Bűnüldözés (Hadnagy, őrmester, stb.) Nálam alacsonyabb rangon vagy, bizonyos esetek alkalmával együtt dolgozunk.
Történetünk
Egy mediterrán tájról származó gyilkossági nyomozó vagy, aki csak nem rég cseppent be az életembe. Pont jó passzomban csípsz el, ugyanis nemrég kerültem ki a pszichiátriáról, ahol agyba-főbe gyógyszerezett egy elmebeteg pszichiáter. Koholt vádakkal ítéltek el, de sikerült bizonyítanom az ártatlanságom, így az igazi gyilkos került végre elzárására és tisztáztam a nevem. Sajnos épp magánéleti válságom van, így a szakítás szélén állok párommal. Lassan az életem szépen összeomlik, egyedül a munka az, ami biztos pont maradt az életemben. Munkamániás vagyok, kicsit autista és nárcisztikus, szóval elég nehéz mellettem, de van, aki elvisel és van, aki szeret is, szóval talán jól ki fogunk jönni. A szakma csúcsán állok, bár még nekem is van hová fejlődnöm. Te is nagyon tehetséges vagy, de mégis csak másabb, mint én. Én a tények embere vagyok, aki a tudományra támaszkodik, a logikára, a következtető képességemre, kevés érzelemmel, szenvtelenséggel. Nem igazán vagyok tekintettel mások érzéseire. Nem sok empátia szorult belém. Te is jó nyomozó vagy, de téged jobban vezetnek az érzelmeid, mint a nyers logika, nyers tények. Szíveden viseled az áldozatok és a hozzátartozók sorsát, ami miatt nem egyszer volt már vitánk, mert nehezményezed a ridegségem. Jól következtetsz, jól taktikázol. Sokkal emberségesebb vagy nálam és bár fizikailag nem vagy olyan jó kondiban, mint én, de sokkal harcisabb és keményebb vagy nálam. Hirtelen haragú vagy, érzelem orientált és ha kell még velem is szembe mész, pedig rangban feletted állok, de nem félsz ordibálni velem. Lényegében jó helyzetben vagy, mert nem szokott következménye lenni. Igazából lepereg rólam. Mások esetében nem, de te kivételes vagy, mert sokra tartalak és szakmailag kifogástalannak is, szóval neked elnézem, ha leszeded a fejem. Te szépen kezded megszokni a rigolyáim, kényszereim, bogaraim, én pedig elfogadtam a temperamentumod. Jó csapat vagyunk és jól össze is tudunk dolgozni, szépen kiegészítjük egymást. Néha mások a nézőpontjaink, de mindig megoldjuk az ügyeket. Kicsit olyanok vagyunk, mint egy idős házaspár, vagy valami furcsa testvérpár. Szépen összeszoktunk. Te vagy a kemény, de érzelmes zsaru, én pedig a rideg, "tudós detektív" Nem kizárt, hogy egyre több időt töltünk együtt munkán kívül is, vagy épp támogatni próbáljuk egymást a magánéletben is. Nincsen sok megkötésem a karakter kapcsán, rád bízom mit alkotsz és milyen múlttal, csak érezd jól magad a bőrében, de persze azért hozd nekem a fentebb említett feelinget A PB-hez ragaszkodom, de a nevéhez nem feltétlen. A Spooks c. sorozatnak hála rengeteg jó kép és gif áll rendelkezésünkre, hogy a játékainkat ki tudjuk egészíteni velük 1-2-3, stb...
Én várlak nagyon Nem kizárt, hogy általam ismerheted a másik gyakori kollégámat, a profilozóként munkámat segítő Valentine-t.