★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 129 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 117 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Samuel Burgess, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Re: my one night stand...or? Pént. Júl. 13 2018, 01:58 |
| Foglalva! Csodás neved Play by: Noah Mills/Bradley Cooper - meggyőzhető vagyok másról is Születési hely: nincs megkötve Kor: 30-35 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero! Családi állapot: egyedülálló talán, de bonyolultabb dolgokban is benne vagyok Csoport: kutatás és oktatás Történetünk: A helyzet az, hogy egy félresikerült este következményeként ébredtem az ágyadban, és nem hazudok, ha azt mondom, hogy három perc alatt spuriztam ki a lakásodból, ugyanis semmi keresnivalóm nem volt ott, főleg, hogy van barátom. Az már csak másnap jutott eszembe, hogy eseztelen módon felírtam a telefonszámom egy zsebkendőre a bárban, azt viszont nem tudom, miért hívtál fel másnap reggel?! Nem emlékszel rám, csak foszlányok rémlenek, éppen ezért fogalmad sincs, hogy majd az új munkahelyeden -ami történetesen a Columbia Egyetem- futunk össze, méghozzá... a tanárom vagy. Nem tudom, meddig bujkálhatok előled, de elég veszélyes játszma ez így, hogy a pasim is a te órádat látogatja, mellesleg ő még tanársegéd is, így elég nagy esély van arra, hogy gyakran összefuttok. Nem derülhet ki, hogy lefeküdtünk egymással, ugyanis az neked és nekem sem lenne előnyös... Talán akkor akad majd meg rajtam a szemed, amikor unalmasan, a padra könyökölve hallgatom az előadásodat, de nem azért, mert nem érdekel a személyiséglélektan, hanem mert nem tudok másra koncentrálni, csak arra, hogy te állsz ott. Nagyon-nagyon várom a tanár urat, alkudhatók a dolgok. Nyitott az egész kapcsolat kimenetele, természetesen senkire nem eröltetek semmit, de annyit ígérhetek, hogy nagyon izgalmas játékoknak nézünk elébe. Bármi kérdésed lenne, ne habozz írni, és regisztrálni nekem a tanárok gyöngyét. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | my one night stand...or? Hétf. Ápr. 30 2018, 20:20 |
| Káprázatos neved Teljes név: Gyönyörű neved ide Play by: Noah Mills/Bradley Cooper - meggyőzhető vagyok másról is Születési hely: te dolgod Kor: 30-35 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: csakis hetero Családi állapot: egyedülálló talán, de bonyolultabb dolgokban is benne vagyok Csoport: kutatás és oktatás
A helyzet az, hogy egy félresikerült este következményeként ébredtem az ágyadban, és nem hazudok, ha azt mondom, hogy három perc alatt spuriztam ki a lakásodból, ugyanis semmi keresnivalóm nem volt ott, főleg, hogy van barátom. Az már csak másnap jutott eszembe, hogy eseztelen módon felírtam a telefonszámom egy zsebkendőre a bárban, azt viszont nem tudom, miért hívtál fel másnap reggel?! Nem emlékszel rám, csak foszlányok rémlenek, éppen ezért fogalmad sincs, hogy majd az új munkahelyeden -ami történetesen a Columbia Egyetem- futunk össze, méghozzá... a tanárom vagy. Nem tudom, meddig bujkálhatok előled, de elég veszélyes játszma ez így, hogy a pasim is a te órádat látogatja, mellesleg ő még tanársegéd is, így elég nagy esély van arra, hogy gyakran összefuttok. Nem derülhet ki, hogy lefeküdtünk egymással, ugyanis az neked és nekem sem lenne előnyös... Talán akkor akad majd meg rajtam a szemed, amikor unalmasan, a padra könyökölve hallgatom az előadásodat, de nem azért, mert nem érdekel a személyiséglélektan, hanem mert nem tudok másra koncentrálni, csak arra, hogy te állsz ott. Nagyon-nagyon várom a tanár urat, alkudhatók a dolgok. Nyitott az egész kapcsolat kimenetele, természetesen senkire nem eröltetek semmit, de annyit ígérhetek, hogy nagyon izgalmas játékoknak nézünk elébe. Bármi kérdésed lenne, ne habozz írni, és regisztrálni nekem a tanárok gyöngyét. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | my one night stand...or? | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |