New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 75 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 8:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Dominic Reynolds
tollából
Ma 9:50 pm-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 9:03 pm-kor
Aaron Cunnigham
tollából
Ma 8:26 pm-kor
Atlas Reid
tollából
Ma 7:54 pm-kor
Kristopher S. Morgan
tollából
Ma 7:53 pm-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 7:20 pm-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 7:20 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
10
24
Diákok
46
36
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
48
36
Munkások
39
24
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
41
Üzlet
23
26
Összesen
239
227

Detective Iglesias
TémanyitásDetective Iglesias
Detective Iglesias EmptyPént. Jún. 28, 2024 7:42 pm
Detective Iglesias
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Raza Jaffrey
(Nem alkuképes)
Születési hely
Valami mediterrán táj
Kor
30-40 között
Lakhely
New Yorkban valahol.
Valami gazdag környék.
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Rád bízom
Csoport
Bűnüldözés
(Hadnagy, őrmester, stb.)
Nálam alacsonyabb rangon vagy, bizonyos esetek alkalmával együtt dolgozunk.
Történetünk
Egy mediterrán tájról származó gyilkossági nyomozó vagy, aki csak nem rég cseppent be az életembe. Pont jó passzomban csípsz el, ugyanis nemrég kerültem ki a pszichiátriáról, ahol agyba-főbe gyógyszerezett egy elmebeteg pszichiáter. Koholt vádakkal ítéltek el, de sikerült bizonyítanom az ártatlanságom, így az igazi gyilkos került végre elzárására és tisztáztam a nevem.
Sajnos épp magánéleti válságom van, így a szakítás szélén állok párommal. Lassan az életem szépen összeomlik, egyedül a munka az, ami biztos pont maradt az életemben.  Munkamániás vagyok, kicsit autista és nárcisztikus, szóval elég nehéz mellettem, de van, aki elvisel és van, aki szeret is, szóval talán jól ki fogunk jönni.
A szakma csúcsán állok, bár még nekem is van hová fejlődnöm. Te is nagyon tehetséges vagy, de mégis csak másabb, mint én. Én a tények embere vagyok, aki a tudományra támaszkodik, a logikára, a következtető képességemre, kevés érzelemmel, szenvtelenséggel. Nem igazán vagyok tekintettel mások érzéseire. Nem sok empátia szorult belém.
Te is jó nyomozó vagy, de téged jobban vezetnek az érzelmeid, mint a nyers logika, nyers tények. Szíveden viseled az áldozatok és a hozzátartozók sorsát, ami miatt nem egyszer volt már vitánk, mert nehezményezed a ridegségem. Jól következtetsz, jól taktikázol. Sokkal emberségesebb vagy nálam és bár fizikailag nem vagy olyan jó kondiban, mint én, de sokkal harcisabb és keményebb vagy nálam. Hirtelen haragú vagy, érzelem orientált és ha kell még velem is szembe mész, pedig rangban feletted állok, de nem félsz ordibálni velem. Lényegében jó helyzetben vagy, mert nem szokott következménye lenni. Igazából lepereg rólam. Mások esetében nem, de te kivételes vagy, mert sokra tartalak és szakmailag kifogástalannak is, szóval neked elnézem, ha leszeded a fejem.
Te szépen kezded megszokni a rigolyáim, kényszereim, bogaraim, én pedig elfogadtam a temperamentumod. Jó csapat vagyunk és jól össze is tudunk dolgozni, szépen kiegészítjük egymást. Néha mások a nézőpontjaink, de mindig megoldjuk az ügyeket. Kicsit olyanok vagyunk, mint egy idős házaspár, vagy valami furcsa testvérpár. Szépen összeszoktunk.
Te vagy a kemény, de érzelmes zsaru, én pedig a rideg, "tudós detektív"  Detective Iglesias 4146035580
Nem kizárt, hogy egyre több időt töltünk együtt munkán kívül is, vagy épp támogatni próbáljuk egymást a magánéletben is. Smile
Nincsen sok megkötésem a karakter kapcsán, rád bízom mit alkotsz és milyen múlttal, csak érezd jól magad a bőrében, de persze azért hozd nekem a fentebb említett feelinget  Detective Iglesias 2624752903
A PB-hez ragaszkodom, de a nevéhez nem feltétlen.
A Spooks c. sorozatnak hála rengeteg jó kép és gif áll rendelkezésünkre, hogy a játékainkat ki tudjuk egészíteni velük Detective Iglesias 2624752903
1-2-3, stb...

Én várlak nagyon Detective Iglesias 3874598021
Nem kizárt, hogy általam ismerheted a másik gyakori kollégámat, a profilozóként munkámat segítő Valentine-t. Detective Iglesias 4146035580

livin' in new york

Detective

You sit alone by choice, dismiss any attention sent your way... You're someone who is hard to get close to because trust isn't something you share too often. It keeps you from being hurt by people but it also keeps you from having anyone in your life... You're detached by necessity, most likely a painful past that pushed you into this direction... Maybe pushed into solitude by life and staying there by choice?
mind álarcot viselünk
Horatio R. Hayes
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Detective Iglesias Fc294c4f088e82d96b6cae20ec8fe5f0d0dee3cc
Detective Iglesias Aa4cfcbd9f86bbd8c7e0fc7945175cbb1fd20821
There is nothing more deceptive than an obvious fact.
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
Detective Iglesias Tumblr_mwez38grdW1qfbk70o1_500
My name is Horatio Hayes
It is my business to know what other people do not know.
♫ :
I don't wanna live
To waste another day
Underneath the shadow

Of mistakes I've made
★ családi állapot ★ :
When you find your path, you must not be afraid.
You need to have sufficient courage to make mistakes.

Detective Iglesias Df5b6e1e687c00a0b694381d952bb29acf8cefc0
Disappointment, defeat, and despair
are the tools God uses to show us the way
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Detective Iglesias C65ed97a9e152d998370e02a4b41ba61ff075f42
★ idézet ★ :
Quiet people always know more than they seem.
They are some of the most observant, absorbent persons of all.
★ foglalkozás ★ :
Kriminalisztika professzor
★ play by ★ :
Rupert Penry-Jones
★ hozzászólások száma ★ :
337
★ :
Detective Iglesias 79c31edbdfcf5c8540767be2094d3ea9f693f430
Case Closed - Or not?

Detective Iglesias
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jennifer & Killian - Little detective
» Miss detective partner (bff)
» snitches get stitches || detective squad

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: