femme like you. - aktuális és sok-sok ötlettel várjuk!
Szomb. 3 Nov. - 9:44
Bridget (Bree) Henson - ne bizonytalanítson el a régebbi dátum
Play by:
Kassi Smith
Születési hely:
rád bízva
Kor:
21-27
Lakhely:
Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
bonyolult
Csoport:
törvényszegőt kivéve bármi
Történetünk:
A húgom vagy, mégpedig az a drága és tüneményes hugicám, aki a hátam mögött a főnökömmel randevúzgat. David a General Motors igazgatója, éppen azon a telephelyen, ahol én márka- és szervizvezető pozícióban dolgozom. Nem véletlen tehát, hogy ezt a kis titkot megőrizted előttem, azt viszont nagyon is sejted, hogy nem fogok örülni ennek a románcnak. Hogy miért nem? Mert nem mondanám, hogy a tartósság az első jelző, ami eszembe jut, ha az eddigi kapcsolataidra gondolok. Ebben sajnos rám hasonlítasz.
Alapvetően jó viszonyt szeretnék, de ez nem jelenti, hogy nem lehetnek apró fricskák a történetükben. Olyan lányt képzelek el, aki tudja, hogyan éljen tartalmasan, és hogyan élvezze az életet, de egy pillanatra sem válna közönségessé (nem lotyó karit várok, ennél ő sokkal összetettebb). Aki szereti piszkálgatni a tüzet, de mielőtt túlságosan megégetné magát, inkább tovább szökken. Apánk rád eső hagyatéka, hogy vonzódsz a magas vagy vezető beosztású férfiakhoz. Azt is el tudnám képzelni, hogy kivételesen komolyan gondolnád Davidet, de az egyik exed valamilyen módon nagyon megnehezítené a helyzetet, vagy bármi más DE-faktor lép a képbe. Így akaratomon kívül én is belekeverednék az ügybe, már ha meg tudsz győzni róla, hogy falazzak. Neked.A saját érdekemben. – Ha ezt a szálat bevállalod, akkor Cherry-vel igazán jóban leszel.
De kapcsolati szálak másokkal is bőven alakíthatók, nekem pedig rengeteg titkom van pééldául a hat éves kislányom, amiről abszolúte nem tud még senki.