★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 123 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 108 vendég :: 2 Bots Aaron Cunnigham, Adriana Corazon Carrillo, Ariel Hella Wright, Diego Carmona, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Harvey Irvine, Jayda Winters, Josephine F. Moreau, Kendra Chemblar, Lambert Schultz, Layla Hunter, Tyra Greene, Wyatt Leneghan A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Ma 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Ma 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Ma 22:30-kor Amber Fleming
tollából Ma 21:17-kor Shelley Lane
tollából Ma 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Ma 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Logan| son of a bitch Csüt. 18 Jan. - 19:12 |
| Logan..(?) Teljes név: Logan (?), amit szeretnél Play by: Sebastian Stan / Chris Pine Születési hely:Chicago Kor: 33 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Szingli. Csoport: Bűnüldözés
Rohadék! Annyira gyűlöllek, hogy fő célommá vált a megölésed. De előtte tönkre teszlek. Rendőr vagy, egy korrupt rendőr, aki a pénzért még az anyját is eladná. Rend nagy és tántoríthatatlan őreként, minden este totál részegen kocsmázol, hogy elfelejtsd azt, amit tettél két éve. Lelőttél egy ártatlan nőt. Rémálmaidban újra és újra látod az arcát, ahogy a vér ellepi és holtan csuklik össze előtted. De tudod mi a rosszabb? Hogy mostanában olyan valóságossá vált, hiszen őt látod, amin kéjesen nyög alattad és szanaszét karmolja a hátadat. Drogos és alkoholistaként ismersz. Aki minden zokszó nélkül térdel le eléd, hogy segítsen elfelejteni a múltat. Téged leginkább csak a bűnbánat sanyarúsága kínoz és kárpótolni akarod, vezekelsz a bocsánatért. Fogalmad sincs, hogy én vagyok az ikertestvére, hiszen részeg vagy, mire kijózanodsz és magadhoz térsz, én eltűnök. Csak a karmolások és a szád fájdalma marad utánam. Viszont letartoztattál, mert drogot árultam, életed legnagyobb hülyesége volt, mert a fájdalom a mellkasodba vájt. Én vagyok. A rémálmod. Elengedsz? Vagy megvárod, míg a DEA rád rúgja az ajtót, hogy engedj el, mert marha vagy és azt keféled és tartoztattad le, aki a munkatársad. Hogy fogod viselni az igazságot? Remélem, beledöglesz. /pb tipp de ha jó ötleted van simulékony vagyok. a név rád van bízva, a lényeg, hogy üzenetben ledumáljuk a helyzetet. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Logan| son of a bitch | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |