New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 166 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 153 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 11:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 10:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 10:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 9:17 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

my other half
Témanyitásmy other half
my other half EmptyKedd Márc. 09, 2021 12:17 pm
She was Mrs. Carter

Play by:
Kaley Cuoco van a képen, de egyeztetés alapján változtatható (ld. lentebb)
Születési hely:
New York
Kor:
35-36
Lakhely:
Bronx
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
elvált
Csoport:
ne legyél diák/törvényszegő/bűnüldözés tagja
Történetünk:

we were highschool sweethearts.

Amikor kilenc éves koromban átköltöztünk Skóciából ide, New Yorkba, te voltál az első, akibe belebotlottam - a minden lében kanál kislány ugyanabban a házban lakott, mint mi, csak három emelettel feljebb. Minden egyes nap együtt mentünk le a lépcsőn az iskolabuszhoz. Hétvégén pedig hol mi nálatok, hol ti nálunk ünnepeltük meg a vasárnapot egy közös ebéddel.
Aztán eljött a serdülőkor és már nem csak az iskolabuszhoz kísértelek el, hanem az ágyadba is - anyádék teljesen kiakadva raktak ki a lakásból, amikor kiderült, hogy már nem vagy szűz és a hátuk mögött jöttünk össze. Hónapokig nem szóltak hozzám és a családok közti kapcsolat is megromlott, de kitartottál mellettem és választás elé állítottad őket: vagy elfogadnak engem, vagy pedig őrültséget fogsz csinálni (azt nem osztottad meg velük, mire gondoltál) - annyira jól sikerült, hogy a következő vasárnap mint ősellenségek ültünk le egymás mellé az asztalnál. Évekkel később az oltárnál mondtuk ki az igent, örök hűséget fogadtunk egymásnak. A  legjobban azt (is) szerettem benned, hogy nem hisztiztél, ha a munkám vidékre szólított és hetekre el kellett mennem tőled az erdei faházak és fákra épített házak megépítése miatt.
Megszületett Benny, a kisfiúnk, ma már négy éves (ugyanolyan minden lében kanál, mint te voltál). Volt egy balesetem, aminek következtében elveszítettem a bal kisujjam. Aztán meg valahogy téged is.
Elváltunk. Te találtál egy batár gorillát, és elmondhatom, Clint nem lett a szívem csücske. Vagy az ő befolyása miatt, mert meg akarsz neki felelni, vagy mert valójában nem ismerlek, de egyre kevesebb időt tudok a fiammal tölteni - miattad. Nem jelensz meg vele a megbeszélt helyeken, nem veszed fel a telefont, nem hagyod, hogy lássam, halljam. Hitegetsz, miközben szart se teszel meg az 50-50%-os felügyeletért.
Bíróságra nem akarok menni újratárgyalni az elhelyezést, de lassan nem hagysz más lehetőséget nekem. Mondjuk úgy, hogy egy kicsit felbaszol ezzel, mert nem vagy közömbös - kezdelek gyűlölni azokban a pillanatokban.

Meg tudjuk oldani ezt felnőtt emberek módjára, vagy tényleg azt akarod, hogy mindent megtegyek és ellened forduljak? Ben a tét. Érte bármit megtennék.

Nagyon várnám a hölgyet, a név, illetve a teljes életútja szabadon variálható és alakítható, az ismeretség is, a leírt helyzet csak egy ötlet volt a részemről. A megalkotójától igényes, 700+ szószámú reagokat szeretnék, ahol a karakter gondolatai és motivációja is megjelenne. Szeretném, ha lennének önálló ötletei, tervei a karakterrel, ha ki tudna alakítani kapcsolati hálót is, és a részemről teljesen rendben lenne az is, ha Clintet is meghirdetné. Nem tervezek nagy egymásra találást kettejüknél, de mindent a játéktérre bíznék, ha megvan az adott kémia, visszatalálhatnának egymáshoz is akár.
Ha Kaley nem szimpatikus, lehetőség még: Jessica Biel, Scarlett Johansson, Kristin Kreuk, Sienna Miller, Vanessa Kirby, Alexandra Breckenridge, Annabelle Wallis, Mandy Moore (etc). Ha közülük sem szimpatikus senki, megbeszéljük.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

my other half
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» half to half ~ Felix & Rachel
» My other half
» Chloé Wilson - My other half
» Josaphine & Lia |Half a year ago.
» Jake x Dorian - Two and a Half Men

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: