Szia neked is csajszi! :: Végeztem a suliban, szóval, ha gondolod akár ma is találkozhatunk, csak mond hova is menyek pontosan. A kávé jól hangzik, közben mesélhetnél, hogy mi van veld.
De jó neked, nekem még futnom kell egy kört az egyik oktatóm után. A tegnapi konzultáción elmondta, hogy miket javítsak ki mára, de sehol sem találom, már a harmadik épület felé vagyok úton, kezdem unni, hogy ennyire rohangálnom kell utána Viszont ha megtaláltam, akkor utána ráérek két-három órát. A szokásos hely vagy próbáljunk ki valami újat?
Nos, akkor drukolok neked, hogy meg találd. Ha megtaláltad és végeztél, kérlek dobj meg egy SMS el, addig én beugrok egy boltba, és nézek valamit. Igen, próbáljunk ki új helyet, ha te tudsz egyet, mehetünk oda.
Nem fogod elhinni! Megtaláltam és majd mesélek, hogy miket mondott Merre jársz? esetleg ha még boltközelben vagy, veszel nekem egy csomag gumicukrot? Azt a málna és szeder alakút, amit múltkor is vettem A Hard Rock Cafeban voltál már? Nekem ma ajánlotta az egyik szaktársam, szóval ha neked is jó az, akkor találkozzunk ott, mellékelten küldöm a címet
Örüllök, hogy megtaláltad, rendben majd beszélünk. Én pont most mentem be a boltba, még csak a kosarat vettem magamhoz. Rendben, nézek olyan gumicukrot, amint kifizettem, viszem. Tényleg, üditőt is szeretnél? Nem, abban a kávézóban még nem voltam, nekem tökéletesen megfelel. A címet pedig köszönöm csajszi.
Örök hála, az a gumicukor most nagyon kell Nem, köszi van egy üveg vizem :vigyori: Egyébként meg már úton vagyok, épp most szálltam fel a metróra, de nehogy miattam siess, szerintem én messzebbről indulok, mint te