New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 48 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Hadley Prescott
tollából
Ma 22:58-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 22:44-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 22:27-kor
Neo B. Grayson
tollából
Ma 22:27-kor
Neo B. Grayson
tollából
Ma 22:22-kor
Neo B. Grayson
tollából
Ma 22:21-kor
Neo B. Grayson
tollából
Ma 22:20-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 21:15-kor
Rowan W. Mills
tollából
Ma 21:13-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
42
Üzlet
24
28
Összesen
245
233

We stand as one / Sofia & Diego
TémanyitásWe stand as one / Sofia & Diego
We stand as one / Sofia & Diego EmptyMa 20:27-kor
Sofia & Diego
Little sister, big brother, however old we grow

[Trágár beszéd]
Retek nagy faszságba keveredtem. Mindig is tudtam, hogy az az élet, amit élek, sose lesz olyan, amit szerettem volna magamnak, tudtam a hátulütőit, a kockázatot, viseltem magamon a veszélyt, akárcsak egy mellvértet, de arra nem készültem fel, hogy ilyen fiatalon már a halál ajtaján fogok kopogtatni, mert egy óvatlan pillanatban hagytam, hogy felfedezzék a gyenge pontjaimat és ellenem fordítsák minden erőmet.
Alapjába véve nem mondhattam magamról, hogy a nagykutyák között utaztam volna. Hogy is tehetném, hiszen már a pofámról is süt, hogy egyszerű fickó vagyok, ha pedig kinyitom a számat, végképp egyik pillanatról a másikra felfedezik, hogy kiskoromba nem a könyvespolcokat bújtam, de igazság szerint nem is akarom letagadni a múltamat. Nem volt időm arra, hogy halmozzam a tudást, ha egy retkes egyetemen akartam volna kikötni ahelyett, hogy kétkezi munkával megkeresem a napi betevőt, már rég halálra fagytunk volna az utcán a többiekkel. Kellettek a melók, akár mocskosak, akár tiszták, teljesen mindegy volt, a kilátástalan helyzetben azonban válogatni sem nagyon lehetett. Nem szereztem magamnak nevet ahhoz, hogy bárkit is visszautasíthassak, így sajnos baklövést követtem el, amikor elvállaltam azt a szart, ami miatt szétvert fejjel rohantam épp a Brooklyn-i kórház felé, hogy Sofia segítségét kérjem. Alapjába véve nem szerettem beleavatni a dolgaimba a húgomat, tudtam mennyire aggódó, így meg akartam kímélni őt a fejfájástól, de most nem volt más lehetőségem, nem mehettem máshoz. Alig láttam a vértől, ami a homlokomból ömlött, éreztem, hogy felrepedt a szám és a szemöldököm is, mindeközben pedig egyre gyorsabban forgott a világ.
Drogok. A legnagyobb biznisz itt New York Cityben, csak abba nem gondol bele senki, hogy ez már nem a kiskutyák területe. Kartellek működnek, kiépített hálózatok, többrétegű rendszerek, amibe ha beleütöd az orrod, csúnyán pórul járhatsz, különösen, ha valaki alád is akar tenni.
Egy fekete pasas adta a cuccot nekem, amit én minden héten készségesen és szorgosan értékesítettem is a számára. Fogalmam sincs, mi volt a bandájuk neve, ahogy őszinte leszek, az övét se jegyeztem meg, de kilométerekről meg lehetett ismerni a tagot. Hatalmas pacák volt szinte mellkasig érő szakállal, mindig szűk, lila öltönyökben mozgott, amiknek a gombjai már annyira feszültek, hogy szinte hallottam a sikolyaikat. Az alkalmazottjai is mind négerek voltak, para egy társaságot alkottak, de jól fizettek, így nem igazán érdekeltek a külsőségek.
Valakinek azonban nem tetszhettem, mert vezethettem én bármilyen maximalistán azt a rohadt kis jegyzetfüzetet, hogy napra, de órára és percre pontosan is lekörmöljem a fejesnek, hogy miből mennyit és kinek adtam el, ha valaki más úgy gondolta, kicsit megkeseríti az életemet. Péntek van, így ma kellett volna leadnom a csokinak a nyilvántartásomat, de már amikor odaértem, éreztem, hogy valami nem kóser. A pasas úgy nézett rám, mint aki meg akar ölni a szemeivel, a szája mégis görbülni kezdett, szinte fültől fülig érő vigyorral kezdett el ütlegeltetni a haverjaival, akik gorilla létükre jó ideig püföltek, mire már én se tudtam felkelni a földről. Elmondása szerint lopom az anyagot, ugyanis kevesebbet adok el, mint amennyi elfogy. Ez egyébként személyes sértés is, hiszen láttam, hogy miből csinálják a cuccot, még én se vagyok olyan ostoba, hogy ennek a tudatában akárcsak bele szeretnék kóstolni a poraikba, amikbe patkányméregtől elkezdve minden megtalálható volt. Teljesen mindegy azonban mi is volt az igazság, hamarabb kaptam a rúgásokat és a pofonokat, minthogy beszélhettem volna.
A lelkemre kötötte a faszi, hogy ha nem hozok neki 1 héten belül több, mint 10.000 dollárt, biztos, hogy a fejemet vesztem, nekem meg mivel nincs kedvem meghalni, de szegények vagyunk, mint a templom egere, így hirtelen elhatározásomban más sem jutott az eszembe, mint felkeresni a testvéremet, hátha tud segíteni a problémámon.
Épphogy elértem a Presbyterian kórházat, már láttam, hogy egyre inkább homályosodnak az engem körbevevő dolgok, aztán egyik percről a másikra elsötétedett minden én pedig már csak azt éreztem, hogy a földre esek.
Nem tudom mennyi idő telhetett el, mire felébredtem, de láttam, hogy a keresett kishúgom már mellettem ácsingózik. Vagy pont jókor estem össze jó helyen, vagy a kollégái is ismerték a pofámat, esetleg átnézték a tárcámat és feltűnt nekik a nevem.
- Mi hermanita - mosolyogtam rá, szemeim már annyira bedagadtak, hogy csoda volt, hogy bármit is észleltem a körülöttem lévő világból, az egyetlen azonban, ami így is feltűnt, hogy Sofía szinte meg tudott volna ölni a szemeivel. Rettentően féltett, érthetően, ez a látvány pedig biztos nem segített neki abban, hogy jobban bízzon bennem, a kapcsolataimban meg a képességeimben. - Téged kerestelek - vigyorogtam tovább, próbáltam eltüntetni az arcáról azt a rettentő anyai szigort, amivel bámult rám. Tudtam, hogy nem rosszból teszi, de szinte bűntudatot okozott már a pillantásaival. - Mi újság? Milyen a munka? - kezdtem bele, minden egyes másodperccel közelebb kerülve ahhoz, hogy ne kelljen megvárnom azt az egy hetet, ugyanis ha így folytatom, a testvérem minden bizonnyal el fogja vágni a torkomat egy dühroham közepette. Tipikus Carmona vonás, mindannyian rettentő temperamentumosak vagyunk, különösen, ha egymásról van szó, ugyanis egytől egyig mindenki a családot helyezi előtérbe, bármi legyen is.

Sofia Carmona imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Diego Carmona
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
We stand as one / Sofia & Diego Tumblr_inline_oza77nPR581rqq37j_400
We stand as one / Sofia & Diego Tumblr_p2ky7fLHV21rxn2n8o4_400
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
The story of a man who never gave up.
★ családi állapot ★ :
Mess with me
I fight back
Mess with my family
They’ll never find your body
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
We stand as one / Sofia & Diego Tumblr_inline_oza9zro8i71rqq37j_400
★ idézet ★ :
If you are praying for my downfall
You will be on your knees forever
★ foglalkozás ★ :
Are you a cop or sth?
★ play by ★ :
Alberto Guerra
★ szükségem van rád ★ :
Meet the Carmonas.

¿Dónde estás mi amor?
★ hozzászólások száma ★ :
8
★ :
We stand as one / Sofia & Diego Tumblr_pnfupgSM9t1rxn2n8o1_400

We stand as one / Sofia & Diego
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» When we stand together
» my one night stand...or?
» I can't stand the rain [Ba & Sa]
» running to stand still
» Stand by me • Sarah&Madelaine

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Kórházak és hivatalos helyszínek-
Ugrás: