporítom tovább a szót. Nagyon örülök neked, hisz már nagyon vártam, hogy Nora életébe legyen végre egy állandó női szereplő is a zűrös férfiak mellett. Smile Mildred W. Crawford  3874598021

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Mildred W. Crawford  Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Mildred W. Crawford  Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Mildred W. Crawford  Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Mildred W. Crawford  Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Mildred W. Crawford
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Munkások-
Ugrás: