New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 80 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (136 fő) Szomb. 20 Május - 22:49-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Aerith Anderson
tollából
Ma 22:06-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 22:04-kor
Crystal Steel
tollából
Ma 22:02-kor
Atlas Reid
tollából
Ma 21:58-kor
Meghan Montilio
tollából
Ma 21:55-kor
Jake Lester
tollából
Ma 21:52-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 21:49-kor
Rebeca Rodríguez
tollából
Ma 21:25-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 20:41-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
8
12
Diákok
54
35
Egészségügy
22
15
Hivatal
8
11
Média
40
30
Munkások
36
21
Oktatás
7
8
Törvényszegõk
14
30
Üzlet
24
28
Összesen
213
190

Hailee & Jae | Half-moon eye smiles
TémanyitásHailee & Jae | Half-moon eye smiles
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles EmptyVas. 11 Feb. - 20:08
Hailee & Jae

A tény, hogy nyolcvan órányi munkával kellett számolnom minden héten, még nem jelentette azt, hogy egyúttal semmi más nem létezett az életemben a kórházon és a betegeimen kívül. Ami azt illeti, a tény, hogy olyan nőt hívhattam a feleségemnek, mint Hailee, hogy a bátyámmal, Dannal sokkal stabilabb lábakon állt a kapcsolatunk, mint az elmúlt mondjuk tíz évben és az érzés, hogy voltak, akik mentorként tekintettek rám, vagy épp valakinek lehettem én a támogató családtag az életében sokkal többet hozzátett az egész életminőségemhez. Láttam, ahogyan a barátaim és családtagjaim élete alakult és úgy éreztem nekem sem kell bűntudatot éreznem azért, mert szeretek valakit, vagy mert boldognak érzem magamat, ha egy olyan nőre gondolok, akivel kezdettől fogva megértettük egymást. Mindketten tapasztaltuk azt, hogy a szülők hozhatnak annyira rossz döntéseket, hogy az kihatással legyen ránk is és hogy a testvéri kapcsolatok nem törvényszerűen egyszerűek. Ettől függetlenül ugyanazokat az értékeket tartottuk fontosnak ha családról, vagy karrierről volt szó és mindketten részesei akartunk lenni egymás életének. A kezdeti izgalom pedig hetekkel, hónapokkal később is kitartott és közel három évvel a megismerkedésünk után, az esküvőnket követően is arra az érzésre vágytam, amit az első randinkon, vagy a házasságkötésünk előtti próbavacsorán éreztem.
Napokra voltunk még a kapitalizmus egyik leginkább felkapott ünnepétől a Valentin-naptól, amivel kapcsolatban gondolati síkon rengeteg kritikát meg tudtam volna fogalmazni, kezdve azzal, hogy nem a drága ajándékok teszik széppé ezt a napot, egészen odáig, hogy a mások iránt tanúsított érzéseket nem lehet - és nem is szabad - egy napba sűríteni. Személy szerint tehát azt gondolom, hogy maga a tény, hogy meg szeretném lepni a feleségemet és elé menni a munkahelyére egy csokor virággal, amit egy számomra teljesen ismeretlen férfi videón átadott utasításai alapján raktam össze én magam inkább szimpla újdonság, amit szeretnék szokássá tenni, mintsem valami évente egyszer esedékes kötelező kör. Szeretem Hailee-t, és ezt olyan módokon is ki szeretném fejezni, amelyeken eddig még nem tettem.
- Biztos ne várjam meg a hölgyet is, hogy elvigyem magukat még valahová? - A taxisofőr valószínűleg már az ülésen mellettem fekvő csokorból is sejtette a terveimet és meglátta bennem az üzleti lehetőséget, de én csak a kártyámat nyújtottam a terminál felé, hogy kifizessem az utat.
- Nem, de köszönöm a fuvart. Szép estét magának!
A lépteim a taxiból való kiszállás után magabiztosan vezettek a több emeletes irodaház felé, aminek pusztán az előteréig mentem, hogy ott várjam meg a feleségemet. Nem volt ismeretlen számunkra, hogy hogy alakul a másik napirendje, vagy épp egész hete, tekintve, hogy mindkettőnk hivatása elég sok időt elvett tőlünk, így volt a legegyszerűbb mindenféle egyéb programot tervezni - akár együtt, akár a családtagjainkkal, vagy a New York-i barátainkkal.
Egyedül azzal tudtam lefoglalni magamat, hogy az irodából kifelé igyekvő embereket figyeltem, várva, hogy mikor nyílnak ki a lift ajtók, felfedve az általam várt embert, amikor pedig végül ez történt és megpillantottam Haileet, rögtön éreztem, ahogyan a szám sarka felfelé rándul, mosollyá szélesedve, míg felé indulva nem találkoztunk a közöttünk feszülő távolság felénél.
- Szia, Kedves - a szabad kezemet a derekára simítottam, hogy közelebb vonjam magamhoz egy csókra, majd a szemeibe nézhessek, amelyekbe annyira szerettem beleveszni. - Ezt neked hoztam. - Közelebb emeltem hozzá a csokrot, amit gondosan papírba is csomagoltam - és még így sem volt olyan nehéz az egész művelet, mint ahogy korábban gondoltam volna.
- Remélem, hogy az irodában még senkinek nem mondtál igent és leszel az én valentinom. - Játékosság csengett a hangomból, miközben a kezem átcsúszott az oldalára, ahonnan egyenesen a kezét céloztam meg, hogy összefűzzem az ujjainkat. - Még ha kicsit korai is - teszem hozzá szórakozottan.
- Van kedved elmenni vacsorázni? - Nem tárgyaltuk még ki részletesen, hogy milyen volt a napja és mennyire fáradt el az ügyfelek miatt, épp ezért terveztem rá bízni a döntést. Nekem egy étteremben közösen eltöltött idő ugyanannyit jelentett volna, mintha együtt hazamennénk és otthonra rendelnénk valamit.


| 627 | öltözetI've been a victim of some sorry circumstance
That was committed by somebody else's hand I'm lost in the suffering for nothing, my heart don't understand How was I supposed to know that I'd be fooled And the sweetest kiss could ever be so cruel Now I'm right back here still holding on to you
mind álarcot viselünk
Jamie Seo
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles 385e423b7b001c732dc2f2832b253991bdd5fbe0
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles C989fdb91c512b673857efcf8f555342ef5792d9
★ kor ★ :
31
★ elõtörténet ★ :
No matter how hard I try, I can’t sleep
I trapped up my heart in case it all disappears But you don’t know Even the stars in the night sky that scatter with the wind Don’t know my heart
★ családi állapot ★ :
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles 534264e2cc37f78da3c585a04faff2be3316011c
I wake you up with little kisses filled with love To see you happy and to see you smile I would give you the entire world in a second If only you were mine
Every day you wake up in my arms
★ lakhely ★ :
Long Island City; Queens
★ :
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles 4f5afb5c7c0d4fce0d18b9172983f9ff877e44db
★ idézet ★ :
“ Sorry if the music is too loud for us to talk ”
But when it turns silent, I'll be left with my thoughts
★ foglalkozás ★ :
idegsebészeti rezidens
★ play by ★ :
Byun Baek Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
65
★ :
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles 444c23b6d22057147ff51d015140cc2739ed6a22
 
Hailee & Jae | Half-moon eye smiles
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» half to half ~ Felix & Rachel
» Chins up, smiles on! Mathieu & Daisy
» My other half
» my other half
» Jake x Dorian - Two and a Half Men

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Egy kis plusz :: Real Time játékok-
Ugrás: