Sziaaa! Mizujs? Végre kezd jobb idő lenni, ki akarok mozdulni, nincs kedved futni egyet a Central Parkban? Szerintem ránk férne a friss levegő és mesélhetnél, hogy milyenek az albérlő jelöltek, ugye van köztük cuki?
Sziókaaaa Minyonom! Jujci ne is mond, annyira kimozdulhatnékom van, rám férne a popsimra egy kis edzés, arról nem is beszélve, hogy most akartam neked írni. :: Már kezdtél hiányozkázni édeske-médeske. Megvagyok amúgy és most punnyadok.. Jajj édesem olyan pasik jelentkeztek, mindegyik elvihetne egy körre, kettőnél volt az a gondolatom, hogy "gyere rám" Na és veled mizujs cicó?
Jeeeee, mikorra tudsz kész lenni? Vagyis na, egyáltalán jó neked ma délután? Uuuuuh, majd muti őket, kíváncsi vagyok Volt köztük olyan, amelyik nem mozdult rád, vagy sikeresen elcsavartad mindegyikük fejét? Én is punnyadok, azért gondoltam, hogy rád írok, hátha lejössz velem kocogni, meg kell dolgoznunk a popsinkat a nyárra, ha jól akarunk kinézni
Már hogyne érnék rád édeske, hát mi dolgom volna? Csak estére van mani-pedim, oda kell érnem.. esetleg nem jössz velem? Olyan buli lenne csajszikám, imádnám veled, aztán kigyúrt faszikkal masszíroztatnánk magunkat.. ejj.. el kell mennünk! Oh, az egyik ágyba is vitt volna ciculi, de montam, hogy ne, ez a bazár nem csak egyszer nyit ki, várni kell rá.. hát nem vagyok prosti.. De nem? Hát úgy nézek ki, mint egy prosti? Nincs is szopós szám... :affraid: Áh, bébibogyó te már most fullos bige vagy, sosem érek fel hozzád Nem baj, majd veled megyek bepasikázni, egyszer nem megyünk melegbárciba?
Uuuuh, hányra van időpontod? Tuti belefér előtte, hogy elmenjünk futni? Utána még le akarok zuhanyozni, nem megyek izzadtan sehova, az tök undi Mert amúgy nagyon jól hangzik az egész, ránk férne a kényeztetés, tuti totál kötött az összes izmom... :pokerface: Egyáltalán nincs szopós szád, viszont ne csodált, hogy rád mozdultak, én mondtam, hogy ez lesz, nincsenek hozzászokva az ilyen pofikhoz Jóóóó, menjünk pasizni Szívesen elkísérlek melegbárba, hátha ott összeszedsz egy félistent
Minyonkám én már elindultam a park felé és olyan sok dögös pasit látok, kezd kicsi lenni a nadrágom Még csak 13 óra van és 19.30ra van időpontom, meglesz az a futás és zuhanycsi is, ne parcsizz már édes :vigyori: Megdumcsiztuk, akkor jössz velem és felszedek valami félistent, de együtt választjuk ki, rendicsek?
Jaj, hát akkor én is megyek, repülök, ugye a szokásos helyen találkozunk? :vigyori: Akkor megnyugodtam Naná, hogy együtt választjuk ki Majd igyekszem nem féltékenykedni, ha túl jó pasit szerzünk neked
Jujjci mit láttam bébibógyeszom :affraid: Megtaláltam a kövi pasikádat, akiért epekedni fogok, miért olyan szexi az össze hetero? Olyan igazságtalan.. Na de, ha a tied lesz, akkor nem lesz vele bajom Soká jössz már, uncsizom Siess ::
Hmmmm... Ennyire? Lecsekkoltad? Van olyan jó hátulról, mint mondjuk te? Az összes hetero? Ugyan kérlek, a jó pasiknak vagy van barátnőjük vagy a saját nemükhöz vonzódnak Sietek, mindjárt ott vagyok, addig indulj el felém