New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 184 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 177 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 8:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

we were right 'til we weren't
Témanyitáswe were right 'til we weren't
we were right 'til we weren't EmptyCsüt. 15 Aug. - 22:08
Marcel Renaud
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Dave Annable, Eric Dane, James McAvoy, Jon Hamm, Lee Pace, Michael Fassbender, Rupert Friend, Timothy Olyphant, ...
Születési hely
rád bízva
Kor
pb függvénye
Lakhely
Monte Carlo, Monaco
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
a férjem
Csoport
Üzlet
Történetünk
Marcel Renaud olyasmi volt számomra, akit amolyan felszínes barátságként azonosítottam volna. Általában könnyebb volt vele szóba elegyedni, mint a társaság nagy részével, és nem egyszer kialakítottunk érdekesebb párbeszédeket is, sosem tekintettem volna rá férj-alapanyagként. Persze én is tudtam és láttam azt, ami miatt sok másik nő nevetséges módon már-már erőszakkal kereste a társaságát: gazdag volt, jóképű, a szülei pedig az elit tipikus úriemberévé nevelték. Lehet, hogy éppen ezért nem tekintettem rá soha másképp.

– részlet Estelle előtörténetéből

Meglehet, hogy így indult, de mindez már ősrégi történelem. A sors úgy hozta – vagy inkább apám úgy rendezte és én elfogadtam –, hogy mégis te leszel a férjem. Persze sosem álltam ellen, minden egyes randevú meghívásodra igent mondtam, minden egyes ajándékot elfogadtam, a bizonytalanságomat pedig megtartottam magamnak. Talán sejtetted, hogy számomra ez inkább kötelességgel vegyes barátság, talán részedről sem szólt ez többről, de az biztos, hogy végül megkérted a kezem, én pedig igent mondtam.
Mindig jó férj voltál, ahogy én is jó feleséged voltam. Fogalmam sincs, részedről fellobbant-e valaha a szerelem lángja; az is lehet, hogy mindez nem is igazán számít. Társamként szerettelek és tiszteltelek, a barátom voltál, a kémiával pedig sosem volt problémánk, szóval lehetett volna mindez sokkal rosszabb is, nem?
Nos... lett is.
Ha a kémiával nem is, a biológiával meggyűlt a bajunk, méghozzá elég alaposan. Közös döntés volt, hogy gyermeket szerettünk volna, a sors azonban felülbírált minket és azok listájára véste fel a nevünket, akik a modern ember egyik gyakori problémájával kénytelenek szembenézni: a meddőséggel. Ezt így persze senki nem mondta ki, de ötévnyi sikertelen próbálkozás és megannyi befuccsolt módszer után be kellett látnunk, hogy ez nem fog menni. Nem állíthatnám, hogy a házasságunk nem sínylette meg a próbálkozásokat, de az is igaz, hogy a remény mindig ugyanannyira erősített meg minket, mint amennyire a kudarc összetört.
Amikor aztán megtörtént a csoda, egymás kezét fogtuk, hogy aztán alig néhány hónappal később életünk eddigi legnagyobb tragédiájával kelljen megküzdenünk.
Tudod, soha nem voltam biztos benne, hogy túlélte volna a házasságunk a meg sem született gyermekünk halálát, de azt sem láttam előre, hogy te fogod beleverni az első szöget a kapcsolatunk koporsójába. Persze... ki tudja, mikor ütötted be azt az elsőt.
Ki tudja, mióta hazudsz a szemembe.
Valahogy sosem dicsekedtél el azzal, mi rejlik valójában az apámmal, de még a nagyapámmal is közös üzlet mögött. Sem az anyámnak, sem nekem nem volt – és még most sincs teljesen – fogalmunk arról, hogy ti hárman és a bátyám, Étienne miben mesterkedtek. Ha Étienne nem kezdi el használni is az üzlet egyik tárgyát, talán soha nem kezdtem volna el felgöngyölíteni a dolgokat.
Most azonban elkezdtem. Eltűntem és egy szót sem szóltam.
Meg tudsz még állítani?

// Mindenképp javasolnám elolvasásra Estelle teljes előtörténetét, mert azért elég sok helyen felbukkan benne az úriember, érthető módon. Very Happy Nem szeretnék semmi mást megszabni, még a neve is csak annyira kötött, hogy így emlegettem eddig – azaz semennyire, mert ha csak ez a gond, boldogan módosítok rajta. A play by is teljesen szabadon választható, fentebb vannak ötletek, de ezek csak ötletek; annyit kérnék, hogy passzoljon a szerepéhez és az archoz igazodjon majd a kora. (Lehet akár nagyobb korkülönbség is a karakterek között, engem nem zavar.)
Nem romantikus békülés a célom a karakterekkel, a történtek után szerintem elég nyilvánvaló kimenetel náluk a válás, csak az ehhez vezető út a kérdés. Ettől függetlenül szívesen kijátszok egyébként múltas játékokat is, csak a miheztartás végett szerettem volna ezt tisztázni. Mindenféle egyéb részletet nagyon szívesen leírok, megtárgyalhatunk pm-ben! we were right 'til we weren't 2624752903
Az üzlet kapcsán egyébként jelen van a csodás Manila, akivel lehet bátran plotolni. we were right 'til we weren't 3398899094
Szólj, ha itt vagy! szívecske

livin' in new york

ALL THOSE plot twists AND dynamites

Manila Calabrese, Roscoe Pope and Katherine Warren imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Estelle Lefebvre-Despeaux
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
we were right 'til we weren't QjrEnS1
we were right 'til we weren't 28b4f1ca9ed29062242a01be14449262a7329ea4
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
don't limit your challenges
challenge your limits
★ családi állapot ★ :
married
★ lakhely ★ :
Monte Carlo
★ :
we were right 'til we weren't Tumblr_inline_p4a0oqlvFN1t8d1vp_250
★ idézet ★ :
“I said, I don't mind, it takes time;
I thought I was better safe than starry-eyed.”
★ foglalkozás ★ :
businesswoman
★ play by ★ :
Annabelle Wallis
★ szükségem van rád ★ :
we were right 'til we weren't UdgIxg1
★ hozzászólások száma ★ :
12

Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: