★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 21 regisztrált, 0 rejtett és 107 vendég :: 3 Bots Aaron Cunnigham, Adriana Corazon Carrillo, Aidan Guinness, Aramis Ritter, Damian A. Noir, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Eric Lindström, Harvey Irvine, Jasper Whitmore, Jayda Winters, Lambert Schultz, Luana Machado, Malakai Kyrie, Mallory Duval, Marcos Carmona, Milo Salazar, Qadir Abbar, Seraphine Murphy, Wendy Hart, William Roberts A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. - 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:57-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:56-kor Jasper Whitmore
tollából Ma 14:08-kor Jude Cowen
tollából Ma 13:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
| | Who controls? Kedd 31 Okt. - 23:15 |
| Karaktered Neve Szabad | Play by Michael Fassbender? Születési hely Svédország, Norvégia vagy Dánia?De amúgy akármi... Kor Te vééén róka... Lakhely Ide Szexuális beállítottság Ide Családi állapot Ide Csoport Bűnüldözés Történetünk Remek nyomozó vagy, s idővel a felettesed is rájött, hogy egyedül könnyebben boldogulsz. Ennek ellenére még is a nyakadba akasztanak egy zöldfülűt. Engem. Elméletileg helyszínelő vagyok, de két sikeresen elvégzett nyomozást követően engedélyt kaptam a váltásra (vagy feljebb lépésre?), noha kiképzés hiányában tőled várják annak pótlását és lehetőleg fele annyi idő alatt. Na már most a gond nem is a lelkesedésemmel van, és igazából gyorsan is tanulok. A probléma inkább - ahogy @Horatio R. Sinclair is mondta - a személyiségemmel van. Nagy valószínűséggel ugyanis tűz és víz vagyunk mi ketten. Te egy tapasztalt, utcán is otthonosan mozgó (pl. méterekről kiszúrod a seftelőket), nem a legkedélyesebb férfi vagy. De legalább is nem élsz abban a hitben, hogy minden szipi-szupi és a világ egy csillám pónikkal teli mese világ. Elképzelhető, hogy vannak gondjaid függőségekkel is, esetleg sokat dohányzol. Én viszont, bármilyen furcsa még helyszínelőként is hiszem, hogy egy nap változik a világ, az unikornisok pedig abszolút léteznek. Itt pedig még nem ér végett a dolog, ugyanis hivatásom mellett, keresve a helyem a világban, beálltam egy négy tagú bűnbandába, akiket a legendás * The Legion banda ihletett meg. Hozzájuk jobban húz a szívem, mint a bűnüldözéshez, mert ott a Horatiohoz és hozzád hasonlók gyakran gáncsolnak ki, én pedig, ha nem is látom be, súlyos depresszió jeleit mutatom miatta. Szóval a csapat elér odáig, hogy már nem csak piti balhékat követnek el, hanem megölnek egy embert, aminek én szemtanúja leszek, de nem tettes társuk. Ők kételkedni kezdenek hűségemben, és ez áldozatot kíván. Mármint szó szerint. Így hát úgy döntök azt próbálom elintézni, aki napom nagy részében mellettem van, veszélyes életet él (legyen mire fogni, ha kitöri a nyakát), és nem áll hozzám közel. Téged. Inkább csak a kezdeti kapcsolatunkra tértem ki, ami végül úgy is ki fog forrni a játék téren. Mivel elég két esélyes a dolog és nagyon függ hogy viszonyul majd idővel egymáshoz a két karakter, vagy, hogy nem, nem tudnám megjósolni milyen kapcsolatuk lesz. Szeretném, ha hosszútávon kollégák maradnának és izgalmasabbnál izgalmasabb nyomozásoknak volnának szereplői. Ha láttad a Hannibal című sorozatot, a Hóembert és/vagy a Törvény nevében című sorozatot nagyjából tudod mire gondolok izgalmak alatt. Nem mondom, hogy ezen felül nem örülnék, ha működne a kémia - bármilyen elcseszett is legyen az - de nyilván ez főleg a két karin és személyiségén múlik. *A Légió egy jó néhány évvel ezelőtt még aktív bűnbanda volt. A pletykák és a látszat ellenére nem négy suhancból állt össze, hanem bizonyos szakmákban jártas fiatal felnőttekből (informatikus, pénzügyőr, titkár és medikus). Nem is igazán a pénz gyűjtés motiválta őket, noha elsődlegesen kisebb boltokat raboltak ki, és rongáltak meg. Szórakozásnak fogták fel, míg az egyik ilyen alkalommal úgy hozta a helyzet, hogy meg kellett ölniük valakit. Onnantól a kapcsolatuk elmélyült, bűnlajstromuk pedig gyilkosságokkal bővült. Sokáig nem tudták őket beazonosítani, mivel se dns-t nem hagytak maguk után, se a maszkjukat nem vették le. Végül egy autós üldözés vetett végett a banda életútjának. Balesetet szenvedtek, ketten közülük pedig a helyszínen életét is vesztette, míg egy kómába került és azóta is csak vegetál, egy pedig valószínűleg maradandó sérülésekkel bujkál valahol. A banda a gyilkosságok előtt hackelés útján gyakran osztott meg videót magukról - maszkban - és elkövetett tetteikről, illetve tették ezáltal gúnytárgyává a rendőrséget, míg a médiában tilos volt közhírré tenni vagy népszerűsíteni őket, addig a fiatalok körében gyakorlatilag rajongó táboruk született. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Who controls? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |