New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 44 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. 23 Nov. - 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Yelyzaveta Kravchenko
tollából
Ma 0:29-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 23:12-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk!
Témanyitásfemme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk!
femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! EmptySzomb. 3 Nov. - 9:44
Bridget (Bree) Henson - ne bizonytalanítson el a régebbi dátumfemme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! 3756308786

Play by:
Kassi Smith
Születési hely:
rád bízva
Kor:
21-27
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
bonyolult
Csoport:
törvényszegőt kivéve bármi
Történetünk:

A húgom vagy, mégpedig az a drága és tüneményes hugicám, aki a hátam mögött a főnökömmel randevúzgat. David a General Motors igazgatója, éppen azon a telephelyen, ahol én márka- és szervizvezető pozícióban dolgozom. Nem véletlen tehát, hogy ezt a kis titkot megőrizted előttem, azt viszont nagyon is sejted, hogy nem fogok örülni ennek a románcnak.
Hogy miért nem? Mert nem mondanám, hogy a tartósság az első jelző, ami eszembe jut, ha az eddigi kapcsolataidra gondolok. Ebben sajnos rám hasonlítasz.

Alapvetően jó viszonyt szeretnék, de ez nem jelenti, hogy nem lehetnek apró fricskák a történetükben. Olyan lányt képzelek el, aki tudja, hogyan éljen tartalmasan, és hogyan élvezze az életet, de egy pillanatra sem válna közönségessé (nem lotyó karit várok, ennél ő sokkal összetettebb). Aki szereti piszkálgatni a tüzet, de mielőtt túlságosan megégetné magát, inkább tovább szökken. Apánk rád eső hagyatéka, hogy vonzódsz a magas vagy vezető beosztású férfiakhoz.
Azt is el tudnám képzelni, hogy kivételesen komolyan gondolnád Davidet, de az egyik exed valamilyen módon nagyon megnehezítené a helyzetet, vagy bármi más DE-faktor  lép a képbe. Így akaratomon kívül én is belekeverednék az ügybe, már ha meg tudsz győzni róla, hogy falazzak. Neked. A saját érdekemben. – Ha ezt a szálat bevállalod, akkor Cherry-vel igazán jóban leszel. Very Happy

De kapcsolati szálak másokkal is bőven alakíthatók, nekem pedig rengeteg titkom van  szemöldök pééldául a hat éves kislányom, amiről abszolúte nem tud még senki.  femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! 491470528

Kedvcsinálónak találtam neked szupi avatarokat ITT
ŐK csak szimplán baromi jó képek
meg ŐK is
Ezek a GIFEK pedig  femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! 3874598021

De ha más arccal képzeled el, az sem gond, egyeztessünk.  femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! 757797015

Ha van, amit módosítanál a történetben, jellemben, van rá lehetőség, nyitott vagyok az ötletekre. Írj pm-et, kérlek, ha megjöttél.  szívecske  

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! I51cGcK
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! EMtB9Yb
★ idézet ★ :
If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.
★ foglalkozás ★ :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
★ play by ★ :
Matt Bomer
★ hozzászólások száma ★ :
347
★ :
femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk! 5RpYFSk

femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» like a really small gang - Serát még mindig várjuk!

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: