One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokmum's the word┃charlie & bae

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyCharlotte M. West
Today at 12:08 amJust have fun ~ Elias & Tara

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyTara Thredson
Yesterday at 11:06 pmMarshall x Nash - The first look

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyClayton Nash
Yesterday at 10:11 pmFoglalt vezetéknevek

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyKaylee Bennett
Yesterday at 8:52 pmA falka életben marad, a magányos farkas elpusztul

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyAlan Bret
Yesterday at 8:35 pmHolden & Leslie

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyLeslie Hewson
Yesterday at 7:07 pmAsh & Sofia - party in the U.S.A.

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptySofia I. Basora
Yesterday at 7:01 pmbetter me, better you ☆ Mila & Isa

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyRosemary Mila Saville
Yesterday at 6:24 pmGrace Eileen Hoover

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyBellamy West
Yesterday at 5:46 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Dorian & Viktor & Nico | another wasted night

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dorian & Viktor & Nico | another wasted night   Dorian & Viktor & Nico | another wasted night EmptyCsüt. Júl. 12, 2018 1:19 am


Dorian & Viktor & Nico

Ismeritek azt a történetet, amikor az orosz bratva verőembere, a mexikói kartell drogdílere, meg az olasz maffiacsalád fia bemegy a kocsmába? Nem? Pedig nekem van néhány ilyen sztorim, és valamennyinek csattanó a vége.
Van már annak hét-nyolc éve is, hogy megismertem Doriant és Viktort, akkoriban talán még mindhárman azt hittük, hogy miénk a világ, mi vagyunk az istenkirályok. Ez még persze a sz*rlavina lezúdulása előtt volt. Folyamatban volt, hogy értelmes, felnőtt ember váljék belőlem – mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy ez maradéktalanul sikerült is –, de még elég távol voltam a megkomolyodástól. Mindenáron a saját utamat akartam járni, megmutatni a famíliának, hogy nélkülük is boldogulok, hogy nem függök tőlük, hogy nem szólhatnak bele az életembe. Hogy ha ahhoz van kedvem, én összebarátkozhatok a legnagyobb ellenségeik embereivel is. És aztán pontosan ezt tettem. Ott lógtam, ahol nem kellett volna, olyanokkal álltam szóba, akivel nem kellett volna, és végül olyan barátságokra leltem, amelyekről nyilván senki nem hitte volna, hogy tartósak lesznek. Pedig utána még évekig mentünk egymás idegeire azzal a két idiótával, puszta szórakozásból.
Aztán Viket bevarrták fegyveres rablásért, én meg... mondhatnám, hogy emberi szolidaritásból követtem a példáját, de valamivel később felültettek, rám kenték a bátyám gyilkosának megölését, és mehettem utána. Valójában elég rövid ideig, csak egy-két röpke hónapig ültünk egy helyen, amíg zajlott a tárgyalásom, és meg nem született az ítélet. Utána átszállítottak másik börtönbe, és azóta nem láttam sem őt, sem Doriant. Lassan öt hónapja, hogy szabadultam, és jogos lenne a kérdés, hogy miért nem kerestem fel őket már hamarabb, de ez nem ilyen egyszerű. Újra szabaddá válni nem azt jelenti, hogy ugyanott folytathatom az életemet, ahol abbahagytam. Semmi sem ugyanaz. A régi életemből már nem maradt semmi, újat kellett felépítenem. Nem volt lakásom, nem volt kocsim, se munkám, se családom... Csak a família állt továbbra is a hátam mögött, amiből nemigazán kértem, de mivel apám ügyvédjei nélkül még mindig a hűvösön csücsülnék, tisztában vagyok azzal is, hogy muszáj némi hálát és tiszteletet mutatnom. Aztán meg akartam keresni a fiamat is és az anyját, akikről mikor már azt gondoltam volna, hogy soha többé nem kérnek belőlem, a legváratlanabb pillanatban bukkantak fel. Szokatlan még ez az egész, hogy itt vannak, hogy egy fedél alatt vagyunk, még ha átmenetileg is. De ez nem tart vissza attól, hogy végre megszervezzem ezt a bizonyos „üdv újra az élők között” bulit magamnak. Mivel az előző estét az utolsó pillanatban le kellett mondanom, megírtam a srácoknak, hogy az első két kört én állom. Azt hiszem, kicsit bennem van az is, hogy elszabaduljak otthonról, és végre kicsit egyedül is átgondolhassam ezt az egész Jules-Manuel dolgot, szóval elsőként érkezem a bárba, ahol már nem egy görbe esténket kezdtük annak idején, aztán foglalok is magunknak egy bokszot egy félreesőbb helyen, és megrendelem az első söröket is. Mondjuk szerintem hamar át fogunk váltani valami erősebbre, de nem árt az alapozás. A gyomornak, a vesének, meg a májnak is kell a bemelegítés, mint az izmoknak edzés előtt. Hiszen több mint két évnyi bepótolni valónk van.Majesty

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

   
What have I become
My sweetest friend, Everyone I know goes away In the end. And you could have it all, My empire of dirt. I will let you down. I will make you hurt. If I could start again A million miles away I would keep myself, I would find a way.


Nico Rossi
Törvényszegõk
Play by :
Brett Dalton
Kor :
34
Foglalkozás :
car dealer, detective
Hozzászólások száma :
30

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dorian & Viktor & Nico | another wasted night

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ