Jake Gyllenhaal (Glen Powell, vagy hasonló kaliberű, sportos alkat, ha van ötleted, egyeztessünk róla)
Születési hely
USA
Kor
36-40
Lakhely
New York
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
elvált? nőtlen?
Csoport
Bűnüldözés
Történetünk
A mi találkozásunk először a kórházban történt, aznap épp tombolt a vihar, rengeteg beteget szállítottak a kórházba és mivel helyre volt szükség a sürgősségin, emiatt több ágyat is egy helyiségbe toltak be a beérkező, friss sérültek miatt. Így történt meg, hogy néhány órán át egymás mellett volt az ágyunk, igaz kommunikálni nem igazán tudtunk, mert mindkettőnkben piszok sok fájdalomcsillapító munkált, így csak néha pillantottunk a másik irányába, mielőtt valamelyikünket már vitték is tovább.
Később a rehabilitáción találkoztunk, mert mindkettőnknek ugyanaz az ortopéd szakorvosa, mint kiderült, neked is súlyosan sérült a lábad, akár csak az enyém. Te talán rosszabb helyzetben is voltál, és az agyadra mentem a sírásommal. Végül rám morrantál, hogy jó lenne, ha befognám, mert más is van hasonló helyzetben. Szóval, nem voltál túl kedves, azt is mondhatnám, hogy egy igazi bunkó voltál. Aztán megkezdődtek a gyógytornák, és Te valamiért látva az elesettségemet, neki álltál noszogatni, hogy ne legyek hisztis picsa, és igen is tegyek azért, hogy újra lábra tudjak állni. Sok sok hét telt el így, és mi csak úgy összebarátkoztunk, nagyon megkedveltelek és az ágyadban kötöttem ki. Te pedig ezután eltűntél.
[A történetünk innen folytatódna, úgy képzeltem el, hogy Ryan beépített nyomozó vagy FBI ügynök lehet, aki éppen egy bűnszervezet lebuktatásában tevékenykedik, és a sérülését is akkor szerezte, mikor a bűnszervezetnek összetűzése akadt egy másik csapattal. Feltételezem, hogy a munkája miatt kellett eltűnnie, de azt is el tudom képzelni, hogy ő is egyre jobban kezdett belehabarodni Margo-ba, és inkább lelépett, mielőtt komolyabbra fordulna. Hogy ezzel őt védje, vagy saját magát? Ez jó kérdés, megbeszéljük! Jellemre igazán pasis pasi vagy, nem vagy túl romantikus és az érzelmeidet is nehezen tudod kifejezni. Néha igazán tapintatlan és bunkó tudsz lenni, viszont emellett ott rejtőzik benned a figyelmesség és a gondoskodás is. Nagyon örülnék, ha megérkeznél hozzám, lehetsz meglévő karakter is, ha beleillik ilyesmi a sztoridba A név, az avatár is változtatható, csak utóbbiról egyeztessünk kérlek. A sztorin is tudunk variálni, hogy mi miért és hogyan történt Gyere-gyere, nagyon várlak