Bármi, bár nehezen hiszem, hogy az ügyvédek, üzletemberek és a riporterek az én társaságom fogják keresni. Azért valami kőkemény gyilkos ne legyél.
Történetünk
Az egyik, hanem a legjobb barátom vagy, akivel szívesen töltöm az időmet. (Talán szomszédok is vagyunk?) Veled szoktam az időm nagy részét tölteni, együtt iszunk, dohányzunk, eljárunk szórakozni és elütjük a napot, vagy csak összejövünk punnyadni a kanapén egy pizza társaságában. Egyikünk sem világot megváltó figura, de nem is akarunk azzá válni. Átlag emberek vagyunk, átlagos élettel, átlagos igényekkel, bár ez nem azt jelenti, hogy a munkánk terén ne lennénk szorgalmasak, mert, ahogy nekem is, neked is a munkád az életed. Mi más lehetne, hiszen nem vagyunk milliárdosok, akik szabadon élnek a mának és a holnapnak. De nem is akarunk azok lenni, hiszen szeretjük a munkánkat és nem panaszkodunk. Jókat tudunk beszélni, közösen nagyon jókat tudunk szórakozni és szinte egy húron pendülünk. Igaz, néha van egy hisztis, nyűgös stílusom, de már megszoktad és ahelyett, hogy idegesítene, jót szórakozol rajtam. Nem vagyok rossz ember, ahogy bajkeverőnek sem mondom magam, inkább a bajok találnak meg engem, de jóban-rosszban összetartunk. Te sem vagy egy ártatlan lélek, szóval tudom, hogy nem fogsz rám keresztet vetni, ahogy azért szerintem néha te is elszívsz egy-egy füvet, vagy kötözködsz másokkal, ha bal lábbal kelsz fel.
Hogy mióta ismerjük egymást, hol ismerkedtünk meg és hogy azt majd együtt megbeszéljük, ha megérkezel
Nem kell feltétlen új karakternek lenned, akár meglévő is lehetsz, aki már itt van az oldalon és csak egy olyan jó fej srácra vár, mint én. Ha úgy érzed alkalmas vagy az én bestiemnek lenni, akkor jelentkezz nálam