New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:48-kor
Thibault Tellier
tollából
Ma 17:43-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:58-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:57-kor
Daniel Morton
tollából
Ma 16:56-kor
Jasper Whitmore
tollából
Ma 14:08-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 13:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Who controls?
TémanyitásWho controls?
Who controls? EmptyKedd 31 Okt. - 23:15
Karaktered Neve
Szabad

Play by
Michael Fassbender?
Születési hely
Svédország, Norvégia vagy Dánia?
De amúgy akármi...
Kor
Te vééén róka...
Lakhely
Ide
Szexuális beállítottság
Ide
Családi állapot
Ide
Csoport
Bűnüldözés
Történetünk
Remek nyomozó vagy, s idővel a felettesed is rájött, hogy egyedül könnyebben boldogulsz. Ennek ellenére még is a nyakadba akasztanak egy zöldfülűt. Engem. Elméletileg helyszínelő vagyok, de két sikeresen elvégzett nyomozást követően engedélyt kaptam a váltásra (vagy feljebb lépésre?), noha kiképzés hiányában tőled várják annak pótlását és lehetőleg fele annyi idő alatt. Na már most a gond nem is a lelkesedésemmel van, és igazából gyorsan is tanulok. A probléma inkább - ahogy @Horatio R. Sinclair is mondta - a személyiségemmel van. Nagy valószínűséggel ugyanis tűz és víz vagyunk mi ketten. Te egy tapasztalt, utcán is otthonosan mozgó (pl. méterekről kiszúrod a seftelőket), nem a legkedélyesebb férfi vagy. De legalább is nem élsz abban a hitben, hogy minden szipi-szupi és a világ egy csillám pónikkal teli mese világ. Elképzelhető, hogy vannak gondjaid függőségekkel is, esetleg sokat dohányzol. Én viszont, bármilyen furcsa még helyszínelőként is hiszem, hogy egy nap változik a világ, az unikornisok pedig abszolút léteznek. Itt pedig még nem ér végett a dolog, ugyanis hivatásom mellett, keresve a helyem a világban, beálltam egy négy tagú bűnbandába, akiket a legendás *The Legion banda ihletett meg. Hozzájuk jobban húz a szívem, mint a bűnüldözéshez, mert ott a Horatiohoz és hozzád hasonlók gyakran gáncsolnak ki, én pedig, ha nem is látom be, súlyos depresszió jeleit mutatom miatta. Szóval a csapat elér odáig, hogy már nem csak piti balhékat követnek el, hanem megölnek egy embert, aminek én szemtanúja leszek, de nem tettes társuk. Ők kételkedni kezdenek hűségemben, és ez áldozatot kíván. Mármint szó szerint. Így hát úgy döntök azt próbálom elintézni, aki napom nagy részében mellettem van, veszélyes életet él (legyen mire fogni, ha kitöri a nyakát), és nem áll hozzám közel. Téged.

Inkább csak a kezdeti kapcsolatunkra tértem ki, ami végül úgy is ki fog forrni a játék téren. Mivel elég két esélyes a dolog és nagyon függ hogy viszonyul majd idővel egymáshoz a két karakter, vagy, hogy nem, nem tudnám megjósolni milyen kapcsolatuk lesz. Szeretném, ha hosszútávon kollégák maradnának és izgalmasabbnál izgalmasabb nyomozásoknak volnának szereplői. Ha láttad a Hannibal című sorozatot, a Hóembert és/vagy a Törvény nevében című sorozatot nagyjából tudod mire gondolok izgalmak alatt. Rolling Eyes Nem mondom, hogy ezen felül nem örülnék, ha működne a kémia - bármilyen elcseszett is legyen az - de nyilván ez főleg a két karin és személyiségén múlik. Very Happy

*A Légió egy jó néhány évvel ezelőtt még aktív bűnbanda volt. A pletykák és a látszat ellenére nem négy suhancból állt össze, hanem bizonyos szakmákban jártas fiatal felnőttekből (informatikus, pénzügyőr, titkár és medikus). Nem is igazán a pénz gyűjtés motiválta őket, noha elsődlegesen kisebb boltokat raboltak ki, és rongáltak meg. Szórakozásnak fogták fel, míg az egyik ilyen alkalommal úgy hozta a helyzet, hogy meg kellett ölniük valakit. Onnantól a kapcsolatuk elmélyült, bűnlajstromuk pedig gyilkosságokkal bővült. Sokáig nem tudták őket beazonosítani, mivel se dns-t nem hagytak maguk után, se a maszkjukat nem vették le. Végül egy autós üldözés vetett végett a banda életútjának. Balesetet szenvedtek, ketten közülük pedig a helyszínen életét is vesztette, míg egy kómába került és azóta is csak vegetál, egy pedig valószínűleg maradandó sérülésekkel bujkál valahol. A banda a gyilkosságok előtt hackelés útján gyakran osztott meg videót magukról - maszkban - és elkövetett tetteikről, illetve tették ezáltal gúnytárgyává a rendőrséget, míg a médiában tilos volt közhírré tenni vagy népszerűsíteni őket, addig a fiatalok körében gyakorlatilag rajongó táboruk született.

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Who controls?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: