New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 22:41-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 22:40-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 22:40-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 22:38-kor
Emmo Rooney
tollából
Tegnap 21:50-kor
Aaron Cunnigham
tollából
Tegnap 21:18-kor
Deborah Winchester
tollából
Tegnap 21:18-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:00-kor
Audrey Peyton
tollából
Tegnap 20:10-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
10
25
Diákok
47
36
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
38
Munkások
39
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
41
Üzlet
23
26
Összesen
239
229

Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest
TémanyitásRe: Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest EmptyVas. Nov. 10 2024, 14:28
The Last Ancient Priest
Chapter One - Attack on the open street
Peggyt meglepte az eset, hogy Lyall bátran ugrott a késes után, így, miután a fickó elmenekült és a taxis hősködni kezdett ő is kimászott a kocsi alól. Figyelmesen nézte a sofőrt, aki majdnem elgázolta, majd már-már erotikus módon harapott kisujjára.
- Ez szexi volt - kuncogott, majd mikor kérdőre vonta megvonta a vállait. - Én sem tudom. Éppen egy barátomhoz tartottam, amikor ez a halloween szökevény a nyomomba szegődött, gondolom, hogy megöljön. Nem tudom mit akarhatott tőlem, azt sem tudom ki lehetett a maszk mögött, mert nem szólalt meg, hogy legalább a hangját felismerjem, ha esetleg ismerném.
- Nekem sem volt még rá példám, hogy maszkos gyilkosok kergessenek meg és taxisok mentsenek meg - mosolygott. - De ha már itt tartunk, akkor beszállhatok? Épp a rendőrségre tartottam egy barátomhoz látogatóba. Elvinne? Természetesen kifizetem az utat, de valahogy most nem szívesen sétálgatnék ezek után egyedül. Biztosan megérti - mondta és már lépett is az ajtóhoz, de nem szállt be, amíg Lyall engedélyt nem adott rá. Bízott benne, hogy a taxis rábólint az útra.
Ugyan Peggynek nem tűnt fel, de nem messze a kocsitól egy gyűrű hevert a földön, ami talán a támadó ujjáról esett le, vagy valamilyen módon ő hagyhatta el. A gyűrű egy patkányt ábrázolt, melynek farka alakította a ki kört. Talán köze lehet a múltkori Tepes ügyhöz?
Music: Loreley || Suit: This || Tag.: @Lyall Bradbury
mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 6312f54c6078f222b153b1818854199562b971ba
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 81ef303e926883c70d7bd6d444b4621c69a84e3f
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 4800d76406762bf9d70270a227760db7de380397
Clever as the Devil and twice as pretty
♫ :
Daydream is the only good thing in life.
Everything else is vulgar and empty.
★ lakhely ★ :
Manhattan - Upper East Side
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 7b96f7c3885190cb1caea14551abea46a0969e0e
★ idézet ★ :
We are each our own devil, and we make this world our hell.
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
★ hozzászólások száma ★ :
21
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 4ae2e8363c0ce47505c32c9a4da15c9c8d81a678
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest EmptySzomb. Nov. 09 2024, 22:41

Cruel Ancestors Act. 2

The Last Ancient Priest

Sose gondoltam volna, hogy egy rohadt taxisofőrként bele tudok keveredni egy ennyire bonyolult, gusztustalan és nem mellesleg rohadt veszélyes ügybe. Amikor megengedtem, hogy az a patkányfejű Ivo Freud vagy Andrei Tepes - ki tudja már hogy is hívják - vagy az a kihipózott, vörösszemű vámpírpofa beszálljon az autómba, arra azért nem számítottam, hogy pár nappal később már egy nyomozó mellett fogok nézegetni egy szemgolyókkal és emberi arcokkal teli aktatáskát, aztán egy vérleszívó gép miatt emberméretű patkányok elől kell majd menekülnöm, akik nem mellesleg úgy megharaptak, hogy tetanusz oltásokért kellett a kórházba járkálnom.
Azóta eltelt pár nap, Hayes nyomozó hála az égnek nem keresett, így nagy nehezen, de én is visszatértem a megszokott rendhez és munkába álltam. A feleségemnek, Ellie-nek nem meséltem semmit az esetről, nem akartam, hogy aggódjon értem, mivel pedig már jó pár hete vagy hónapja nem aludtunk együtt és nem éltünk ennélfogva szexuális életet se, így nem láthatta a sebeimet.
Természetesen, hogy egy percig se lehessen nyugton, ez az este is egyre jobban telt. Részeges, drogos alakok vetették a kocsimnak magukat, ordibáltam jó pár sort, egyszer még ki is kellett szállnom, hogy megfegyelmezzek kölyköket mielőtt megrongálják az autómat, így késő éjszaka már megfáradtan vezettem New York Manhatteni részén.
Mit ad Isten, természetes, hogy a munkaidőm legutolsó órájában is belebotlottam a nagyváros csodáiba, ugyanis bele kellett taposnom a fékbe, ha azt akartam, hogy ne ültessenek le emberölésért. Egy random, fiatal lány esett rá a motorháztetőmre, ami épp elég lett volna, hogy kiszálljak a kocsimból, de mint az utóbbi hetemben eddig mindig, ez édeskevés volt ahhoz, hogy véget érjen itt a történetünk, ugyanis a kicsilány se beteg, se részeg, se beállt állapotban nem volt, sőt, teljes mértékben józanul gondolta úgy, hogy ráfekszik a motorháztetőmre, az oka pedig nem volt más, minthogy egy rettentő furcsán és betegen kinéző, aranymaszkos pasas követte valami késszerű valamivel a kezében.
Alapjába véve, az eddigi horrorfilmekből merített tudásom azt diktálta volna, hogy tolassak hátra aztán lépjek rá a gázra és húzzak el onnan a picsába, de valami a hatalmába kerített, ami miatt fogtam és kiszálltam a taxiból, a dühtől forrongva.
- Gyere ide, te rohadék - ordítottam neki - Tudod te kivel baszakodj - indultam meg utána de csak apró, lassú léptekkel, azonban az éjszaka kedvezett neki, fél perc alatt a homályba veszett. Mondhattam volna, hogy utána rohanok és akkor én lehetek a nap hőse, de ennyire azért nem volt bennem a mehetnék, ezért beértem ezzel is, a lányra sandítva. - Mégis mi történt? Szolgálhatna nekem valami magyarázattal - tettem a csípőmre a kezemet, kérdőn nézve a másikra, aki jó pár évvel fiatalabb volt, mint én és úgy festett, mint aki egy teljesen másik korból jött volna, akárcsak egy időutazó. A frizurája, az öltözködése, egyáltalán nem hasonlított a mai lányokra. - Nem szokásom lányokat megmenteni maszkos fickók elől, bármennyire rohadt elborult ez a város, őszinte leszek, ez életemben először fordult elő velem.

BEE

Peggy Lynch ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Lyall Bradbury
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest Tumblr_inline_pg0bx6KEFv1t8bm8b_250
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest B1c257f625acb391f63ae85503833d13
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Life went on
but it was never the same again

Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 0f0da49f22776439a63a05457b68b96543c71434
★ családi állapot ★ :
A thousand years and a day
would still be too soon to lose you.

Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 22cc63116817e1102fc2920433381f907b694aab
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest Cf44d8793a5e10ddb7ed3f3f297518586970bb6d
★ foglalkozás ★ :
Veteran, Taxi driver
★ play by ★ :
Joel Kinnaman
43
TémanyitásCruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest EmptyPént. Nov. 08 2024, 21:15
The Last Ancient Priest
Chapter One - Attack on the open street
Dr. Hayes mindig is szkeptikus volt és ez még akkor sem rengett meg, amikor többszörösen szembe találta magát olyan esetekkel, ahol furcsa, látszatra megmagyarázhatatlan dolgok történtek. Később persze minden mozaik a helyére került és beigazolódott, hogy szó sincs természetfelettiről, van mindenre magyarázat. Ő most is úgy vélte, ez így van és azon volt, hogy bizonyítson, de az ügy annyira rejtélyes volt, hogy hiába áldozta be a szabad perceit, nem jutott egyről a kettőre. Tepes és az albínó szinte nem is léteztek, annyira kevés információ maradt utánuk, a Tepes villa maradványai között szinte lehetetlen volt kutakodni, mert a betontörmelékek mindent tönkretettek, de a maradványokat mozgatni is képtelenség volt, a szektáról pedig igyekezett minden információt fellelni, de nem nagyon tudta összeegyeztetni azzal, hogy esetleg köze lenne a kannibál gyilkosságokhoz, vagy a patkányokhoz. Úgy érezte zsákutcába ért.
A holttesteken ugyan végeztek DNS vizsgálatokat, de sem Tepes, sem pedig az albínó DNS-ét nem ismerte fel a rendőrség, sem az FBI nyilvántartása, így sajnos ezen az úton sem lehetett eljutni messzire.

Manhattan egy másik végében egy fiatal lány, Peggy Linch tengette a zűrzavaros mindennapjait, viszont a változatosság kedvéért most Brooklyn utcáit járta, mert szerette volna meglátogatni egy barátját, De Santis nyomozót a rendőrségen, ám úgy tűnt a sors mos nem feltétlen kedvez neki. Miközben az utcán sétált egy sikátorból egy férfi lépett ki. Fekete öltöny volt rajta és egy hátborzongató aranyszínű maszk fedte arcát, melyen különböző fekete róvások voltak.
A férfi Peggy után iramodott, majd ám mikor ez feltűnt a lánynak is akkor futásnak eredt. Az utcán ezidőtájt kevesen voltak az utcán, bár azért akadtak szép számmal, noha nagy tömeg nem volt, de ha az lett volna sem lett volna aggódni valója a férfinak, hiszen felismerhetetlen volt a valódi kiléte. Előrántott egy rugós kést a zsebéből, kinyitotta egy gombbal a pengét és megszaporázta a lépteit. Akadt egy két járókelő, akik fel akarták tartóztatni, de a borotvaéles kés könnyen szúrt és vágott, így mindenkit, aki feltartotta volna eltett lábalól elmetszett torokkal.
A lány sikított, át akart szaladni az úton, ám pont akkor érkezett egy taxi, ami elé pont kilépett. Bár a sofőr időben realizálta a helyzetet és taposott bele a fékbe Peggy miatt, a kocsi így is koccant a lánnyal, aki bár elborult a motorháztetőn, kisebb horzsolásokkal megúszta.
A maszkos üldözője kapott is az alkalmon, már ugrott is a kocsin heverő lány után, a késsel le is sújtott, de Peggy volt olyan állapotban, hogy időben oldalra boruljon, így a kést nem a lányba szúrta, hanem a motorháztetőbe. A lány bebújt a kocsi alá, a maszkos dühödten nézett be Lyallre, majd eredt futásnak az épületek közötti keskeny utcákon át.
Music: Loreley || Suit: This || Tag.: @Lyall Bradbury
mind álarcot viselünk
Peggy Lynch
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 6312f54c6078f222b153b1818854199562b971ba
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 81ef303e926883c70d7bd6d444b4621c69a84e3f
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 4800d76406762bf9d70270a227760db7de380397
Clever as the Devil and twice as pretty
♫ :
Daydream is the only good thing in life.
Everything else is vulgar and empty.
★ lakhely ★ :
Manhattan - Upper East Side
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 7b96f7c3885190cb1caea14551abea46a0969e0e
★ idézet ★ :
We are each our own devil, and we make this world our hell.
★ foglalkozás ★ :
Student and waitress
★ play by ★ :
Sherilyn Fenn
21
★ :
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest 4ae2e8363c0ce47505c32c9a4da15c9c8d81a678
Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Cruel Ancestors Act. 2. || The Last Ancient Priest
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» how can you be so cruel •• Ah In & Saffie
» Jayden&Bree - Love is a cruel one
» Cruel ancestors Act. 1. || Rats and Cannibals

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Utcák és parkok-
Ugrás: