Karakter típusa: saját Teljes név: Meadow Andrews Becenevek: Dowie Születési hely, idő:Ausztrália, Sydney, 92.09.06. Kor: 25 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: homoszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: üzlet Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: - Ha dolgozik//Munkabeosztás: bártulajdonos Ha dolgozik// Munkahely: Med's Hobbi: élni
leleményes
okos
intelligens
vicces
őszinte
szarkasztikus
hétalvó
munkamániás
veszélyes
hangulatember
törtető
tudásra éhező
enyhe bipoláris depresszióval küzdő
mogyoróallergia
asztma
-0.50 dioptriás kontaktlencse
száraz bőr
gyenge körmök
szépségápolás iránti láz
takarékos
nagyon jó ivó
verhetetlen pókeres
társasjáték megszállott
borutáló
sörimádó
állatbarát
tetovált
lelkiismeretes (néha)
hűséges (néha)
csábító
leszbikus
férfigyűlölő
csoki függő
állandóan éhes
sportmániás
macskamániás
kutyamániás
Ide jön az idézet
Ausztráliában született, öt éves volt, mikor a szülei gonosz módon New Yorkba költöztek, és az anyja kipottyantott egy leányt magából. A leányt. A kis hercegnőt, akitől mindenki el volt ájulva, csak egyedül egy ember nem, akinek a legjobban el kellett volna ájulnia. Onnantól háttérbe volt szorítva, mert nem volt annyira lányos, annyira jópofis, mint ahogy azt egy ötévestől várták. Meg a baba hatalmas distraction volt, lássuk be, egy olyan családban, ami mindig is lányt akart, egy kisautókkal játszó valamit kiszorít egy frissrózsaszin félember. Fun Fact: a nagyanyja a mai napig nem tudja megjegyezni a nevét, és Millicentnek hívja.
Nyolc évesen magániskolába iratták, hátha vernek belé valami bájt, kedvességet, vagy úgy egyáltalán valami lányságot. Hát, nem nagyon sikerült nekik. Mindegy. Lényegtelen. Mert a magániskolában legalább rájött, hogy azért van mindig melege, ha át kell öltözni testnevelés órára, mert a lányoknak olyan szép szemük van, és tök logikus, hogy olyan fiús lány mint ő, tizenkét évesen már „lezbikusz” jelzőt kap. Fun Fact: 18 éves koráig lezbikusznak hívott mindenkit, aki egy rossz szót is szólt a stílusára. – jó oké, ez nem is fun.
Tizenhat éves kora óta kontaktlencsét hord. Úgy kettő napig volt ugyan egy szemüvege, de minden egyes alkalommal, amikor tíz percnél tovább tette fel, pánikroham tört rá, mert nem látott maga mellé a köcsög keret miatt. Ezért kipróbálta a kontaktlencsét, és a mai napig azt hordja. Már nem azt a párt, amit elsőnek, fúj, de undorító vagy! Havonta cseréli, csak hogy tudd. Fun Fact: Az anyja ki nem állhatja a színes lencséket, ezért ha látogatóba megy, minden alkalommal betesz valami unique vagy haloween-i lencsét, csak hogy idegesítse vele egyszem anyukáját. #savage
Ugyanennyi idősen ismerte meg a mai napig legjobb barátját, az egyetlen férfit az életében, akit néz is valamibe. Jah mert igen, kibaszott nagy férfigyűlölő, szerinte a férfiak csak arra jók, hogy a spermájukat egy kis edénybe kilőjjék, minden nőnek nő kéne, mert a pasik senkit se becsülnek csak a fütyköst, ami lássuk be, egy kicsit túlzás, de hát na. Nem volt előtte jó példa. Ez van. Szóval visszatérve erre a férfire, mai napig vele él, együtt van vállakozásuk, és az őrületbe kergeti azzal, hogy mindenhol koszos tányérokat hagy. Fun Fact: Egyszer az egyik koszos tányért beletette az ágyába, míg aludt, hogy ha fordul, pont beleforogjon a pacal szaftjába. #savageagain.Végül neki kellett kimosnia az ágyneműből. #notsosavage
Mikor a szülei, a csodás, hercegnő húgával együtt visszaköltöztek az anyaországba, vettek neki egy régi raktárépületet… well, neki és a – akkor még azt hitték – leendő férjének, Macinak – komolyan, miért hitték hogy egy férfiutáló valaha férjhez megy? Ennyire nem foglalkoztak vele. -, hogy tudjanak elindulni egy bizonyos úton. Ebből a raktárépületből egy bár bár lett, jól menő bár, meg egy faszául működő fegyverbiznisz. Ami mondjuk eléggé illegális de hát jól fizet. Szóval ez lett a földszinten, az emeleten meg egy háromszobás ganéfészek, ami lakásként fukcinál, mikor ki van takarítva. És amin most osztoznak egy új hackerrel, aki… hát mondjuk hogy nem sok vizet zavar, és tuti nem fogják lecsukni. Fun Fact: Az előzőt nyílvános recskázásért csukták le. Ki veri ki magának egy padon, napsütéses délelőtt? Várt volna estig..
Úgy kettő hónapja üldöz diszkréten szerelmével egy anyuci pici lányát, aki a lehető legtökéletesebb ember, akivel valaha találkozott. És mivel erről még én se tudok még többet, itt van egy utolsó fun fact. [/i]Fun Fact: A hüvelykujjad pont akkora mint az orrod.[/i] + Fun Fact: A katicák, mikor félnek, a térdükből – van olyanuk? – fura szagú lét bocsájtanak ki, hogy távol tartsák az enemy-t. Ez a katicapisi. Ha nem éreztél még katicapisit a kezeden, szar gyerekkorod volt. Bocsi. #sorrynotsorry.
Kedves Meow Egyébként hívhatlak Meownak? Kit érdekel, már megtettem.. szóval uccú neki, dumcsizzunk a lapodról picit. Nem tudom, hogy izélsz te.. még hogy szar lett? Menj már.. Imádom a lapjaidat, számomra mindig összetettek és jól ki lettek találva, nem tudom miért érzed úgy, hogy nem jó! Bipoláris vagy, annyira jók az ilyen dolgok, én valójában mindig is pszichológus akartam lenni, de hát nem vagyok géniusz, így nem leszek. Megint magamról beszélek, pedig rólad kéne, nem rólam. Szóval édesem teljesen jó minden, amit leírtál és színes kontaklencse Nincs is annál jobb dolog, kár hogy túl száraz hozzá a szemem. Tudod mennyire le kell tojni, hogy mit mondanak neked az ősök? Kit érdekelnek? Csak adják oda neked a lóvédat, aztán kopjanak le.. Tök felesleges valakire olyat erőltetni, ami neki nem tetszik vagy nem akarja. Btw, nagyon tetszik a pb-d is, imádom! Szóval minek kellett oda beíratni? És mi van akkor, ha leszbikus vagy? Love is love, és nem érdekeljenek mások #kakálnimindenkireakimástmond. Na de ez a forma is tetszett, hogy pontokba szedted a dolgokat és jó tanács: csináltass névtáblát, mikor a mamádhoz mész, olvasni még csak tud az öreglány! Nem tudom, hogy még mint kellene neked mondanom, ja meg van.. IMÁDOM EZT A LAPOT? EZT A PB_T ÉS TÉGED IS! :: Na puszi pá, menj foglalózz, aztán játssz, miért vagy még itt? *rugdossa a játéktérre* Üdv köztünk :: ::