★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 107 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 94 vendég :: 2 Bots Adriana Corazon Carrillo, Amber Fleming, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Joseph Brewster, Josephine F. Moreau, Killian B. Grimwald, Lambert Schultz, Mirabella Jimenes, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
The forbidden man - Keith Lackwood | |
| | The forbidden man - Keith Lackwood Hétf. Dec. 03 2018, 19:49 |
| Keith Lackwood Play by: David Gandy Születési hely: alkotóra bízva Kor: 36-38 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: heteroszexális Családi állapot: házas Csoport: Média és művészet Történetünk: Pár hónapja érkeztem csak a Nagy Almába, hogy csatlakozzam egy évre a New York City Ballet társulatához, és vendégelőadóként a legnagyobbak között léphessek fel. Az idényt még meg sem nyitottuk szinte, és máris a balszerencse nyomába szegődtem. Az egyik önálló „városfelfedezésem” alkalmával két kábítószeresbe botlottam, és megtámadtak. Az anyagi károkon kívül sokkal többet veszítettem aznap este. A combomba szúrták a kést, és úgy bicegtem be a sürgősségire. Alig pár hét van a premierig, és lábra sem állhatnék az orvosok szerint. Konok természet vagyok, orosz vér folyik az ereiben, a tánc mindenek felett áll. Nagy port kavarna, ha nem léphetnék fel, ezért is akarom, hogy te eddzél engem is. A társam hallani sem akar arról, hogy elcsúsztassuk az előadást, és ebben igazat kell adnom neki. Odahaza nem ismertem a nemet, és most sem fogom, mert a színpadon a helyem. Baromi nagy kockázatot vállalsz, ha elfogadsz, mint tanítványt. Mindenki téged akar az iparban, mint koreográfus. Nem is csoda, hiszen a feleséged is a leghíresebb balett táncosok egyike. Ki ne vágyna arra a hírnévre, mint ő? A Broadway ünnepelt sztárjának vagy a férje, a társa…egykoron te is közénk tartoztál, aztán váratlanul jelentetted be a nagyközönség előtt, hogy befejezed a karriered, de a háttérben ott maradsz. Mi volt ennek az oka? Azóta is ezt találgatják. Gyere, és mondj nekem igent, hogy ketten felrobbantsuk New York elit negyedét! Nagyon várom az úriembert, érdekes játékok elé nézünk, szívesen megosztom az ötleteimet, de éppúgy örülnék annak is, ha a jövőbeli megalkotója is tenne belé valami pluszt. Hűséges játékostársa leszek, ha megérkezik. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | The forbidden man - Keith Lackwood | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |