New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Hailey Rose Kydd
TémanyitásHailey Rose Kydd
Hailey Rose Kydd EmptyHétf. Júl. 23 2018, 17:10
Hailey Kydd

Karakter típusa:
keresett/saját
Teljes név:
Hailey Rose Kydd
Becenevek:
-
Születési hely, idő:
1996. 06. 11.
Kor:
22
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
páratlan
Csoport:
diákok
Egyetem:
Columbia, jogi kar
Munkabeosztás:
Jogi gyakornok
Munkahely:
Perkins-Hamilton Ügyvédi Iroda
Hobbi:
Új nyelvek elsajátítása
Play by:
Lily James

Jellem
Nem egyszerű vele az élet. Tud cukipofa és tünci lányka lenni, ha éppen rájön az öt perc, de úgy igazán nem tudja átélni a nyafka libák életének mindennapjait. Nem robban egyből, hanem raktároz. Van, hogy évekig, van, hogy csak percekig, de mindig kínosan figyel arra, hogy a lehető legmegfelelőbb pillanatban robbantsa fel a kaki adagot, mely az ellene vétkező személyre eléggé kellemetlen kihatással lehet.
Néha túlpörög, olyankor nagyon gyorsan és össze-visszabeszél, bármiről. Lehet szó egy zsiráfról, egy aprócska kütyüről vagy az éppen aktuális, média által felkapott ügyről. Ha igazán elkapja az érdeklődését a dolog, akkor minden pillanatát arra áldozza, hogy minél több információhoz jusson, s ezt át is adja azoknak is, akiket nem érdekel.
Annak ellenére, hogy belekerült egy olyan körbe, melyet a háta közepére sem kívánt –értsd a jogi kar -, úgy határozott, hogy bebizonyítja, igenis meg tudja csinálni. Nem csak a tanulmányai során igyekszik a legeredményesebbnek lenni, hanem az élet minden területén.
Társasjáték? Életre – halálra.
Egy baráti bowling? Csakis a legjobb eredményekkel rendelkezők csapatában.
Karaoke? Fa hangúak kíméljék, mert beledől egy késbe.
Kócos haj? Pattanások, narancsbőr? Szóba sem jöhetnek.
Mindennek tökéletesen klappolnia kell, attól a perctől kezdve, hogy kinyitja reggel a szemét, egészen addig, míg az álommanók el nem jönnek hozzá.
Minden rosszindulat, törtetés, álnokoskodás és hazug szó mögött egy álmodozó lányka rejlik, aki szeretné egyszer azt az utat járni, melyet nem a szülei álmodtak meg neki. Utazna, kikapcsolna és elengedné magát, hogy végre egyszer azt érezhesse, hogy a saját maga ura, nem pedig valakinek a bábja.
Szereti a kávét, három darab édesítőszerrel és fél bögrényi tejjel.
Sokat eszik, nem a két óránként keveset típus, inkább zabál.
Szeret lustálkodni, ám olyankor mindig bűntudata van, mert tudja, hogy másra is fordíthatná értékes perceit.
Eidetikus memóriája van, ami azt jelenti, hogy képes a hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetből felidézni. /Szereti eltitkolni eme "képességét"./
Múlt
”Tereljük az esküdtszék gyanúját másra, a feleségre. Dühös volt a viszony miatt, volt bejárása az irodába és tudta mely aszpirin hasonlít a férje gyógyszeréhez. Hogy vehetne nagyobb elégtétet, minthogy megöli a saját férjét és rákeni a szeretőjére?”
”Egyetlen bizonyíték megdöntheti az egész ügyet. A vérvizsgálatot „túlkésőn” végezték el, hogy aszpirint találjanak a vérben”
„A statisztikák szerint az esküdtek 80%-a alacsony társadalmi osztályól származik, a titkárnő közéjük tartozik, míg a meggyilkolt főnöke a gazdagokhoz..”
„Igen, a titkárnő hagyta az aszpirint az asztalán, de gyilkossági szándékkal?”
„A védencünk csak összetévesztette a két gyógyszert…”
„Vagyis nincs tanú aki igazolná, hogy őőőőőőőőő….”

Ásítok. Unalmasan az egész. Hiába ülök itt kívülállóként, néha legszívesebben eret vágnék, hogy én vérezzek elinkább, mint ez a szerencsétlen, aki éppen próbálja meggyőzni a professzort a rátermettségéről. Bár be kell látnom, hogy a melleit jól feltolt és kidobta, hogy ezzel jó pontokat szerezzen a vénkujonnál, de ahogy látom a tekintetét elkerekedni, a cica nem éppen a legjobb jegy felé halad. Szomorú. Legalábbis neki, számunkra, akik még soron következünk, ez az elvérzés tökéletesen szemlélteti azt, hogy miképpen ne vezessük fel a kérdéseinket. Majd talán az óra végeztével elrebegek neki egy gyors hálát, mely szívem elrejtett zugából fog feltörni, egy cinikus mosoly kíséretében.

Miss Kydd! Ön következik.
Hmm, hmm. Most aztán már a padsorok egyik legeldugottabb szegletében bujkál a nagyszájú kis fruska, nem ám itt maradt volna bennem, hogy erőt adjon. Lassan megemelkedek, magamhoz veszem a papírjaimat, melyeken jegyzeteknek kellene lennie az ügyről. A prof egy neves ügyvéd, így gyakran megesik, hogy az esetei közül hoz be valamit az órára. Így ő is kap ötleteket, s nekünk is van lehetőségünk arra, hogy gyakoroljunk. Most éppen az aktuálist hozta be, melyben azt kell bebizonyítania, hogy a vádlott – aki az ügyfele – annak ellenére, hogy minden bizonyíték rá mutat, nem bűnös. Olyan egyedi ötlettel kell előállni, mely eddig nem hangzott el előtted, s akkor esélyed van arra, hogy a félév alatt bejuss egy nevess ügyvéd keze alá bojtárnak. Kell-e ennél több motiváció? Elméletileg nem. Ám, ha bárki a papíromra pillant, csak azt láthatja, hogy teljesen üres. Bajban vagyok.
Miss Kydd, meg is fog szólalni vagy csak mered maga elé?
Mély levegőt veszek, tekintetemet lassan körbejártatom a jelenlévőkön. Éppen olyan cinikusan és lenézően tekintenek rajtam végig, ahogy én tettem ezt velük. Ők is tudják, hogy gyakorlatilag semmim sincsen, hiszen már mindent felsorakoztattak előttem.
Aztán valami kattan. A kerekek forogni kezdenek, kell valami kibúvó, ami hatalmas ostobaság, mégis megállná a helyét.
– Én azt javaslom, hogy hivatkozzunk önvédelemre. Azért mondom ezt, mert a titkárnő feltehetően Stockholm szindrómás, ami gyakori az olyan asszisztenseknél, akiket túlhajt a főnökük, a kettejük viszonya is jó példája annak, hogy a főnöknek mekkora hatalma volt a nő felett, mert kényszerítette, hogy belezúgjon, s ha így vesszük, akkor a titkárnő tette felfogható önvédelemnek is – egy szúszra. Érzem, hogy a tekintetek égetik a bőrömet, fel vannak háborodva, már állok is fel, hogy csatlakozzam a kiesettekhez.

Üljön vissza Miss Kydd. Gratulálok azoknak, akik a helyükön maradhattak, azonban nem körözték le a tervemet, amely a következőkből áll… S már vési is fel a lépéseket, én pedig tátott szájjal bámulok magam elé és próbálom a sebeimet benyaldosni.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Hailey Rose Kydd
Hailey Rose Kydd EmptySzer. Júl. 25 2018, 14:35
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Hailey!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Elismerésem a választott szakmád iránt! Szerintem mind karakterként és mind játékosként nem kis dolog ügyvédnek állni, vagy annak tanulni, és ezt rendesen kijátszani, de a történeted ügyes kidolgozásából úgy vélem, neked ez nagyon is menni fog. Bebizonyítani valaki bűnösségét vagy ártatlanságát - az alapján, amit eddig a Suits-ból megtanultam Very Happy - sokszor nem a bizonyítékokon múlik, hanem a védők leleményességén, hogyan tesznek kevésbé szavahihetővé egy tanút, irrelevánssá egy-egy tárgyat vagy tényeket, indokolttá a tettet, és ez néha csak azon múlik, hogy az utolsó pillanatban bevillan valami hasznos, ahogy ez a te esetedben is történt.
Tetszik, hogy rétegeket vontál a karaktered köré, aki látszólag perfekcionista, csak a tökéletessel éri be, legbelül viszont egy álmodozó lányka, aki szeretne kitörni a szülei által ráerőltetett béklyókból. Sok potenciált érzek a leányzóban, amelyekre építkezhetsz a játékok során. Hailey Rose Kydd 4146035580

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Hailey Rose Kydd Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Hailey Rose Kydd Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Hailey Rose Kydd Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Hailey Rose Kydd Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Hailey Rose Kydd
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jonathan & Hailey
» Rose not the broken one
» Nancy Rose
» Mayleen Rose
» Walden Rose

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: