★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 166 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 153 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Ariel Hella Wright, Brandon Logan, Caleb Jones, Cesare Palmieri, Dean Calver, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Olive S. Johnson, Posy Forrester, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 12:24 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54 am-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 9:01 am-kor Deborah Winchester
tollából Ma 8:01 am-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:28 pm-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 11:10 pm-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 10:42 pm-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 10:30 pm-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 9:17 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | my other half Kedd Márc. 09, 2021 12:17 pm |
| She was Mrs. Carter | Play by: Kaley Cuoco van a képen, de egyeztetés alapján változtatható (ld. lentebb) Születési hely: New York Kor: 35-36 Lakhely: Bronx Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: elvált Csoport: ne legyél diák/törvényszegő/bűnüldözés tagja Történetünk: we were highschool sweethearts.
Amikor kilenc éves koromban átköltöztünk Skóciából ide, New Yorkba, te voltál az első, akibe belebotlottam - a minden lében kanál kislány ugyanabban a házban lakott, mint mi, csak három emelettel feljebb. Minden egyes nap együtt mentünk le a lépcsőn az iskolabuszhoz. Hétvégén pedig hol mi nálatok, hol ti nálunk ünnepeltük meg a vasárnapot egy közös ebéddel. Aztán eljött a serdülőkor és már nem csak az iskolabuszhoz kísértelek el, hanem az ágyadba is - anyádék teljesen kiakadva raktak ki a lakásból, amikor kiderült, hogy már nem vagy szűz és a hátuk mögött jöttünk össze. Hónapokig nem szóltak hozzám és a családok közti kapcsolat is megromlott, de kitartottál mellettem és választás elé állítottad őket: vagy elfogadnak engem, vagy pedig őrültséget fogsz csinálni (azt nem osztottad meg velük, mire gondoltál) - annyira jól sikerült, hogy a következő vasárnap mint ősellenségek ültünk le egymás mellé az asztalnál. Évekkel később az oltárnál mondtuk ki az igent, örök hűséget fogadtunk egymásnak. A legjobban azt (is) szerettem benned, hogy nem hisztiztél, ha a munkám vidékre szólított és hetekre el kellett mennem tőled az erdei faházak és fákra épített házak megépítése miatt. Megszületett Benny, a kisfiúnk, ma már négy éves (ugyanolyan minden lében kanál, mint te voltál). Volt egy balesetem, aminek következtében elveszítettem a bal kisujjam. Aztán meg valahogy téged is. Elváltunk. Te találtál egy batár gorillát, és elmondhatom, Clint nem lett a szívem csücske. Vagy az ő befolyása miatt, mert meg akarsz neki felelni, vagy mert valójában nem ismerlek, de egyre kevesebb időt tudok a fiammal tölteni - miattad. Nem jelensz meg vele a megbeszélt helyeken, nem veszed fel a telefont, nem hagyod, hogy lássam, halljam. Hitegetsz, miközben szart se teszel meg az 50-50%-os felügyeletért. Bíróságra nem akarok menni újratárgyalni az elhelyezést, de lassan nem hagysz más lehetőséget nekem. Mondjuk úgy, hogy egy kicsit felbaszol ezzel, mert nem vagy közömbös - kezdelek gyűlölni azokban a pillanatokban.
Meg tudjuk oldani ezt felnőtt emberek módjára, vagy tényleg azt akarod, hogy mindent megtegyek és ellened forduljak? Ben a tét. Érte bármit megtennék.
Nagyon várnám a hölgyet, a név, illetve a teljes életútja szabadon variálható és alakítható, az ismeretség is, a leírt helyzet csak egy ötlet volt a részemről. A megalkotójától igényes, 700+ szószámú reagokat szeretnék, ahol a karakter gondolatai és motivációja is megjelenne. Szeretném, ha lennének önálló ötletei, tervei a karakterrel, ha ki tudna alakítani kapcsolati hálót is, és a részemről teljesen rendben lenne az is, ha Clintet is meghirdetné. Nem tervezek nagy egymásra találást kettejüknél, de mindent a játéktérre bíznék, ha megvan az adott kémia, visszatalálhatnának egymáshoz is akár. Ha Kaley nem szimpatikus, lehetőség még: Jessica Biel, Scarlett Johansson, Kristin Kreuk, Sienna Miller, Vanessa Kirby, Alexandra Breckenridge, Annabelle Wallis, Mandy Moore (etc). Ha közülük sem szimpatikus senki, megbeszéljük. |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | my other half | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |