Kíváncsi vagyok meddig lehet elmenni a bátorságban, kíváncsi vagyok a világ dolgaira, kíváncsi vagyok, hogy egy extrém sportoló hogyan küzdi le a mindennapok nehézségeit, mi számít neki nehézségnek és igazából ki számít annak. Tarts vele, hogy együtt fedezzük fel a világot.
Xtremes Sports Monaco, New York, Everywhere 21 Summaries
Tweets **Twitt**/>
Dreamy@FollowYourDreams Monaco bitches A nem tudom hanyadik hazai futamom a nagyi erkélyéről, szerintem direkt vette meg ezt a lakást, mert tudta, hogy akkor mindenki állandóan hozzá akar majd járni. Instagramon követhetiek élőben, hogy mi történik a futamon, holnap teniszmeccsen leszünk, nem olyan extrém, de számomra a világon a legfontossab személy fog ütőt, tartastok velem ott is.
**Twitt**/>
Dreamy@FollowYourDreams
**Twitt**/>
Dreamy@FollowYourDreams Az első élmény, ami meghatároz mindig emlékezetes. Az első gokartozásom 7 évesen, a nagybátyám jóvoltából és anyám első szívrohama, amit majd nagyon sok követett. Az első falba csapódás, amikor nevetve jöttem ki a gumik közül és szinte kértem, hogy folytassuk. 18 évesen az első ejtőernyős ugrás, 14 évesen az első szörfölés, ezek amiért érdemes élni, és tudom, hogy sokan nem tehetik meg, de szeretném ha mégis általam egy kicsit belekóstolhatnának milyen, amikor az élet csodás, vad, veszélyes, de minden perce nevetés és adrenalin.