New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 157 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 141 vendég :: 3 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. 18 Okt. 2024 - 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

the guy in red overalls
Témanyitásthe guy in red overalls
the guy in red overalls EmptyCsüt. 28 Dec. 2023 - 0:39
Ethan Weatherly
Szabad

Play by
Daniel Ricciardo
Születési hely
-
Kor
25-27 között
Lakhely
Ide
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
?
Csoport
Sport
Történetünk

Részlet az előtörténetemből:

“Amikor begurul a kocsival mindenki tapsol, örülnek, pedig nagyon rossz helyen végeztünk, de ez a fiú tehetséges és a szarból is kihozta a jót. Amikor leveszi a sisakját, mindenki gratulál neki, majd egyenesen felém veszi az irányt, és megfogja a derekam és megcsókol. Kezem a tarkójára vándorol és vissza csókolom. Csak úgy az egész csapat szeme előtt. Amikor elenged úgy érzem a fellegekbe vagyok, de már támadják a riporterek, és viszik is interjúra. Visszanéz rám én mosolygok, apám tekintete ölni tudna, tudom, hogy mennem kell, ha nem indulok el most, akkor lekésem a gépet. Pedig ki akartam deríteni mi volt ez, örömcsók vagy egy igazi, komolyan végiggondolt cselekedet?”

Igazság szerint a fent történteket követően nem találkoztunk majd 3 évig, és most megint a pályán vagyok. Az apám továbbra is a csapatfőnök, ahol te versenyzel és te vagy az első számú pilóta. Én meg a lány, aki beléd zúgott, mert rajongott mint még sosem. Butaság lenne azt hinni, hogy abban a csókban volt más is, mert te azóta minden csajjal az újságok címlapjára kerülsz és ezt valahogy mindig el akarják előlem titkolni a családtagjaim, mert ennyire nyilvánvaló, hogy a fejemet rendesen megzavartad.
Mi jön most? Én visszatérek a pályára, majdnem oda ahol te is vagy, sokat fogunk találkozni, és talán lesz időnk megbeszélni mindent, szó szerint mindent, hozzon bármit a jövő.

// Minden opcionális, csak annyit szeretnék megtartani amit kiírtam, illetve, hogy ő egy alapvetően csajozós srác, aki talán azért nyomja annyira agyba főbe a csajozást, hogy elfelejtse Savit, aki majdnem 3 évig felé sem nézett vagy mert konkrétan ő ilyen típus vagy a hírnév tette azzá, ami ezzel a sporttal jár. //

Kérdésed van, írj nyugodtan nekem itt vagy DC-n is megtalálsz, csak gyere kérlek,hogy megzavarhassuk Savit egy kicsit még jobban Wink

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

the guy in red overalls
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: