New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 167 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 164 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Bradley & Hella
TémanyitásBradley & Hella
Bradley & Hella EmptyVas. Júl. 07 2024, 21:31

We were once friends.

What are we now? Are we strangers or still friends?

Végre végetért a suli és kezdetét vehette a nyár, amit már több okból nagyon vártam, még ha pontosan tudtam azt is, hogy a látszat kedvéért továbbra is tanulnom kell és megcsinálni azokat a feladatokat, amiket a szüleim adnak. Egyelőre igyekeztem továbbra is titokban tartani azt, hogy teljesen másabb egyetemre készülök, mint azt ők eltervezték. Annyira nehéz nem is volt titkolni, tekintve hogy szinte sose láttuk egymást és egyelőre nem is kérdezték. Lehetőségeimhez mértem igyekeztem kicsit távolabbra űzni a viharfelhőket, amik már ott lebegtek felettem, mert az igazság hamarosan ki fog derülni, viszont mielőtt katasztrófa életre kelne, azelőtt még kicsit élvezni akarom a nyarat, a kirándulást, a koncertet, Evie-vel való lógást vagy éppen a munkát Roy lemezkiadójánál. Arról nem is beszélve, hogy így több időm lesz a gördeszkapályán lógni, hiszen még többet akarok gyakorolni, mert Theonak köszönhetően sokat fejlődtem az elmúlt hónapok alatt és nem is vagyok teljesen reménytelen eset. Remélhetőleg ő is így gondolja, hiszen még nem mondott le rólam ilyen téren és továbbra is tanít, amiért roppant hálás vagyok.
Kicsit büszke is voltam magamra, hogy az elmúlt hónapok alatt szép lassan tényleg képes voltam nyitni mások felé és nem zárkóztam be teljesen, mint régebben tettem. Természetesen néha meginogtam ilyen téren, meg nem is én lettem a világ legbátrabb embere, de kicsit azért javult a helyzet. Még ha lassan is, de fejlődtem és elkezdtem bontogatni a szárnyaimat, remélhetőleg idővel sikerülni fog teljesen rátalálnom a hangomra, így hogy már nem akarok teljesen megfelelni a szüleim elvárásainak. Igen, még mindig sok kétely, félelem és bizonytalanság lakozik bennem, de már nem vagyok az, aki állandóan a csigaházában megbújik.
Míg sokan a vízpartokat, a strandokat létesítik előnyben a nyári melegben, addig én általában a parkba látogatok ki, mivel nem tudok úszni és azóta rettegek a víztől, hogy kicsiként egyszer majdnem belefulladtam a medencénkbe. Azóta se tanultam meg úszni és talán soha nem is fogom legyőzni ilyen téren a félelmemet.
Az egyik nagyobb fa árnyékában leterítettem a pokrócomat, majd leültem rá. Rövid ideig még figyeltem az embereket, ahogy a gyerekeikkel és kutyáikkal játszottak, vagy éppen a barátaikkal cseverésztek, aztán elővettem az egyik füzetemet, hogy átfussak egy-egy korábbi kompozíciómat, mert néha beleszoktam javítani, vagy újraírom és most utóbbi esett meg. Amikor végeztem egy résszel, akkor leraktam a táskám mellé, elővettem a kulacsomat és ittam pár kortyot, majd az egyik regény társaságában leheveredtem, hogy olvassak kicsit.
A fülemben duruzsoló dallamoknak köszönhetően nem hallottam meg a közeledő lépteket, ahogyan a beszólásokat se. Már csak arra eszméltem, hogy egy árnyék vetül fölém, mire sietve pillantottam fel és ekkor megláttam Timet, az osztálytársamat. Mielőtt még igazán felfoghattam volna, hogy mi történik arra eszméltem, hogy kicsit vizes lettem, mert a kulacsomban található vízzel meglocsolt, amit aztán könnyedén ejtett vissza a korábbi helyére.
- Normális vagy?! - döbbenten és kicsit ingerülten csendült a hangom. Szerencsére a könyvem megúszta a tettét, mert még időben ejtettem magam mellé.
- Még a végén túlhevülsz, Piroska. – gúnyosan nevetett és a füzetemért nyúlt, mire bosszúsan pillantottam rá és a vele lévő haverjaira.
- Add vissza! Az nem a tiéd. – nem igazán törődtem a vízfoltos felsőmmel, amúgy is pár perc alatt meg fog száradni ebben a döglesztő melegben, amiben a többség a légkondicionált szobát vagy a vízpartot választaná. Sietve felálltam és a kezemet nyújtottam felé, mire ő csak gonoszkás mosolyt villantott.
- Mi ez? Csak nem a naplód? Vagy esetleg ebben szerelmes, nyálas szarságokat vetsz papírra? Lássuk, hogy kiről álmodozol... – sietve léptem közelebb hozzá, mert tényleg akadt egy-egy dalszöveg foszlány is, még ha nem is olyan, amire ő gondolt, de akkor se volt köze hozzá. Már majdnem sikerült megkaparintanom a füzetemet, amikor is az utolsó pillanatban elrántotta és magasra tartotta. – Még nem végeztem, vagy mit adsz cserébe, hogy visszakapd? – a mosolyát látva semmi jóban nem reménykedtem, de attól még sietve és határozottan rávágtam egyetlen egy szót.
- Semmit! – mérgelődve csendült a hangom, mire a mosolya még inkább kiszélesedett és sejtettem, hogy még csak most kezdenek belendülni, én viszont újra próbáltam gyorsan lecsapni a füzetemre, amikor újra szemügyre akartam venni, de persze nem sikerült megkaparintanom. Csak a magasba tartotta, megingatta a fejét és nevettek, beszóltak, én pedig totálisan feleslegesen ugráltam párszor érte, hiszen nem érhettem el a minion alkatommal.

outfit

BEE

She used

to think she was
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.

Bradley R. Fitzgerald imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Bradley & Hella 4b5aaf47ac3ed4a7bfc85c5301496b2ead9bf35d
Bradley & Hella A82e2ce1206acdd7868794346e8a351a37428cbd
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Bradley & Hella 05c740d98e13e363aef3a9dd8cd53ecd02c77cbc
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
feel free to hit'em whit a plot twist
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
student, skateboarding lover and pianist
★ play by ★ :
Sadie Sink
★ hozzászólások száma ★ :
153
★ :
Bradley & Hella 241ccd994bd78867f6ecf8770a7666fa329e1a0d
Bradley & Hella A9819190254e132f52df2ab630966c988e377f84
TémanyitásRe: Bradley & Hella
Bradley & Hella EmptyHétf. Júl. 08 2024, 18:43

-Hells-

Apa halála után kicsit visszább vettem a dolgokból. Kevesebbet mozdulok ki otthonról, kevesebb a buli, ahová eljárok. Persze mindezt már szóvá tették páran, de pont ez fog érdekelni. Össze is kaptam az egyikükkel, de szerencsére az ilyen mifelénk nem tart sokáig. Főleg ha régóta a társaságod tagja, akkor meg főleg. Szinte szomszédok vagyunk, így nem okoz gondot átmennem hozzá, hogy béke jobbot nyújtsak, ha átléptem már egy határt. Persze a PS mindent is megold, meg a közös sport nézése, főleg ha van sör is a társaságban. Nem voltam rossz passzban, de jól sem voltam, hiszen ezekben az időkben, ha az öregem élne, akkor együtt mennénk nyaralni, vagy épp közösen eldöntjük épp, hogy mi legyen a nyáron az úticélunk. De most nincs ilyen és ez kissé elkeserít. Összeszorul tőle a gyomrom, főleg hogy lejátszódik az emlékeimben az összes tavalyi ötlete. Most mentünk volna a Hudson folyón végig hajózni. Ezernyi ötlet volt a fejében, hogy hova vinne el még, de mindez már csak az emlékeimben fog élni. Semmi több. Egymagam útnak indulni? Ugyan. Még viccnek is rossz. A minden évben ellátogatott helyünkre sem tettem még be a lábam. A Chittenango Falls State Park nagy kedvencünk volt, de ez most elmaradt. Nem gond, ezek helyett tanultam erősen, hiszen a maximálisra törekedtem, ha épp nem más járt az agyamban. De nem romlott az átlagom, simán elértem azokat a pontokat a vizsgán is, melyet annyire akartam és még oklevelet is kaptam pár dolog miatt. De mivel vége az évnek és átlépek második évfolyamba. Már csak komolyabban kell majd vennem, apus emlékéért és azért, hogy megvalósítsam az álmaimat is. Nem leszek földhöz ragadt, nem kergetek álmokat, nem szokásom megragadni egy bizonyos dolognál, így ez most sem lesz másképp. Persze a szerelem engem is utolér, meg ugyanígy enged is el, plátói lehet mindig, de a bajkeverés...kapom sokszor az áldást a hülyeségeim miatt, de persze nem vészesek. Tipikus tini balhé és a problémák ezzel. Majd egyszer ez is megszűnik, de ki kell élnem magam valamin. És mivel ökör aki magában iszik, meg nem is vagyok olyan iszákos sem...más megoldásokhoz nyúlok. Most is inkább leléptem a boltba, hogy betárazzak némi nassolnivalóval. Egyedül lennék a házban, az meg dög unalmas most, így olyan mindegy, hogy odahaza, vagy a parkban punnyadok és zabálom fel az összes chipszemet, vagy nyakalom be a kólát. Persze a semmittevés sem jön össze, hiszen alighogy letelepszek a szokásos padomra, a táskámat is ledobom magam elé és megnyitom a zacskót és szusszanok egyet...röhögés töri meg a csendet. Azt a nyugalmat, amire vágyok, bár nagyon nem foglalkoztat, így nem is pillantok hátra, ahol mindez történik. A zacskóba nyúlok, hogy elropogtassam a falatokat, majd a mobilomat nyomkodva töri meg egy újabb hang a csendet. Ismerős volt. Rég nem hallottam felőle...mégis mi a nyavalya történik? Hátra fordultam lassan, hogy láthassam az eseményeket és kiszúrtam, ahogy megszekálják a leányt. Szusszanva fordulok előre, újabbat tömök a képembe, majd felkelek a nyugodtnak tűnő helyemről és a táskámmal együtt lépek a kötekedő bagázs mögé. Közben persze tömöm a képemet is, végig nézem a srácokat, majd a nagyágyú mögé lépek és a nyitott chipses zacskót lebegtettem meg az arca előtt, majd húztam azt a képére végül.
- Te miért nem a magad méretűekkel cimborálsz minyion? - kérdeztem lepillantva a lányra, bár én nem szekálásként dobtam neki a szavakat. Elszedtem egy mozdulattal a fiú kezéből is az oda nem illő füzetet és löktem is rajta egyet miközben leszedte magáról a zacskót. Persze röhelyesen nézett ki a chipsdarabokkal az arcán, de még nem tágított. Magam elé vettem a táskámat és előszedtem belőle a literes üdítőt, szerencsére nem kellett rázni rajta, ahogy megnyitottam már dobtam is feléjük a spriccelő flakont és telibe találta őket.  A mocskos szájuk megmosolyogtatott, de egyik sem közelített meg minket ennél jobban. Nem szándékoztam védekezőn beállni Hells elé, nem fegyveres rablók ezek, csupán pár baromarcú, kik nem tudtak viselkedni és ez kicsit piszkálta a csőrömet. Így maradtam pár lépéssel távolabb a lánytól, de szemmel is tartottam a srácokat. Közben egy laza mozdulattal nyújtottam át neki a füzetet, hacsak addigra nem szedte el tőlem. Nem érdekelt a tartalma jelenleg, szóval a kíváncsiságom sem érkezett meg felé.

Bradley

Ariel Hella Wright imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Bradley & Hella 8548b96bc8f24918d9f0b1c7f4fb7350bb49f8b4
Bradley & Hella 1731c2e031d9dd1c5add7dd535aa2ae8f1e7e400
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
When you have a great pain in your life, you need a greater purpose.
Bradley & Hella D275a0ecbbd411fbb834233c3d899cd44755ef25
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Bradley & Hella 8e0f6415e4653c4cdc13aa30933cc6bfbb3e006b
★ idézet ★ :
Bradley & Hella 19800ec59c2742a03dae9fffa6d730ff7217a36f
It`s often just enough to be with someone.
I don`t need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
Önkéntes adminisztrátor - Hotel Artemis / NYU Egyetemista
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Bradley & Hella Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Bradley & Hella 0721cf7d178f60688802ed197969f5da
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
116
★ :
Bradley & Hella 6eeaf1608b97a549f293b9c476053afd4746da00
Bradley & Hella EmptyHétf. Júl. 08 2024, 20:07

We were once friends.

Szerencsére kulacsomban lévő  víz már nem volt jéghideg, de attól még eléggé kellemetlen érzés volt, főleg, hogy nem is számítottam rá, de ahogy Timet az se zavarta, hogy a kulacsom tartalmát részben rám öntse, úgy az se, hogy a füzetemet elvegye. A gúnyos és baljós mosolyát látva pedig úgy tűnt, hogy ő remekül szórakozik, és nem tervezi azt, hogy egyhamar magamra hagyjon. Talán tényleg igaza volt Theonak, hogy néha jobb visszaszólni, mint anno a gördeszkapályán is tettem, de utána is rohadt pocsékul éreztem magam. Sose fogom esélyesen megérteni, hogy az emberek miért szeretnek beszólni másoknak, vagy miért jó érzés szekálni valakit.
Pár ugrálást követően feladtam azt, hogy elérjem a füzetet, mert ők csak még inkább jól szórakoztak, majd sokat sejtető pillantást vetett rám.
- Mi van, még se kell annyira? – röhögve szólalt meg, és már majdnem vissza is vágtam, amikor megpillantottam egy ismerős alakot közeledni a háta mögött. – Kár, pedig nem volt rossz a kilátás, főleg így, hogy kicsit vizespóló szökevényként tetszelegsz. -  Hallottam amit mondott, de a figyelmemet a közeledő Bradley kötötte le, hiszen évek óta nem láttam már, pedig szinte együtt nőttünk fel, aztán a barátságunk zátonyra futott több okból is, de részben az ő hülyesége miatt. Azt is mondhatnám, hogy az új barátai árnyékában megfeledkezett egy régiről, pedig nem ez volt az első hülyesége, ami miatt kicsit megingott évekkel ezelőtt a barátságunk.
Figyeltem, hogy miként landol a chips Tim arcában és milyen könnyedén veszi el tőle a füzetemet, amiért hálásan pillantottam rá, még ha nem is igazán értettem, hogy miért sietett a segítségemre, hiszen túlzottan régóta tartott közöttünk a rádiócsend. Tim dühtől tajtékzó arccal fordult Brad felé, kicsit még morgott is és már lendült volna, hogy bemosson egyet, amikor Brad a colával is megajándékozta őket. Egy kisebb sikkantás közepette sietve szökkentem hátrébb, hogy az már ne találjon el, hiszen az üveg össze-visszapörgött. Majd nevetésben törtem ki, ahogy láttam Tim dühös és ingerült arckifejezését és azt, hogy miként próbálja megúszni a „fürdőt”, amit megnyert.
Bradre pillantottam mosolyogva és még mindig kicsit nevetve.
- Köszi. – elvettem tőle a füzetet, ugyanakkor ezt nem csak arra értettem, hogy visszaadta, hanem arra is, hogy a megmentésemre sietett. Még akkor is, ha akad rossz emlékem és érzésem vele kapcsolatban, attól még most hálás voltam. – Ez egészen ügyes volt. – az ujjammal az üres üveg felé böktem, majd ráemeltem a három jómadárra a pillantásomat.
- Mi a faszt képzelsz? - dühösen pillantott Bradley felé. - Bazd meg! Még nem végeztünk! – szólalt meg Tim és először a mellettem álló fiúra pillantott, aztán rám, mire csak megrántottam a vállamat. Lemondóan sóhajtottam és figyeltem a távolodó alakjukat, de pár lépést követően megtorpant és visszafordult. – Egyébként csak, hogy tud, a kisbarátnőd mással is kavar. – önelégülten pillantott ránk, mintha csak bármiféle igazság lappangana  a mondandójában. -  Igazán ügyes vagy Hella, ki se néztem volna belőled, hogy ilyen ügyesen játszol, vagy hogy egy nem is elég, hanem kettő kell. A szende leányzó, aki nem is annyira az. – csöppet se kedvesen végigmért, mire összefontam magam előtt a karomat, mintha csak attól tartanék, hogy a víz miatt kicsit áttetszővé vált a felsőm. -   Még is hogy érted el, hogy ne találkozzanak? Van egy kis beosztásod, vagy elég az, hogy az egyikkel a gördeszkapályán találkozol, a másikkal meg a parkban?  - összefonta a karját és kihívóan pillantott rám, majd Bradre.  Tartott egy kisebb hatásszünetet is, mintha csak azt várná, hogy a mellettem ácsingózó srác hamarosan robbanni fog, akár szavakkal, akár tettekkel. Pedig csöpp igazság se volt Tim szavaiban, hiszen az egyik a gyerekkori barátom volt, a másik pedig deszkázni tanított. Szóval eléggé tévúton járt, így csak hallgattam és reméltem, hogy hamarabb megszabadulhatok tőle, ha nem reagálok semmit se és meghagyom a tévképzeteiben. – Oupsz, vagy most elszóltam magam? Szegény pici Hella, lebukott.  – Drámaian még a kezét is a szája elé tette, majd újra elröhögte magát és kihívóan fürkészett, aztán a telefonjára pillantott, mire arcvonásai is megváltoztak. Sietve tette el a mobilt. - A szívem szakad meg, hogy nem láthatom a drámát, de most mennem kell.- merő gúny volt a hangja és elindult, miközben ott volt a gonoszkás mosolya, mintha csak abban reménykedne, hogy sikerült szart kavarnia.  
Rövid ideig figyeltem a távolodó alakját, aztán lemondóan sóhajtottam.
- Sajnálom a korábbit. Ne is foglalkozz vele. Ezt pedig köszi még egyszer. – meg is lebegtettem a füzetemet, amit sietve visszaraktam a táskámba, a könyvemmel együtt. Aztán kisebb zavarral pillantottam rá, hiszen jó pár év eltelt, hogy utoljára beszéltünk és láttuk egymást. Hirtelen azt se tudtam, hogy mit is kellene mondanom. – Látom, azóta se álltál meg a növésben. Lassan sámli kell, hogy felérjelek. – barátságosan csendült a hangom a kisebb zavarom közepette is, majd lopva körbepillantottam a parkban, mígnem végül a felsőmre siklott a pillantásom, ami még mindig vizes volt. - Nagyon vészes? - bár esélyesen ez se a legjobb indítás volt a részemről, meg tényleg ebben az időjárásban hamar meg fog száradni, remélem.   

outfit

BEE

She used

to think she was
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptySzer. Júl. 10 2024, 19:06

-Hells-

Én is szoktam barom lenni, de leginkább azzal, ki meg is érdemli ezt a viselkedésformát tőlem. Azt sokszor nem értettem, hogy szándékosan miért kötnek bele másba, mikor amaz semmit sem csinált. Tudom; unatkozás, meg jobb a másikba belekötni, mint mélyen magadba nézni, esetleg tükörbe. Vagy gondolkodj előbb mielőtt megszólalnál, mert kurva gáz dolgokat vagy képes másnak dörgölni. De nem mindenki egyforma, így aztán persze hogy felhergelnek ezzel is. Nem arról van szó, hogy a barátomat szekírozzák...hanem hogy alapból tinédzserként ilyenbe mennek bele, mint valami barom kis csoportos óvodások. Én is tudok úgy viselkedni, mint egy gyerek, de nem szekálok másokat. Őrültség másokat piszkálni, aztán fel vagy háborodva, ha egy másik fél is beszáll, de az ellened garázdálkodik.  Meg aztán benne van a véremben és úgy is neveltek, hogy segítő kezet nyújtsak másoknak. Most sincs másképp, így pillanatok alatt rendezem úgy a fiúk dolgát, hogy a figyelmük rám terelődjön és Minion egy kicsit kikerüljön a látómezejükből. Szerintem ezért máris hálás, de nem azért teszem, mert barátok vagyunk, vagy nem is tudom...kicsit nagyobb most a távolság közöttünk, mint eddig. Talán így helyesebb ez a kifejezés. Még akkor is ha csak egy kicsit bánt, de valószínűleg ha én nem kerestem az ő társaságát, akkor ő sem bonyolította meg az enyémet az ő személyével. Persze, hogy távol tartsak mindenkit magamtól akadt ötletem és vajon ki szeretne cukros üdítős lenni? Senki. Én sem, de jelenleg a célom elértem, ami tetszett, hiszen tényleg csak improvizáció volt semmi több. Meg hát mégis, hogy magyarázzam ki otthon, hogy csak úgy bemostak és verekedésbe torkollt az egész? Meg hát...ne lila foltosan kelljen mászkálnom... szóval elrendeztem, hogy én magam járjak jól és büszke voltam a saját helyzetemre. Ahogy Hells köszönetet mondott, jómagam úgy mosolyodtam el, nem túl szélesen, de kellően látni lehetett rajtam, hogy az tényleg egy mosoly. Persze nem zavart, hogy közben a hátam mögül korholtak, a pillantásom rajtuk volt, szóval meglepni már semmivel sem tudtak volna nagyon. Az álkapcsom összeszorult, de nem szóltam vissza, hiszen majd úgyis lerendezzük...nem akarok a lány előtt jelenetet rendezni. Ez minden. Ami pedig a kavarást illeti, csak meglepetten elhúztam ajkaimat és szájtátva figyeltem rá Hellsre és még a bal tenyeremet is a szám elé kaptam. Tetettet megrovásban és döbbenetben részesítettem.
- Tényleg te kavarsz mással? Azt hittem csak a fakanállal keversz, de most már kavarsz is? Nem gondoltam volna Mini... - leeresztettem a kezem, végül lemondó tekintettel figyeltem a távozó srácokat, akik még mindig mondták a magukét. Most miért zavarja ez őket? Nekik nem jutott termőföld, vagy mi a szar? Féltékeny bagázs...nem szólok, mert csak magamat hergelni sem fogom és ebből úgyis egy verekedés lesz. Ha nem is most, hát majd később. Hells szerelmi ügyei nem érdekeltek soha, hiszen bennem nem mozgatott meg ilyen téren semmit sem, soha, szóval ha láttam is valakivel, hát hajrá. Pont én nem fogok ebbe beleszólni. Szinte olyannak érzem magam, mintha a bátyja volnék. De maradjunk a barátnál. Az helytállóbb. Hella sem szólt még meg semmiért és szerintem féltékenységi rohamot sem kapott még, mert látott csajokkal...a népszerűségem határtalan. Bár Minionnal sem találkoztam sokáig, így nem is tudhat pár dologról. Figyeltem még egy darabig, míg a fiúk távoznak, nehogy valamelyik meglepjen minket, de aztán a lány szavai zökkentettek ki ebből és a táskámat így meg is igazítottam, a hátamra kaptam.
- Ugyan. Mindig is utáltam a pesztrálást... - vontam vállat, miközben figyeltem az ő pakolászását, végül újra megszólalt. Amire én kezdtem el nevetni.
- Mégis minek akarnál felérni? Buksi simit adni? - kérdeztem, persze csak viccnek szántam, lehet ez nem is úgy jött le, így a mosolyomat is levakartam és oldalra biccentett fejjel figyeltem, majd a hülye beszólásért inkább elnézést kértem. Nem vagyok ilyenkor jó fej és jó arc, jó barát meg főleg nem...
- Bocs. - őszintén jött, nem csak azért mert megsérthettem, hanem mert nekem is szarul esett a saját szavam. Mostanában meg hamarabb kiejtem a szitkokat is, mielőtt gondolkodnék és hamarabb feltudnak hergelni. Most is csak az ő jelenléte fogott vissza. A kérdésére lejjebb siklott a pillantásom, de aztán fejet ingattam a látványra. És kimutattam a nap irányába az árnyékból.  
- Ha kiállsz a napra hosszasabban, meg fog száradni. - magyarázom, hiszen tényleg nem nagy dolog és még így sem indított meg bennem semmit, hogy átázott a felsője és a melltartója is átnedvesedett. Ez ennyi. A kíváncsiságom azért ráterjed másra, meg így a figyelmem is, hogy segítségére legyek.
- Vagy esetleg egy csere póló? - érdeklődöm, hátha akad egy a táskájában, ha nagyon zavarja az érzés és látvány, hiszen a női táskák mindent rejtegethetnek. Anyám táskájában minden is szokott lenni még az én részemre is, szóval innen sejtem, hogy akár neki is akad plusz valami a tatyóban.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Bradley & Hella Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptySzomb. Júl. 20 2024, 21:34

We were once friends.

Azt hittem, ha vége lesz a gimnáziumnak, akkor azzal a lendülettel elfelejtenek az osztálytársaim is. Ha pedig véletlen összefutunk az utcán vagy egy-egy rendezvényen, akkor elsétálunk egymás mellett, mintha sose ismertük volna a másikat. Nem értettem azt, hogy Tim miért is imád belém kötni, mintha csak azt várná, hogy vajon meddig mehet el és mikor fog robbanni a bomba. Reméltem, hogy sose lesz ilyen, mert legutóbb is szarul éreztem magam, amikor visszaszóltam neki. Még mindig nem értem, hogy az emberek miért is szeretnek a másikba belekötni. Mit imádnak benne, vagy miért gondolják azt, hogy ők most ezáltal erősebbek lettek? Vagy miért jó direktbe fájdalmat okozni valakinek, hiszen néha egy-egy megnyilvánulás fájópontot tud eltalálni, vagy éppen érzékenyen tud érinteni, de eléggé korán belém nevelték azt, hogy sose mutassam ki azt, ha fáj. Én pedig ennek is eleget teszek, kevés olyan ember létezik az életemben, akinek kimerem mutatni az érzéseimet, vagy aki előtt megmutatkozik az, hogy milyen is vagyok valójában. Annak ellenére is így gondoltam, hogy még év elején sikerült kicsit kibillentenie a meg se hallom fázisból, de akkor is inkább amiatt, mert másba kötött bele miattam. Én már megszoktam, hogy normálisan nem tud hozzám állni, még ha nem is adtam okot neki arra, hogy szemét legyen velem.
Csendesen hallgattam a monológját, néha ugyan kicsit feljebb vontam a szemöldökömet, de már megtanultam azt, ha hallgatok, akkor előbb-utóbb ráun és annál hamarabb szabadulok meg tőle, meg a hülyeségeitől is. Tudom, hogy sokak szerint nem ez a megfelelő taktika, de mindenki másabb és engem egyáltalán nem villanyoz az fel, ha hasonló stílust üthettek meg valakivel szemben, mint ő teszi. Azt pedig ennyi év alatt megtanultam, hogy nem igazán érdekli az igazság, így még inkább nem töröm magam azon, hogy tudtára adjam nagyon is félreérti a helyzetet, mert egyik sráchoz sincs olyan értelemben közöm, mint hiszi és bármennyire is szeretne drámát, nagyon mellé fogott. Főleg, hogy a mellettem álló srácot évek óta nem láttam, maximum egy-egy puccos rendezvényen, ahol az ő és az én családom is tiszteletét tette.
Lemondóan sóhajtottam egyet, majd Bradleyre emeltem a kéklő íriszeimet és megingattam a fejemet egy szemforgatás keretében.
- Látod, sose becsülj alá senkit se. Másrészről meg bármit is teszek, nem hiszem hogy neked vagy neki köze lenne hozzá. – higgadtan csendült a hangom, kicsit még el is húztam a számat, majd Tim hátára siklott a pillantásom. Még hátranézett és találkozott a pillantásunk, miközben egyre messzebbre keveredett tőlünk. Láttam miként mosolyodik el, mire én továbbra is rezzenéstelen arccal fürkésztem őt, majd amikor végre úgy nézett ki, hogy tényleg nem jön vissza, akkor egy újabb megkönnyebbülést szimbolizáló sóhaj bukott ki ajkaim között.
- Miért avatkoztál közbe? Évek óta felém se néztél… - nem volt szemrehányó a hangom, inkább kicsit kíváncsian csendült, miközben őt fürkésztem, mert tényleg nem értettem. Ő kicsit olyanná vált, mint azok akikkel egy osztályba voltam összezárva. Általában láthatatlan voltam az osztálytársaim számára is, kivéve akkor, ha valami miatt gúnyolódni akartak rajtam, vagy csak szimplán belém kötni. Azt hinné az ember, hogy elit körökben ez másként megy, de nem. Még itt is képesek az emberekkel éreztetni azt, hogy kinek is van több pénze. Bár a családomnak több van, mint Tim családjának, de attól még rohadt nagyarccal áldotta meg őt az élet, vagy csak otthonról ezt hozta. Ki tudja. Általában kerültem őt egy-egy sznob rendezvényen is.
- Szerintem inkább tarkósimogatásra gondoltál. – felvontam újra a szemöldökömet és nem kértem bocsánatot a burkolt célzásért, mert szerintem azt inkább megérdemelte volna. Együtt nőttünk fel, majd egyszerűen csak minden ok és jelzés nélkül kihajította a kukába a barátságunkat. Nem igazán értettem, hogy miért is tette, de már feladtam azt, hogy megfejtsem. Inkább csak betudtam annak, hogy esélyesen mások érdekesebbek voltak számára, mint én. Vagy csak ő is cikinek érezte volna azt, ha velem kell mutatkoznia. Sose lehet tudni, bár szerintem a külsömmel nincs gond, még egy valag smink se kell ahhoz, hogy vállalható fejem legyen, a magasságomon meg nem sokat tudok változtatni. Ez van és én már megszoktam azt, hogy általában kitörik a nyakam, ha másokkal társalgok.
- Pontosan miért is? Az előbbi megnyilvánulásaidért, vagy azért, mert évekre parkolópályára tetted a barátságunkat? – újra összefontam magam előtt a karomat és ismételten az arcán állapodott meg a pillantásom, viszont továbbra se volt semmi bunkó a hanglejtésemben, ahogyan sértettséget se hallhatott ki. Évekkel ezelőtt lezártam, még ha roppant szarul is esett a viselkedése, de ez van. Elfogadtam.
Eleinte csak legyintettem egyet, hiszen ez nekem is megfordult a fejemben, inkább csak a miatt kérdeztem az egészet, mert nem akartam kéretlen kíváncsi szempárokat magamra vonni, amíg szárítkozom, mert attól tutira zavarba jöttem volna. Így is kicsit az volt számomra a helyzet, hála annak, ahogyan Tim is végigmért. Az újabb felvetésén meg elnevettem magam és megingattam nemlegesen a fejemet.
- Nincs, s szerintem kevés olyan ember van, aki váltóruhával rohangál. – kicsit még a vállamat is megrántottam, miután a kuncogásom alább hagyott. Kicsit arrébb sétáltam és próbáltam háttal állni a járdának, hogy biztosan kisebb esélye legyen annak, hogy netalán valaki pillantása elvándorol séta közben, mert kiszúrja a vizes felsőmet. A kezemet a szemem elé tartottam, hogy védjen a nap elől, miközben Bradleyt újra megkerestem a pillantásommal.
- Köszi még egyszer az előbbit, de biztosan akad fontosabb dolgod, mint velem csevegni. Nem akarlak még jobban feltartani. – őszintén csendült a hangom, hiszen már megszoktam azt, hogy a legtöbb ember siet valahova és nem igazán van idejük rám. A szüleimnek sincs, a bátyáimnak sincs, így miért is pont a gyerekkoribarátomnak lenne? – A kólát és a chipset meg majd kifizetem neked, vagy küldök helyette másikat. – sietve tettem még hozzá, miközben próbáltam továbbra is egy kis árnyékot csinálni a kézfejem segítségével, hogy jobban lássam őt. Sokat változott az elmúlt 4-5 év alatt. Vajon még mindig hasonlít arra a srácra, akit ismertem, vagy mostanra teljesen másabbá formálta az élet? Miért van az, hogy valakivel együtt nővünk fel, akivel megosztjuk a titkainkat, vágyainkat, álmainkat, azok egyszerűen olykor elsétálnak. Azt hiszem ettől rettegtem leginkább Evie-vel és Arthurral kapcsolatban is. Míg utóbbival évekkel ezelőtt váltunk barátokká, addig az utóbbival friss volt az ismeretség, de féltem attól, hogy egyszer netalán ők is a fejemre unnak és kisétálnak az életemből. Azt hiszem részben ennek köszönhetően is emeltem még vastagabb falakat, amit mind a ketten fura módon egészen könnyedén és észrevétlenül áttörtek.

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptyHétf. Júl. 22 2024, 11:07

-Hells-

Nem szoktam piszkálni senkit a mérete, a hajszíne vagy épp a rassza alapján. Megtanultam elfogadni a másikat és hát nem lettem úgy nevelve, hogy az arroganciám felüsse a fejét bárkivel szemben is. Azt megadom másnak, de ha rajtam akar ostort csattogtatni, hát hamar szarvát töröm, így volt ez most is a srác esetében. Az első stratégia miszerint hadd mondja, akkor legalább tisztul a feje nem igazán ragadott meg, így a közbeavatkozásom után le is lépett. Persze szerinte mi Hel-el együtt vagyunk valamilyen szexi módon, de ki kell hogy ábrándítsam, csupán barátság lapul közöttünk és nem több. A lány nem az esetem és ez mindig is látszott rajtam, hogy megtartottam tőle a kellő távolságot. Főleg úgy, hogy mostanában nem is találkoztunk, hiszen kerültem őt még apa halála előtt is jóval. Volt más programom mindig, így a háza tájékát sem közelítettem meg. Még üzenetekkel sem bombáztam meg, ahogy azt szoktam és hát most okkal lehet rám mérges. De talán most helyre billentem. Ha nem is teljesen, de talán annyira igen, hogy észrevegyem őt. Abban pedig teljesen egyetértünk, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csinál, esetleg kiver kavar, vagy mit olvas, esetleg ír. Vagy hogy a családja mennyire semmibe veszi a létezését. Ahogy én is tettem pár hónappal ezelőtt, vagy akár már évek is lepörögtek úgy, hogy észre sem vettem. Mellékes mindez, a lényeg meg van, hogy nem sok közünk van hozzá. A megkönnyebbült sóhaj után a kérdései záporoznak az irányomba, amire felszöknek szemöldökeim.
- Mit miért? Már indok kell, hogy segítségére legyek valakinek? - háborodok fel kicsit somolyogva, de aztán folytatom is a dolgokat. - Nem azért segítettem, mert TE voltál parasztszorítóban, sokkal inkább azért segítettem, mert ÉN ilyen vagyok... semmi több Hel. - billentettem oldalra a fejemet, miközben őt figyeltem és tulajdonképpen megfejteni sem akartam, hogy ez most miért lehet baja neki, hogy nem hagytam elfajulni a dolgokat. Az a srác bármeddig elment volna, így jobbnak láttam közbe lépni. Ha más lett volna itt nem Hel, akkor is közbe lépek, ilyen természettel áldottak meg a szüleim és büszkék lehetnek rám, ahogy én is rájuk. Ami pedig a csendet illeti... nos ott nem tudok mit hova tenni. Elkerültem, ez minden. Hiszen mégis csak 2 év húzódik közöttünk és ez bőven elég, hogy más kezdjen el érdekelni, mint hogy vele lógjak. Akkor kezdtem el bele mozdulni a piákba, a bulikba is akkor tájt húztak-vontak bele és ráakartak venni egy csomó mindenre még, de ennyi bőven elég volt.  Pasi voltam ízig vérig teljesen más érdeklődési körrel és volt ami megmozgatta a fantáziámat, ez minden. Ami meg a taslit illeti és az, hogy mi miatt is akart felérni... hát lehet megérdemelném. De attól még nem leszek jobb. Bocsánatot kérek a megnyilvánulásomért, de helyette visszakérdez, amire szemet forgatva elpillantok róla. És még képes erre is? Hogy felelőssé tegyen ezért?
- Hel... ne már. - fordulok felé miközben széttárom a karjaimat is enyhén. - Mégis mit vártál tőlem? Hogy évekig a nyakadon maradok vénségünkig? Hogy majd nálad parkolok le és null-huszonnégy nálad vagy nálam töltjük a napokat, esetleg azt, hogy állandóan zaklatni foglak valamiért...attól még hogy barátok vagyunk, nem kell összeragadnunk... de igazad van... kicsit eltévedtem. Nem járhattam azon az úton, amerre te jársz. Fiúból vagyok és az extrémebb dolgok vonzottak... neked is van lázadó korszakod, vagy ha nem, akkor majd lesz... - nem voltam szemrehányó, vagy felháborodott, egyszerűen csak megválaszoltam a kérdést. Nem szűnt meg attól még létezni számomra, de hagytam, hogy máshol is létezni tudjon, másokkal és megismerje a saját tempójában a rajtam kívüli világot is. A ruha ügyben nem tudok segíteni, de majd biztos megszárad, vagy ha lenne csere póló nála. De nincs, így marad az előbbi ötlet. Megoldja, nem féltem ez miatt. Figyeltem miképp is próbálja száradásra bírni a felsőjét és még a tekintetem is elkalandozott rajta. Persze semmi reakciót nem váltott ki belőlem, nem vártam mást a vizes felsőjével szemben sem változást. Ő ugyanúgy a barátomnak számít és nem többnek. Akármennyi idő is telt el azóta a nap óta. Talán rendben van ez így. Ami meg a feltartásomról szól...nem nyögök ki semmit, csak figyelemmel tartom. Igazából tökre ráérek és nyilván nem azért jöttem ki a parkba, hogy siessek valahová. A chips és kóla ügy meg...hagyjuk. Nem volt veszteség és kár sem volt, hogy hiányoljam bármelyiket is.
- Igazából, van még egy zacskó chips nálam...dumálunk? - hozakodok fel végül a témával és a park egy másik szegletét kezdem fixírozni, hogy ne a lány vizes felsőjét és egyéb dolgait vegyem szemügyre. De aztán ráemelem a pillantásomat egy kisebb mosoly kíséretében. Számomra nincs útban, a szövegelését meg mindig is csíptem, így aztán azt sem mondhatom, hogy az egyik fülemen be, a másikon ki szituáció szóban forogna az esetében. Jó nyilván bepótolni az éveket nem tudjuk, de hozhatunk helyette új élményeket, ha minden pattent lesz felé is.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptyHétf. Júl. 22 2024, 20:30

We were once friends.

Kár is lenne tagadni, hogy számítottam egy-két reakcióra, vagy szóra azzal kapcsolatban, amire utaltam, de arra biztosan nem, hogy ilyeneket fog mondani. A szemem elkerekedik a meglepettségtől, miközben érzem, hogy megint kezd feszülni mélyen a felszín alatt az a bizonyos húr, amit néha éreztem már Tim szekálásai miatt, vagy olykor Theo miatt is, Alexről nem is beszélve. Figyelem őt, lassan újra összefonom a karomat a mellkasom előtt, majd ujjaimmal észrevétlenül a bőrömbe marok, miközben ezernyi érzés és gondolat kavarog szavai nyomán. Egyszerre érzek csalódottságot, meglepettséget, haragot és újra ott van az a bizonyos fájdalom, amit akkor érez az ember, amikor valaki eljátssza a bizalmadat, vagy pedig egyszerűen kisétál minden szó nélkül életedből. Legalább az emberek adnának bármiféle magyarázatot, hogy miért döntöttek úgy, vagy jeleznék azt, hogy többé nem fogják keresni a másikat, mert megszűnt létezni számukra az illető, de persze nem. Ők egyszerűen úgy tesznek, mintha sose léteztél volna és akkor van még képe ezt mondani? Tényleg ennyire önző seggfej?! Nem gyakran gondoltam ilyet senkiről se, de most egyszerűen kezdtem elveszíteni a kontrollt, ott morajlott a felszín alatt a hajdani tette és a szavai csak még inkább azt erősítették bennem, hogy ő egyáltalán nem bánta meg a viselkedését.
- Mi van?! – a döbbenettől hirtelen csak ennyire futotta és legszívesebben feszülten a hajamba túrtam volna, ha nem fontam volna be reggel. Helyette újra idegesen a bőrömbe vájtak az ujjaim, amit ő nem láthatott. Elhúztam a számat, majd egyszerűen hitetlenkedve, kicsit gúnyosan elnevettem magam, ami még számomra is idegenül csendült, hiszen még sose tettem ilyet. – Tudod, vannak olyan barátságok, amik számítanak mind a két félnek és igen, akadnak olyanok is, akik halálukig azok maradnak. Sose kértem azt, hogy null-huszonnégyben együtt lógjunk, így fogalmam sincs, hogy most miért jössz ezzel, ahogy mindig szívesen meghallgattam azt is, amikor arról meséltél, hogy másokkal mit csináltatok. Ahogy velük, úgy velem is megvolt az, amin tudtunk osztozni. -  direkt fogalmaztam úgy, ahogy ő és kicsit meg is ingattam a fejemet, mert nem értettem, hogy mi ütött belé, vagy miért hord össze ennyi hülyeséget, de most valahogy elegem lett. Elegem volt abból, hogy ennyire nem képes ő se meglátni azt, hogy megbántott, úgy éreztem, hogy átvert, vagy mintha csak olyanná váltam volna, mint egy megunt játék, akit idővel félreraknak porosodni, rosszabb esetben pedig a kukában végzi. – Soha nem csimpaszkodtunk egymás nyakára és nem is zaklattuk a másikat minden egyes másodpercben, így nem értem miért adod úgy elő, mintha ez lett volna a szitu! De tudod majdnem 5 év eltelt, amióta utoljára kerestél. Egyszerűen egyik napról a másikra többé nem kerestél, mintha sose lettünk volna barátok, mintha sose léteztem volna, ez szerinted milyen érzés volt Brad? Tényleg nem látod azt, hogy mekkora vadbaromként viselkedtél? Tudod, egy üzenetbe még senki se halt bele, hogy többé ne keres, mert nem vagy a barátom, vagy bármi, vagy legalább valami okot mondtál volna, hogy mi történt. Tudod, hogy mennyi ideig magamban kerestem a hibát? Honnan tudnád, hiszen úgy tűnik, hogy egy fikarcnyit se bánod az egészet. – nem ordítottam, nem hisztiztem, még ha egészen kicsit feszültebben is csendült a hangom, de attól még emberi hangerővel beszéltem vele, miközben a pillantását kutattam. Jobban éreztem-e magam attól, hogy ezt mind kimondtam? Talán egy picikét, de úgy istenigazán nem, talán tényleg velem van a gond, de valahol mélyen legbelül még is azt éreztem, hogy kezd elegem lenni abból, hogy szinte alig érdekelt valakit az, hogy én miként érzem magam. Mindig csak azzal jönnek, hogy velük mi van, vagy ők mit gondoltak, éreztek, vagy nekem mit kéne tennem és éreznem. Felőlem mehetett más irányba, vihették a vágyai, elképzelései más emberek közé, sose zavart volna, de az rohadtul bántott, hogy minden szó nélkül sétált ki az életemből. És ne jöjjön nekem azzal, hogy mert idősebb. 2 év nem olyan nagy eltérés, meg lehet nem vagyok az a bulizós természet, de attól még nem csak abból áll az élet. Evie-vel se beszélgetünk mindennap, ahogy Arthurral se, mármint van amikor igen, de néha csak pár naponta,  vagy még ritkábban, még is olyan, mintha sose szakadt volna meg a beszélgetés. Mindig szívesen beszélünk arról, hogy mi történt a másikkal, vagy éppen másokkal milyen kalamajkába keveredtek. Ezért se értettem igazán Bradet, hogy miért mondta azt, amit.
Amikor azzal jött, hogy  van még chipse és üljünk le együtt beszélgetni, akkor hitetlenkedve megingattam a fejemet és lemondóan sóhajtottam, miközben ajkaimat összepréseltem, hogy megpróbáljam megakadályozni azt, hogy kimondjam ami elsőre eszembe jutott, mert azt tutira egy másodperc alatt megbánnám.
- Menj a francba Brad! – azzal a lendülettel el is fordultam tőle, hogy a cuccaimhoz lépjek és elkezdjem összeszedni a pokrócomat, a táskámat és a többi dolgot, amit szétpakoltam az elmúlt órákban. A feszültség továbbra is átjárt, éreztem ahogy a szívem hevesebben ver, vagy éppen ahogy az ideg átjárja a zsigereimet, miközben a fejem zsongott. Jobban kellett volna éreznem magam. Többek szerint is ideje lenne kicsit a sarkamra állni, arról nem is beszélve, hogy én is jobban szeretném követni a vágyaimat és érzéseimet, de akkor még is miért ennyire baromi rosszérzés ez az egész? Miért érzek bűntudatot megannyi kétellyel egyetemben? Miért érzem azt, hogy talán önző vagyok, amiért ezt így kimondtam? Jobban kellene éreznem magam és talán egy-két szívdobbanásnyi időre azt is éreztem, de most? Most egyszerűen újra ott van az, hogy marcangolom magam, hogy újra magamban keresem a hibát. Mi van akkor, ha túlreagáltam az egészet? De még is csak szó nélkül ejtett, egy baráttal meg nem illik ezt tenni, hiszen ez majdnem olyan, mintha hátba szúrt volna, vagy tévedek? Francba! Miért kell ennyire nyominak lennem!!!
Kezem ökölbe szorult, összepréseltem az ajkaimat és lehunytam a szememet is, hogy megpróbáljam lecsendesíteni az elmémet, ha még mindig ott állt a közelben, akkor rásiklott a pillantásom, majd újra a cuccaim felé fordultam, de ebben az esetben végül még is megszólaltam.
- Hamburgert vagy hotdogot szívesebben ennék. – végül csak ennyit nyögtem ki, még mindig kicsit durcásan és feszülten. Egyik felem tényleg elsétált volna, a másik viszont kicsit talán maradni akart. Magam sem tudom igazán mi lett volna a jó és lehet két perc múlva totál más irányba fogok menni, mint amerre elindultunk. Túlzottan új volt még számomra az, hogy végre hangot merjek adni annak, amit gondolok és érzek. Bocsánatot viszont nem kértem, mert tényleg azt éreztem, aminek hangot is adtam. Az pedig, hogy újra képes lennék-e bízni benne, magam sem tudom.
Ha viszont nem maradt ott a közelemben, akkor miután összepakoltam még utoljára rápillantottam és egyszerűen elsétáltam.

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptyKedd Júl. 23 2024, 13:35

-Hells-

Elmarni valakit magam mellől nem az én szokásom volt. Ám az, hogy nem kerestem fel őt, elég sok oka volt. Maga alá gyűrt elég sok minden, mikor épp a gondolataimban járt. Hogy vajon mi lehet vele? Vajon még mindig magányos? Ugyanazokat a dolgokat szeretheti? De minduntalan a saját bajaim terítettek le, a srácok hiába térítettek le a gondolkodás útjából, hogy könnyebb legyen, nem volt egy fikarcnyit sem jobb, nem hogy könnyebb. Sok dolog betett az évek alatt, ami egyre csak nőtt és nőtt és most végre kinőtte magát, csak nem a jó emberen csattant. Egy olyan lány arcán csattant majdnem minden teher, aki ezt nem érdemelte volna meg. De kifakadtam, mert elég sok mindent tartogattam már magamban. Persze nem vagyok mérges rá és hibáztatni sem akartam semmiért, de mindig egyszerűbb más szarját felhozni, mint a sajátunkat. Persze túlfeszítettem a húrt és Hell kifakadt ezen. Hidegzuhany. Rám fér. Hiszen nem sűrűn kapom meg a magamét úgy igazán. Azonban van más dolog is, amik miatt nem kerestem elég sokáig. De mégis, hogy mondjam el neki, hogy megértse... Engem és a szavaim. Hagyom, hadd vágjon a fejemhez mindent, hogy én is megértsem őt. Ennyi jár neki is, még több is ha bele gondolok, de most ennyivel meg kell elégednie.
- Mégis hogyan írjak meg egy rohadt SMS-t melyben közlöm veled, hogy 15 évesen másként nézek már rád... - böktem ki végül, de a fejem totál bele pirult a dologért. Igen. Amikor elértem a 15-öt, akkor kezdtem el rá máshogy gondolni, mint szimpla barát. Ha csak rá gondoltam, vagy a mosolyát megláttam, a testem azonnal reagált rá. Persze hallottam, hogy elküldött a francba is. Hogy készen állt valóban hátat fordítani nekem, ahogy én neki. De ő nem ilyen... nem olyannak ismertem az ő személyét...legyen mérges rám, jöhet az özönvíz is részéről, de én állni fogok. És maradni. Csipsz helyett mást szeretne enni, talán kicsit megkönnyebbülhetek, de nem voltam ebben sem teljesen biztos. Készen álltam megindulni vele, hogy szerezzünk hamburgert. Van pár hely a közelben. Örülök, hogy nem hagyott ott a francba és eltudom mondani neki a valódi okot. Talán ezzel kellett volna nyitnom...de milyen ciki már arról beszélni, hogy ahogy egyre érettebb lettem, úgy kezdtem el máshogy tekinteni rá? Jó, lehetne ez is egy kifogás, de számomra elég ciki és gáz volt akkoriban. Lehet rám mérges ez miatt.
- Igen. Mint lány tetszettél. De nem akartam, hogy a barátságunk zátonyra fusson, hogy másfelé menjünk el benne... inkább megtartottam a távolságot. Próbáltam másokkal haverozni, bulizni, kirándulni, hátha csillapodok. - tártam szét a kezem, miközben a fejem, még mindig piroslott. Gáz erről beszélni, de meg kell vele értetnem, miért is szüntettem meg ideiglenesen a köztünk lévő barátságot. Még ha ez fájdalommal is járt mind a kettőnk részéről. De valamit valamiért.
- A legutolsó telefonhívás ébresztett fel, hogy amíg nem vagyok túl ezen, addig nem tudok eléd lépni sem. Nemhogy beszélni veled. Sokszor nagyon utáltam azt, hogy fiúból vagyok, de szerencsére sokan segítettek ezen. - egy röpke pillanatra elhalkultam, majd reszketegen fújtam ki a levegőt is, ahogy a többi gondra gondoltam. - De ahogy idősebb az ember a problémák is csak nőnek vele együtt. - ha megindultunk az adott irányba, akkor mellette kezdtem meg a sétát. Nem túl közel, de nem is méterekkel távolabb. Ha még maradni akart ott a fa alatt, akkor ott ácsorogtunk. De elakartam neki mindent mondani. Szükségünk van erre. Még akkor is, ha nehéz ezekről beszélni. Rövid ideig csendben maradtam, hogy ő hadd eméssze meg a szavaimat és hogy én lelki erőt tudjak venni a következőkhöz. Hiszen nem üzentem és nem is posztoltam semmit ezekről semmit sem. Szerettem volna nyíltan kiteríteni mindent, hiszen nem zárkózhatok be előtte és nem is mondhatom azt, hogy nem a barátom. Ha már nem is a legjobb, attól még igenis közelinek érzem magamhoz. Már nem tekintek rá úgy, mint esetleges szexpartnerre, így sokkal könnyebb minden ilyen téren.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptyCsüt. Júl. 25 2024, 19:04

We were once friends.

- Például megírod, hogy már ciki velem lógni, vagy mit tudom én! – még mindig kicsit ingerülten és szomorúan csendült a hangom, mert a hajdani tette miatt érzett árulás újult erővel csapott le rám az elmúlt percekben. Főleg, hogy hajdanán tényleg szükségem lett volna a barátomra, hiszen nem indult zökkenőmentesen Wade és a köztem lévő kapcsolat. Azt hittem, hogy el akarja venni tőlem a nagynénimet, az egyetlen személyt, aki mellett fontosnak éreztem magam és akire tudtam, hogy bármikor számíthatok. A karomat is széttártam, de nem néztem rá, hanem folytattam a pakolászást, így hirtelen le se esett, hogy ő nagyon nem így értette az egészet, hanem totál másként. De miért is esett volna le? Egyrészt sose adta jelét, másrészt meg nem az vagyok, akikért túlzottan rajonganának a fiúk, bármit is állítson a nagynéném, hogy idővel ez másként lesz.
Részben jó érzés volt a nyakába zúdítani ennyi év távlatából az érzéseimet, ugyanakkor kicsit pocsékul is éreztem magam miatta. Nem tudtam attól a gondolattól szabadulni, hogy netalán túlreagáltam az egészet, nem helyes az, hogy ennyire a szívemre vettem és ennyi év után esélyesen nem kellene ennyire fájnia. De hajdanán ő volt az egyetlen barátom, most sincs sok, kettő van, akikért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Szerencsés vagyok, hogy Arthur a barátom és a hónapok múlásával Evie is azzá vált. Másrészről ott volt az is, hogy jó volt újra látni őt, még ha hajdanán ő is volt az, aki hátat fordított. Arról nem is beszélve, hogy azért egy hangyányit büszke voltam magamra, amiért elküldtem valakit a melegebb éghajlatra, még ha ugyanakkor nagyon rosszul is éreztem magam miatta. Egyszerre hatott jólesőnek az utána átjáró érzés és nagyon idegennek is az, amit tettem, mert még sose tettem így, vagyis egyszer, ott a pályán, de az is már hónapokkal ezelőtt volt és akkor is egyből megbántam, hogy visszaszóltam Timnek. S ahogy akkor, úgy most is pillanatok alatt kerített hatalmába a kétely, hiába voltam őszinte, mert valóban a gondolataimnak és az érzéseimnek engedtem teret.  
Vajon ez is idővel másként lesz, vagy örökre ott lesz bennem a kettőség, ha jobban teret engedek az érzéseimnek? Mindig lesz bűntudatom, vagy újra teljesen vissza fogok mászni a csigaházamba ezzel kapcsolatban?
- Hogy mi? Ne viccelj… – még a hangszínem is picit megemelkedett, elvékonyodott és majdnem el is taknyoltam, mert olyan sebesen fordultam meg a tengelyem körül, hogy rápillantsak. Ahogy a pillantásunk találkozott a szavak a torkomon akadtak és a mondat könnyedén maradt kimondatlan.  Zavarodottságot még esélyesen az is le tudta volna olvasni az arcomról, aki vak érzések terén és pár pillanatig csak nagyokat pislogtam, mint aki nem biztos abban, hogy jól hallotta azt, amit mondott. – Öhmmm. – ez se gyakran esik meg, amikor ezt a „szót” kiejtem, de hirtelen nem tudtam mit is reagálhatnék erre, mert sokkolt az, hogy miről is van szó. Zavarát látva pedig én is még inkább zavarba jöttem. Biztos voltam abban, hogy egyre inkább a hajam színét kezdi felidézni az arcbőröm és még most el se bújhatok a hajzuhatagom mögé, mert be van fonva.
Sietve sütöttem le a pillantásomat, mert minél többet mondott, annál inkább zavarba jöttem és egyre inkább kényelmetlenül is kezdett érinteni az egész helyzet, mert hirtelen nem tudtam mit is kellene erre reagálnom. Idegen volt számomra ez a szituáció vagy éppen beszélgetés témája.
- Meg se fordult a fejemben, hogy erről lehetett szó. – orrom alatt motyogtam, alig hallhatóan, de esélyesen azért ő még hallhatta, hiszen nem álltunk annyira messze egymástól. Elveszetten kicsit megvakargattam a fejemet, majd rá, onnan pedig a cuccaimra siklott a pillantásom. – Mármint sose éreztetted azt velem, hogy többnek láttál volna, mint egy szimpla barát. Még az utolsó beszélgetésünkkor se, annyira olyan voltál, mint máskor… – kicsit esetlenül csendült a hangom, egyhelyben tipegtem, majd inkább sietve kaptam fel a táskámat, hogy utána a vászontáskámba belerakjam a plédemet is, ami persze nem akart elsőre sikerülni, így kicsit feszülten hajtottam össze újra, hogy utána beletuszkoljam a szatyorba. Igen, egyszerűbb volt inkább a pakolással foglalkozni, mintsem szembe nézni az igazsággal. Arról nem is beszélve, hogy a bűntudatom még inkább nőtt a korábbi kifakadásom miatt. – Ha nem gond, akkor nem akarom tudni, hogy kik és miként is segítettek ezen, vagy miként is sikerült túljutnod rajta. – nem azért, mert zavarna az, ha esetleg kiderülne, hogy van barátnője is, mert nem erről van szó. Csak teljesen sokkolt az igazsággal és időre van szükségem, amíg sikerül kicsit helyre tennem a múltat és a jelent is, mert így azért kicsit érthetőbb, hogy miért is fogta menekülőre és hagyott magamra megannyi évvel ezelőtt. Még ha nem is oldozza fel teljesen a tette alól. - Mármint ez így hirtelen túlzottan sok volt.  – túlzottan hadarva fűztem még ezt hozzá és esélyesen a sokkoló szó jobban lefestette volna az érzéseimet, de nem javítottam már ki magam.
Amikor ő lépett párat, akkor én haboztam és továbbra is a földet fixíroztam, mert megfordult a fejemben az, hogy netalán jobb lenne távoznom, mielőtt még kínosabbá válik ez a beszélgetés mind a kettőnk számára. Sóhajtottam egy aprót, aztán még is elindultam mellette. A táskám pántját babráltam.
- Tudod, maradhattunk volna inkább az én elképzelésemnél, akkor most nem érezném magam ramatyul amiatt, hogy részben neked estem. – hallottam már másokat veszekedni, és én azért attól hangerőben és stílusban is messze jártam, de akkor is kicsit szarul éreztem magam. – Nem tehetnénk úgy, mintha ez a beszélgetés meg se történt volna? – nem volt jobb ötletem és esélyesen nem is fogom tudni hamar kiverni a fejemből, de félő volt, hogy lassan a pipacsok is tanácsot kérnek tőlem, hogy miként érhetik el ezt a pirosló színt, amit az arcom produkált. Tanácstalanságom és zavarom könnyedén kiérezhető volt a hanglejtésemből. – Vagy inkább beszéljünk másról. – ha tagadni akarnám, akkor se tudnám, hogy mennyire is akartam menekülni az egész téma elől. Vajon neki most jobb, hogy végre kimondta ezt? Legalább akkor az egyikünknek az lenne. Én sose tekintettem rá úgy, persze szoktam könyvszereplőkről, színészekről ábrándozni, de róla sose tettem. Lehet, ha nem váltak volna el ennyi évvel ezelőtt az útjaink, akkor másként lett volna, de a múlton nem lehet változtatni és nem is állt szándékomban ezen agyalni. S jelenleg ő egyszerre hatott egy régi barátnak és kicsit idegennek is számomra, mert megannyi éve nem láttuk már egymást, de csak ennyiről volt szó és nem többről.

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptyPént. Aug. 02 2024, 19:24

-Hells-

Megkapni az igazságot az arcodba elég gázul hatott és ugyan szégyelltem a képemet, ő mégis az igazságot kapta meg tőlem. Nem tudok neki hazudni, inkább csak elkerültem hosszú hosszú ideig. És mire alább hagyott az érzelmi hullámom az irányába, végre beszélni tudtam volna vele, addig közbe jött valami más. Kettő is, ami azt illeti. A szerelmem teherbe esése és a magzat elvetetése eléggé megviselt, ahogy az is, hogy különváltunk. Nem így tervezte egyikünk sem. Szóval alig hogy kijutottam az egyik gödörből...hát apám halálával együtt a másik szakadékba zuhantam. Így újabb másfél év telt el úgy, hogy semmit sem beszéltem vele. De ahogy a mai napot elnézem...hosszú évek sikere áll mögöttem. Nem érzek immár iránta semmit, így én nyertem annak ellenére is, hogy haragot érez irántam, mit a fejemhez is vágott. Persze szerintem elsőre nem érti meg a mondandómat, csak később esik le neki a tantusz, hogy miről is magyaráztam neki másodpercekkel korábban, míg őt a méreg folytogatta. De a vallomásomtól mindketten sikerült zavarba hozni, neki egy szava sincs hozzám, de az arcszíne mindent megmagyaráz szavak nélkül is. Én csak az igazságot és a felé érzett érzelmeimet tudtam felhozni a távollétem okaként, ő pedig nos...szótlan maradt. Hiszen fingja sem volt, hogy ez lehetett a háttérben. Elhiszem, nem akartam szarságokkal traktálni, hogy miért nem találkozhatok vele, a hazugság nem az én játékai egyike, így az őszinteséggel meg féltem elé állni. Milyen ciki lett volna már basszus! Most is az, de itt vagyok és kimondtam. Szavaira csendben maradtam. Nem tudtam mit szólni a régi dolgainkról...hiszen olyan hirtelen változott meg minden, mint még sose. Egyik nap még ott voltunk a másiknak, kicsit kényelmetlenül éreztem magam a közelében, míg másnap már meg sem tudtam közelíteni anélkül, hogy a gondolataim ne az egész testére vetüljenek ki. Egyszerre rohadt sok érzelem támadt meg és úgy voltam vele, hogy egyszerre egyet had tudjak visszaszorítani. A pakolása hirtelenek kezdtek lenni, kapkodni kezdett, amire elhúztam a szám. Máris menekülőre fogná? Hiszen már semmi ilyesmit nem érzek a közelében, már túltettem magam rajta. Túl nagy a csend és ami a pakolászást illeti, kezd bosszantani, de nem mukkanok meg, egészen addig míg ő meg nem szólal. Csak állok és figyelek, hallgatom őt. Elhiszem, hogy ezt meg kell emésztenie, nekem is megkellett a kezdetektől, hogy ilyen miatt kell távolságot tartanom. De ez van. Én már elengedtem. Majd ő is elfogja és visszatér a szokott mókuskerékbe. Így inkább megindultam, hiszen nem akartam erről többet beszélni, a fontosabbat megtudta, a lényeget és ez bőven elég volt. Nem magyaráztam túl, csak annyit mondtam, amire szüksége volt. És nem tudtam kihátrálni a válaszadás elől, képes voltam előhozakodni ezzel. Azt hiszem apa büszke lehetne rám. Hel megszólalása megmosolyogtatott, amúgy nem tudnék rá haragudni, amiért képes volt fejmosást adni. Engem már nem izgat a sztori ezen része, már lapoztam és ő is ezt akarja tenni. Rápillantok.
- Hel. Lapozzunk. - elengedtem a témát és nem csak miatta, hanem magam miatt is. Nem akarok ezen őrlődni már, bőven eleget tépelődtem rajta hosszú ideig. Nem akarok visszaesni és nem is akarok nagyobb bűntudatot kelteni magamban és benne. Mély levegőt vettem, eltereltem a vallomásról a figyelmet, meg persze a lány vörös arcáról is. Témaváltás. Igen, kellene valami, míg megérkezünk hamburgert enni. Megpiszkálom a táskám, figyelem a cipőm orrát, ahogy haladok a betonon, majd magam elé pillantok. Lemaradt pár dologról, sajnos nem sok embert tudtam értesíteni és anya összezuhanása is megrövidítette azt, hogy összecsődítsünk sok mindenkit, aki ismerte volna az öregemet. Így csak a rokonokat értesítettük mindkét oldalról, meg apa közelebbi kapcsolatait, ismerőseit.
- Hel...sajnálom... - nyögöm ki csekély mosollyal ajkaimon. - Hónapokkal ezelőtt, apa autóbalesetben életét vesztette. - torpanok meg hirtelen, miközben ráemelem a pillantásomat is. Próbálok nem összezuhanni, ennek ellenére próbálok összeszedett is lenni előtte. Előhozni mindezt a semmiből nagyon hirtelen lehetett számára is, de nem tudta mindezt, nem értesítettem és anya sem, hiszen minden mással foglalkozott az üzenetküldözgetésen kívül. Meg hát a barátaimat nekem kellett volna értesítem, nem? De úgy voltam vele, hogy a szülei távollétében biztosan ő sem lesz majd oda haza, sok a tennivalója, amit előkészítettek számára. Vajon ezek a dolgok a mai napig az élete részét képezik? Vagy megtanult ellenkezni nekik végre? Vagy küldtem üzenetet számára és nem foglalkozott vele? Nem tudom már, nem vagyok nagyon képben ezzel az időszakkal, kiesett sok minden a haláleset miatt. Magam alatt voltam és nem nagyon érdekelt senki és semmi sem szinte. De ha még a témaváltásnál járunk, akkor érdekelne, hogy mióta jár deszkapályára? Múltkor kiszúrtam, míg a lámpánál várakoztam, megmosolyogtatott az eséseivel, de sokáig nem tölthettem ott az időmet, dolgom volt és hát a lámpáknál sem minden színnél kell várakozni. Másnap meg már nem láttam azon a környéken, így nagyon nem is foglalkoztam vele. Most is csak úgy eszembe jutott, pedig hetekkel ezelőtt volt, pont az egyetemről mentem a Hotelba, szóval azért meg van néhány dolog. Sok mindent mesélhetnék, ami beleférne tématerelésnek, de nem akarok csak magamról beszélni. Sok mindent nem tudok róla, ahogy azt sem, hogy deszkásokkal lóg, szóval van mit bepótolnom ezen téren is.
- Mióta lógsz deszkásokkal? Hogy megy amúgy? - igyekszek inkább erre fókuszállni, mint arra, hogy elveszítettem egy szerettemet, így ismét megindulok a tervezett irányba. Nem nézem le őt az esései miatt, vagy mert olyanokkal lóg, inkább büszke vagyok rá.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptySzomb. Aug. 03 2024, 16:07

We were once friends.

Hirtelen tényleg nem tudtam, hogy mit is kellene gondolnom azt követően, hogy bevallotta mi miatt is fordított hátat a barátságunknak. Lehet, hogy mások azt gondolnák, hogy nem ez az első alkalom, amikor valaki azt mondja, hogy másként kezdett el rám tekinteni, pedig de. Sőt, továbbra is úgy hasonlóan gondolkodtam ilyen téren, mint márciusban, amikor szóba került köztem és a nagynénim között a téma. Ezen még ez a vallomás se tudott változtatni. Esélyesen ahogy most, úgy anno se tudtam volna ezt megfelelően kezelni, mert akkor is pontosan ismeretlen terep lett volna számomra, mint jelenleg. S az se számított, hogy ez már a múlt, de attól még kicsit fejen talált mindaz, amit hallottam és kicsit összekuszálta a múlttal kapcsolatos gondolataimat, hogy miért is hagyott vetett véget a barátságunknak. Biztos voltam abban, hogy időre lesz szükségem, míg ezt kicsit helyre tudom rakni, még ha én soha nem is éreztem iránta semmit se, attól még a múlt tengerét kicsit megkavarta a szavaival és kell egy kis idő, mire újra kisimulhat a víztükör.
A zavarom egyértelmű volt, amit a nevetésem is még inkább alátámasztott, miután megszólalt.
- Persze, mintha ez egy csettintésre menne. Neked éveid voltak, hogy helyre rakd a múltat, nekem viszont pár percem. Kicsit átvariáltad mindazt, amit hittem itt. – megérintettem a halántékomat, hogy értse a célzást, hiszen ha valaki pofára ejt és minden szó nélkül végetvet egy barátságnak, akkor azon túl, hogy baromira fáj ott van az is, hogy mindenféle elméleteket kezdtünk gyártani az okára. Egyszerűen csak nem lóghat ott a levegőben a miért válasz nélkül. Szükségünk van lezárásra, és ha a másik nem adja meg, akkor majd mi megpróbáljuk kiokoskodni. Én legalábbis ezt tettem hajdanán, amikor minden egyre zűrzavarosabbá vált és barát nélkül maradtam. – De igen, jobb lenne másról beszélni. – alig hallhatóan csendült a hangom, miközben zavaromban a táskám pántját babráltam. Fura dolog az élet, hogy mennyire másabbak vagyunk és milyen könnyedén tévedhetünk egy-egy tett mögött meghúzódó okról.
A csend könnyedén telepedett ránk, ahogy egymás mellett bandukoltunk, mintha a korábbi vallomásoknak köszönhetően egyikünk se tudná azt, hogy hogyan tovább. Én tőle vártam a megoldást, mert valahogy sejtettem azt, hogy ő nagyvilágibb életet élhet, mint én és régebben se okozott neki gondot a beszélés. Hajdanán eléggé nagydumás tudott lenni. Emlékszem, hogy néha miként próbáltam elérni, hogy egy pillanatra hallgasson, mert csapongott és nem mindig volt könnyű követni őt. A kedves emlék mosolyt csal az arcomra és egy aprót sóhajtok, amikor bocsánatot kér.
- Most már tudom, és nem haragszom, vagy talán egy picit igen. Szükségem lesz még egy kis időre. – nem akartam neki hazudni és túlbonyolítani se akarom, de néha az igazság azért kicsit meg tudja kavarni a helyzetet. Megrántottam a vállaimat és egy barátságos mosolyt is kapott, mint hajdanán, amivel jelenleg el is engedtem ezt a témát. Balga módon azt hittem, hogy ennél már több sokkoló hírt nem közölhet, de hamar bebizonyította, hogy hatalmasat tévedtem. Pillanatok alatt torpantam meg és rápillantottam. Egy pillanatig tényleg reméltem azt, hogy valamit nagyon, de nagyon félreértettem és nem azt mondta. – Hogy mi? – első pillanatban csak ennyire futotta. Tettem felé egy lépést, majd megtorpantam, mint aki nem biztos abban, hogy ez mennyire is jó ötlet, de aztán még is lecsökkentettem a köztünk lévő távolságot, és ha engedte, akkor megöleltem őt. – Sajnálom. Részvétem. – el se tudom képzelni azt a fájdalmat vagy űrt, amit érezhet, hiszen még sose veszítettem el senkit se, aki fontos lenne számomra, mármint nem ily módon. Amikor még összejártunk játszani, vagy csak együtt lógtunk, akkor volt szerencsém megismerni a nevelőapját, aki csodálatos apa volt. Olyan, amilyen az enyém talán soha nem lesz, mert esélyesen a sikereken kívül többet nem is lát bennem és nem is érdekli, hogy miként vagyok úgy igazán, de ott van nekem Wade, aki az elmúlt pár év alatt nagybácsi helyett inkább már pótapának hat számomra, ahogy Dahlia olyan számomra, mint egy pótanya.- Hogy vagy? – ez mennyire ostoba kérdés. Még is hogy lenne?  Elveszített valakit, akit szeret(ett). Gondolatban picit ostoroztam magam. Zavaromban újfent a hajamba túrtam volna, helyette a fonatot babráltam és lesütöttem a pillantásomat. – Szeretnél beszélni róla? – óvatosan csendült a hangom, mint aki fél attól, hogy sebeket fog feltépni, de ha szeretné elmesélni, hogy pontosan mi történt vagy mit érez, akkor itt vagyok és szívesen meghallgatom őt. Lehet évek óta nem láttuk egymást, ahogyan a barátságunk se annyira erős és szoros, mint hajdanán volt, de attól még itt vagyok. Az pedig, hogy a barátságunk meg fog-e menekülni, azt még magam sem tudtam, hiszen az oka ellenére is kicsit úgy éreztem, hogy hajdanán visszaélt a bizalmammal és a bizalmat újra elnyerni nem annyira egyszerű. Nem agyalhatom ezt is túl, mert a végén be fogok csavarodni, így igyekeztem azt mantrázni magamnak, hogy majd valahogy lesz.
A kérdésére felvontam a szemöldökömet és elnevettem magam egy kisebb fejingatás közepette. Mosoly újra megjelent az arcomon, mintha a korábbi szomorúságnak és elveszettségnek már nyoma se volt.
- Ne higgy el mindent, amit Tim mond. Erős túlzás azt mondani, hogy deszkásokkal lógok. – kedvesen csendült a hangom, még ha picit fújtattam is, mert tényleg nem éreztem azt, hogy bárkivel is lógtam volna, vagy valami bandába tartoznék. Én valahogy eddigi életem során inkább voltam a fura különc tökmag, mintsem az, akit az emberek nagyon maguk mellett akartak volna tudni, vagy a barátjuknak hívni. – Régóta deszkázok, de míg a tanulásban briliánsnak mutatkozom, meg még pár dologban, addig ez kifogott rajtam. Részben pontosan emiatt is szeretem, mert nem megy könnyedén. Végre küzdenem kell valamiért, ami fontos számomra. – meglepően könnyedén avatom be életem eme szegletébe, mintha csak tegnap váltak volna el az útjaink. A lámpánál megállok, miközben egyre közelebb érünk az egyik hamburgereshez. – Ami meg a másik dolgot illeti. – kicsit megvakargattam a fejemet. – Van egy srác, aki márciusban "megszánt" és felajánlotta a segítségét, azóta heti egyszer foglalkozik velem és segít abban, hogy jobb legyek. Szóval, mint mondtam, szó sincs lógásról. – megrántottam a vállaimat, hiszen a pályán kívül tényleg nem találkoztunk. Sőt, ha a megbeszélt „tanórán” kívül összefutottunk, akkor is inkább csak köszöntünk és mindenki a saját dolgával volt elfoglalva a deszkáspályán is. – Szerintem most már egészen vállalható, nem esem annyiszor, így kevesebb a foltom is és már egy-két alaptrükk is megy. – mosolyom kiszélesedett, mert tényleg úgy éreztem, hogy az elmúlt pár hónap alatt sokat fejlődtem, de még messze voltam attól, hogy azt mondjam jól megy. Inkább a vállalható szó jobban illett oda, vagy az, hogy már kicsit jól megy. Tényleg hálás voltam azért, hogy Theo vette a fáradtságot és továbbra is foglalkozott velem, pedig eleinte tényleg azt hittem, hogy meggondolatlanul ígérte meg azt, hogy tanítani fog, így el se fog jönni, de ott volt. Ha meg valami közbejött, akkor volt, hogy másik napon tartottuk meg az órát, ha belefért az időnkbe.
- Milyen az egyetemi élet? – kíváncsian pillantottam rá, hiszen ő már az volt, én pedig majd csak idén fogom kezdeni. – Benőtt már a fejed lágya, vagy csak még rosszabbá váltál és még inkább aggódhatnak azok érted, akiknek fontos vagy? – játékosan kicsit még meg is löktem, majd megálltam az egyik étterem előtt, ahol szerintem egész jó házi hamburgert lehetett kapni. – Ehhez mit szólsz? – ha megfelelt neki is, akkor még mielőtt beléptünk volna, akkor megkérdeztem, hogy le akar itt ülni, vagy inkább üljünk ki a parkba, vagy máshova és elvitelre kérjük majd a kaját.  

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptySzomb. Aug. 03 2024, 22:24

-Hells-

Mostanában kezdek hozzászokni a csendhez. Nem akartam, de apa halálával ez is elmúlott, hogy folyton csevegés folyik a ház minden pontjában. Vagy épp az autóban. Így a Hellel való találkozás, a vele való eszmecsere is a zavart döbbent csendhez vezet elég hamar. A témaváltás és az ahhoz való szóváltás elég jl megy, de most teljesen elveszetten bolyongok a saját elmémben, hogy valami közös témát bökjek ki. Ami megy is, hiszen ismerte apámat és most megismerheti azt is, hogy nélküle magányos lettem. Akárcsak anyám. Őt is ledöbbentette a hír, bár mit is vártam? Keserű magány tépi a szívemet, de a köztünk feszülő távolság rövidül és az ölelése is jót tesz tépett, megsebzett lelkemnek és érzéseimnek. Csak egy hal köszönömöt suttogok ajkaim közül, hangosabban nem megy, félek, hogy az kissé fájdalmasabb lenne...újra hallani a saját hangomat nyöszörögve... lenyelem inkább. Kérdésére miszerint szeretnék-e róla beszélni és a kérdés, hogy hogy vagyok...vállat vonok.
- Egyszer fent, aztán lent, mint akin áthajtott az úthenger. Nagyon lessokolt a hír, hiszen előtte kommunikáltunk órákkal, mielőtt a zsaruk beállítottak volna a hírrel... anyát vitte volna étterembe. Olyan meglepetés beállítás lett volna hozzá korábban...de nem lett belőle semmi... - magyarázom a történteket, de ennyivel le is zárom, több mindent nem tudok mondani a dologról, fájó emlék, hogy utoljára én beszélhettem vele. Fejet ingatok, ennél többet nem tudok róla mesélni, így is rettenetesen fáj a dolog, szeretnék inkább másról beszélni, indulok is tovább, témát váltva könnyítem meg a dolgokat. Sokkal inkább érdekel ez a deszkázás, amit valamikor leejtett és bukdácsolt, de szerintem elég menő dolgot talált magának és nem is másnak hiszek...
- A saját szememnek hiszek. - ejtem ki mindezt, mikor Timmel jön, így sejtheti már, hogy láttam valamikor. Magyarázatára hümmögök egyet elgondolkodva.
- Kihívást találtál valamiben, egy falat, amit megkell másznod, át kell ugranod. Hajrá! Biztos menni fog! - támogatom a magam módján, hiszen ez egy remek dolog. Magad elé állítani valamit, ami túlnőhet rajtad, de nem hagyni, hogy túl magas legyen és átugrasz rajta. A legjobb dolgok egyike, ha megmászod a hegycsúcsot. Nekem is akadnak ilyen megmásznivalóim, elérni való dolgok és ezért is vezetek bakancslistát. Nagyon menőnek hat, bár engem sosem vonzott a deszkázás...a hódeszka igen, de amit Hell tekint jó mókának, akkor inkább egy könyvet fogok a kezembe és olvasom azt. Nem vagyunk egyformák. Ahogy mesélni kezd az oktatójáról akkor szélesedik ki az én vigyorom is és finoman lököm meg a fejét, amolyan dicséretnek, vagy épp hajrázásnak. De minden tiszteletem ezek után az övé. Megcsinálta! Büszke vagyok rá. Ügyes. Talán a távollét, a magány és az hogy szekálták erre az útra dobta, vagy egyszerűen csak a lázadó korszakát éli éppen... bármelyet is műveli, hát új korszak nyílt meg előtte. Hajrázhat hozzá ezerrel. Ami meg az újabb kérdést illeti, kicsit odább húzódok, hiszen a járókelők nem férnek el mellettünk, de ezek után tudok is magyarázni, meg közben is, főleg hogy játékos kedvében van a kisasszony.
- Nem mondom, hogy unalmas, mert nem az. Kikapcsol fejben, tudok figyelni minden órán...elég izgalmas témák vannak. És nem is egyformák. Új osztálytársak is akadnak, új ismeretségek, de akadnak a régiekből is. Vannak nehezített részek, de megugrottam a lécet, szóval izgalom az van bőven. Unatkozni nem lehet. - magyarázom kicsit talán izgalommal a hangomban. Tényleg nagyon csípem az egyetemet, ezerszer jobb, mint a középsuli volt, pedig az sem volt piskóta.
- Is is...a bakancslistám bővítéséért és kipipálásáért bármire képes vagyok, hajmeresztő dolgokat is leművelek, anyámnak kijárna egy új idegrendszer. - nevetem el magam jóízűen, ahogy felhozza a komolyságot. Nem, amúgy tudok komoly lenni minden téren is, de ha elkapom valaminek a fonalát, addig űzöm, míg meg nem csinálom, míg azt nem mondhatom, hogy ezzel is tökéletesen megvagyok, elértem a céljaim egy lépcsőfokát. Ettem már bogarat is, hogy ilyesmit kihúzhassak a listáról és ennél csak merészebb, hajmeresztőbb dolgok vannak. És akad olyasmi is, amit egyedül nem tudok és nem is lehet megcsinálni. Van, amelyikhez szakértő kell...mondjuk egy komoly fegyverrel való lövészet, vagy tankvezetés, esetleg repülőgéppel való mutatvány lebonyolítása. Akad ilyesmikből is a listán és még nincsenek megvalósítva, de a tíz éves tervben benne van. Tekintve, hogy 2016-ban készült...még két évig űzhetem a dolgokat, de örülnék, ha jövőre kitudnék belőle mindent húzni, hogy megvalósultak. Vagy még idén...év végéig. Túl sokat akarnék azonnal? Ugyan! Szamárság! Az étterem előtt, ahol ő megállt, kicsit túl mentem, nem kapcsoltam időben, hogy ő megállt közben, de visszahátráltam hozzá... és a kérdése alapján ránéztem.
- Teljesen jónak tűnik. - indultam is meg, majd benyitottam és megelőztem a lányt, hogy az első pofont én kapjam, de megtartottam az ajtót, hogy beengedjem. Bár mivel sok megbeszélnivalónk volt, inkább visszasétálhatunk majd a parkba, ott kedvünkre beszélhetünk. Szóval ha választott hamburger(eke)t, azokat kértem és magamnak is rendeltem üdítővel sültkrumplival, hogy fizetés után távozhassunk az elvitelre kért kajával.
- És számodra milyen lesz majd a... - el kell gondolkodjak, de nem tudom a részleteket az egyetemmel kapcsolatban. -...az egyetem? - fogalmam sincs melyik egyetemre fog járni, mert amit én eldöntöttem nagyon sok éve, hát az úgy is lett. De hogy vele mi is van, azt nem tudhatom jelenleg. Milyen célokat követ vagy azt csinálja éppen, amire kötelezik?  

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptyHétf. Aug. 26 2024, 17:25

We were once friends.

Tudom, hogy az élet néha nagyon kegyetlen tud lenni és nem is olyan, mint egy habostorta, de még igazán a korábbi vallomásából se sikerült felocsúdnom, amikor egy nagyon is letaglózó és szomorú hírrel sokkol. Kisebb bűntudat is átjár, hogy nem voltam mellette, mint hajdanán, amikor rossz dolgok történtek velünk, hiszen együtt nőttünk fel. Régebben könnyedén tudtuk egymás rezdüléseiből is azt, ha gond volt, nem kellett ki se mondani, vajon ez még mindig menne? Esélyesen nem, mert ahhoz túlzottan sok idő eltelt.  
Szomorúan és csendesen sétáltam mellette, miközben őt hallgattam. A szomorúság és az aggódás könnyedén bekebelezett, hiszen annak ellenére is, hogy még mindig kicsit haragudtam rá, a vallomása ellenére is, attól még aggódtam érte és el se tudtam képzelni azt, hogy min mehet át. Vajon engem is ennyire megérintene valamelyik szülőm halála, vagy nem, mert szinte soha nem törődtek velem? Kegyetlen vagyok, amiért ez megfordul a fejemben? Magam sem tudom, de sietve távolra is űzőm, mert minden rossz ellenére se akarom egyik családtagomat se elveszíteni a közeljövőben.
- Nagyon sajnálom és részvétem. – egészen halkan csendült a hangom, miközben emésztettem magam a miatt, hogy nem tudok semmi mást mondani neki. – Ha szeretnél beszélgetni, vagy mesélni róla, felidézni valami kedves emléket, akkor szívesen meghallgatlak. – hiszen tudom, hogy nagyszerű ember volt Bradley apja. Olyan, amilyen az enyém soha nem volt eddigi életem során és esélyesen soha nem is lesz. Mint minden lány, úgy néha én is eljátszottam az esküvő gondolatával, még ha esélyesen szingliként is fogok megvénülni, de akkor is hamarabb jutott eszembe az, hogy azt akarnám Wade kísérjen az oltárhoz, mintsem a saját apám. S itt volt az újabb bűntudat, amiért jobban kötődtem a nagybátyámhoz, mint a saját szüleimhez, de tőle több szeretet és törődést tapasztaltam az elmúlt évek alatt, mint azoktól, akiknek az életemet köszönhetem. – Szeretném azt mondani, hogy idővel könnyebb lesz, de nem tudom. – óvatosan teszem még hozzá, mert mindennek ellenére is szeretnék segíteni neki, csak egyszerűen nem tudom miként is tehetném. Borzalmas ez a magatehetetlenség.
Hamarosan teljesen másabb vízekre evezünk beszélgetés során, mire elnevetem magamat és megingatom a fejemet is.
- Lehet szemészhez kellene menned. – meggondolatlanul bukik ki az első gondolatom, mert tényleg nincs semmi köztem és Theo között, egyszerűen csak tanít, hogy ne törjem ki a nyakamat, ha már voltam annyira makacs, hogy nem adtam fel az ezredik pofára esést követően se a deszkázást. Néha képes zavarba hozni annak ellenére is, hogy tudom egyáltalán nem kellene komolyan vennem a megnyilvánulásait és néha még a véremet is szívja. Pár lélegzetvételnyi idővel később kicsit pánikolni kezdek a felszín alatt, ugyanakkor reménykedem abban, hogy nem hatottam túlzottan bunkónak, mert nem állt szándékomban semmi olyat se mondani. Basszus, tényleg ennyire nehéz rálelni a saját hangomra és vajon mindig ott lesz egy kisebb aggódás a felszín alatt, amikor teret engedek az érzéseimnek, gondolataimnak, amik nem simulnak bele a családom által támasztott elvárásokba?
Mosollyal az arcomon pillantok rá, de aztán újra az utat figyelem, miután finoman meglökött. Ő is jóval magasabb nálam, de talán kicsivel alacsonyabb, mint Theo, de ez nem változtat azon a tényen, hogy kicsit nyakkitörő érzéssel jár az, ha az arcukat fürkészve kell beszélgetnem velük. Nem véletlen, hogy Theo közelében is néha igyekeztem olykor magaslatipontot keresni, ami segített a szintkülönbséget csökkenteni.  
- És pontosan mit is tanulsz? – amikor elváltak az útjaink, akkor ez még nem volt téma közöttünk, így fogalmam sincs arról, hogy melyik egyetemre jár, mert nem kerestem rá egyik közösségi felületen se. Ő úgy döntött, hogy véget vet a barátságunknak, én pedig elfogadtam ezt. – Amúgy szuperül hangzik, mert akkor tényleg szereted és biztosan jók a jegyeid is, így nem kell aggódnod se a diploma miatt. Azt is tudod már, hogy hol szeretnél munkát kapni?  – barátságos mosolyt villantottam, majd az egyik fonatot kezdtem el babrálni. – Nehéz az egyetemi élet? Nagyon másabb, mint amit addig megszoktunk a suliban? – őszintén érdekel, hiszen erről még senkit se tudtam faggatni. Bevallom kicsit félek, még annak ellenére is, hogy éltanuló vagyok és soha nem jelentett problémát a tanulás. Sőt, nagyon könnyedén is megy, de azért a Juilliard még is csak egy hatalmas ugródeszka. Mi lesz akkor, ha az esetleg ki fog fogni rajtam?
- Például miket, vagy mi az amit belátható időn belül megszeretnél valósítani? – érdeklődve csendül a hangom, mert fogalmam sincs arról, hogy milyen merész dolgokat csinálhat, vagy éppen mivel is kockáztatja az életét. Lehet az instája beszédes lenne, de most még se kaphatom elő a telefonomat, hogy bepótoljam az elmúlt éveket. Főleg, hogy még azt se tudom, hogy ez a találkozás csak egyszeri alkalom, vagy még fogjuk látni egymást és esetleg a zátonyra futott barátságunkat megpróbáljuk helyre hozni. Még magam sem tudom mit akarok, túlzottan váratlan volt ez a találkozás, a nyakamba zúduló igazságról nem is beszélve.
Miután szereztünk kaját és innivalót újra a park felé vettük az irányt, ahol a pillantásommal szabad hely után kutattam, ami még valamelyik fa árnyékában esetleg akadhat. Amikor kiszúrtam egy helyet, akkor arra felé böktem az ujjammal és kérdőn fordultam Bradley felé. Ha neki is megfelelt, akkor odaérve leterítettem újra a plédet, hogy helyet foglaljunk rajta és falatozni kezdjünk.
- Ez picit bonyolult. – nem egyből szólaltam meg, helyette úgy tettem, mintha örök időkig kéne rágnom a falatot. Teleszájjal amúgy se beszélnék soha, de hamarosan kénytelen voltam beszélni. Éreztem, hogy kisebb idegesség újra átjár és ott van a bűntudat is, hiszen a szüleim a jogi és orvosi pályára felkészítettek, azért volt a sok különfeladat is, de én másra vágytam és életemben először az elmúlt hónapok alatt végre mertem tenni az álmomért, még ha néha úgy is éreztem, hogy szívesen világgá futnék. Még mindig rettegtem, hogy mi is lesz, ha kiderül. – Nem csak oda adtam be a jelentkezésemet, amit a szüleim hisznek. Még nem is tudják azt, hogy zenei pályán szeretnék továbbtanulni. – lesütöttem a pillantásomat, leraktam az hamburgert is, hogy az innivalóért nyúljak, de amikor nem akarta megadni magát a kupak, akkor kisebb szerencsétlenkedést követően Brad felé nyújtottam az üveget. – Juilliardra jelentkeztem. – fura ezt bevallani. Egyszerre könnyebbülök meg és érzem magam újra hálátlan kis gyerkőcnek, amiért nem anya vagy apa nyomdokaiba lépek, ahogy a többi testvérem is tette. Letépek egy fehér virágot és azt forgatom az ujjaim között, mert hirtelen nem is tudom mit kellene mondanom, de remélem, hogy ő jobb a beszélgetésben és valamivel tovább lendíti.  

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptySzomb. Aug. 31 2024, 22:13

-Hells-

Beszélni erről az érzésemről nagyon nehezen mondok bármit is. Nehéz mindenhogyan, pedig nem tegnap halt meg, de egyszerűen nem tudom megemészteni. Szerettem őt. Ahogy egy fiú szeretheti az apját. Igen, húsz évesen sem ciki mindez. Amúgy rengeteg kellemes emléket tudnék felhozni róla, de elegendő percek vagy órák nem lennének elegek hozzá. Napokon át tudnám mondani róla a dolgokat, annyi van. Halkan megköszönöm a dolgot, mondjuk egy szót se szólok róla, csak hálás vagyok, hogy támogat a rossz időkben az mellett, hogy közben részben utál is. Kicsit. Nem akarom, hogy ő is átéljen hasonlót, nagyon szar tud lenni és hogy mikor fogok átlendülni ezen az állapoton? Fogalmam sincs. Idővel talán jobb lesz. Ami pedig a hobbiját illeti, az egy remek dolog. Feltalálja magát, ami saját kútfőbő jött számára és nem hagyja abba. Én sem hagytam abba a motorozást az első bukásom után. Ilyenkor jönnek a kihívások, melyek azt akarják, hogy előre tekints és ne azt lesd, ami már elmúlt. Ezt próbálom én is tenni, bár piszok nehéz, igyekszem nem hátrafelé tekinteni az életemben. A tanulmányokra kérdez rá, egy pár másodpercbe bele telik, mire kigondolom, hogyan osszam meg, hogy ne szakmai hangsúlya legyen.
- Öhm... gépészmérnöki szakon vagyok. Hasonló kaliberű leszek, mint George Stephenson angol gépészmérnök aki tökéletesítette a gőzmozdonyt. - ejtek szót erről, hiszen erre még régebben sem tértem ki. És ráadásul ebből már tudni fogja, remélem, hogy miről is beszélek. Persze én nem gőzmozdonyokkal akarok majd dolgozni, annál sokkal menőbb dolgok járnak a fantáziámban. Mondjuk, hogy egy Cessna belső terét áttanulmányozzam, vagy hogy egyáltalán mélyebb betekintést nyerjek a működésébe, felépítésébe. Az se lenne gáz, ha zömökebb gépről lenne szó, de erre bőven várhatok még. Lelkes lesz ettől és el is mosolyodok. Örülök, hogy szóba álltam vele, hogy végre eltudtam neki mondani, ami nyomta a lelkem irányába.
- Még nem tudom, hogy hol dolgozzak. Az még olyan messzink tűnik AriHel... - sóhajtok fel nevetve, hiszen az még évek kérdése is lehet. Mindent jól megakarok tanulni, az alapoktól kezdve a profi szintig, szóval mire munkába kerülök...nem épp gyengén akarok neki látni a dolgoknak. Kitudja hány éb telik el addig és hogy mennyi idő, mire találok tetszetős munkát, vagy esetleg a hirdetésemet megfogja valaki és felkeres. Erre van a legcsekélyebb esély, de majd ilyesmit is csinálok. De majd, ha kapok segítséget biztos kézből, megoldható lehet egy jobb hely.
- Más. Másabb...szigorúbbak az elvárások. Az egy picivel jobban már nem elég, tényleg teljes erőddel kell teljesítened, hogy a legjobbat nyújtsd. - magyarázom neki, bár ez miatt nem kell félnie, ha eddig is bele adott mindent a tanulmányai során, akkor nem lesz gond. Ha hanyagul végezte a sulit, akkor lehet akadályoztatva lesz az egyetemi életben. Nekem más a következő évbe kell belerázódnom és még jobban teljesítenem, mint az előző évben. Nyert ügyem van, legalábbis ezt hiszem, de bízom abban, így is marad. A bakancslistát kérdéskör az megint másabb téma, könnyedebben beszélek erről is.
- Mondjuk majd megakarom mászni a Mount Everestet. Akarok vezetni egy Cessnát... pókok közé akarok beállni...rengeteg pók közé. Amit meg már megvalósítottam, azok meg... ejtőernyőzés. Légdeszka. Snowboard. A motorozáshoz néhány trükk. Másztam már meg épületet is...szóval sokrétegűen csináltam már mindent. - magyaráztam, talán kicsit lelkesen is, bár a videót nem mutatom meg, azzal kicsinálnám őt is, ahogy a száguldozó motoron állok éppen. Menő, a kedvenc részem volt, bármikor megismételném. Ahogy a trampwallt (junktramp) is megismertetném vele, nagyon menő dolog! Amúgy én is kíváncsi vagyok felé, hogy miről maradtam le és mikor nagy nehezen kiejti a julliardot, csak füttyentek egyet. ÉS indulhattunk is meg a kiszemelt hely felé a kajáinkkal.
- Wáo! Az derék! Csak juss is be, az elég komoly egy hely. Hallottam ezt azt róla és azt kell mondjam, hogy menő. Zongora amúgy? Gitár? - időközben letekertem neki a kupakot is, melyet vissza is szolgáltattam neki és a magam adagjával kezdtem foglalkozni. De azért csak motoszkált bennem valami. És nem is tudtam elmenni nagyon ez mellett.
- Miért nem akarsz szólni nekik, hogy mást akarsz az életeddel kezdeni? - érdeklődöm meg a dolgot csendesen. - Félsz, hogy elutasítanának? Ha ez a helyzet, akkor vedd komolyan, hogy oda akarsz menni...ha látják rajtad, akkor az is sokat segítene. - tárom szét enyhén a kezem, majd harapok újabb falatot. Még jó hogy az én szüleimmel nem voltak ilyen gondok, hogy kijelöltek volna egy utat a számomra és nem a saját utamat vehettem célba.
- Vegyél hasonló bátorságot a beszélgetéshez, mint amit a deszkázáshoz magadhoz szedtél. - adok neki egy tippet, bár tulajdonképpen azt csinál, amit szeretne...csak az sem jó, ha a szülei diktálását követi állandóan, akik sosincsenek otthon. Örökre nem álhez az árnyékukban.  

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptyHétf. Szept. 02 2024, 21:39

We were once friends.

- Wooow. – hirtelen csak ennyire futja és meglepetten fürkészem őt, ami nem csoda, hiszen régebben is sok őrültségben vett részt, amit mostanra se nőt ki, sőt csak nagyobb mértékben űzheti, legalábbis az eddig hallottak alapján. Nos, bevallom, hogy nem számítottam arra, hogy ennyire komoly szakon van, persze a családom nem ezt gondolná. Számukra a jogi és orvosi pálya az, ami tiszteletre méltó, lehet akad még más is, csak nem hangoztatják, de a zenei pálya biztosan nem szerepel abban a listában. – Ez nagyon menőn hangzik. Akkor jó vagy matekból. – uhh basszus, nem is tudom miért ezt mondom, talán azért, mert az emberek többségének az megy a legnehezebben. – És te utána mivel akarsz foglalkozni? Gondolom nem vonatokkal. – tényleg érdekel, annak ellenére is, hogy még mindig nem igazán tudom hova tenni ezt a véletlen találkozást, az igazságot se, ahogyan afelől is akadnak kétségeim, hogy fogjuk még látni egymást, vagy megint esetleg eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Nem szabad ezen agyalnom, hiszen mindenki okkal kerül az életünkbe, nemde? Mindenki tanít valami leckét, vagy egy szót. Ezt láttam valamelyik filmben és nagyon megtetszett, mert szerintem akad benne igazság. – Miért pont ez a szakma vonz? – mindig érdekes hallani azt, hogy ki miért ott képzeli el a jövőjét, ahol, kivéve akkor, amikor azzal jönnek, mert ezt várják el tőlük.
Kicsit szúrósan pillantok rá, amikor majdnem Arielnek hív, hiszen ahogy gyerekként utáltam, úgy ez felnőtt koromra se változott meg. El se tudom képzelni azt, hogy ez valaha változni fog.  
- Hella vagy Hells, esetleg Foxie. – emlékeztetem úgy, mint gyerekként tettem, de ennél több szót nem pazarolok erre, ahogyan nem faggatom arról se, hogy van-e kiszemelt munkahely, hiszen pár év alatt sokat tud változni a világ, még akár ilyen téren is, mert úgy cég nyílik, vagy éppen bezár az, amivel szemezett.
- A tanárok nagyon szemetek tudnak lenni, vagy azért eléggé hamar letisztázzák azt, hogy mit várnak el? – tudom, ez intézmény és tanár függő is, de attól még érdekel. – Esélyesen nem csak tanulásból áll az életed, hanem akadnak partik is, nem?  – hiszen a filmek nem mindig túloznak. Nem mintha engem bármelyik parti is fenyegetne, mert önszántamból nem vennék részt egyik házibulin se, ezért is örülök, hogy Evie-nek akadnak más barátai, akikkel el tud járni bulikba is. Arra még nem tudtam rávenni magam. – Volt olyan pillanat, amikor fel akartad adni? – vajon nagyon idegesítő lehetek a sok kérdés miatt? Vagy nem zavarja őt? Tényleg csak igyekszem kicsit szélesíteni a látókörömet, meg róla is többet megtudni. Valószínűleg, ha elege lesz a kérdéseimből, akkor csak szólni fog, vagy elsétál szó nélkül, hiszen ért ahhoz is. Na jó, azt hiszem még mindig akad bennem egy kis tüske az irányába, de esélyesen azért, mert pont akkor hagyott magamra, amikor a legnagyobb szükségem lett volna egy barátra.    
A lelkesedése ragályos, mosolyt csal az arcomra és elismerően hümmögök egy sort. Kicsit még hitetlenkedve meg is rázom a fejemet.
- Tényleg nem bírsz megmaradni a fenekeden. Jól gondolom, hogy gyakran hozod rá a frászt azokra, akik törődnek veled.  Továbbra is egyedül csinálod az őrültebbél őrültebb dolgokat, vagy most már akad partnered is hozzá? – vajon volt már olyan, amikor jobban összetörte magát, de még az se tudta kedvét szegni, vagy eddig szerencsés volt? Vajon mindig is ilyen lesz, idősebb korábban is keresni fogja a veszélyt és feszegetni fogja a határait? – Ezek szerint tervben van, hogy megszerzed a pilóta engedélyt? Te is szeretsz mászni? – mosolyom kiszélesedik, igaz, én nem akarom megmászni a Mount Everestet, de Wade-l az egyik közösprogramunk a falmászás. Nagyon szeretem, meg jól is jön akkor, amikor tilosban járok és elhagyatott épületekbe akarok bejutni. – Esetleg van videód is valamelyik őrültségről? – lehet kisebb szívrohamot fogok kapni, hiszen hiába évek óta nem láttuk egymást, attól még régebben a barátom volt.
- Már tudom, hogy felvettek. – szerényen csendül a hangom, zavaromban a sült krumplit kezdem el babrálni, majd kicsit félszegen pillantok rá, mert tudom világgá kellene kiáltanom, de valójában félek attól, hogy mi fog akkor történni, ha otthon is rájönnek. – Zongora, de tudok kicsit gitározni is, meg egy hangyányit dobolni is. – Gitározni Wade tanított, míg dobolni Roy, igaz vele nem haladtunk olyan jól a tanulásban, mert elfoglalt, ami érthető, hiszen egy céget kell irányítania és ott a magánélete is. – Igen, nagy álmom volt és majdnem nem mentem el a meghallgatásra se, mert… - megrántom a vállaimat és lemondóan sóhajtok. Részben ismeri a családomat, tudja jól, hogy nem olyanban nőttem fel, mint amiben ő. A szüleim nem sok figyelmet szentelnek nekem és elég hamar eldőlt az is, hogy milyen irányba képzelik el a jövőmet. Én viszont az utolsó pillanatban meggondoltam magamat és lekanyarodtam a kitaposott útról egy teljesen ismeretlenre, ez pedig bazira ijesztő számomra.
- Mert nem értenék meg. Sose érdekelte őket az, hogy mire vágyom, vagy mit szeretnék. Ebben a családban el mindig is el volt döntve, hogy jogi vagy orvosi pályára kell lépnünk, amit a testvéreim követtek is… - szomorúan csendül a hangom és a kisebb panaszáradatom közepette el fog a bűntudat. Lesütöm a pillantásomat és belülről felemészt az, amit Alex mondott hónapokkal ezelőtt, hogy hálátlan kisgyerkőc vagyok. – Talán apa még megpróbálná azt is elérni, hogy kirakjanak a suliból és másikba járhassak. Ez bonyolult és félek eléjük állni. – nem is tudom, hogy ezt miért mondom el neki, de valahogy úgy érzem, hogy kicsit visszakaptam egy régi barátot, akire megint rá tudom bízni a titkaimat. – Sajnálom. Nem akartam elrontani a hangulatot és biztosan nem is igazán érdekel. – zavaromban hadonászni kezdek, aztán sietve harapok bele a hamburgerbe, hogy befogjam és ne terheljen több hasonló megnyilvánulással.
- Ez teljesen másabb.  – az ég felé emelem a pillantásomat és lemondóan sóhajtok. – Félek attól, hogy milyen lavinát hozhat magával az igazság és azt se akarom, hogy a nagynénim megint miattam keveredjen csatába a testvérével, vagyis apával. Így is akad nála is zűrzavar. – kicsit szomorúan csendül a hangom. Újra rápillantok és az arcát fürkészem. – Te követted volna akkor is az álmodat, ha a szüleid nem támogatnak benne, hanem mást vártak volna el tőled? – esélyesen ez hülye kérdés, hiszen ő bátor és vakmerő, nem fél valóra váltani az álmait és vágyait, így igennel fog felelni. Én viszont másabb vagyok, mint ő. Elveszett és félénk vagyok, a kételyeimről nem is beszélve, amik részben annak köszönhetők, hogy elhagyatott gyermek vagyok, mert a szüleim igazán sose törődtek velem.

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptyVas. Szept. 15 2024, 16:12

-Hells-

Meglepi a szak, amire mindenképp beakartam jutni az egyetemre. Szerintem is bámulatos szakon vagyok, sok mindent kilehet belőle hozni s annyi sok újdonságok akadnak, hogy az állam a földre koppanva szedem azt vissza. Hogy mit fogok majd dolgozni?
- Jóóó kééérdés. Nem tudom hova jutok majd fel. Lehet majd külföldön kezdek valamit ezzel a tudással majd. - nem nagyon agyaltam még azon, hogy New Yorkon belül merre kezdek majd magammal ezen a szakterületen belül, de talán több esélyem lesz majd odakint. Bár az még nem most lesz, törtetek előre a tanulmányaimban. Meg majd biztos kell valami biztos kezet szereznem, valakit, aki mellett többet tanulhatok és nem csak az anyag van meg, meg a szakmai gyakorlata...ennél többet akarok. Újabb kérdéssel bombáz...elkell gondolkoznom, hogy mégis mi volt a lökés ehhez a szakhoz, de túl vissza nem kell menni, hiszen volt, aki megmutatta ennek a csodálatosságát.
- Apa vezetett be ebbe még nagyon régen, azt hiszem ezt nevezik szerelem első látásra, így mindent felhasználok arra, hogy büszke legyen rám... - magyarázom csendesen, hiszen talán 10 éves lehettem, mikor bevezetett ennek tudományába, mindenfélét mutatott, szóval tulajdonképpen az ő útmutatása miatt tartok itt. De nem tudnám magam másutt elképzelni, ez nagyon is illik hozzám mindenki szerint is. Nem dobnám vissza, hogy könnyebbre cseréljem. Kijavítja a névvel kapcsolatban a dolgokat, de nem fordítok rá akkora figyelmet. Miért ne hívhatnám úgy ahogy akarom? Mint ami eredetileg a neve? Talán ciki? Így hívják, ezt a nevet kapta, kész. Engem sem hívnak máshogy, mint ahogy eredetileg is hívnak. De csak hallgatok, nem állok vitába vele, talán jobb is...újabb évek jönnének a mások nélkül? Mondjuk, ha eddig elvoltunk a másik nélkül, ezután is ellehetünk, nem? Biztos, hogy nem, így nincs szándékomban többet ártani neki. De őt most az egyetemi dolgok érdeklik, így a kérdéseiről leszűröm, hogy alapból ráparázik a dolgokra. Okkal, nem mindenhol egyformán oktatnak. Szívás lesz, ha a hely, ahova megy, ott gázabbnál gázabb dolgok mennek majd.
- Mondjuk úgy hogy minden oktató más... sehol sem egyformák. - maradok ennyiben, hiszen elijeszteni nem szeretném az egyetemi életétől és hát jó lenne, ha nem feszülne rá ennyire. Az sose tesz jót. Max csalódik, de többet ne akarjon ezen aggódni.
- De mondjuk úgy is, hogy itt már nem lesz kedvenc diák, akár kitűnő tanuló vagy, akár csak jók a poénjaid...neki kell feszülni a dolgoknak, hogy minden a fejedbe menjen. - egészítem még ki ennyivel, hiszen ne úgy akarjon gondolkodni, mint egyesek. A szép arcom miatt majd nem elégségest ad, hanem jobb jegyet. Itt már nem így működnek a dolgok és ezt jobb is tisztázni elsőkézből. Még akkor is, ha ezt már tudja. Jobb ismételni. Ami meg a bulikat illeti...
- Nos...a bulik nélkülem is megvannak. - vakarom meg a tarkómat, majd elmosolyodok, hiszen az őszinteség fontos az életemben, ezáltal neki sem hazudok, hogy minden rendben van körülöttem.
- Eddig is a tanulást tartottam fontosabbnak, így csak akkor mentem buliba, mikor már a tanulással megvoltam, vagy tudom, hogy megleszek időben egy beadandóval...mióta apa meghalt, csak akkor megyek el, mikor elrángatnak... - vallom be mindezt, hiszen tényleg így van, nagyon nehezen veszem rá magam egy bulira, hogy leigyam magam, vagy mértékkel igyak. Hogy felejtsek. Nem akarok felejteni. A házibuliról meg nem beszélek inkább, az gázul végződött, jobb, ha nem tud róla...
- Szóval, ha kéthavonta egyszer eljutok egybe, akkor már nagy szó... - vigyorodok el teljesen, hiszen ez sem gáz, ha visszavettem az ilyen eseményeken való részvételekből. Inni otthon is lehet és a szorosabb baráti körrel buli mentesen. Az meg hogy feladnám-e bármikor azt, amit kitűztem magam elé?
- Annak mi értelme lenne? Ha megakadok valamiben, akkor a plusz motiváció lök rajtam egyet, hogy csináljam tovább. - nem szokásom feladni dolgokat, akkor szembe köpném magam és talán nincs is olyan másik szak, ami érdekelne hasonló lelkesedéssel, mint ez. Nem tudnám magam orvosnak elképzelni. Nem tudnám magam elképzelni utcaseprőnek sem, így hajtok tovább egy jobb cél érdekében. Amit nem vehetnek el tőlem, mert az enyém. Nincs megállás. Az, hogy ráhozom a szívbajt a többiekre, nos, van amiről nem tudnak, hiszen nem kürtölöm világgá, hogy itt vagyok és közösségi oldalrasem pakolom fel a veszélyesebb dolgokat. Vagy ha mégis felkerült ilyesmi, akkor volt olyan, hogy bizonyos embereket megjelöltem rajta, hogy ne lássák.
- Egyedül csinálom és a partnereim videóznak... - ez általában így szokott lenni, de volt, hogy félre siklottak a dolgok, de nagyon szarul még nem jöttünk ki belőle, így csak összetehetem a két kezem, hogy ilyen barátaim vannak, hogy kisegítenek. Ami meg a pilótaengedélyt illette...hé, ácsi.
- Motorra jogsim van, kocsira még nincs, szóval fontossági sorrendem is akad ám, hé... - nevettem fel a hirtelen jött kérdése miatt, hiszen nem válthatok át hirtelen másba. Tudom, nem erre irányul a kérdés.
- Egyszer majd megszerzem. Bár lehet az nem ebben az életben lesz. Szuperül hangzik, de sok a követelmény oda is. - végig görgetem az aktuális dolgokat, ha mostanában mennék rá, hogy ilyesmit szerezzek. Évek kellenek hozzá, tanulni is kell és hát repülőt vezetni nem olyan, mint motort. Ha most fel is mennék, egyedül nem lennék, nem is vezethetek. Csak utasként regisztrálnának. Még rá kell álljak majd arra is, de vannak ennél fontosabb dolgok is, mik elsőbbséget élveznek. Szeretek mászni is, hiszen ez is ad némi adrenalin löketet és élvezem, ahogy távolodok el a talajtól. Ami a videót illeti...rá kacsintok.
- Átküldöm majd őket, sok van. - egyezek ki vele ennyiben, hiszen nem a mobilomon gyűjtöm őket, vagyis hát nem mindet, így mindezt majd otthon a gépemen fogom megejteni. Ott gyorsabb és könnyebb is lesz majd, mint itt. De végre áttérünk a julliardra is, amikor is közli, hogy már felvették. Mintha tanácstalan lenne, ami kicsit érthetetlen számomra. Nem kellene ennek örülnie? Én majd kiugranék a bőrömből, ha oda mehetnék tanulni. Főleg úgy, hogy tud zenélni is néhány hangszeren és ez azért máris nagy szó. Mégis tanácstalanul figyelem, ahogy szinte megakad a szavaiban. Azt tudtam mindig is, hogy a szülei nem épp a mintaszülők példaképei, mert épp annyit beszélnek a másikkal, mint én a Holdon élőkkel, de attól még meghallgathatnák a másik felet is. Középkor. Mint mikor kötelező hozzá menned ahhoz, akit nem ismersz és utálod is. Ehhez tudom hasonlítani. Vagy utálsz egy kaját és beléd erőszakolják. Áldom az eget, hogy én nem ilyen szülőket kaptam. Bonyolult és fél is ez miatt.
- Vajon milyen háború robbanna ki egyszer, ha végre a sarkadra állnál és a saját célodért küzdenél? - kérdezem, miközben a hasábkrumpliért nyúlok, ami az ő ölében van, magamhoz veszem, hogy betömjem a számba.
- Nem rontottad el, beszéljünk róla. Hátha tudok segíteni. - fejet ingatok, ne akarja lezárni a témát, komoly a téma, hogy hagyjam elúszni, hiszen biztos jól jönne egy tanács, vagy segítő jobb. Akár pár ötlet, ami jól jöhet, hogy “szembe menjen” a kötelező dolgokkal. Minek egy ekkora családba ennyi jogi pályás? Minek legyen mind ugyanabban jobb és jobb? Miért nem lehetne másban remekelni? Értelmetlennek látom. Ami pedig az én részemet illeti, hogyha más családi idillben nőttem volna fel...
- Bármit megtennék a saját igazamért. A céljaimért, miket kitűztem. Nem azért élünk Hells, hogy másokat kielégítsünk... saját döntéseink vannak, mik meghatároznak. Ha te nem állsz ki magadért és a céljaidért, akkor ki fog? - nyúlok végül a hamburgert fogó kézfejére, hogy figyeljen rám és a szavaimra, hogy kicsit.
- Ki kell bújnod a rókalyukadból, hogy megmutasd azt, ki szeretnél lenni. - mosolyodom el, mélyen a szemeibe meredve, nem eresztve el a kezét egészen addig, míg újabb krumplit le nem nyúlok tőle. Jó persze, én könnyen beszélek, de ezért és ez ellen neki kell tennie.  

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptyKedd Szept. 17 2024, 17:45

We were once friends.

- De ez jó, legalább nincs kivételezés, hanem tényleg csak a tudás számít. – tudom, hogy simán lehetséges, hogy itt is lesz olyan tanár, akinél akadnak kivételek, ahogyan én is néhány tanár kedvence voltam a gimiben, de én azért, mert mindig jól teljesítettem. Könnyedén megy a tanulás és hamar megmarad minden, amit olvasok és hallok. Ugyanakkor ennek is megvan a hátránya, mert az osztálytársaid szemében te leszel a stréber és még egy ok kerül fel arra a listára, hogy miért piszkáljanak.
Amikor megemlíti, hogy a bulik megvannak nélküle, akkor kicsit hitetlenkedve vonom fel a szemöldökömet, mert nehéz elhinnem. Mindig is úgy hittem, hogy ő a bulik lelke és nincs olyan hét, amikor ne engednék ki a fáradtgőzt ilyen módon a barátaival egyetemben.
- Ezek szerint a tanulás lett az elsődleges és minden más utána? Mikor változtál meg ennyire? – meglepetten csendült a hangom őt fürkészve, majd egy sült krumplit bekapok és lassan megrágom, ami akár időhúzásnak is hathat. – Hamarabb hittem azt, hogy elkallódsz, vagy te vagy a bulik fenegyereke. – elmosolyodom és reménykedem abban, hogy nem veszi sértésnek, de tekintve hogy régebben se kellett félteni, amikor abba a korba lépett, így nem meglepő, hogy azt hittem, hogy az elmúlt években ez csak még inkább a tetőfokára hágott, hiszen az osztálytársaimmal is így volt. Minél idősebbek lettek, annál vadabbakká váltak a bulik, legalábbis a félfüllel elkapott sztorik alapján erre következtetésre jutottam, hiszen életemben nem vettem részt még egyetlen házibulin se, meg amúgy bulin se.
- Tényleg soha nincs kételyed és nem bizonytalanodsz el? – megrökönyödve fürkészem őt, mert ez számomra teljesen hihetetlenül hangzik. Tényleg léteznek ilyen emberek, akik soha nem kételkednek és mindig magabiztosak maradnak? Ez tőlem nagyon távol áll, hiszen a legtöbb pillanatban elbizonytalanodom, meg el fog a bűntudat is, vagy éppen elveszettnek érzem magam.
- Aww azt hittem, hogy már vezetsz, mármint autót. Anyukád nem félt, hogy motorozol?– megint nem tudom elrejteni a meglepettségemet, hiszen tényleg kezd olyan érzésem lenni, hogy már nem igazán ismerem őt. Nagyon másabb lett, mint amilyennek gondoltam. Mondjuk én nem csak vezetni nem tudok, hanem sok minden mást se. Míg mások élvezik a meleget a vízparton, én addig messzire kerülöm, mert rettegek a víztől, mert majdnem egyszer belefulladtam a medencékbe és sose tanultam meg utána úszni, ezért is szoktam inkább a parkba tévedni, mintsem a vízpart közelébe. Itt is kerülöm tavakat amennyire csak tudom. Bár erről még ő se tud, hiszen ahogy hajdanán más programok alól, úgy ez alól is kibújtam, amikor strandra, uszodába akart menni.  – Akkor előbb autóra akarod megszerezni és utána jöhet a repülő? Ugyan már, biztosan még ebben az életben sikerülni fog, hiszen eléggé olyannak tűnsz, aki pontosan tudja mit is szeretne az életével kezdeni és nem is félsz érte tenni. Mármint az eddigiek alapján azt is mondhatnám, hogy mindent elkövetsz azért, hogy a maximumot hozd ki az életedből és egy pillanatra se unatkozz. – mosolyogva szólok meg, de természetesen most se maradhat el a hadonászás beszéd közben. Gyakran megesik, főleg, amikor kicsit zavarba vagyok, vagy túlzottan belendülök. Most meg mind a kettő picit igaz, hiszen még mindig kicsit feszélyez a jelenléte annak köszönhetően amit bevallott, meg ott van az is, hogy évek óta nem hallottam felőle. Fura, de még is kicsit kezd ismerősnek hatni a vele való beszélgetés. Nem, nem olyan mint hajdanán volt, amikor barátok voltunk, de egy kicsit hasonlít rá és ez jelenleg éppen elegendő ahhoz, hogy picit komfortosabbnak érezzem magam és ne jöjjek annyira zavarba, mint mások közelében szoktam. Ennek köszönhető az is, hogy nem teljesen érzem magam elveszettnek.
Csak egy bólintással felelek arra, hogy majd átküldi a videókat. Kíváncsi vagyok, hogy milyen hajmeresztő dolgokat csinált az elmúlt évek alatt és remélhetőleg nézés közben szívrohamot se fogok kapni.
Haloványan elmosolyodom egy lemondó sóhajt követően, amikor a sült krumplimból lop. Felemelem a dobozkát és felé nyújtom, mert felőlem megeheti az egészet is, ha kéri. Ha nem veszi el, akkor csak lerakom közénk, majd elpillantok a többiek felé, mintha csak valami érdekes történne nem messze tőlünk. Figyelem az egyik családot és kicsit a szívem is belesajdul, hiszen velem a szüleim sose játszottak így, egy ideig a nővérem nevelt, de aztán őt is elveszítettem, de az okát mai napig nem tudom, hogy miért is nem része többé az életünknek. Aztán Dahlia vett a szárnyai alá, így nem meglepő, hogy olyanná vált számomra, mint egy pótanya.
- Fájhat olyanokat elveszíteni, akik szinte a létezésünkről se tudnak? – válasz helyett visszakérdezek. Hangom szomorúan csendül és a pillantásom is egészen megtörté válik, ahogy Bradleyre pillantok. Tényleg egyre inkább úgy érzem, hogy a közelicsaládom a létezésemet se tudja, maximum akkor ha tanulnivalóról van szó, vagy dicsekedhetnek egy-egy partin az eredményeimről, viszont mindennek ellenére is úgy nőttem fel, hogy mindent megpróbáltam elkövetni azért, hogy megnyerjem a figyelmüket, de sikertelenül. Tudom, hogy a nagynénim tártkarokkal befogadna, ha úgy alakul a helyzet, de attól még mérhetetlenül fáj és borzalmas rettegéssel tölt el az a tudat, hogy esetleg tényleg nem jelentek semmit se a saját szüleimnek és simán kiraknák a szűrömet, ha rájönnek arra, hogy más utat választottam. – Tudod, a nővéremet már elveszítettem. – idegesen kezdem el babrálni a hamburger papírját, a hangom is megremeg. – Nem tudom mit követett el, de sose beszélünk róla, minden fénykép eltűnt, mintha sose létezett volna. Talán én is…. – de képtelen vagyok befejezni a mondatot, elcsuklik a hangom és nagyot sóhajtok, mint aki így próbálja legyőzni a feltörni akaró könnyeit.  Lesütöm a pillantásomat és csak remélni tudom, hogy nem fogok sírni. Ennyire nyomi már tényleg nem lehetek. Egyébként is miért zúdítom ezt rá? Hiába mondja, hogy ne hagyjuk és beszéljünk róla, valahogy helytelennek hat beavatni ebbe. Megvan a saját baja is és egyébként is már nem vagyunk barátok, nem? Arról nem is beszélve, hogy sose voltam jó abban, hogy a saját érzéseimről beszéljek.
Csendesen hallgatom mindazt, amit mond, amikor a kezemhez ér, akkor picit összerezdülök, mert váratlanul ér, mivel túlzottan elmerültem a saját gondolataimban és beszédében. Egészen félszegen pillantok rá, majd megrántom tanácstalanul a vállaimat.
- Nem tudom. – hirtelen csak ennyire futja, hiszen én is tudom, hogy nekem kell megküzdeni az álmaimért, viszont vajon érdemes mindent kockára tenni, vagy néha jobb inkább lemondani az álmainkról és beállni a sorba? – Akik megpróbálták, azok annyira nem közkedveltek a családunkban. – elhúzom a számat, ahogy eszembe jut Roy, hogy egyre ritkábban jelenik meg egy-egy családi partin, egyedül Dahlia és Wade azok akik kitartanak, de most nálunk is zűr van. – Nem akarom, hogy miattam csatározzanak. – motyogom az orrom alatt, majd elkezdem a pléd melletti fűszálakat tépkedni. Nagyot nyelek és az ég felé emelem a pillantásomat, megdörzsölöm az arcomat. – Szeretnék harcolni, ha nem így lenne, akkor nem vettek volna oda fel, de újra és újra elbizonytalanodom. - szomorúan pillantok rá. - Tudod, megannyi videó van, ahogy örülnek a szülők, hogy felvették a gyereket a kiszemelt egyetemre, én pedig rejtegetem a papírt. Csak a nagynénim tudja, hogy felvettek. – sütöm le a pillantásomat, hiszen a családtagjaim közül csak ő tudja, hogy sikerült, mert egyből írtam neki. Hiába csalt mosolyt az arcomra a válasza, attól még hamar lehervadt a szobámban ülve és szomorúság költözött a lelkembe, mert tudom, hogy a családom nem ilyen támogató.  
- Próbálkozom, de talán igazán azt se tudom, hogy ki vagyok, mert eddig arra törekedtem, hogy ők büszkék legyenek rám, de azt hiszem minden próbálkozásom hiábavaló volt. Most meg - kicsit széttárom a karomat. -  amikor próbálom bontogatni a szárnyaimat újra és újra elbizonytalanodom…– pár pillanatig képes vagyok állni a pillantását, de aztán sietve sütöm le megint. Egy pillanatra a kezünkre siklik a tekintetem, de szinte ugyanabban a pillanatban ahogy újabb krumpliért nyúl fordulok el és pillantok újra a közelünkben játszó családra. Ha Dahlia, Wade és Roy nem lenne, akkor teljesen magányos lennék és esélyesen nem is igazán ismerném azt, hogy milyen az, amikor érdekel valakit az, hogy mi van veled és milyen szeretve lenni.  
Végül kínomban elnevetem magam és újra rápillantok.
- Sajnálom, ez téged úgyse érdekel. Látod, én nem változtam, továbbra is maximum a kis nyomi barátod lehetek, mint hajdanán. – bocsánatkérően elmosolyodom, miközben a könnyeimmel küzdök, de legalább most egy se talál kiutat. Sietve harapok bele a hamburgerembe, hogy befogjam és ne mondjak még több dolgot az életemről. Nem akarom elrontani a kedvét. Hosszan rágom meg a falatot, közben pedig igyekszem a gondolataim és érzéseim között egy kisebb rendet teremteni. Amikor sikerül, akkor újra felé fordulok.
- Van még terved a nyárra? Elutazol valahova? – megint megpróbálkozom inkább másfelé terelni a beszélgetést, mert nem akarok még többet mesélni magamról, a kételyeimről és a félelmeimről. Majd valahogy lesz. Evie mellett néha már bátrabb vagyok, felszabadultabb is. Ő jó hatással van rám és talán neki köszönhetően változhatok én is, mert szeretnék, csak néha nem tudom miként is kellene, vagy megijedek és újra elrejtőzöm.  

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptyHétf. Szept. 30 2024, 19:08

-Hells-

Az apám halála sok mindent megváltoztatott, az életemet és a nézőpontjaimat. Az elsőbbséget más vette át és alkalmazkodtam az új életvitelhez még akkor is, ha abszurdul hangzik mindez. Ahogy Hells is szinte kitér a hitéből ezt halván. Hogy a buli visszaszorult a harmadik helyre. Nem kallódtam el, csak egyszerűen magába szippantott minden más, aminek eddig jelentéktelennek gondoltam. Az olvasás és a magány is pont ezekhez a pillanatokhoz tartozott. Meg voltam elégedve ezekkel.
- Mióta apa halála magába temetett. A könyvolvasás és a négy fal közé való befészkelés kizökkentett a letargiából, ahová csöppentem. - magyaráztam meg, hogy kissé megértse a helyzetemet, hogy amit apa halála hozott űrt, azt mással pótoltam. Mondjuk eltűnni teljesen nem tűnt, ott maradt egy pótolatlan kis hely. A bulik meg folynak vagy nélkülem, vagy pedig épp velem. A saját döntéseimet és céljaimat pedig foggal körömmel ragaszkodás éri, nem engedem kicsúszni egyiket sem az ujjaim közül, így egy erőteljes bólintásra futja csak a kérdésre. Nem akartam sosem elkallódni, mindig a helyes utat láttam a jobbnak, kisebb kitérőkkel, de mindig a helyes útra visszatalálva. Nem akartam a nevelést szembe köpni, mint belém plántáltak. Ez vagyok én többnyire. A motorozás szinte a véremben van, az autó viszont nem az én világom...
- Tulajdonképpen de, többször oszt le, hogy óvatosan...az autó nem az én világom. - gondolkodok el kicsit hangosan, ahogy a kérdésre is választ adok. Veszélyes motorozni, de ugyanúgy az autó sem jobb. Szóval tök mindegy, hogy melyikkel járom az utakat. Minddel lehet balesetet okozni, tisztában vagyok ezzel a meredek dologgal. Az meg hogy szerinte majd biztos repcsire is leteszem a tanulást...megmosolyogtat. Fellelkesült velem kapcsolatban, kérdések hátán kérdések, totálisan ő az. Nem szoktam halálra unni magam, képes vagyok fokozni a hangulatomat, de azért 0-24-ben nem szoktam a parafaktort megemelni és izzítani. Azért vannak unalmasabb pillanatok is, de szerintem pont kellenek az effélék is.  A nem unalmas dolgaimat meg majd láthatja a napokban is a videókon, küldök át neki párat, már ha megtalálom online felületen...meg van még ismerősnek? Passz, majd felkutatom.  Nem okoz problémát az ilyesmi. A krumpli a falatozásomat követően mellettünk landol, de nem akarom ellenni előle, csupán 1-2 csípek belőle, annyira nem komálom. De azt sem, hogy ennyire visszaszorult a családján belül és hogy azt kell tanulnia, amik szerintük kötelező. Miért kell a családon belül megbéklyózni valakit?
- Nem fájhat, csak csalódsz bennük. És ha ez a mostani állapot fent marad...kitudja meddig kell majd süllyedj, hogy lépni tudj. - válaszolok, hiszen ha nem teszi most meg a lépéseit, akár a szülei tudtán kívül, vagy a tudtukkal, akkor lefog süllyedni. Mások játékszerévé fog válni, ha a szülei ellen sem mer lépni. Már most is játékszer... a korábbiak jutnak eszembe és a vizes póló manőver. De felhozza a nővérét, aki már nem él velük, mert más utat választott és lehet ő is erre a sorsra juthat. Elgondolkodtató, hogy egyesek mit mernek megtenni hogy csilloghassanak, hogy ne legyen más útra való terelődés.
- Vagy a saját utadat választod azzal, hogy ellenük mész és kicsit kiakadnak...vagy marad továbbra is ez az állapot...ha tojnak a fejedre, akkor ha a saját utad választod és büszkén eléjük állsz, akkor történjék bármi...ezt senki sem fogja elvenni tőled. Fogd meg és ne ereszd. Ha elzavarnak, akkor könnyedebben a saját utadat járhatod, büszkén. De ha félsz meglépni...semmi sem fog változni. Az ég világon semmi. - magyarázom csendesen elmélázva kicsit más irányba, hiszen ehhez tényleg elég nagy bátorságot kell vennie. De ha példakép kell neki, akkor kövesse őt. A felé eső karomat átteszem a válla felet, hogy a közelembe húzzam, hogy ekképp bizonyítsam számára valamelyest, hogy vele vagyok. Borzasztó lehet egy ilyen családi “nyomorba” felnőni, hogy minden tanulási norma kötelező...jó hogy a szerelmi életét nem függesztik ki, hogy csakis valami jól tanult gazdaghoz mehet hozzá és szüljön huszonévesen 3-4 gyereket. Nem közkedveltek azok, akik más felé kanyarodtak.
- Nem számít az, hogy családon belül ki kedve kit, míg te az álmaidat követed. Nem lehetsz birka és nem lehet rajtad szemellenző, hogy ne állj ki magadért. Ha te is másfelé kanyarodsz...akkor rájönnek egyszer, hogy valami nem stimmel a nevelési ügyükben. - vonok vállat, hiszen elég nehezen értem meg az ilyen szülőket, akiknél ennyire elgurult valami a fejükben. Neki kell kiállnia magáért, de nem mer. Inkább a csigaházába bújik vissza. Nem mer lépni. Nem mer csalódást okozni és nem mer kiállni önmagáért. Akkor mi értelme van annak, hogy felvették oda, ha nem mer tovább lépni? Hát nem ez a felvételi volt a döntő bizonyítéka annak, hogy lépett előre egyet a saját útját illetően? Csak kellene egy újabb és újabb lépés számára, ami végig kíséri ezen az ösvényen. Csak nem azt kellene néznie, hogy a szülei milyen barmok, hogy nem érnek rá, hanem emelt fővel menni tovább a helyes úton. Mert nincs más út, ezt már ő is eldöntötte. Elgondolkodtató amúgy a helyzete és nehéz lehet lépnie, főleg, hogy fél csalódást okozni. De tereli is a dolgokat, hogy ez engem nem érdekel, hogy nem akar untatni. De csendben marad, ahogy eszik, így ekképpen cselekszem magam is egészen addig míg meg nem szólal. A terveimet akarja hallani, de most nem ezen jár az agyam, hanem azon, amit ő hozott fel nekem. S szerintem ez fontosabb. Hogy rendben legyen. Legalább egy valamit biztosan megtudjon lépni bátran.
- Tudod....már az is elég nagy bátorságra vall, hogy jelentkeztél oda. A többi is megy biztosan. Elkell mondanod nekik, hogy elég volt...ugye tudod? Tudom, hogy van benned félsz, mert mi van akkor, ha kiteszik a szűröd? Mi lenne? Nagyobb szabadságot kapsz és olyan emberek vehetnek majd körül, kik tényleg figyelnek rád. De ha nem teszed meg a következő lépést...mit teszel? A tudtukon kívül jársz majd arra az egyetemre, ami nem volt az ő kiválasztottjukban? Az megint rossz döntés, mert előbb vagy utóbb kiderül és rosszabbul jársz. Vaaagy....nem mész el a Julliardra...beállsz a sorba, oda ahová ők szánnak. - sorolom fel az esélyeit és azt, hogy mennyi döntése lehet. Csak egy kis bátorság kellene és onnan már egyenes út lehet a többihez.
- Van álmod. Vannak céljaid. Ne hagyd, hogy mindezt elvegyék tőled Hells. - mondom jelentőségteljesen, ahogy ráemelem a pillantásomat, hogy fürkészhessem az arcát. Annyi lehetőség lapul benne, de nem meri felvállalni, mert nincs benne elég mersz... csak egy lökés kell neki, hogy ne hulljon alá a mocsokba, ahová a szülei szánják.  

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella EmptySzer. Okt. 02 2024, 19:11

We were once friends.

- Örülök annak, hogy volt, ami segített átvészelni azt az időszakot. Gondolom a barátaid is ott voltak. Tényleg, örülök, hogy volt aki segített neked és nem hagyta, hogy bajod essen. – kedvesen csendül a hangom és kicsit meg is szorítom a kezét, mintha csak így akarnám kifejezni a támogatásomat számára. Borzalmas lehet ilyenen átmenni ennyire fiatalon, még akkor is, ha a nevelőapjáról van szó. Tisztán rémlik, hogy Brad mennyire is imádta a férfit, hiszen egy nagyon kedves és barátságos ember volt. Néha kicsit irigykedve is figyeltem a párosukat, hiszen az én apám sose törődött úgy velem, mint vele az apukája.
Aztán a beszélgetés teljesen másabb irányba terelődik és rólam beszélgetünk, olyan dolgokat mesélek el neki, amikről nem sokan tudnak, vagy csak annyira nem is könnyű kimondani. Meg kellene könnyebbülnöm, hogy egy kicsit hangot adok mindannak, amit érzek vagy gondolok, vagy annak, ami mélyen legbelül  felszín alatt emészt. Fura, hogy ezt pont vele osztom meg, de néha nem mi döntjük el, hogy kit mibe is avatunk be, de kicsit talán úgy érzem, hogy visszakaptam egy régi barátot, még ha a feltétlen bizalmamat jelenleg nem is élvezi. Egyszer talán képes leszek újra teljesen megbízni benne, de ez még a jövő zenéje lesz.
Kicsit összezavar mindazzal, amit mond és ez ki is ül az arcomra. Elgondolkodom, próbálom megfejteni, hogy mire is célozhat, de most egyszerűen képtelen vagyok rájönni.
- Nem értem, hogy mire gondolsz „süllyedj” szóval. – nem szégyellem, hogy most összezavart és nem teljesen világos. Remélem, hogy nem fog emiatt bosszankodni, hanem megpróbálja kicsit jobban kifejteni. – Szerintem nincs teljesen igazad, mert fájni is fáj, ez nem puszta csalódás. – szólalok meg egy kisebb habozást követően, mert a szüleim közönye fáj, a csalódás sokkal másabb érzés. Én legalábbis így látom, az viszont egyértelmű, hogy nem vitatkozni akarok, hanem szimpla eszmecserét folytatok vele. Nem vagyunk egyformák, így érthető az is, hogy kicsit másképpen látjuk a dolgokat, vagy másabb érzéseket érzünk ugyanazzal kapcsolatban.
- Persze, ezt te könnyedén mondod, hiszen te esélyesen soha nem kételkedsz önmagadban, televoltál mindig is önbizalommal. Te mindig elhitted azt, hogy semmi se állhat az utadba, csak te magad. – hangom kedvesen csendül és alig észrevehetően elmosolyodom, ahogy a múlt megelevenedik előttem. – Neked részed volt abban, hogy hinni tudj ebben, de nekem nem igazán. Tudod, akiknek szárnyakat kellett volna adniuk, pont azoktól nem kaptam. Idővel, persze másoktól kaptam szárnyakat, de addigra már talán kicsit késő volt, és még nem igazán jöttem rá arra, hogy miként is kellene használnom az "új végtagjaimat". – elhúzom a számat, hiszen tényleg hálás vagyok Dahlia-nak, Wade-nek és Roy-nak is, mert nélkülük még ennél is elveszettebb lennék, még kevésbé tudnék hinni abban, hogy az álmaimat valóra tuddom váltani, ahogyan esélyesen még ennyire kicsit se hinnék önmagamban, mint jelenleg teszem. – Nagyon talán igazad lehet abban, hogy nem vehetik el tőlem, meg abban is, hogy a világom ennél jobban talán nem törhet össze, még ha ki is akadnának, hiszen így is gyakran azt érzem, hogy láthatatlan vagyok számukra, így mi változna? Esélyesen semmi se, egyszer szembesülnének azzal, hogy van egy lányuk is, aki letért az útról, de talán nem is igazán attól félek, hogy ők mit fognak gondolni. – na jó, ez nagyon hangyányit volt igaz, mert tényleg rettegtem attól, hogy mi lesz akkor, ha rájön anya és apa, hogy hol folytatom a tanulmányaimat.  – Talán csak attól félek, hogy hiába próbálom meg követni az álmomat, mert valójában kudarcot fogok vallani. Mi lesz akkor, ha még se vagyok annyira jó, mint a suli hiszi? Ha csalódást okozok még azoknak is, akik végig hittek bennem? Vagy ha végül magamban is csalódok, mert elhittem hogy jó úton járok, de valójában nem? – hatalmasat sóhajtok, mintha csak egy mázsály súlytól szabadultam volna meg. Lesütöm a pillantásomat is és a kezemben lévő fűszálat fürkészem, amit szép lassan aztán el is morzsolok az ujjaimmal. – Ne haragudj, esélyesen nem pont lelkizésre vágysz. Igazából nem is kell felelned, talán már ez is jó, hogy legalább kimondtam. – félszegen elmosolyodom, amikor pedig megérzem az érintését, akkor meglepetten pillantok rá és hagyom, hogy közelebb húzzon magához, mígnemkicsit sután, de viszonozom az ölelését. Pillanatok alatt repülök vissza a múltba, aminek köszönhetően újra kicsinek érezem magam, mert picit ez az ölelés olyannak hat, mint amikor elestem és ő felsegített, majd az ölelésébe vont, mintha csak az mindent megoldott volna, de kicsik voltunk és akkoriban a világ teljesen másabb helynek hatott. – Köszönöm. – hálásan rápillantok és egy baráti puszit nyomok az arcára. Lesöpröm az ölemből a maradványokat, elveszem pár darab krumplit, hogy azokat rágcsálva kicsit elmerüljek a gondolataimba.
Amikor birkának nevezett, akkor kicsit elnevetem magam és megingatom a fejemet.
- Sok mindennek hívtak már, de birkának még nem. – játékosan még homlokon is bököm, aztán bólintok, hiszen igaza van. Mikor lett ő ilyen komoly és miként is keveredtünk ebbe a helyzetbe, hogy pont ő az, aki még a megfelelő út felé próbál lökdösni és ráébreszteni arra, hogy ne féljek követni az álmaimat, vágyaimat. – Te tényleg soha nem félsz, amikor követed az álmaidat? Mindig magabiztos vagy és nem rettegsz attól, hogy esetleg csalódást okozol magadnak is, mert kudarcot vallasz?  - fonatomat kezdem el babrálni, idővel elengedem és a hamburgert újra a kezembe veszem, hogy míg ő beszél, addig falatozzak. Hallom amit mond, de azt se tagadnám, hogy részben viszont messze járok, hála annak, amit már eddig mondott. Lehet még most minden csak zavaros, de érzem, hogy nem fogok tudni csak úgy elfutni mindaz elől, amit most az arcomba mondott.
Először csak egy bólintásra futja, aztán sietve törlöm le a szemem sarkában megjelenő könnycseppeket.
- Igen, vannak, csak néha megijesztenek a saját álmaim. Tudod annyi éven keresztül próbáltam úgy élni, ahogy ők szerették volna, azt hittem, hogy akkor majd észrevesznek. Most meg, kicsit, na jó, nagyon ijesztő, amikor végre a saját álmaimat próbálom követni. A bizonytalanság folyton ott van velem, mert kicsit úgy érzem, mintha most próbálnám megtalálni azt, hogy ki is vagyok valójában. – szomorúan lesütöm a pillantásomat, mély levegőt veszek és lassan kifújom, mintha csak így akarnám kicsit messzire űzni magamtól a káoszt, amibe csöppentem az elmúlt hosszú percek alatt hála a beszélgetésünknek. - Az egész kicsit úgy hat, mintha most jönnék rá arra, hogy valójában mennyire zajos és színes a világ. - teszem még hozzá, hogy hátha így jobban megérti, mire is gondoltam. Még ha ez cikinek is hathat ennyi idősen, de akkor is ez van. Túlzottan sokáig rejtőztem a rókalyukban.
- Köszönöm. – ha tudtam, akkor kicsit közelebb hajoltam hozzá és hosszasan megöleltem. – Köszi, hogy nem futottál világgá az elhangzottak miatt, hanem próbálsz segíteni. – motyogtam neki, aztán elengedtem és hálásan pillantottam rád. – Előbb vagy utóbb csak bátrabb leszek, de az tény, hogy nem akarom veszni hagyni az esélyemet, amit a Juilliard kínál. Annyit küzdöttem érte az elmúlt évek alatt, meg tudod a zene a lényem része. Néha jobban ki tudom fejezni magam vele, mint szavakkal. – még ha titokban is, de küzdöttem érte, főleg az elmúlt hónapok alatt. Szép lassan összeszedtem a bátorságomat, jelentkeztem oda, aztán pedig gyakoroltam, hogy a felvételin se hasaljak el. Muszáj kitartanom, bárhogy is alakul a jövő, bármennyiszer is bizonytalanodom el, de ha mások képesek hinni bennem, akkor nekem is menni fog, ugye?

outfit

BEE

She used

to think she was

mind álarcot viselünk
Ariel Hella Wright
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
18
★ családi állapot ★ :
I'm so single.
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
It's your story, honey,
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Bradley & Hella EmptySzomb. Okt. 26 2024, 06:44

-Hells-

Külső szemlélődőként nem látom teljesen azt, ami a családjában történik. Ő viszont teljesen át is látja, át is érzi, hiszen köztük él, szinte a középpontja az egész “drámának”. Nem tehet róla, hogy nem érti szavaim sokoldalúságát, sokszor magam sem értem mire is célzok, de most igencsak jól tudom mire akarok kilyukadni. Hogy mire értem a süllyedj szót.
- A lelki világodnak mennyire kell összeomolnia, hogy észrevedd, hogy tényleg ideje a cselekvésnek? Tényleg ideje tenni valamit azért, hogy ne legyen rosszabb. -  magyarázom meg talán érthetőbben, persze majd kijavít, ha így sem jobb a helyzet. A szüleinek megvannak az elképzelésük a gyerekről, ami nem épp egyező a gyerek elképzeléseiről. Viták mindenütt vannak a világban, de van, aki nem szeret konfrontálódni. Sem családdal, sem mással és próbálja máshogy kezelni. De van mikor már semmi sem elég jó, semmi sem elég, így kénytelen vagy hallatni a hangodat, hogy észre vegyenek. Persze igazat is adhatnék neki, de túl könnyen lepattintanám akkor, amit nem akarok, így inkább bele megyek még jobban ebbe az egészbe. Holott nem is kellene, nem is az én dolgom mit csinál az életben...de mégis felé nyújtom a segítő karjaimat, nem akarom, hogy elsüllyedjen. Hogy megfulladjon abba a sártengerben, amit a szülei folyattak elé az évek alatt. Ami meg a szárnyalni tudó emberről szól....nos...
- A vak ember is elboldogul a világban. A néma is képes a kommunikációra. A sánta is megindul a maga útján. Ahova pedig szárnyak kellenek...oda is csak a hűség miatt ragadsz a földön. - pillantok fel az égre szavaim nyomán és mosolyodok is el, hiszen nem egyszer hallottam már mindezt. Apa sokszor mesélt nekem a szárnyak nélküli madárról, aki végül megtalálta a célját. Föld és mennyország között elérhette azt. Pontosan így kellene Hellának is cselekednie. Találja meg azt, ami hozzá közel áll és ugorja meg a lécet, a falait és mutassa meg ki is ő. De előtte még a saját maga felállított akadálypályán kell túljutnia, hogy ezt megléphesse. Enélkül nem fog tudni tovább haladni. De attól félni, hogy nem a szülők csalódnak benne, hanem ő nem fog tudni tovább lépni azon az ösvényen, ahová járni akar? Hogy elbukik az új suliban és magának okoz majd csalódást. Felé nézek, s elmerengek a szavain kicsit, ahogy figyelem a megtört lányt. Vajon tényleg ennyire elveszett? Mitől fél ennyire?
- Ha azt hiszed, hogy csalódást fogsz okozni, akkor nyisd ki a szemeidet és ne az álomvilágodban élj. Ha mégis az van, hogy csalódnak, akkor mi van? Aki törődik veled, az nem fog hátat fordítani, csak mert elbuktál. Fel a fejet kislány és csináld újra. Jobban. Merésszebben. Ragyogj! - nyúlok a feje tetejére, hogy megérintsem a buksiját, arcomon mosoly csillan, majd vállaimmal meglököm.
- Csak egyszer kell meglépned a lehetetlent és utána könnyebb lesz. - nem okítani akarom, vagy a szülei ellen beszélni, de nem a másiknak kell átlöknie őt ezen a ponton a másik oldalra. Magának kell meglépnie. Mások csak erőt tudnak lehelni belé. Nehéz lehet megtenni azt a pár lépést, de ha igazán elszánja magát, akkor észre sem veszi majd a megtett út nehézségeit, főleg, ha vissza sem néz. Az ölelésembe vonom, amit viszonoz és még hálás is érte. Bölcs dolgok merülnek fel, ő végig hallgatott, de mikor lebirkázom, hát homlokon pöcköl. Elnevetem magam szavai nyomán, hiszen tudja jól mire értem, mindketten tudjuk, de hát ilyen az élet. Mind birkák vagyunk eleinte és csak néhányunknak jut eszébe levedleni a bundánkat, hogy vagy farkasok, vagy madarak lehessünk. Vagy épp a földalatt élő vakondok.
- Ha kudarcot is vallok...hát újra megcsinálom az előttem álló akadályt. Ha nem megy, akkor is megugrom a lécet, mert nem lehet olyan, hogy kifogjon rajtam valami. Mert vannak célok, amiket elkell érni. Előbb kisebbeket állítasz magad elé...a héten a csicsásabb pólót veszed fel, mindennap írsz egy sort a naplódba, holnap fodrászhoz mész, holnap adsz a hajléktalannak pénzt, elmész abba az utcába, ahol a nemszeretem néni van. Aztán egyre nagyobb célokat adsz magadnak, míg végül azokat is megléped. - magyarázom meg a gondolataimat, meg hogy miként is csináltam én magam régebben máig. Az, hogy próbál kibújni a csigaházból ennyi idő elteltével kicsit tényleg ijesztő lehet. Főleg, ha nem figyelnek a szülői szemek. És nem is segítenek, ha szarba keveredsz. Magad maradsz a bajban is és ez tényleg ijesztő lehet. Nálam ilyen nem volt, apa és anya is folytan tudtak a lépéseimről. Ott voltak a bajban is, anya máig ott van, ha baj van. Meg akkor is, ha nincs baj. Ketten vagyunk jelenleg a világ ellen. De neki mi maradt? A megfelelési kényszer. Amúgy igen. A világ tényleg ijesztő hely. Ebben igaza van. Még akkor is, ha jártam már több helyen is, de akadnak problémás helyzetek benne. Vagy elfutsz, vagy ott ragadsz. Én itt ragadtam Hellsel jelenleg, hogy meghallgassam mi is történt vele az évek alatt és hogy jelenleg mi is bántja. Megleptek a hallottak, de segítek a magam módján. Persze nem örültségekkel tömöm tele a fejét, az nem az én módszerem és az nem is segítség lenne. 
- Ha legközelebb is kell egy kis eszmecsere...írj rám és leülünk megint valahová. De ha azt veszük, akkor sűrűbben is összefuthatunk...- dobom fel az ötletet, hiszen már nincs hatással rám, bátrabban beszélek vele, nem kell elkerülnöm sem. A telefonom rezgésére rezzenek össze, előkapom azt és a kijelzőre pillantok, hogy elolvassam a kapott üzenetet, végül visszasüllyesztem a helyére.
- Jó volt találkozni Hells. Mindig is szerettem a beszélgetésinket. Következőre megmutathatnád mennyire megy a gördeszkázás...meg a zene imádatod mennyire nőtte ki magát. - mosolyodom el, majd elkezdek felkelni a plédről, kinyújtóztatva a végtagjaimat, magamhoz véve a táskámat is.
- A videókat pedig ma átküldöm és remélem önt beléd egy kis bátorságot. - kacsintok rá, ám nem veszem komolyan, hiszen nem akarom, hogy hasonló dolgokat véghez vigyen, vagy ez miatt akarna mást az életben inkább. Bár ettől nem félek, hogy elkanyarodna. Megvan a magához való esze.
- Majd még találkozunk... - nyújtom a kezem felé egy pacsira, akkor is, ha ülve maradt és akkor is, ha felkelt onnan ő maga is. Ha ölelésre vágyik, akkor megölelem, de ezután már megyek is. Arcomon mosoly és könnyebbség telepszik, visszapillantok rá, majd megteszem a métereket nélküle és megyek a dolgomra. 
Persze az agyam most tele van vele, a szavakkal és a problémáival. 
Persze nem lehetetlen az utóbbi, megléphető lépcsőfokokkal van tele. 
Csak...megoldás kell rá, hogyan is léphetné meg őket. 
Túl sokat agyal egy- egy meglévő problémán...  

//Köszönöm a játékot, egy élmény volt!!  Bradley & Hella 2451935670  Bradley & Hella 1471401822 //
- -

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Bradley & Hella Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Bradley & Hella
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» I saw you..... | Hella & Fau
» family time // Hella and Lin
» sk8ers | hella & theo
» Hey... I miss you || Hella & Wade
» Court & Kai - I have hella feelings for you

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: