One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Forrest Whitfield, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Viktor Serenov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Viktor Serenov   Pént. Jan. 26, 2018 12:29 am


Viktor Serenov

Ide jön az idézet


Karakter típusa: saját
Teljes név: Viktor Serenov
Becenevek: -
Születési hely, idő:Kezdem unni
Kor: 28
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Hagyjál már
Csoport: Törvényszegők
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: válasz ide + milyen szak + még tanul/már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: válasz ide, ha tanár akkor a szakja is
Ha dolgozik// Munkahely: válasz ide
Hobbi: válasz helye
“Ide jön a jellem szerű leírás “
Hát jó haver ,te akartad .
Első; Nem éppen szeretem ,ha ideges vagyok. Mert általában akkor meghal valaki ,nem teljesen biztos ,de azért mondjuk hogy az esetek 99%-ban megtörténik. Foghatnám ezt arra hogy sanyarú gyerekorom volt meg ilyen szarságok,rongyosra pofázhatnám itt nektek számat. Még a csillagokat is leígérném nektek ,de ez rohadtul nem fog így menni.
Második; Próbálok magamhoz képest  mérni dolgokat ,hogy ez mit jelent? Igazából az égadta világon semmit ,csak leírtam hogy ,ezzel is teljen az idő.
Harmadik;Hamar elunok dolgokat ,ezt is unom ,de ez elvileg kell ide szóval egy újabb felesleges sort ide raktam nektek ,hogy örüljetek nekem. Tudjátok mire vagyok mg kíváncsi hogy meddig  tudnám tele dumálni az agyatokat ilyen semmit mondó faszságokkal,és mennyire lennétek kitartóak. Na ,erre igazán kíváncsi lennék.
Negyedik ,azt hiszem . Ja az negyedik.; Tökre nem hat meg semmi ,igazából nem is emlékszem mikor sírtam utoljára . Talán amikor fel kellett hogy sírjak ,mert akkor muszáj volt. Na mindegy ,ezért is vagyok olyan amilyen .
Ötödik; Talán ezek az irdatlan nagy kikerülő hadműveletek amiket alkalmazok ,csak arra jók hogy fedjem a valóságot. Lehet így van ,de lehet hogy nem . Ki tudja ,én biztos nem.
Hatodik;De hogy említsek is valami értékelhetőt ,nos anyám elcseszte ,de nagyon. Nekem elvileg nem is kéne léteznem mégis itt vagyok. Hogy  történt ,nos erről kérdezzétek meg őt ,nekem azóta is azt mondja hogy a gólya hozott.
Hetedik; Ennek a kis eseménynek köszönhetően lettem én Zander Laskin féltestvére .
Nyolcadik: Elég elkötelezett vagyok a maffia iránt .
Kilencedik: Négy évet ültem börtönben .
Tizedik: Nem rég szabadultam.


Ide jön az idézet

Első töltény;  Van amikor az embernek megadatik azt hogy ,fájdalom mentes halált haljon. Dimitrov nem tartozott ezen emberek közé. Csúnyán elszalasztott baklövése talán még nem is lett volna akkor eget rengető probléma ,ha nem egy olyan embert hagy meglógni aki fontos információkkal szolgálhat nekem és apámnak. De sajnos van amikor az élet közbeszól és....ekkora egy monumentális faszságot.
- Családom van ..- lehelte ki magából ,ha lenne lelkiismeretem talán még ez érdekelt is volna ,de mivel aligha szorult belém valami jó érzés,ráadásul nem is növesztettem hirtelenjében érző szívet így csak ,mosolyogva megingattam a fejemet.
- Nos ez aligha érdekel engem ..- játszadozok  fegyverrel a kezemben ,rohadtul untam az egészet. Azt még jobban hogy ,körülöttem mindenki egy balfasz és  nem érti a dolgát.
- Egyetlen egy dolgot kértem ...- megyek hozzá közelebb .- Hozd el . Ennyi. - tárom szét a kezeimet ,majd lomhán  magam mellé ejtem.- De Te ehelyett mit csinálsz ? Hagyod futni . Kezdem azt hinni ,drága Drimitrov barátom hogy nem egy oldalon játszunk..- persze rögtön ellenkezni kezd ,amit unottan végighallgatok. Aztán már a vége felé ott tartunk hogy,az egész kicseszett családfáját ismerek ,mert őt ugyebár várják  haza . Egy pár pillanatra elgondolkodom hogy megkíméljem avagy sem ,mert...mit tudom én miért ! De valamiért életben hagyva hagytam elfutni..

Második töltény; Isten a megmondója hogy,soha nem ezt az utat akartam választani. Ebbe én csak beleszülettem majd örököltem . Nagy francokat nem . Nos,ha azt mondanám hogy,sok van a rovásomon kicsit talán finoman fogalmaznék .  Nem tudnám egy kezemen megszámolni hány ember életét oltottam ki ,és hányszor éreztem ennek a súlyát . Mindig szembe tudtam nézni ezekkel a dolgokkal ,mert jobbára nem érdekelt senki nyűgje . Gondolkodás nélkül hideg vérrel öltem . Viszont számomra is megvannak a határaim ,amit nem akarok soha átlépni. Még ha apám ezt is várja tőlem. Sőt ha jobban belegondolok ,Ő aztán ne várjon el tőlem semmit. Mert kurvára elcseszte ezt az egészet ,és megint én takarítok utána szokás szerint. A helyzet most sem volt más ,könyörgések sorozata.  De utáltam én ezt. Mert ha az emberek nem lennének olyan ostobák hogy, belenyúljanak az orosz maffia ügyletibe akkor nem tartanának itt ,de mindig be kell látnom hogy egyik hülyébb mint a másik.  Most pedig itt álltam egy önjelölt hőssel ,egy zsaruval aki úgy gondolta kicsit a dolgok háta mögé nézz. Persze sehova nem jutott vele. Ehhez azért jóval eszesebbnek kell lennie . Ha az lett volna ,most lehet nem  érezném annyira a késztetést hogy lepuffantsam. Mindez annyival könnyebben ment volna ,ha közben nem lett volna közönségem. Egy öt éves kisfiú tekintette ,aki csak az apja életéért könyörgött. Könnyes szemekkel visította a a szavakat ,amik biztos vagyok hogy egy örök életre a fejemben fognak visszhangzani.. Megtettem volna ? Nem . És az volt a kurva nagy helyzet hogy le is eresztettem a fegyvert. Apám szerint mindig is gyenge voltam ,és a nagy helyzet az volt hogy igaza volt.  Én nem Ő voltam . Én csak egy férfi voltam ,akinek meg kellett volna ölnie egy zsarut ,egy apát a fia szeme láttára . Most mégis úgy sétáltam el a házból ,hogy életben van.

Harmadik töltény; Erre én képtelen voltam! Már pedig ha ki akarom vívni apám tiszteletét ,aki minden mozdulatomat figyeli ,akkor hidegvérrel meg tudok ölni egy nőt.
A levegőben  érezhető volt apám feszültsége ,és az enyém is . Két érv ,és egy vér. Valahogy mindig is egymás ellen dolgoztunk akárhogy is próbáltam ,vele együtt véghez vinni bármit is nem ment . Én a maffia fogalmát másképp fogtam fel ,én inkább a lelki terror híve voltam azzal ha megölöm csak jót teszek neki ,nem szenved tovább. Viszont volt egy-két kivétel amit soha nem tettem volna meg ,és most itt volt előttem. Megölni egy nőt.  Félreértés ne essék ,nem kötődöm egy cseppet sem a nőhöz ,viszont  akkor  is kibaszott aljas dolognak tartottam azt amire apám most kért. Pedig a mi világunkban ennek ,normálisnak kéne hogy legyen. Ahogy az emberség hiánya is az ,szerencsétlenségemre ,belém túl sok szorult .
Nem részletezném a történteket a nő meghalt ,de nem az én kezem által ,apám idegei nem olyan kötélből voltak amik sokáig bírták így ,némi dulakodás után az Ő akarata érvényesült és végzett a nővel. Azt hiszem ekkor könyveltem el magam a világ legrosszabb emberének ,és minden szó nélkül ültem le a nekem szánt időt a börtönben,amíg Zander nem intézkedett az érdekemben ,és ki nem hozatott. Innentől azt hiszem csak még érdekesebb irányba terelődött az életem ,és már közel sem az a srác voltam akit az apja egykoron gyengének titulált.


avatar
Törvényszegõk
Play by :
Daniel Sharman
Hozzászólások száma :
10

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Viktor Serenov   Szomb. Feb. 03, 2018 2:29 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Viktor! Csodálatos arc egy fantasztikus emberhez! Very Happy Na, de csöpögést elzavarjuk. Very Happy Mint egy rendes, normális rendőrnéni morcosan olvasom soraidat. Very Happy De meg kell vallani, hogy egészen csodás történettel rukkoltál elő. Mikor megjelentél én izgatottan várta, hogy mi leszel ha nagy leszel Razz Azt kell mondanom, hogy eltaláltad a karakter legtökéletesebb momentumait. De téged sem akarlak ám tovább feltartani, mert én itt ódákat zenghetek rólad Very Happy Szóval sipirc a foglalókat végig futni és irány a játéktér.
Very Happyavatar
Bûnöldözés
Play by :
Serinda Swan
Kor :
27
Foglalkozás :
DEA
Hozzászólások száma :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Viktor Serenov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Törvényszegõk és munkanélküliek-
^
ˇ