One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokIsa && Jade

Daniel Wayn EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:53 pmJaden & Ashley

Daniel Wayn EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:49 pmArchiválást kérek!

Daniel Wayn EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:40 pmLilah && Hell

Daniel Wayn EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:29 pmHiányzásnapló

Daniel Wayn EmptyTheodore Darnley
Today at 1:17 pmGrace Eileen Hoover

Daniel Wayn EmptyGrace E. Hoover
Today at 12:21 pmAll beginnings are difficult

Daniel Wayn EmptyGabriel Healy
Today at 12:15 pmDinner for two

Daniel Wayn EmptyMinnea Mitchell
Today at 2:00 amDae Won and Yvie

Daniel Wayn EmptyChoi Dae Won
Today at 1:27 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Bellamy West, Chastian A. Wing, Delilah Barker, Elias Anderson, Grace E. Hoover, Hannah Elliot, Jaden Emmaline Foster, Jay Cameron, Jess H. Song, Joshua Miller, Kaylee Hill, Keira Kerrigan, Lia Olivia Caselli, María Eugenia Montes, Mathias Burke, Nora Weston, Pola E. Whitebreak


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Daniel Wayn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Daniel Wayn   Daniel Wayn EmptyKedd Május 01, 2018 9:59 pm


Daniel Wayn

Amikor mindenki feladja, én akkor leszek a legerősebb.


   Karakter típusa: Keresett
   Teljes név: Daniel Wayn
   Becenevek: Wayn, Daniel, (nagyon jó kapcsolat esetén megengedett a Dan)
   Születési hely, idő: Brooklyn, 1990. június 2.
   Kor: 27
   Lakhely: Brooklyn
   Szexuális beállítottság: Hetero
   Családi állapot: Egyedülálló
   Csoport: Bűnüldözés
   Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Brooklyn Police Academy, Szervezett bűnüldözés és nyomozó szak (Végzett)
   Ha dolgozik//Munkabeosztás: Rendőr, nyomozó, illetve az újoncokat oktatja
   Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Dapartment
   Hobbi: Motorok és régi veterán autók szerelése
   
Rövid, sötét haj, ébenfekete szemek, karakteres arc, kidolgozott test. Ez Daniel Wayn teljes valójában. Legalább is ez tűnik fel először az embereknek, ha ránéznek. Ha találkozol vele, akkor ezt az arcot örökre megjegyzed. Azonban e mögött a megnyerő, erőtől duzzadó test mögött több van, mint aminek Daniel mutatja magát. Ugyanis mindenkinek csak annyit mutat magából, amennyit szeretne, és csak nagyon kevés embernek adatik meg, hogy megtudja, milyen a valódi Wayn. Azok, akik felszínesen ismerik, csak az tűnik fel, hogy elégedett magával, és imádja a női nemet. De ezt nem mindig úgy fejezi ki, ahogy azt egy nő igazán elvárja. Szeret csipkelődni, és kifejezetten élvezi, ha egy nőt felbosszanthat ezzel a viselkedésével. Nagyon makacs, önfejű, és nem csapatjátékos típusú. Amikor a rendőrséghez került, szinte már összeférhetetlen volt, mert mindent egyedül akart megoldani, és nem bízott senkiben. Első rendőr társát, Scatha Krilza éppen így veszítette el...vagyis a társa átkérte magát máshova.
Bizalmatlansága gyerek korában alakult ki. Az általános iskolában ő volt az egyik legtúlsúlyosabb diák az osztályában, és emiatt a társai kiközösítették őt, és gúnyolódtak rajta. A középiskolában sem javult a heyzet, emiatt eldöntötte, hogy változtat az életén. Eleinte csak az étkezési szokásin alakított, aztán elkezdett edzeni. Egy év alatt leadta a felesleges kilókat, és izmosodott, csakhogy, amikor a lány osztálytársai kezdtek el érte rajongani, akkor már ő nem foglalkozott velük. A fiúkat, akik továbbra is "dagi Dan"-ként emlegették, megverte, vagy éppen a tudásával tudott rajtuk fogást találni. Utóbbinak a tanárai örültek a legjobban. Ez volt Daniel Wayn kis bosszúja a múltban.
Miután az első társa átkérte magát Daniel mellől, kapott egy "keményebb diót". Mellé került a rendőrfőnök egyetlen lánya, Adriana Lane, akivel eleinte nem jött ki jól. Pont olyannak gondolta, mint a volt iskolai osztálytársait, ezért eleinte azt akarta,hogy ő is a süllyesztőbe kerüljön. De aztán akaratlanul is megismerte őt, és kiderült, hogy nem is olyan, amilyennek gondolta. Egyre jobban megbízott benne, mint társban, pedig ilyet soha nem engedett meg magának. Amikor pedig a nő került bajba, ő mindig segített neki. Aztán azon kapta magát, hogy csípkelődik vele is. Megtetszett neki a nő.
Minden helyzetben feltalálja magát. Ha éppen szorult a helyzet, akkor is kihúzza magát belőle. Azonban kritikus mind mással, mind magával szemben. Sosem elégedett a saját teljesítményével,még akkor sem, ha dicséretet kap. Mindenben talál olyat, amit javítani lehetne. Eleinte mindenkivel távolságtartó. Mondhatjuk úgy is, hogy antiszociális, áma munkája megköveteli, hogy kontaktusba kerüljön másokkal. Azok, akik ismerik, mert közel engedi őket magához, azt mondják, hogy néha vannak szellemes megszólalásai. Talán egy kicsit humorosnak is lehet mondani, de azért ezen a téren nem esik túlzásokba. Bármikor készen áll egy újabb nagyszabású munkára, pedig egyszer már majdnem megölték, amikor egy lövést kapott.
Egyébként szabadidejében szeret motorokat és régi veterán autókat szerelni. Illetve szereti az állatokat. Gyermekként sokszor hazavitte a kóbor állatokat, aminek ő nagyon, ám a szülei kevésbé örültek.
A beceneveket nem igazán szereti, de nem mindenkinek szól miatta. Akiket nagyon régóta ismer, és még jó kedvében is van, akkor szólíthatják Dan-nek is, de ahhoz tényleg nagyon jóban kell lenni vele. Mindenki másnak Wayn vagy Daniel.
Az otthonában kialakított egy kisebb edzőtermet, amit minden este igénybe vesz. Ugyan van futópadja is, ám ha teheti, inkább az otthona közelében levő tó körül rója a kilómétereket.
Egyébként elég forrófejű típus. Nagyon hamar felkapja a vizet, de miután kitombolta magát, általában úgy tesz, mintha mi sem történt volna.


Ide jön az idézet

Vélemények Daniel-ről:

"Daniel nagyon jó fiú. Igazán szerencsés vagyok, hogy ő a fiam." -Mrs Wayn, Daniel édesanyja.

"Tényleg kiváncsiak a véleményemre Wayn-ről? Akkor tudniuk kell, hogy ő a legutálatosabb ember a világon. Sok szerencsét annak, aki találkozik vele." -Wayn első társa, Scatha Krilza.

"Wayn, mint ember egy nagyképű, beképzelt, munkamániás, magànak váló, hímsoviniszta seggfej. Nem lennék a privát életének a része. Viszont ezeket a tulsjdonsàgait pozitivan tudja használni a munkánk során.
Mindig tudok rá számítani, rá bíznàm az életemet. Szóval majdnem olyan jó, mint én. Ja, és csípem, hogy nem jártatja a szájàt feleslegesen.
-Adriana Lane, Daniel jelenlegi rendőr társa.

"Daniel kiváló szerető, de nehezen mutat ki érzelmeket. Egyes esetekben kételkedtem abban, hogy vannak érzései." -Egy szerető Daniel életében, Duffny Shane.


Általános iskola, testnevelés óra előtt:
Egyszerűen gyűlölök ebbe az iskolába járni. Minden egyes nap csak erre tudok gondolni. A szüleimnek mégsem szólok. Nem gondolhatják azt, hogy gyenge vagyok. Egyébként is, mit érnék el azzal, ha szólok? Biztos vagyok benne, hogy még rosszabb helyzetbe kerülnék. Nem hiszem, hogy Mike Bowers és a hülye csatlósai leállnának, csak azért, mert szólok Mr Hamilton-nak vagy a szüleimnek. Nem. Akkor megint megvernének, vagy a wc-be nyomnák a fejem. Sok mindent megtettek már. De miért? Azért, mert gyengébb vagyok, mint ők?
A testnevelés órára tartok éppen. Hamarosan becsengetnek az órára, és én még nem vagyok átöltözve. Mindig éppen csak beesek az órára, és ez lassan a tanároknak is feltűnik. Feltűnésmentesen beslisszolok az öltözőbe, ahol már mindenki át van öltözve.
-Mi van Dagi Danie? Csak nem attól félsz, hogy leesel az ugrószekrényről? -áll elém fenyegetően Bowers, és meglöki a vállam.
-Ugyan már, Mike. Fel sem tud ugrani rá. -röhög röfögve az az ocsmány haverja, Thomas Swan. Én nem szólok semmit, csak tűrök...

Középiskola, 9. osztály:
Zaj. Mindenki beszélget egymással. Szinte megőrülök ettől a sok embertől. Néha érzem, hogy hátba talál egy repülő papírgalacsin, és utána hallom a mögöttem levők vihogását.
-Én már megint elfelejtettem megcsinálni azt a hülye matek leckét.
Már messziről hallom, ahogy Jessica nyávog, és enyhén csámcsog a szájában levő rágógumi miatt. De már megszoktam. Azért én a tananyagra koncentrálok, mert mindenkinél jobb akarok lenni. Aki tud, abból bárki lehet, én pedig a legjobb akarok lenni, bármit is kezdjek magammal az iskola után.
Természetesen tudom, hogy mire megy ki a játék. Most fog az következni, hogy Jessica az asztalomhoz jön, és gúnyosan megkérdezi, hogy készen van e a matek házi feladatom. Mintha nem tudná, hogy nem vagyok olyan hülye, mint ő... Ha nem akarom odaadni, hívja az aktuális kanját.
-Daniel... -már hallom a visító hangját, és hangosan felsóhajtok azt remélve, hogy hallja.
-Mivan már megint? -kérdezem ingerültem, ő pedig lesajnáló pillantást vet rám.
-Ha ilyen kövér lennék, örülnék, ha hozzám szólna egy olyan lány, mint én. -gúnyolódik,és hátraveti szőke haját, majd még jobban a nyakába rakja a vattával kitömött, melltartójába bújtatott csirkemelleit.
-Tehát magaddal beszélgetnél? -vonom fel a szemöldököm, és már látom a szemem sarkából az egynapos kapcsolatát.
-Figyelj, hogy mit mondasz, Wayn. -a Ken baba ökölbe szorítja a kezét, majd megrángatja a pólómat.
-Mindenképp, Ken baba. -válaszolom neki, aztán már csak erős fájdalmat érzek az orromba, és valami meleg kifolyik az orromból. Adrenalin szökik az ereimbe, és neki megyek annak az idiótának....
Persze én kerülök földre...Valamit tennem kell ez ellen...

Középiskola, 12. osztály, testnevelés óra:
-Sziasztok fiúk, lányok. Mivel Mr Robinson megbetegedett, én tartom nektek az órát. -kezdett bele Miss Watson, aki végre nem egy negyvenes éveiben járó tanár volt, hanem egy nem akármilyen adottságokkal megáldott szőke hajú nő. Végigfuttatom a szemeimet rajta. Melegítő nadrág, és trikó van rajta, de így csak még izgatóbb, mint amikor a történelembe próbálja bevezetni ezt a sok idiótát.
Észreveszem, hogy hirtelen rám néz, és halvány mosolyt ejtek felé. Majdhogy nem csak a szemem mosolyog, ő mégis elmosolyodik, de arra nem is merek gondolni, hogy talán én is bejövök neki.
-Szabad foglalkozás lesz. Aki szeretne focizni, az tegye fel a kezét, a többiek pedig mehetnek az edzőterembe. -mutat a terem felé, én pedig elindulok abba az irányba, de magamon érzem valakinek a tekintetét.
-Szervusz, Daniel. Csatlakozhatok?
Siet utánam Jessica, miközben már bemelegítek a futáshoz a futópadon, mindkét kezemben súllyal.
-Felőlem. -vonom meg a vállam, és szinte már várom, hogy megint mit talál ki.
-Kérdezni szerettem volna. -illegeti magát hátra tett kezekkel. Gyanúsan végig nézek rajta, és várom, hogy folytassa.
-Van kedved eljönni hozzám bulizni szombaton?
Felvonom a szemöldököm, hiszen nagyon meglepett ezzel,és érzem, hogy mindjárt kirobban belőlem a nevetés, és kénytelen vagyok megállni. Még a súlyokat is leteszem a földre.
-Nagyon sokan lesznek. Arra gondoltam, hogy félre rakhatnánk a múlt sérelmeit, és jóban lehetnénk. -magyaráz, és a hatás kedvéért megrebegteti műszempilláit. -Persze akár ott is aludhatsz. Sőt az lenne a legjobb.
-Ezt most komolyan gondolod? -kérdezek vissza, és már kibukik belőlem a nevetés.
-Igazán vicces vagy Jessica, de nem vágyom a cicafiúid és az idiótán vihorászó társaságod körébe. Arra meg végképp nem, hogy nálad "aludjak". -rajzolok macskakörmöket a levegőbe, miközben tovább nevetek, és faképnél hagyom.

Egyetem:
Sok a stressz, de azt akarom, hogy mindenki felnézzen rám. Nincs időm sokat bulizni, de azért, ha megyek, elég rendesen belevágok. Az este éppen annyira rúgtam be, hogy eltudjam engedni magam, de a legtöbben ennél tovább mentek. Az a csaj is, aki végül az ágyamban kötött ki. Mikor reggel felkeltem, a barna, hosszú hajú lány meztelenül bújt hozzám. Persze ettől megint csak megkívántam a szexet, de nem volt időm most erre gondolni. Kibújtattam magam alóla, és összekészültem, hogy elmehessek futni. Nem volt kedvem a bájcsevejre. Nekem ő csak egy futó kaland volt. Semmi komoly.
Mire visszaértem a futásból, a lány sehol nem volt. Elment. Azonnal le is vettem a trkót, amibe beleizzadtam, de dörömbölést hallottam az ajtón. Már azt hittem, tudom, hogy ki az, így oda is mentem az ajtóhoz, és kinyitottam.
-Jól van már, haver. Nem kell így verni az ajtót. -kiabálom, miközben nyitom az ajtót, de Josh helyett az ajtóban Mrs Johnson állt, aki az egyik tanárom az egyetemen.
-Mr Wayn. -szólított meg szigorú tekintetét végigvezetve rajtam. -Elhiszem, hogy jól telt az estéje, hiszen még a szobámból is hallottam, de örülnék, ha legközelebb nem adna ekkora hangot az élvezetének. -mondta egyetlen kis mosolyt sem elhagyva. -Ön a legkíválóbb tanítványom, de lenne mit csiszolni a stílusán. -tette hozzá.
-Értem, köszönöm, hogy tájékoztatott. -biccentettem egy apró mosollyal.
-Kérem, vegyen fel valamit. Jó híreket hoztam, ha beengedne.
-Hát persze. -mondtam, majd beinvitáltam, és felvettem egy pólót.
-Munkalehetőségről lenne szó. A New York Police Dapartment-nél a legkíválóbb rendőrnyomozókat keresik, és ehhez a segítségemet kérték. Én Önre gondoltam. De csak akkor, ha képes kontrollálni magát.

Vissza az elejére Go down
Vendég

Anonymous
Vendég

Daniel Wayn Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Wayn   Daniel Wayn EmptyHétf. Május 14, 2018 1:33 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Üdv köztünk Dan!
Amikor végigolvastam a karakterlapodat ,és a PB-re néztem akikt választottál...nem mondom ,hogy teljességgel mást vártam. És sikerült egy kellemes meglepetést szerezned. Soraidból alaposan megismerhetünk téged ,és mint mindig ,most is ezt egy igazán tetszetős köntösbe csomagoltad. Te vagy az élőpélda rá ,hogy ki lehet nőni a társadalom által ránk szabott keretből.De Te ennél többet tettél ,és előnyt kovácsoltál magadnak belőle. Minden rendben találtam a lapoddal,így gyorsan utadra is engedlek. A foglalókat ne felejtsd el meglátogatni . Daniel Wayn 2624752903
Joyce H. Henson
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
26
Foglalkozás :
teacher/journalist-authoress
Hozzászólások száma :
213

Daniel Wayn Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Daniel Wayn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ